• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شبكه 1 در حال پخش افسانه "توشيشان"
من به 10 دقیقه ی آخرش رسیدم!
cry2.gif

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای تششان
چرا من ندیدم؟
خداوکیلی اگه کسی دانلود کرد به مام بده
یا اگه کسی ضبط کرده بود به مام بده.
چقدر اینو من دوس داشتم خدااااااااااااااااااااا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

قشنگ بو ولی کمونیستی تموم شد!;)

RahXephon. رو چند قسمت دیدم!فکر می گکردم از بلیچ بی خود تر انیمه نداریم نظرم عوض شد!

راستی امروز نارنیا رو گزاشت !اینم ملکهه عجب کاراکترش شبیه ملله خودمون بود!
16.gif
صحنه خورده شدن فریدا به دست اصلا اینقدر ناراحت شدم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان
خواهر فریدا جان اسم این کارتون ها رو فراموش کرده بودی برای من بنویسی :

...

شما این کارتون هارو دیدید؟ به نظر شما کدوماشون خوشگل تره؟ میشه یک خط در مورد کارتون Gakuen Heaven توضیح بدید باید خیلی خوشگل باشه؟
توضيح اين کارتون هايی که نوشته بودی رو تو pm برات ميدم.;)

gakuen heaven در مورد يه پسر هست که به يه مدرسه تموم پسرونه که همه پسر های توش از خانواده های پولدار هستن و همه شاگرد هاش هم تو يه چيزی بسيار متخصص، منتقل ميشه.:rolleyes:

کارتون کمدی اي هست! لج و لج بازی بين اين پسرا و مسابقه بين اينکه کی از همه بهتره! خلاصه يا دارن سيستم های همو هک ميکنن يا دارن همديگه رو ميزنن و از اين جور چيزا ... :D

اين پسرک هم اين وسط يه مقدار حافظه اش رو از دست داده و يادش نيست قبلاً تو گذشته چه اتفاقی افتاده و رابطه اش با يکی از پسرای ديگه اين مدرسه چی بوده!:wacko: آخرای کارتون هم يه کم پليسی ميشه!!!:f34r:

حالا بگزريم که اين وسط همه پسرای مدرسه عاشق اين پسر تازه وارد هم ميشن:p. به هر جهت اين کارتون در زمره کارتون های shounen ai هست. تقريباً تو مايه های gravitation با گرافيک خيلی کمتر ولی صحبت های خيلی open تر!!!:blink: ديدنش به خانم ها توصيه ميشه!:p

==============================

يه موردی که از همه ميخوام رعايت کنين، بحث در مورد کارتون های مورد دار و به قول خودم بالای 18 سال هست!:blush: تا جايی که کارتون ها shounen ai يا shoujo ai باشن، موردی نداره ميشه تو forum در موردشون صحبت کرد ولی اگه کارتون ها جز hent... و yaoi و yuri دسته بندی شدن، لطفاً از عنوان کردن اسم هاشون خودداری کنين.:eek: اگه هم سوالی دارين تو pm بپرسين.;)

ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله همان قديمي! ^_^ فكر نمي كردم كسي به سن شما هم يادشان باشه.

:D نه من اینو خیلی خوب یادمه
کوچیک بودم 2 تا کشو فیلم ویدیو داشتیم.تو اونا چند تا کارتون بود که هر هفته میدیدمش(قابل توجه شیان)
توشیشان رو هم داشتیم:) اون موقع فکر میکردم خیلی قشنگه

1کی دیگه هم بود
1 پسره که باباش خیلی قوی بود ولی یکی که به سبک مار میجنگید پدرش رو کشت اونم فرار کرد بعد از روی میمونش یاد گرفت چطوری باهاش بجنگه:blink:
خیلی خیلی قشنگ بود.
کسی اسمش رو یادش نیست؟

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
ممنون ين ين جون:happy::D:lol: تشكر فراوووووووووووووووووووووووان من سالها منتظر پخش مجددش بودم از جمله كارتون هايي هست كه هيچ وقت فراموشش نميكنم وخيلي دوسش دارم تا پستت وخوندم رفتم ديدم حيف از اولش نديدم;) اما همينم غنيمته:lol::happy:
مرسي از اطلاع رساني به موقعت:D
263974.jpg

