• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ای افتک دانا بگو به ما از نیرخ طیلا در ماه بعد

به نظر من قیمت تعادلی دلار، زیر 50 تومن نیست. قیمت سکه هم زیر 27 تومن نیست. هر چیزی زیر این قیمت ها بخریم، در کوتاه مدت سوددهی داره. من از دردسر های قانونیش می ترسم، وگرنه در این مدت خیلی خوب میشد از جیب دولت نوسانگیری کرد. قبل از عید که سکه تا 37 تومن بالا رفت و بعدش به 24.5 سقوط کرد، بهترین فرصت فروش و خرید مجدد بود. اما من خودم فقط جرات کردم چند تا دونه بخرم، اونم نه از حساب خودم

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
مشاهده پیوست 1326393

پاسخ به شیوه مال باختگان بورس: من که تو کف 20 هزار تومن خریدم و در اوج 61 هزار تومن فروختم. الان هم منتظر فرصت ورود مجددم. باید با دانش وارد این بازار شد:p:D

پاسخ به شیوه مال باختگان ارز دیجیتال: از 20 هزار تا 61 هزار یه کله رفته بود، حالا 20 درصد اصلاح کرده. دیگه نمیشه فقط بره بالا که. بازار به این اصلاح نیاز داشت. هر پایینی، فرصت خرید و میانگین کم کردنه:p:D

پ.ن: دشمن شاد شدیم رفت پی کارش مشاهده پیوست 1326394
این اموجی متحرک آخر گذاشتی رو از کدوم سایت برداشتی؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
دلار اومد زیر ۵۰ نوسانگیری دولت از مردم شروع شد
40719_4brqofm.gif

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
اتفاقا منم بعضی مواقع فکر میکنم بعضی ها واقعا چیزی بارشونه بعد میریم جلو متوجه میشم اشتباه کردم بخصوص که ساعت ۵ صبح پیام میذارن
یعنی کسی که ساعت 5 پیام میزاره آدم مشکل داری هست؟ یعنی ذهن شما نمی ره به این طرف که آدم کتاب خوانی هست؟ شیفت شب هست؟ نویسنده هست؟ شعر می نویسه؟
این قدر کوته فکر!

جمله اولتو خوندم خواستم بیام بگم تورم و تاریخ و اقتصاد داستانش چیه ولی جمله آخرت مشخص شد ساندیس خوری
کسی که واقعیت رو بگه حالا بر خلاف طرز فکر شما کلا با شما نیست! یا با شما یا با اونا! یعنی ممکن نیست نه با شما باشه نه با اونا
به هر کی میرسی میگی ساندیس خوره!

k.a

Registered User
لایک‌ها
10
یکی از دوستان 4 برابر سود گرفته ازش

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یعنی کسی که ساعت 5 پیام میزاره آدم مشکل داری هست؟ یعنی ذهن شما نمی ره به این طرف که آدم کتاب خوانی هست؟ شیفت شب هست؟ نویسنده هست؟ شعر می نویسه؟
این قدر کوته فکر!

کسی که واقعیت رو بگه حالا بر خلاف طرز فکر شما کلا با شما نیست! یا با شما یا با اونا! یعنی ممکن نیست نه با شما باشه نه با اونا
به هر کی میرسی میگی ساندیس خوره!
ما به کسی که ۵ صبح تحلیل دلار میکنه نمیگیم شاعر و نویسنده میگیم علاف لندهور از جیب باباجون خور،واقعیتی که سرس وصل به ساندیس باشه اسمش واقعیت نیست ایدئولوژی کمونیستیه که بابتش پول گرفته میشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
هیچ راهی نیست این وام مسکن رو بدون ضامن گرفت؟ با توجه به اینکه کارمند هم نیستم

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هیچ راهی نیست این وام مسکن رو بدون ضامن گرفت؟ با توجه به اینکه کارمند هم نیستم
کدوم وام مسکن ؟ شنیدم بعضی شعبه ها نمی گیرن بعدش هم چون ضمانت اصلی سند ملک هست اصلا سخت نمی گیرن . ضامن رسمی کسر حقوق که نمخان
از یه آشنایی شرکتی مغازه ای یه نامه ای بگیر که اینا بفهمن جایی کار میکنی و درآمد داری .

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کدوم وام مسکن ؟ شنیدم بعضی شعبه ها نمی گیرن بعدش هم چون ضمانت اصلی سند ملک هست اصلا سخت نمی گیرن . ضامن رسمی کسر حقوق که نمخان
از یه آشنایی شرکتی مغازه ای یه نامه ای بگیر که اینا بفهمن جایی کار میکنی و درآمد داری .
همین چهارصد تومنی که اوراقش رو باید بخریم. یعنی میگی جواز کسب و اجاره نامه اینها کافیه و ممکنه بعضی هاشون ضامن نخوان؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
همین چهارصد تومنی که اوراقش رو باید بخریم. یعنی میگی جواز کسب و اجاره نامه اینها کافیه و ممکنه بعضی هاشون ضامن نخوان؟
جواز کسب هم نمخاد همین معرفی اشتغال بکار هم کافیه خیلی عجله نکن هول هم نباشی با صحبت و مذاکره هم میتونی حل بکنی .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اوه چ پایین اومده
من روی 2050 خرید زدم. تا 2900 رفت
ولی اخرش 2400 ردشون کردم :giggle:
الان که دیگه عروسی ها و بساط لهو و لعب شروع شده
ملت برا زناشون طلا نمیخرن ک بره بالا 😁
😁

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیروز کارگزاری آگاه زنگ زد که بهم در مورد معاملات شمش و طلا بگه
به نظرم انگار دارن خر داغ میکنن

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
6 ماهه هیجانی داره میاد پایین عجب هیجانی شده تمومی نداره

از خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.

هوشیاری شرط عقله.

بالا