• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ترجمه ماشینی با گوگل ترنسلیت برای وب بین المللی کار درستی نیست. این با چت جی پی تی هم می زنن ادسنس رد می کنه.
یعنی ادسنس کلا سایت با مقالات هوش مصنوعی رو قبول نمیکنه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
کاری نداره چطور تهیه ش کردی..
خودت به عنوان یه مخاطب وارد سایتی میشی..از قلم و نوشتارش حس میکنی مطلب رو با هوش مصنوعی نوشتن و دارن با وقتت لاس میزنن بدت نمیاد؟
حالا ممکنه یکی با هوش مصنوعی درست کرده باشه ولی وقتی مطلب رو میخونی هم کارتو راه میندازه هم لذت میبری..

خدایی از دید غیر وبمستری نگاه کنیم بعضی سیاست هاش هم درستن..وگرنه وب خیلی مسخره میشد..
یادمه یه دوره یی سایت های بر پایه rss زیاد شده بودن و وقتی از نتایج گوگل وارد شون میشدی فقط فحش میدادی و حرص میخوردی..
خوب شد با آپدیت هاش خیلی کمتر شدن

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
تو گروه دیدم چند نفر سایتشون رو فرستادن برای بررسی ادسنس، به علت کیفیت پایین مطلب رد شد.
ولی ندیدم کسی بگه تایید می شه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
تو گروه دیدم چند نفر سایتشون رو فرستادن برای بررسی ادسنس، به علت کیفیت پایین مطلب رد شد.
نرخ سیستم های دیگه مثل آمازون نسبت به گوگل خیلی کمتره؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
چه گروهی مومن؟ اگر خصوصی نیست و در مورد ادسنس و ایناست آدرسش رو لطف کن.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
چه گروهی مومن؟ اگر خصوصی نیست و در مورد ادسنس و ایناست آدرسش رو لطف کن.

نرخ سیستم های دیگه مثل آمازون نسبت به گوگل خیلی کمتره؟
اطلاع دقیق ندارم. ولی به نظرم آمازون هم خوب باشه.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من از هوش مصنوعی پرسیدم که سایت خارجی بزنیم از فارسی ترجمه کنیم خوبه گفت رتبه خوبی نمیگیرید....
خیلی میفهمه لعنتی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
من از هوش مصنوعی پرسیدم که سایت خارجی بزنیم از فارسی ترجمه کنیم خوبه گفت رتبه خوبی نمیگیرید....
خیلی میفهمه لعنتی
به هر حال به شدت حرکت کم هزینه ییه..
یه تیریه تو تاریکی...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان، میشه یه فونت شیک و متفاوت برای سایت معرفی کنید که پولی نباشه؟ هرچند که فایلش رو رایگان پیدا کنم نمیخوام پولی استفاده بشه. مثلا ایران یکان خوبه فایلش رو هم دارم ولی نمیذارم حوصله دردسر ندارم
فونت وزیر رایگان , از نظر ظاهری هم به ایران سنس نزدیکه

Last edited:

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
به هر حال به شدت حرکت کم هزینه ییه..
یه تیریه تو تاریکی...

سلام . بنظرم اینکه مقاله فارسی نوشته شده رو بصورت مستقیم بدیم گوگل ترنسلیت تا برامون ترجمه کنه خیلی جالب نیستش، هم وقت زیادی از ما میگیره و هم ترجمه اش روان نمیشه و هم در نوشتن متن فارسی با کیفیت وقت زیادی ازمون میگیره.

بنظرم اگه میخواید اینکار رو دقیقتر و سریعتر انجام بدید از روش زیر استفاده کنید. من روی چند تا مقاله این روش رو انجام دادم و کیفیت نهایی متن انگلیسش خیلی خوب شده بود و حتی وقتی از هوش مصنوعی جمنای پرسیدم گفتش که یه انسان این متن رو نوشته و نتونست روش تولید محتواش رو تشخیص بده، حتی وقتی مقاله تولیدی رو با این سایت های تشخیص محتوای هوش مصنوعی مثل سایت کپی لیکس بررسی کردم، گفتش که محتوات رو یک انسان نوشته.