ولي جالبه من اصلا نميتونم از اين كارتون عكسي تو نت پيدا كنم انگار هيچي نيست ;)

lord-loss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
grave.jpg

مدفن کرم کرم های شب تاب: خلاصه / نقد

شاهکار سینمایی ایسائو تاکاهاتا و موفقیت بزرگ انیمیشن
نوشتۀ : جان ترنر

حقیقتا یکی از بزرگ ترین موفقیت های استودیوی گیبلی « مدفن کرم های شبتاب » است که واقعا شایستۀ قرار گرفتن در ردۀ بهترین فیلم های تمام دوران است.
نه تنها به خاطر کار برجستۀ هنری ( و ریسک رهایی از گیشه ها ) این یک فیلم تفکر برانگیز است و دل شکستگی نهایی داستان مربوط به از دست رفتن بی گناهی و تراژدی های جنگ است.
بر اساس زندگینامه ای که آکیوکی نوساکا درمورد خودش نوشته است فیلم در جریان بمب باران جنگ جهانی دوم ساخته شده است. با محوریت « سِتا » پسر یک سرباز طماع نیروی دریایی و خواهر کوچک بی گناهش ستسوکو.
جدال آنها برای زنده ماندن درست از زمانی که توسط سربازان B29 آمریکایی هدف گلوله قرار می گیرند ــ مادر به سختی مجروح شده و در بیمارستان بستری است. جایی که او مدتی بعد می میرد. بچه ها به نیشینومیا می روند تا با خاله شان زندگی کنند.
خاله شان زنی سرد و نامهربان و در خدمت خودش است و اصلا حوصلۀ « سیتا » و« ستسوکو » را ندارد. مخصوصا وقتی که در زیر نور مهتاب به دنبال کرم های شبتاب می گردند، کنار ساحل بازی می کنند یا اطراف خانه قدم می زنند به جای اینکه به او کمک کنند.
وقتی که بچه ها بیشتر و بیشتر از طرف خاله شان تحقیر شدند تصمیم به فرار گرفتند. آنها در یک غار متروک در کنار دریاچه ساکن شدند.
آنها به هر طریقی سعی داشتند با سبزیجات و غذاهایی که پیدا می کردند و یا می دزدیدند زنده بمانند و .....
نتیجۀ داستان در واقع در همان آغاز فیلم نمایان می شود؛ جایی که ما بدن روح مانند « سیتا » را می بینیم که از گرسنگی به سوی مرگ می رود. مرگی دردناک در حالی که تنها در ایستگاه قطار است.
براستی وقتی ما چگونگی حادث شدن این وقایع را می بینیم در جستجوی راهی برای زنده ماندن « سیتا » و « ستسوکو » هستیم؛ ولی افسوس، کسی برای پایداری « سیتا » افتخار نمی کند.
آهنگ کلی فیلم روایت همسو بودن یک تراژدی بزرگ با لحظات شاد و بی دردسر آنان که ذکر شد است. شامل بازی کردن « سیتا » و« ستسوکو » اطراف خانه یا جمع آوری کرمهای شبتاب برای روشنایی غارشان، همۀ شادی این وقایع با احساس اندوه از بین می رود، چون ما می دانیم که این لحظات کوتاه شادی ادامه پیدا نمی کند.
چه کسی برای گرفتاری این بچه ها مقصر شناحته می شود؟ فیلم هرگز جواب این سوال را به بیننده نمی دهد. یا این سوال که چه کسی برای آنها غصه می خورد؟
برای کارگردان، ایسائو تاکاهاتا، آسان است که یک فیلم ضد آمریکایی بسازد، ولی او بهتر عمل می کند. به جای آن او به خوبی نشان می دهد که جنگ می تواند برای قربانیان نتایج مهلک و وخیمی داشته باشد. او همچنین از اینکه از هر شخصیت یک قهرمان یا یک تبهکار بسازد اجتناب می کند و به جای آن فیلم را داستانی بسیار انسانی بدون هیچ شخصیت کاملا « خوب » یا « بد » تعریف می کند.
برای مثال خالۀ آنها شرور نیست. او فقط یک زن رنجیده و نا امید است. کسی که فقط تلاش می کند زنده بماند همانطور که « سیتا » و « ستسوکو » تلاش می کنند. با اینکه رفتار او با بچه ها بی رحمانه است، هیچ گاه او را مثل یک شحصیت « بد » نمی بینیم. در حالی که او یک شخصیت انسانی چند پهلو دارد.
معمولا هر کسی فکر می کند که این نوع داستان برای « اکشن کامپیوتری » مناسب است. ولی « مدفن کرم های شبتاب » به خوبی ثابت کرد که می تواند خود را با انیمیشن نشان دهد. خبری از جلوه های فوق العادۀ بصری نیست. اگرچه فیلم مانند دیگر محصولات « گیبلی » مجلل و مهیج است. و یک نمایش از کاراکترهای واقعی که می جنگند با احساساتی قابل لمس. و هیجان انگیز ترین هنر این فیلم که چقدر ما را تحت تأثیر قرار می دهد که برای « سیتا » و « ستسوکو » غصه می خوریم. عشق جدا نشدنی آنها و همراهیشان در طول داستان در محوریت است.
دوره های ممتد سکوت در موسیقی متن فیلم وجود دارد. آهنگ به تنهایی خیلی کم به کار رفته. با این حال هنوز هم فیلم موسیقی متن قدرتمندی دارد. مؤثر ترین لحظه جایی است که ما صدایی را می شنویم « خانه، خانه دوست داشتنی » از بالای تصویری از « ستسوکو » که در کنار پناهگاه بازی می کند.
من معمولا در نقدرهایم این را نمی گویم اما توصیه می کنم فیلم را با زبان اصلی آن بعنی ژاپنی ببینند چون تجربه ای جالب و واقعی تری است. نه اینکه دوبله انگلیسی آن بد باشد، در واقع به طرز حیرت آوری خوب کار شده. با ***** موثر « جی رابرت اسپنسر » و برجستگی قابل توجه ظاهر انیمیشن با صدای « ورونیکا تیلور » ، « کریستسن فریمن » و « دن گرین ».
صدای ستسوکو « رودا کروسایت » تنها صدایی بود که خوب کار نشد. او به نظر می رسید بزگسال باشد تا یک دختر جوان. با این حال برای کسانی که نمی توانند زیرنویس ها را بخوانند فیلم دوبله شده بهتر است.
حتی در ژانری مثل Multi Facted ( چند واقعیتی ) انیمیشن های ژاپنی فیلم های اندکی هستند که هر کسی باید آن را ببیند. مدفن کرم های شبتاب یکی از این فیلم هاست.
ترجمه از سایت : www.onlineghibli.com

