• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
به این جادوگر نگاه کنین من که ازش می ترسم:f34r:

530frr7.jpg

حالا به این دو مرغک عشق نگاه کنین فقط یه جادوگر ماهر میتونه این دو تا رو از هم جدا کنه

6gt9cvm.jpg

می خواد هیناتای منو ( یعنی من که نه همون ناروتای خودمون ) رو به کشتن بده :(

4zcu0yp.jpg

انگار که گارای بیرحم رو هم خام کرده :wacko:

660a9n6.jpg

اینارو هم ضمیمه پرونده کنین تازه بازم دارم :cool:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

530frr7.jpg

نمی دونم شرارت از نگاه متهمه می باره!اونوقت هیات منصفه دادگاه هی دست دست می کنن!دارش بزنین بره پی کارش!
این عکسم به ارتباط ساکورا با شرکتهای نفتی و دیکتاتوری های صحرا های خاورمیانه بر می گرده!;)
660a9n6.jpg

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این جادوگر نگاه کنین من که ازش می ترسم:f34r:
حالا به این دو مرغک عشق نگاه کنین فقط یه جادوگر ماهر میتونه این دو تا رو از هم جدا کنه
می خواد هیناتای منو ( یعنی من که نه همون ناروتای خودمون ) رو به کشتن بده :(
انگار که گارای بیرحم رو هم خام کرده :wacko:
اینارو هم ضمیمه پرونده کنین تازه بازم دارم :cool:
کاتسورا اون کار ساکورا مال این بود که ساسوکه ...(دیگه نمی خوام کلمات مستجهن به کار ببرم)(چشمک).بعدشم هیناتا نننننننننننننننننههههههههههههههههه!(حال می کنید فیلم هندی رو).ساکورا خیی پستی.
بچه ها کسی اتیش پاره رو ندیده.سفارش بهش دادم پو رو هم که به حساب ریختم.ولی نه خبری ازش هست ونه جواب pmهامو میده.هر کی دیدش بگید سفارش ما یادت نره.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کاتسورا اون کار ساکورا مال این بود که ساسوکه ...(دیگه نمی خوام کلمات مستجهن به کار ببرم)(چشمک).بعدشم هیناتا نننننننننننننننننههههههههههههههههه!(حال می کنید فیلم هندی رو).ساکورا خیی پستی.
بچه ها کسی اتیش پاره رو ندیده.سفارش بهش دادم پو رو هم که به حساب ریختم.ولی نه خبری ازش هست ونه جواب pmهامو میده.هر کی دیدش بگید سفارش ما یادت نره.

ناراتو جان !سفارش میاد عرفش دو سه هفته بعد از بستن لیست در خواستیا و واریزه!راستی یه قانون داریم تا دو سه هفته پس از دادن سفارش پی ام به شیر کنندها نباید زد بعدش اگه سفارش نیومد باید بری پیگیری!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
راستی یه خواهش از بر بچ منتقد دارم که فکر می کنن اصولا تاپیک باید صددرصد تخصصی باشه!(حالا نمی دونم چرا به اینهمه تبریک و .. گیر نمی دن ولی به تاپیک من چپ چپ نگاه می کنن!) لطفا بحثها راجع به میزان تخصصی بودن تاپیک اینجا بمونه!این فقط به بچه های انیمیشن مربوطه!نه بقیه!;)
در ضمن ما در این تاپیک اسپویل می کنیم!راجع به سریال شوخی می کنیم کاراکترهاشو برسی می کنیم و البته عکسهای جالبی از سریال ناراتو می زاریم که همش تخصصیه!اصولا تاپیک یا پستای خزی که هواداری نداره و کسی نگاشونم نمی کنه ارزشی ندارن!تازه تاپیکم تاپیک محبوبیه کلی ادم توش پست می زنن دل همه تخصص دوستان بسوزه!
45.gif
;)

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ناراتو جان !سفارش میاد عرفش دو سه هفته بعد از بستن لیست در خواستیا و واریزه!راستی یه قانون داریم تا دو سه هفته پس از دادن سفارش پی ام به شیر کنندها نباید زد بعدش اگه سفارش نیومد باید بری پیگیری!;)
برادز شیان خودت وصاتت کن سریع برسه بابا پوکیدم می دونی چند وقته ناروتو ندیدم.اون قدر که تا حالا 11 قسمتی اومده.خودت بفهم که چه قدر تو کفیم.به این روباهک فلک زده کمک کنید.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان خودت وصاتت کن سریع برسه بابا پوکیدم می دونی چند وقته ناروتو ندیدم.اون قدر که تا حالا 11 قسمتی اومده.خودت بفهم که چه قدر تو کفیم.به این روباهک فلک زده کمک کنید.

