mehrshad.aryanfar
Registered User
- نوشتهها
- 423
- لایکها
- 1,111
نت افراز کیفیتش خوبه ولی زیرکانه قبل از عید قیمتارو یکی دو بار افزایش میده تا عملا اون تخفیف نوروزی بی اثر بشه .
نت افراز کیفیتش خوبه ولی زیرکانه قبل از عید قیمتارو یکی دو بار افزایش میده تا عملا اون تخفیف نوروزی بی اثر بشه .
کجاش پولیه؟ رایگانه کهیه روز در میون یا سرچ کنسول قاطی میکنه یا انالیتیکس اونوقت از سرویسای ایرانی توقع پایداری داریم
+++++++++++++++++++++++++
از این سرویس برا آمارگیر خیلی خوشم اومد حیف که پولیه
Privacy-friendly Website Analytics | GDPR-compliant, Real-time, Google Analytics alternative | Clicky
Clicky's privacy-friendly, real-time website analytics service is simply the best way to monitor, analyze, and react to your website's traffic in real time.clicky.com
کجاش پولیه؟ رایگانه که
مگر اینکه بخوای توی یه اکانت، چند تا سایت رو چک کنی
که اونم میتونی با ایمیل دیگه اکانت بزنی
اینم خوبهاون مقدار بازدیدی که من نیاز دارم پولیه
اینم خوبه
Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!!
Histats.com, free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, stats counterwww.histats.com
هاست بک اپبچه ها فول بک آپ هاتون کجا ذخیره می کنید که بعد راحت بشه ریستور کردش جای
گوگل درایو؟
یا ..؟
ترجمه ماشینی با گوگل ترنسلیت برای وب بین المللی کار درستی نیست. این با چت جی پی تی هم می زنن ادسنس رد می کنه.کسی میتونه یه افزونه بهم معرفی کنه یا با هوش مصنوعی بسازه که با api گوگل کل سایت رو ترجمه کنه؟
افزونه های مترجم ,ترجمه رو به صورت پست بوجود نمیارن که توی گوگل بتونه ایندکس شه.. توی محیط مرورگر برای کاربر ترجمه میکنن
حتی یکی از بچه های سایت دانلود هم از سرور دانلودش بکاپ فیزیکی داره حدود ۲۰ ترا فایل
بک اپ فیزیکی ؟ 20ترابایت.. دیواندگی هست یا خالی بندی؟!میخوای خیلی مطمئن باشه هاست دانلود بگیر هر چند اونم باز مطمئن نیست
حالا نی نی سایت خوب هست به نظرم زنده است و به کاربران اجازه یک تبادل نظری میده !!به نظرم یکی از دلایلی که وبمستری تو ایران پیچیده شده . هر کی به هر چی بودن وب فارسی هست . یعنی مثلا سایت طرفداری معلوم نیست مجله فوتبالی هست یا مجله اشپزی؟ نی نی سایت تالار گفتگوی بارداری و زایمانه یا گفتگوی سیاسی؟ تاریخ ما سایت تاریخی هست یا مجله ؟ کلا همه سایتها دلشون میخواد همه چی داشته باشن . خبرگزاری عصر ایران میاد عصر ایران ۲ میزنه که مثلا تو دل خودش یه نمناک هم داشته باشه .
افزونه ای قوی وجود داره که خودکار از wp فول بک آپ ترانسفر که به Mega یا مستقیم از تو هاستبک اپ فیزیکی ؟ 20ترابایت.. دیواندگی هست یا خالی بندی؟!
این مگا ، خداوندگار هستش
20ترابایت خیلی ارزون میده به پول ایران ماهی 4میلیون !!!
Pricing
Get a generous amount of cloud storage for free with MEGA. Personal and business plans that scale as your needs do.mega.io
تقریبا از 2015 فایل هام مگا هستش
هاست دانلود مطمعن نیست !! یکم فعالیت مشکوک تشخص بده میزنه میبنده !!
فقط و فقط Mega
--
من هم زمان درایو و مگا سینک میکنم فایل هارو
مشاهده پیوست 1330012
برای حمایت بهش یه امتیاز بدهاین مخزن وردپرس جدیدا چقدر قالب خوب اومده توش..
این قالب مجله یی رو نصب کردم..
امکانات نسخه رایگانش عالیه ...
تازه راست چین هم ساپورت داره
@Business planAzure Mag | WordPress Theme Directory
Introducing Azure Mag, one of the best free WordPress magazine theme for your website. Inspired by Azure News, the theme includes easier and more user-friendly customization features so that you can transform your site like a breeze. Immerse your visitors in a world of elegance and functionality...wordpress.org
دوستان
کاربرا که وارد سایت میشن از گوگل یا لینک دیگه شئر میشه
پیغام میاد براشون چیزی برنده شدن محتوای اصلی نشون داده نمیشه
این ویروس کوفتی چطوری میشه حذفش کرد؟
من تماما یک بار این اتفاق افتاد وردپرس خام کردم و از اول نصب کردم و تمام قالب و افزونه از مخزن گرفتمافزونه یا قالب ویروسی نصب کردی؟
پاکسازی از ویروس اگه سایتو آلوده کرده باشه خیلی دردسره..
از در میکنیش بیرون از پنجره برمیگرده تو..
علی الحساب هر افزونه یا قالب مشکوکی داری غیر فعال کن و دوباره تست کن..
امیدورام ساده برطرف بشه..
اگه نشد افزونه اسکن ویروس نصب کن اسکن کنه ببین چی میگه..
احتمالا توی جدول های دیتابیست اثری برای خودش گذاشته بود..من تماما یک بار این اتفاق افتاد وردپرس خام کردم و از اول نصب کردم و تمام قالب و افزونه از مخزن گرفتم
WARNING:
This website redirects to another url that uBO blocks because it's a "badware risk".
uBlock Origin has prevented the following page from loading:
https://search.wedeftsend.live/hlggmmii/?utm_campaign=y0rsMyowMImIDv9DTSX69oig88PrjKrJ9agQ3DpV-9I1&t=primexpsess&f=1&sid=t1~knnc5lfoj1o03n4ylyvg2et5&fp=rAtsjxHRhBp9qWAlIBKOLQ==
Because of the following filter:
/https://[0-9a-z]{3,}.[-a-z]{10,}.(?:li[fv]e|top|xyz)/[a-z]{8}/(?:article\d{4}.doc)??utm_campaign=\w{40,}/$document,match-case,from=life|live|top|xyz Found in:
uBlock filters – Badware risks
اما این میاد دوباره