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خواهر مهسا اگر هنوز داشته باشيدش فكر كنم خيلي ها دنبالش باشن ^_^
ان يكي كارتوني كه توضيح داديد را اگر درست يادم باشه اسمش بود"پسر رعد آبي"

خواهش مي كنم خواهر ارام عزيز خودم هم خيلي تعجب كردم به محض اينكه تلويزيون را روشن كردم و ديدم شروع شده اينجا نوشتم ^_^ (اميدوارم كسي ضبط كرده باشه)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
:D 1کی دیگه هم بود
1 پسره که باباش خیلی قوی بود ولی یکی که به سبک مار میجنگید پدرش رو کشت اونم فرار کرد بعد از روی میمونش یاد گرفت چطوری باهاش بجنگه:blink:
خیلی خیلی قشنگ بود.
کسی اسمش رو یادش نیست؟

من توشي شان رو ديدم ولي نتونستم ضبطش كنم :( يادش بخير چقدر ازش خاطره دارم

اون يكي رو هم كه فكر كنم بيشتر از 10 بار ديدمش اونم خيلي قشنگ بود

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
082701.jpg

ديروز رفتم فيلم war رو ديدم.:D خودتون حدس بزنين ديگه! با بازی jet li و jason statham چه انتظاری ميشه داشت؟ :) 2 ساعت ميخکوب فيلم رو نگاه ميکنين و لذت ميبرين:D:D:D البته من آخرش (فقط يه قسمت خاصش) مشگل داشتم! البته همونی شد که از اول حدس ميزدم :p

داستان فيلم جالبه از اين نظر که بعد از ديدن اين همه کارتون کاملاً همه چيز براتون قابل لمس ميشه!:happy: جت لی و جيسن 2 تا پليس FBI هستن که بين جنگ 2 گروه ياکوزای ژاپنی گير افتادن! ها!... ژاپني! :blink::D;)

photo_03.jpg

برای من خيلی جالب بود که ببينم ژاپنيم چقدر پيشرفت کرده!;) و واقعاً به خودم اميدوار شدم! چون خيلی جاها فيلم زيرنويس مکالمات رو ميخوره!!! مثلاً اگه ديدينش صحنه های آخر توجه کنيد رييس يکی از اين ياکوزاها ميگه پول رو بردارين و بيارين که زيرنويسش کاملن خورده شده! :cool:

js1.jpg

ژاپنی صحبت کردن جيسن آخر خنده بود! باز 100 رحمت به تام کروز تو last samurai!!! :lol:

ديدن کاتانا ها، صحنه مبارزه خيلی کوتاهه با شمشير و ... و همه چيز هايی که ميدونين و ديگه براتون قريبه نيست خيلی کيف ميده! :D

