- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,507
افزونه دکان، راهی هست که فروشنده ای که تعداد محصولاتش زیادن مثلا صد تا یا هزار تا
برای افزایش قیمت نیاد دونه دونه وقت بذاره بتونه کل محصولات رو مثلا ده درصد افزایش یا کاهش قیمت بده
افزونه دکان، راهی هست که فروشنده ای که تعداد محصولاتش زیادن مثلا صد تا یا هزار تا
برای افزایش قیمت نیاد دونه دونه وقت بذاره بتونه کل محصولات رو مثلا ده درصد افزایش یا کاهش قیمت بده
ctrl+u رو بزندوستان توی ahrefs چک میکنم میبینم که یه سایتی در صفحه اصلیش بهم لینک داده... حالا هرچقدر صفحه اصلی این سایت را نگاه میکنم لینکی پیدا نمیکنم!!! با اکستنشن Free Backlink Checker کروم هم تلاش کردم توی صفحه اصلی اون سایت نتونستم لینکی پیدا کنم. اما ahrefs میگه لینک داده!!! راهی هست که متوجه بشم ببینم کجا لینکم رو گذاشته؟؟
سایت مبدا از این سایت هایی هم هست که با سایتهای سایت ساز بالا اومده
بعد از یه مدت پاک کرده.. اینکارو اغلب اسپمرچی ها انجام میدن یا سئوکارهای کلاه سیاه :/دوستان توی ahrefs چک میکنم میبینم که یه سایتی در صفحه اصلیش بهم لینک داده... حالا هرچقدر صفحه اصلی این سایت را نگاه میکنم لینکی پیدا نمیکنم!!! با اکستنشن Free Backlink Checker کروم هم تلاش کردم توی صفحه اصلی اون سایت نتونستم لینکی پیدا کنم. اما ahrefs میگه لینک داده!!! راهی هست که متوجه بشم ببینم کجا لینکم رو گذاشته؟؟
سایت مبدا از این سایت هایی هم هست که با سایتهای سایت ساز بالا اومده
چرا؟بعد از یه مدت پاک کرده.. اینکارو اغلب اسپمرچی ها انجام میدن یا سئوکارهای کلاه سیاه :/
زیاده قبلا دیدم. هرچند استفاده نکردم. البته اونایی که من دیدم حالت جدول بود و یادم نیست درصدی برای همه داشت یا نه ولی احتمالا دارهبرای افزایش قیمت نیاد دونه دونه وقت بذاره بتونه کل محصولات رو مثلا ده درصد افزایش یا کاهش قیمت بده
قیمت همه شرکت ها تقریبا با هم یکسانه..رفقا دامنه ی دات کام واقعا شده سالی 759 هزار تومن ؟ یا نت افزار داره درونش میکنه؟!
مشاهده پیوست 1330106
رفقا دامنه ی دات کام واقعا شده سالی 759 هزار تومن ؟ یا نت افزار داره درونش میکنه؟!
هنوز کجای کاریرفقا دامنه ی دات کام واقعا شده سالی 759 هزار تومن ؟ یا نت افزار داره درونش میکنه؟!
مشاهده پیوست 1330106
بنظر من تازه نشون دادن اونم از دور... این چیزی که میگی خیلی نزدیکه : /نیاز به موضوع محتوایی دارم که مشکلی با قوانین ج.ا و فیلترینگ نداشته باشه
ولی مردم فقط با فیلترشکن سرچش کنن
چی پیشنهاد میدید؟
جایی که قراره محتوا بذارم با آیپی ایران باز نمیشه
هنوز کجای کاری
تازه فقط سرش رو فرو کردن
جا، داریم تا دسته
رفقا دامنه ی دات کام واقعا شده سالی 759 هزار تومن ؟ یا نت افزار داره درونش میکنه؟!
مشاهده پیوست 1330106
فعلا ملت دارند با این پلتفرم های واسطه مثل افیلیو و غیره کار میکنند که البته راضی هم نیستند. اونجا باید پیدا کنیواقعا کسی همکاری در فروش آرایشی بهداشتی سراغ نداشت![]()
ببین سایت های همکار چکار کردن؟واقعا کسی همکاری در فروش آرایشی بهداشتی سراغ نداشت![]()
میخوام تنها رو این موضوع کار کنمببین سایت های همکار چکار کردن؟
اونا که نارضایتی زیاد دارهفعلا ملت دارند با این پلتفرم های واسطه مثل افیلیو و غیره کار میکنند که البته راضی هم نیستند. اونجا باید پیدا کنی
برای یکی یه سایت زدم..هرچی خواست براش انجام دادم..
در نهایت بازم انگار دلش چرکی بود..
الان بعد یکسال سایتو چک کردم دیدم داده یه شرکتی براش دوباره زده..
تقریبا هیچ فرقی هم با چیزی که من براش زدم نداره..
فقط به این دلیل , چون قیمت کم گرفتم انگار ته دلش قرص نبود..
احتمالا با خودش گفته اگه حرفه یی بود باید قیمت بیشتر میگرفت..
چقدر بیزی رو نکوهش میکردم..
خودمم همین اشتباهو کردم..
چی حسو ایجاد میکنه؟به نظرم ربطی نداره
به وایب و حس طرف بستگی داره
برا من هم پیش اومده که یه سرویسی رو از سرویس دهنده بهتری داشتم ولی رفتم سراغ یکی دیگه
یا با کسی کار کردم و به دلم ننشسته
صرفا حسی نه به خاطر منطق و حساب کتاب