کارتون
NANA رو دارم می بینم. باحاله
ماجرای دو دختر به اسم
نانا با دو شخصیت کاملا متفاوت.
Nana Osaki ، یک دختر قوی و متکی به خود با اخلاق نسبتا پسرونه که خواننده یه گروه پانک هم هست، و
Nana Komatsu ( که
هاچیکو هم صداش می زنن - هاچیکو لقبیه که اون نانا به این نانا داده و در ژاپن یه اسم متداول برای سگ هاست
) یه دختر شهرستانی بچه حال و شاد با شخصیت معمولا متکی به دیگران که تخصصش عاشق شدن در نگاه اوله
سمت راست: هاچیکو - سمت چپ: نانا (خواننده)
داستان با برخورد تصادفی این دو شخصیت توی قطار توکیو شروع میشه و بعد به روابط و گذشته و آیندشون می پردازه. این کارتون احتمالا برای کسانی که دنبال کارتون های پر هیجان و ماجراجویانه باشن جالب نیست؛ یه کارتون نسبتا جدی که سبکش بیشتر به درام می خوره.
چیزی که این کارتون رو جذاب کرده به نظر من غیر از سبک گرافیکش، داستان جذاب و شخصیت پردازی قوی و پرداختن خوب به روابط بین شخصیت هاست. حتی شخصیت هایی که نقش ناچیزی توی داستان دارن هم ملموسن و خوب بهشون پرداخته شده.
غیر از این موارد؛ محوری بودن موسیقی در داستان حٌسنی بس بزرگ و از جذابیت های این کارتونه
موسیقی های تیتراژش هم خیلی خوفن. اگه لینک یافتم حتما میذارم
البته 10-20 قسمت اول کارتون خیلی قوی پیش رفت ولی این 10 قسمت بعدی که دیدم داستان یه مقدار افت کرده به نظرم
که اینم عیب رایجه که توی چند تا کارتون طولانی دیگه هم بهش برخورده بودم. احتمالا آخرش باز ریتم سریع میشه
ریتینگ این انیمه توی ANN جالبه:
Seen in part or in whole by 1156 users, rank: #282
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.58 (Excellent-.42), std. dev.: 1.6185, rank: #107
Weighted mean: 8.4366 (Very good+.43), rank: #132
Bayesian estimate: 8.40058 (Very good+.40), rank: #57
ولی مانگاش پرطرفدارتره:
Seen in part or in whole by 563 users, rank: #44
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.5508 (Excellent-.44), std. dev.: 1.7054, rank: #199
Weighted mean: 8.4643 (Very good+.46), rank: #218
Bayesian estimate: 8.45322 (Very good+.45), rank: #48