روش تولید محتواش بدین شکل هستش، شاید برای شما بزرگوار مفید باشه.

1- اول محتوای اصلی رو به زبان فارسی، خودتون بصورت یونیک بنویسید.
2- نیازی نیستش که محتوای فارسی رو که مینویسد خیلی از لحاظ نگارشی با کیفیت باشه و غلط املایی نداشته باشه، چون با این پرامپت ساده در هوش مصنوعی جمنای گوگل میتونید متن معمولی خودتون رو در چند ثانیه کلی با کیفیت تر و بدون غلط نگارشی کنید. ( غلط های املایی متن زیر را اصلاح کن. )

3- سپس محتوای دریافت شده فارسی بدون غلط رو با پرامپت رو به رو به زبان انگلیسی ترجمه کنید. با این پرامپت تقریبا بدون تغییری زیادی متن فارسی اختصاصی شما به زبان انگلیسی با کیفیت و روان ترجمه میشه. میتونم طبق تجربه بگم تا بیش از 90 درصد متن بصورت دقیق و بدون تغییر نسبت به متن اولیه فارسی به انگلیسی برگردون میشه. ( متن زیر را بدون هیچ گونه تغییری نسبت به متن اولیه به زبان انگلیسی ترجمه کن. )

بصورت کلی این تجربه من در استفاده از هوش مصنوعی برای ترجمه متون اختصاصی فارسی به زبان انگلیسی بودش، و طبق بررسی هام مقاله هایی که اینطوری تولید کردم سریع در گوگل و سرچ کنسول ایندکس شدن، و بنظرم اگه شما میخواید از گوگل ترنسلیت برای ترجمه استفاده کنید، این روشی که نوشتم کارتون رو خیلی ساده تر و سریع تر میکنه و حداقل اگه متاسفانه از این روش گوگل ترنسلیت نتیجه نگیرید کمتر باعث هدر رفتن وقت تون خواهد شد.

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خیلی روون هست. از گوگل ترنسلیت صددرصد بهتره
میخای یه متن انگلیسی بده برات ترجمه کنم و بفرستم ببینی
سلام چت جی پی تی بینگ همون نسخه 4 هست؟ ترجمه انگلیسی به فارسی رو تست کردم، فکر می کردم خیلی خفن باشه ولی نبود. غلط زیاد داشت. البته متن هم تخصصی بود. کلا 3.5 . 4 رو تست کردم برای ترجمه انگلیسی به فارسی. هر چی ترجمه کرد صد در صد به ویرایش نیاز داشت. حالا من نمیدونم چیجوری دوستان میخوان مقاله فارسی بدن و انگلیسی تحویل بگیرند و باهاش ورودی گوگل بگیرند؟!

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
سلام چت جی پی تی بینگ همون نسخه 4 هست؟ ترجمه انگلیسی به فارسی رو تست کردم، فکر می کردم خیلی خفن باشه ولی نبود. غلط زیاد داشت. البته متن هم تخصصی بود. کلا 3.5 . 4 رو تست کردم برای ترجمه انگلیسی به فارسی. هر چی ترجمه کرد صد در صد به ویرایش نیاز داشت. حالا من نمیدونم چیجوری دوستان میخوان مقاله فارسی بدن و انگلیسی تحویل بگیرند و باهاش ورودی گوگل بگیرند؟!
سلام، تا جایی که من میدونم ترجمه انگلیسی به فارسی متون برای ابزار های ترجمه مثل هوش های مصنوعی یا گوگل ترنسلیت سخت تر هستش، چون جامعه اماری واژگان و جملات فارسی نسبت به زبان انگلیسی خیلی محدود تر هستش، پس در ترجمه متون انگلیسی به فارسی این ضعف همچنان دیده میشه، اما بنظرم برای ترجمه متون انگلیسی به فارسی گوگل جمنای در حال حاضر خیلی بهتر از حتی جی بی تی 4 هستش،حالا خودتون امتحان کنید احتمالا به این نتیجه برسید.