ضمانتو باید کاکاشی بکنه!به هر حال استاده منصب مهم داره و..خلاصه اون بابک باحال تره! ;)

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بی ادب خجالت هم نمی کشه!!(
diablo.gif
)

chimage.php
6bcjpl4.gif

662zwhs.gif

این مظلوم بدبخت:(
5xgmi4k.gif

chimage.php

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ضمانتو باید کاکاشی بکنه!به هر حال استاده منصب مهم داره و..خلاصه اون بابک باحال تره! ;)

بابا ماهنوز نمیدونستیم انیمه چیه ، شما اینجا پست میزدی ;) ما چاکر آقا بابک عزیز هم هستیم :happy:

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بی ادب خجالت هم نمی کشه!!(
diablo.gif
)

chimage.php
6bcjpl4.gif

662zwhs.gif

این مظلوم بدبخت:(
5xgmi4k.gif

chimage.php
نه که خجالت نمی کشم.چون این حرکات برا دشمناستو همین طور کسایی که خیلی ادعاشون می شه.ببینم مظلوم کیه؟؟؟بابا دست مریضا.همه می گن روباهک مظلوم حالا تو میگی ساکورا مظلوم.(شرمنده دارم بالا می ارم)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0

من شخصا تا صحبت هاي طرفين رو نشنوم نظر خاصي ندارم!:cool:
فقط مي خواستم بحث رو داغ تر كنم;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من شخصا تا صحبت هاي طرفين رو نشنوم نظر خاصي ندارم!:cool:
فقط مي خواستم بحث رو داغ تر كنم;)

هر چقدر روباهکم موقع عصبانیت نازو با کلاسه این جادوگره تو ذوق میز نه!;)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0

به نظر من ناروتو ذاتا انسان خوبيه اگر بعضي وقت ها عصباني ميشه به خاطر اون قدرت نامحدودش است

همين:

:lol:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
و اما ساكورا ...

ساكورا 10 سال ديگه : حالا كو تا 10 سال ديگه ..............

در كل دوستان از حق نبايد گذشت ، به نظر من هركس naruto shippuden 24 رو ببينه نظرش نسبت به ساكورا عوض ميشه .
من كه از جمعه گذشته عاشق ساكورا شدم( آقا بابك به دادم برس ميگم نكنه جادو شدم تو رو به خدا اگر طلسم شدم نجاتم بديد:lol: ....... !)

;)

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی عزیز عکس های ناروتو خیلی قشنگ بود
بیچاره ساکورای بدبخت که کاری نکرده فقط در سن 12 سالگی یه زره گیج بود!همین و نباید اعدام شه!
مگر اینکه این جادوگر رو هم اعدام کنید!
تو روز روشن داریم می بینیم چه جوری ساکورا رو طلسم می کنه!بعد ساکورا مقصر میشه!بعد تازه مثل کیرا تو دت نوت همه چی رو از یادش می بره تا بی گناه شه!شماها رو هم طلسم کرده!:eek:
4v8mtrq.jpg

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
و اما ساكورا ...
ساكورا 10 سال ديگه :
در كل دوستان از حق نبايد گذشت ، به نظر من هركس naruto shippuden 24 رو ببينه نظرش نسبت به ساكورا عوض ميشه .
من كه از جمعه گذشته عاشق ساكورا شدم( آقا بابك به دادم برس ميگم نكنه جادو شدم تو رو به خدا اگر طلسم شدم نجاتم بديد:lol: ....... !)

;)

بابا بی خیال طلسم شدی این جادوگر که اصلا عشق تو وجودش نیست فکر کنم تازه ساسکه هم بخاطر شارینگانش می خواد مثل اوروچیمارو بخاطر همین می خواد برش گردونه;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا