• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
گوشي pda2k من و jam دوستم همينجوري هست ...فليم هم همينچوريه كلا همش همينجوري هست.
فكر كنم با رجيستري اين مشكل رو بشه حل كرد

4uwn6fa.jpg

فكر كنم كه اربايزر رو كامل نصب كردين . من هم همين مشكل رو داشتم. اما يه توييك رجيستري هم فكر كنم داشته باشه:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
كسي scpuscaler 2.82 رو داره ؟ دانيال گفت كه بهترين همخواني رو با اتم اين ورژن داره اما هر چي گشتم پيداش نكردم:(

احتمالا" به خاطر اینکه نام برنامه رو درست وارد نکردید؛پیدا نکردید؛اول نام این نرم افزار اس نیست،ایکس سی پی یو اسکیلر درسته؛
موفق باشید.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
احتمالا" به خاطر اینکه نام برنامه رو درست وارد نکردید؛پیدا نکردید؛اول نام این نرم افزار اس نیست،ایکس سی پی یو اسکیلر درسته؛
موفق باشید.

آقا غلط تايپي بود. اما بازم گشتم پيدا نكردم. نبود كه نبود. نه كرك نه فايل اصلي . همش نسخه 3.3 هستش كه 520 فقط كار مي كنه 620هنگ مي كنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
میبینم که ماشالله تعداد دوستان پر مدعا زیاده ولی متاسفانه کسی که واقعا سر در بیاره و در عین حال دلسوز هم باشه تو این فروم کمه!!!:blush:ببخشید که یه کم رک گفتم ولی ایا واقعا کسی نیست که درمان این مشکل ما رو بدونه؟:eek:ما زیر پامون علف سبز شداز بس صبر کردیم واسه جواب این مسئله جزیی.:(

قربان در انتخاب کلمات تون دقت بیشتری به خرج بدهید ، شما دیگران را متهم به پر مدعا بودن کرده اید.
در مورد سئوال تون همان طور که مجتبی هم نوشت اطلاعات بیشتری می توانید با جستجو کردن بیابید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
كسي scpuscaler 2.82 رو داره ؟ دانيال گفت كه بهترين همخواني رو با اتم اين ورژن داره اما هر چي گشتم پيداش نكردم:(

قربان سرعت رو با همین نسخه های 2.82 هم نباید خیلی بالا ببرید وگرنه مرتب کرش می کنه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان سرعت رو با همین نسخه های 2.82 هم نباید خیلی بالا ببرید وگرنه مرتب کرش می کنه

مرتبش رو نمي دونم . فقط اينو ميدونم كه با ورژن 3.3 كلا يه پله سرعت رو مي شه بالا برد يعني 500 كه اصلا قابل اين حرفا نيست
:happy:

اگه روي 600 بعد از اوكي كردن تنها كاري كه مي تونم بكنم سافت ريسته. اما توي سايتها ديدم كه روي 600 تنظيم كردن و بنچ مارك هم گرفتن! پس يه جاي كار من كه احتمالا نرم افزاره مشكل داره. راستي از 64 تا 27 مگ رم خالي بعد از هارد ريست كمي عجيب نيست؟!مثل اينكه برنامه هاي از پيش نصب شده اتم خيلي زياده و فضا زياد مي گيره!

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من،شما اگر ترد کامپلیت رو می خوندید،جواب این سوال رو حتما" خودتون بدست می آوردید؛ضمنا" من با شناختی که از بچه های اینجا دارم؛کسی ادعایی نداره؛همه اینجا هستن برا کمک به هم،
اون برنامه که می گید به همراه رام روی پاکت نصب می شه و شما هیچ راهی ندارید؛مگر اینکه رامی رو پیدا کنید که این برنامه رو نداشته باشه؛می دونید که نمی شه رام رو دستکاری کرد مگر اینکه دولوپر باشید و حرفه ای؛این مساله جزئی رو هم با خوندن ترد کامپلیت به جواب می رسیدید و حتی شاید دو سه مطلب دیگه ای هم که ممکنه بعدها مورد سوالتون واقع بشه رو هم می دیدید؛
موفق باشید.