يه چيز مسخره!:blink::f34r: نميدونم کسه بهتری رو پيدا نکرده بودن که بزارن به جای دختر رييس ياکوزا بازی کنه!:blink::blink::blink: ژاپنی حرف زدنش مسخره بود! :eek: از 3 فرسخی داد ميزد که من زبون دومم ژاپنی هست!!!:wacko: جيسن اين جوری حرف ميزد يه چيزی ولی ... :(

p360230.jpg

anyway، فيلم بسيار باهال بود از دست ندينش!;) مخصوصاً ماشين های فراريش ...
36_1_4.gif

war_large.jpg

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
:(( اين چند وقته همش دارم انيمه ها ناقص دان مي كنم از فيلم شدم :(
نميشه امروز بايد يه 2و3 تا فيلم بزارم سر دان.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مدفن کرم کرم های شب تاب: خلاصه / نقد

شاهکار سینمایی ایسائو تاکاهاتا و موفقیت بزرگ انیمیشن
نوشتۀ : جان ترنر

سلام.

چه جالب كه من امروز كه بعد از مدتها كه وقتي پيدا شد كه به يكي از تاپيكهاي محبوبم سر بزنم اين مطلب را ديدم! من سالها پيش (فكر مي كنم دبستان مي رفتم) اين انيميشن فوق العاده تاثير گذار را ديدم! بعضي صحنه هاي اين انيميشن واقعا تكان دهنده مي باشد! :( اگر اين انيمشن را تا حالا نديديد حتما ببينيد!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام فريدا جان عزيز! :blush:

حال شما؟

:blush::blush::blush::blush::blush::blush:

آريانا بسيار شرمنده مي باشد كه اينقدر دير به دير به اينجا سر مي زند!

:blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
واي ديگه چقدر دانلود كنم
ديگه تقريبا هر روز هفته ام داره يه جوريايي برنامه پيدا مي كنه فعلا كه آخر هفته ها پر شده براي بليچ و كلي مور آخه ديگه سر اين ها پير شدم
راستي چند قسمت هم از دويل مي كراي گيرم اومده از يكي از دوستام
از همه مهم تر يكي ديگه از دوستام هم شروع كرده دانلود انيمه هاي بي نشون اين يكي اسمش Kaze no Stigma هستش فعلا 20 قسمتش اومده تا 16 رو گرفته تازه به من داده و شروع كردم ديدن

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
واي ديگه چقدر دانلود كنم
ديگه تقريبا هر روز هفته ام داره يه جوريايي برنامه پيدا مي كنه فعلا كه آخر هفته ها پر شده براي بليچ و كلي مور آخه ديگه سر اين ها پير شدم
راستي چند قسمت هم از دويل مي كراي گيرم اومده از يكي از دوستام
از همه مهم تر يكي ديگه از دوستام هم شروع كرده دانلود انيمه هاي بي نشون اين يكي اسمش Kaze no Stigma هستش فعلا 20 قسمتش اومده تا 16 رو گرفته تازه به من داده و شروع كردم ديدن

کازه نو استیگما بینشونه؟؟؟ :blink::blink::f34r: بابا خیلی انیمه قشنگیه ;) اینو بچه ها دارن :happy: خواهر ین ین ممنون بخاطر یاداوری ، من نشستم کامل توشیشان رو دیدم :D خیلی حال داد کلی یاد گزشته ها کردم ، اینو دیدم یاد انیمه You're Under Arrest! افتادم :rolleyes: فریدا-ساما ظاهرا اینو نداریم ;) اینو یه کاریش بکن ، قراره سیزن دومش ماه بعد پخش بشه :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا-ساما ظاهرا اینو نداریم ;) اینو یه کاریش بکن ، قراره سیزن دومش ماه بعد پخش بشه :happy:
ديروز داشتم pc دانشگاهم رو چک ميکردم ديدم مثله اينکه البرز ريخته رو کامپيوترم!:blink::p:lol: به سهراب بگو از البرز بگيره وقتی هم ديگه رو ديدن!;) البته فايل های البرز يه کم زيادی ناقسی داشتن چون dvd هاش خراب شده بود:( و ديگه فايل ها رو نميخوند ولی بازم کاچی بذر هيچی!:rolleyes:

سهراب نآيافت شده! :blink::p کسی خبری ازش داره؟!:eek:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام :D:D
به قول نی نی :

مسیح از تهران .
:p:p
من برگشتم به تهران .:happy:
سفر خوبی بود . رفته بودم کرمانشاه و سنندج . تا حالا نرفته بودم .جای همه خالی ...
خوب این چند روز که نبودم هیچ اتفاق خاصی اینجا افتاد که برام تعریف کنید ؟؟:blink:

بالا