اما برای ترجمه متون فارسی به انگلیسی بدلیل همون جامعه واژگان و مطالب بزرگ انگلیسی کار ابزار های ترجمه ای مثل هوش مصنوعی خیلی راحت تر هستش و میتونند متن فارسی رو با کیفیت قابل قبولی به زبان انگلیسی ترجمه کنند، مخصوصا جی بی تی 4 و گوگل جمنای الان وضعیت خوبی در این زمینه دارنند و از ترنسلیت عملکرد قابل دفاع تری در مجموع دارنند.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بیس فنی هر دو GPT-4 هست ولی دیتایی که باهاش آموزش دیدن فرق میکنه. همچنین سطح خلاقیت هم متفاوت هست
بینگ خیلی روی رفرنس دادن به بقیه سایت ها و استفاده از دیتا اونها تمرکز داره در حالی که مدل openai، روی تولید پاسخ کامل و جامع متمرکزه
مسئله اینجاست که برای ترجمه خوب، باید یه پرامپت خوب بنویسی که مثلا توش بگی گرامر و غیره رو رعایت کنه. اصل قضیه مهندسی پرامپت هست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بیس فنی هر دو GPT-4 هست ولی دیتایی که باهاش آموزش دیدن فرق میکنه. همچنین سطح خلاقیت هم متفاوت هست
بینگ خیلی روی رفرنس دادن به بقیه سایت ها و استفاده از دیتا اونها تمرکز داره در حالی که مدل openai، روی تولید پاسخ کامل و جامع متمرکزه
مسئله اینجاست که برای ترجمه خوب، باید یه پرامپت خوب بنویسی که مثلا توش بگی گرامر و غیره رو رعایت کنه. اصل قضیه مهندسی پرامپت هست
سرچ کردم متوجه شدم پرامپت نویسی اصلا خودش یه مهارت اختصاصیه طوری که به آدم کاربلدش مهندس پرامپت گفته میشه..
یعنی با فراگیر شدن هوش مصنوعی و نابودی خیلی از مشاغل باورم نمیشه همچین مهارتی یهو بولد بشه و احتمالا موج جدید استخدامی ها سمت این حوزه بره..

من که دیگه کشش این همه آپدیت با زمانه رو ندارم..
میخوام در اولین فرصت یه فضای امنی برای خودم تدارک ببینم .. بزنم کنار ..

مهندسی پرامپت چیست؟​

مهندسان حرفه ای پرامپت روزانه با این موضوع سر و کله می زنند که چه چیزی باعث می شود هوش مصنوعی کار کند و بهترین کارایی خود را ارائه بدهد. آنها با استفاده از دستورات دقیق از پیش تعریف شده، افعال و واژگان دقیق، چت بات ها و انواع دیگر هوش مصنوعی مولد را مورد بررسی قرار داده، محدودیت ها، خطاها یا مسائل جدید را کشف می کنند.

ویژگی‌های نقش مهندسی پرامپت در هر سازمان نسبت به سازمان دیگر متفاوت است. اما به طور کلی، یک مهندس پرامپت تلاش می‌کند تا خروجی‌های تولید شده توسط ماشین را به روش‌هایی که قابل تکرار هستند، بهبود بخشد. به عبارت دیگر، آنها سعی می کنند رفتار هوش مصنوعی را با نیت انسان هماهنگ کنند.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
پنل جالبی داره
حتما تست کنید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494

راهنمایی از جمنای :
به من آموزش بده برای ترجمه متون فارسی به انگلیسی چگونه پرامپت نویسی کنم

آموزش پرامپت‌نویسی برای ترجمه متون فارسی به انگلیسی​

سلام! برای ترجمه متون فارسی به انگلیسی با استفاده از هوش مصنوعی، پرامپت‌نویسی اصولی نقش کلیدی در کیفیت ترجمه دارد. در ادامه به چند نکته کلیدی برای پرامپت‌نویسی بهتر اشاره می‌کنم:

1. لحن و سبک متن:

• لحن و سبک متن فارسی را مشخص کنید. آیا متن رسمی، علمی، ادبی، محاوره‌ای یا ... است؟
  • لحن و سبک مناسب را برای متن انگلیسی انتخاب کنید. لحن ترجمه باید با لحن متن اصلی همخوانی داشته باشد.
2. مخاطب:

• مخاطب متن انگلیسی چه کسانی هستند؟
  • سطح دانش و زبان مخاطب را در نظر بگیرید و از اصطلاحات و عباراتی استفاده کنید که برای آنها قابل فهم باشد.
3. وضوح و دقت:

• جملات فارسی را واضح و دقیق بنویسید. از جملات طولانی و پیچیده پرهیز کنید.
  • از اصطلاحات تخصصی و عبارات عامیانه به طور صحیح و در جای مناسب استفاده کنید.
4. زمینه و موضوع:

• زمینه و موضوع متن را به طور واضح مشخص کنید.
  • در صورت نیاز، اطلاعات تکمیلی درباره موضوع متن ارائه کنید.
5. مثال:

• در صورت امکان، برای جملات و عبارات کلیدی، مثال‌هایی به زبان انگلیسی ارائه کنید.
6. ابزارهای ترجمه:

• از ابزارهای ترجمه آنلاین مانند Google Translate یا DeepL برای ترجمه اولیه متن استفاده کنید.
  • ترجمه ارائه شده توسط این ابزارها را به عنوان یک مرجع در نظر بگیرید و آنها را به دقت ویرایش کنید.
7. ویرایش:

• ترجمه انگلیسی را به دقت ویرایش کنید.
  • به گرامر، نگارش، املای کلمات و وضوح جملات توجه کنید.
8. پرامپت‌های نمونه:

• ترجمه این متن را به انگلیسی رسمی با لحنی علمی ارائه کنید.
  • این متن را برای مخاطبان عام به انگلیسی ترجمه کنید و از اصطلاحات تخصصی پرهیز کنید.
  • ترجمه این متن را با لحنی طنز و محاوره‌ای به انگلیسی انجام دهید.
9. منابع:

• در صورت نیاز، از منابع معتبر مانند فرهنگ لغت، دیکشنری تخصصی و کتاب‌های مرجع برای ترجمه دقیق‌تر استفاده کنید.
10. تمرین:

• با تمرین و ممارست، مهارت خود را در پرامپت‌نویسی و ترجمه متون فارسی به انگلیسی ارتقا دهید.
نکاتی برای استفاده از هوش مصنوعی:

• هوش مصنوعی در ترجمه متون پیشرفت قابل توجهی داشته است، اما هنوز هم جای پیشرفت دارد.
  • به خاطر داشته باشید که ترجمه‌های هوش مصنوعی ممکن است بی‌دقت یا ناقص باشند.
  • همیشه ترجمه‌های هوش مصنوعی را به دقت ویرایش کنید و در صورت نیاز، آنها را اصلاح کنید.
با رعایت این نکات، می‌توانید پرامپت‌های اصولی و کارآمدی برای ترجمه متون فارسی به انگلیسی بنویسید و از هوش مصنوعی برای ترجمه دقیق‌تر و باکیفیت‌تر استفاده کنید.

موفق باشید!

منابع مفید:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سرچ کردم متوجه شدم پرامپت نویسی اصلا خودش یه مهارت اختصاصیه طوری که به آدم کاربلدش مهندس پرامپت گفته میشه..
یعنی با فراگیر شدن هوش مصنوعی و نابودی خیلی از مشاغل باورم نمیشه همچین مهارتی یهو بولد بشه و احتمالا موج جدید استخدامی ها سمت این حوزه بره..

من که دیگه کشش این همه آپدیت با زمانه رو ندارم..
میخوام در اولین فرصت یه فضای امنی برای خودم تدارک ببینم .. بزنم کنار ..
اینجا رو یه نگاه بنداز:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
افزونه دکان، راهی هست که فروشنده ای که تعداد محصولاتش زیادن مثلا صد تا یا هزار تا
برای افزایش قیمت نیاد دونه دونه وقت بذاره بتونه کل محصولات رو مثلا ده درصد افزایش یا کاهش قیمت بده

بالا