اقا مجتبی از اینکه بالاخره یه پهلوونی پیدا شد تا جوابی هر چند ناکامل به ما بده هم خوشحالم و هم از شما متشکرم و هم گله مند. خوشحالی و تشکر که دلیلش واضحه و اما گله بنده از شما اینه که چرا به جای گفتن ف ف ف یه بار نفرمودید فرحزاد.بابا قربون شکل ماهت برم حالا من مجبورم از شما بپرسم منظورتون از ترد کامپیلت چیه ...و لابد مثل دفعه قبل 10 روزصبر کنم تا یکی یه جوابی بده...شما که بزرگواری میکنی و راهنمایی میکنی...چرا بدون لینک؟...:(
حالا خواهشا من ناشی رو یکبار دیگه راهنمایی بفرمایید که ترد کامپیلت یعنی کجا؟!!!(ناشیگریمو به بزرگیتون ببخشین)
یاداوری:مشکلم چگونه پاک کردن برنامه های Default مثل Clearvue از Ext_Rom گوشیم بود.:rolleyes:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان در انتخاب کلمات تون دقت بیشتری به خرج بدهید ، شما دیگران را متهم به پر مدعا بودن کرده اید.
در مورد سئوال تون همان طور که مجتبی هم نوشت اطلاعات بیشتری می توانید با جستجو کردن بیابید

جناب مدیر
اگر به درخواست قبل تر بنده توجه میفرمودید (چگونه برنامه Default مثل Clearvue را از Ext_Rom حذف کنیم؟) متوجه میشدید که بنده با کلی عذرخواهی ذکر کرده ام که پس از جستجو در قسمتهای مختلف فروم موفق به یافتن جواب نشده ام:blush:.حال نمیدانم این چه صیغه ایست که ما ایرانیها بدون توجه به نکات مثبت و کلیدی صاف میرویم سراغ نکات منفی (اینکه شما بجای کمک فقط از صحبتهای من در ریپلی بعدی فقط گله کرده اید!!!:()
بزرگوار...فراموش نکنید که اگر کاربر با جستجو کردن به جواب میرسید دیگر چه لزومی داشت که خودش را علاف کند...Reply بنویسد و روزها به انتظار جواب بماند؟؟؟(اینکه ذکر کرده اید "اطلاعات بیشتری می توانید با جستجو کردن بیابید" که نشد راهنمایی!!!)::blink:
حالا برای اینکه دل همدیگر رو بدست بیاریم لطف کنید و بنده رو با دادن لینک به جواب مشکلم راهنمایی بفرمایید(مشکل: چگونه برنامه Default مثل Clearvue را از Ext_Rom حذف کنیم؟) من هم در عوض دستبوس خواهم بود:D

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم

می خواستم ببینم کسی کی جن یا کرک برای memmaid 2.0 که تو همین فروم معرفی شد رو داره والا خیلی بدردم می خورم ورژن 2 خیلی امکانات داره:rolleyes:

متشکر از این همه زحمات

آقا کسی جواب مارو نمیده:(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اقا مجتبی از اینکه بالاخره یه پهلوونی پیدا شد تا جوابی هر چند ناکامل به ما بده هم خوشحالم و هم از شما متشکرم و هم گله مند. خوشحالی و تشکر که دلیلش واضحه و اما گله بنده از شما اینه که چرا به جای گفتن ف ف ف یه بار نفرمودید فرحزاد.بابا قربون شکل ماهت برم حالا من مجبورم از شما بپرسم منظورتون از ترد کامپیلت چیه ...و لابد مثل دفعه قبل 10 روزصبر کنم تا یکی یه جوابی بده...شما که بزرگواری میکنی و راهنمایی میکنی...چرا بدون لینک؟...:(
حالا خواهشا من ناشی رو یکبار دیگه راهنمایی بفرمایید که ترد کامپیلت یعنی کجا؟!!!(ناشیگریمو به بزرگیتون ببخشین)
یاداوری:مشکلم چگونه پاک کردن برنامه های Default مثل Clearvue از Ext_Rom گوشیم بود.:rolleyes:

سلام،شما هم پست قبلی من رو کامل نخوندید،برنامه های دیفالت با خود رام ارائه می شن،شما نمی تونید رام رو تغییر بدید،حالا این تغییر می خواد در مورد یه آهنگ باشه و یا در مورد ریموو یه برنامه،راه حلهایی هست اما این راه حلها صرفا" توسط دولوپرها هست،
در مورد معرفی تردهای کامپلیت؛شما یه سرچ در رابطه با همین ترد کامپلیت می زدید،شاید بیش از 10 پست در رابطه با ریفر کردن ترد کامپلیت گیر می آوردید،
پیشنهاد می کنم ابتدا ترد راهنما رو بخونید،سپس ترد کامپلیت رو؛و بعد از این مراحل سراغ بقیه تردها هم بروید،
امیدوارم مشکل شما با این پست حل بشه،
موفق باشید.

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،شما هم پست قبلی من رو کامل نخوندید،برنامه های دیفالت با خود رام ارائه می شن،شما نمی تونید رام رو تغییر بدید،حالا این تغییر می خواد در مورد یه آهنگ باشه و یا در مورد ریموو یه برنامه،راه حلهایی هست اما این راه حلها صرفا" توسط دولوپرها هست،
در مورد معرفی تردهای کامپلیت؛شما یه سرچ در رابطه با همین ترد کامپلیت می زدید،شاید بیش از 10 پست در رابطه با ریفر کردن ترد کامپلیت گیر می آوردید،
پیشنهاد می کنم ابتدا ترد راهنما رو بخونید،سپس ترد کامپلیت رو؛و بعد از این مراحل سراغ بقیه تردها هم بروید،
موفق باشید.

مجتبی خان
بازم متشکر که به داد میرسید :D خواهشا همه اینا رو بذارید به حساب ناشیگری بنده :blush: ولی واقعیت اینه که ...کاش یه چند تا از اون راههایی رو که بقول خودتان مخصوص دولوپر هاست رو معرفی میکردید...خدا رو چه دیدی؟ شاید میزد و ما هم میتونستیم رو دستگاهمون پیاده میکردیم...:( بازم متشکرم ولی تو این لینکها هیچ چیزی و راهکاری که...(حتی مخصوص دولوپرها باشه) پیدا نکردم:wacko: نمیدونم شاید سؤالم انقدر سخت بوده که از عهده بر و بچه های این بخش خارجه!!!(ناشیگریه منه دیگه :rolleyes:) بازم ممنون ...و بیشتر ممنون میشم اگر از اون راهکارهای مخصوص هم بنده رو مطلع بکنید...:D

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
ممنون از جواب
یه سوال دیگه
من برنامه ی Ultimate_Theft_Alert رو نصب کردم ولی چون رجیستر نبود uninstall کردم اما بازهم این برنامه هست
برنامه آیکنی نداره ولی موقعی که گوشی بالا میاد این برنامه هم اجرا میشه نمیدونم چکار کنم کلا از صحنه روزگار حذف بشه
این به برنامه امنیتی هست
Ultimate-Theft-Alert-0.jpg

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید.

اقا مجتبی خان و جناب کینگ دنی عزیز
من همین الان هر 17 صفحه ترد کامپیلت رو زیر و رو کردم ولی حتی یک کلمه هم در مورد مشکلم تو اون نیافتم:(.(یاداوری: مشکلم اینبود که چگونه برنامه Default موجود در Ext_Rom رو میشه پاک یا حتی بعد از نصب Uninstall کرد؟)
راستش به نظرم اومد یه جورایی دنبال نخود سیاه فرستاده شدم!!!! اگه زحمتی نیست یکبار دیگه تجدید نظر کنید تا من وبقیه User ها ازاین سوء تفاهم یا سوءتفکر بیرون بیان:( اگه حتی راهی باشه که بتونم Ext_Rom خودم رو با یه Ext_Romدیگه عوض کنم...اونم کارمو راه میندازه...:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه
ممنون از جواب
یه سوال دیگه
من برنامه ی Ultimate_Theft_Alert رو نصب کردم ولی چون رجیستر نبود uninstall کردم اما بازهم این برنامه هست
برنامه آیکنی نداره ولی موقعی که گوشی بالا میاد این برنامه هم اجرا میشه نمیدونم چکار کنم کلا از صحنه روزگار حذف بشه
این به برنامه امنیتی هست
Ultimate-Theft-Alert-0.jpg

سلام عزيزم

با برنامه MemMaid امتحان كردي ؟

اين MemMaid رو نصب كن و ببين اسم برنامه اي كه ميخواي پاك كني داخلش هست يا نه اگه بود كه هيچي

از صحنه روزگار بندازش بيرون اگر هم نبود اون برنامه رو دوباره نصب كن و با MemMaid حذفش كن

ايشالا كه مشكلت بر طرف ميشه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اقا مجتبی خان و جناب کینگ دنی عزیز
من همین الان هر 17 صفحه ترد کامپیلت رو زیر و رو کردم ولی حتی یک کلمه هم در مورد مشکلم تو اون نیافتم:(.(یاداوری: مشکلم اینبود که چگونه برنامه Default موجود در Ext_Rom رو میشه پاک یا حتی بعد از نصب Uninstall کرد؟)
راستش به نظرم اومد یه جورایی دنبال نخود سیاه فرستاده شدم!!!! اگه زحمتی نیست یکبار دیگه تجدید نظر کنید تا من وبقیه User ها ازاین سوء تفاهم یا سوءتفکر بیرون بیان:( اگه حتی راهی باشه که بتونم Ext_Rom خودم رو با یه Ext_Romدیگه عوض کنم...اونم کارمو راه میندازه...:happy:
دوست من،بازهم پیام من رو خوب نخوندی،در ترد کامپلیت رام به روشنی معرفی و تعریف شده،رام چیزی نیست که شما بتونید کم و یا زیادش کنید،هر چیزی اعم از آهنگ و برنامه که همراه رام هست را نمی توان پاک کرد،مگر اینکه به یه نفری که دولوپر هست که افراد خاصی هستن و پیدا کردنش هم سخته بگید که رام شما رو بدون اون برنامه براتون آماده کنه،
با زبان بی زبانی می خوام بگم؛آقا بی خیال شو؛;)

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزيزم

با برنامه MemMaid امتحان كردي ؟

اين MemMaid رو نصب كن و ببين اسم برنامه اي كه ميخواي پاك كني داخلش هست يا نه اگه بود كه هيچي

از صحنه روزگار بندازش بيرون اگر هم نبود اون برنامه رو دوباره نصب كن و با MemMaid حذفش كن

ايشالا كه مشكلت بر طرف ميشه

فدات مهرداد جان امتحان میکنم خبرشو میدم;)

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من،بازهم پیام من رو خوب نخوندی،در ترد کامپلیت رام به روشنی معرفی و تعریف شده،رام چیزی نیست که شما بتونید کم و یا زیادش کنید،هر چیزی اعم از آهنگ و برنامه که همراه رام هست را نمی توان پاک کرد،مگر اینکه به یه نفری که دولوپر هست که افراد خاصی هستن و پیدا کردنش هم سخته بگید که رام شما رو بدون اون برنامه براتون آماده کنه،
با زبان بی زبانی می خوام بگم؛آقا بی خیال شو؛;)

دوست عزیزم
بازم ممنون که دلسوزانه راهنماییم کردی...ولی دیدی گفتم بجای ف ف ف یه بار بگو فرحزاد و خلاص؟!:p
حالا بعنوان سؤال جایگزین :ایا میشه فقط Ext_Rom ویندوز خودم رو با یه Ext_Rom که تغییر داده شده...جایگزین و عوض بکنم...با یکی که اون برنامه مزخرف Clearvue توش نباشه؟!!! اگر امکانش هست چطوری؟؟؟:rolleyes:
ممنون و سپاسگذار:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیزم
بازم ممنون که دلسوزانه راهنماییم کردی...ولی دیدی گفتم بجای ف ف ف یه بار بگو فرحزاد و خلاص؟!:p
حالا بعنوان سؤال جایگزین :ایا میشه فقط Ext_Rom ویندوز خودم رو با یه Ext_Rom که تغییر داده شده...جایگزین و عوض بکنم...با یکی که اون برنامه مزخرف Clearvue توش نباشه؟!!! اگر امکانش هست چطوری؟؟؟:rolleyes:

شما دستگاهتون چیه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیزم

قربان ؛
باید بهتون اخطار کنم ، آن لاک کردن اکستندد رام ، می تونه به پاره آجر کردن دستگاه تون ختم بشه ؛ با این حال اگر همچنان مایل به انجامش هستید
اینجا فایلی هست که اطلاعات رام اکستندد رو قابل دسترسی می کند

بالا