• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فريدا
فكر ميك نم چيزي كه دنبالش هستيداگر باشه بايد اطراف اين صفحه باشه http://forum.persiantools.com/t35042-post911200.html
سلام ين ين جون

راستش پست فقط در مورد اين کارتون بود که من لينکش رو گم کردم.:( اين لينکی که دادی ماله يه صفحه هست. ميتونی لينک خوده پست رو بدی! :eek: چون تو اون صفحه من چيزی نديدم!!! :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بچه ها:happy:
خواهر فريدا شما يا دوستان ديگه اين انيمه Gravitation و اسپويل كرديد؟؟!!! شنيدم كه لاو استوري قشنگيه ميشه آدرس اسپويل رو دباره بزاريد ؟؟؟!!!
خوب اين کارتون از نظر خانم ها قشنگه از نظر آقايون بسيار بد!!!:blink::lol: چون مشگل اخلاقی داره! :f34r: البته فقط مضمونی، نه تصويری!:p کارتون بسيار کمدی اي هست و خيلی معروف و خوش ساخت!:)

Seen in part or in whole by 1956 users, rank: #140
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.8631 (Very good-.13), std. dev.: 1.8747, rank: #507
Weighted mean: 7.7519 (Very good-.24), rank: #507
Bayesian estimate: 7.74607 (Very good-.25), rank: #294

کلاً وقتی شروع کنی تا تمومش نکنی راحت نميشی!:D تو يه نصف روز ديدی و تموم شده! ;)ديدنش به خواهر ها توصيه ميشه!;)

10243632_3419785.jpg

spoil ش هم گفته نشه بهتره!:p در يه جمله شوئيجی يه خواننده, عاشق يوکی نويسنده ميشه!:wub: ولی يوکی کلی چالش های روحی و گذشته سياه و ... داره:f34r: که باعث ميشه اين رابطه به اين راحتی ها هم جلو نره! ... :D

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام پيدا شد بفرماييد پست شماره 1310

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا جان ممنون که اسم کارتون Trinity Blood رو به من گفتی چون من عکسشو دیده بودم ولی اسم کارتون رو نمی دونستم ولی توضیحاتتون در موردش خیلی کم بود. راستی یادته من داستان چند تا کارتون رو نوشته بودم ولی به لیستت اضافه نکردی من که یادم نرفته ولی خیلی حیف بود چون من براش زحمت کشیده بودم.
خوش به حالت چقدر کارتون دیدی منم میخوام ببینم.:(

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

همين جا بايد بپرسی! کی گفته نپرسی!؟؟:blink: من فقط گفتم که فکر نکنم اون بازی کارتونی داشته باشه! :eek: حالا شايد بابک بهتر بدونه؟:)! بابک اسم کارتون چيه؟ ماله چه ساليه؟ ... :rolleyes:

سلام :happy:

همین که شما گفتید ;) این درواقع نام یه والپیپر هستش که برای انیمه Trinity Blood ساخته شده :happy:

حالا چرا اینقدر دنبال پست اسپویل Fate stay Night بودین شما؟؟!! :blink::blink::wacko:

راستی جواب پستهارو تو تاپیک "این عکس مال کدوم کارتونه" ندادی؟ ;)

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گفتم بیام یه سری بزنم اینجا و یه حالی هم از خواهر فریدا بپرسیم
فکر نکنم توی ایرانیها کسی مثل خواهر فریدا این همه کارتون دیده باشه !؟!؟!

===========================
خواهر بی زحمت PM هاتو یه چکی بکن شاید که بشه
20.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

راستي اگر اسم ژاپني اين سريال را بگيد من يك ليست مستقيم براي دانلودش پيدا مي كنم و اگر خواستيد مي توانم دانلودش را هم به عهده بگيرم ^_^

این داونلود شده خواهر ;)

راستی به تفاوت Rate این انیمه در 2 تا فاصله زمانی ( اسپویل فریدا-ساما و مال من) توجه کنید که از رده 168 اومده به 96 :blink::happy:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب كاكاشي
ممنون ولي منظورم ان سريال hana kimi بود ان هم دانلود شده؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مجدد منم از زور بي كاري شروع كردم به دانلود يه انيمه ي بي نشان ، چون با اين خط مي تونم فقط انيمه هايي رو بگيرم كه قسمت هاي خيلي كمي از اون ها اومده حالا يكي از شانسم پيدا كردم كه بدك نيست اسمش Zombie Loan هست از سبكش خوشم اومد ولي اگه سايتي مي شناسيد كه به انيمه ها رنك و درجه مي ده مي تونيد معرفي كنيد كه حداقل براي بعدا به كارم بياد...
animenewsnetwork.com، animenfo.com, ... همه اينا rating دارن! که البته همشون هم با هم ديگه فرق دارن:p ولی يه ديد کلی بهت ميدن.;)

و اما در مورد اين کارتون:D:

Zombie Loan

zombie_loan_pr.jpg

خوب اين کارتون يه مخلوطی از ghost hunt، bleach و death note هست:D:D:D ولی ضعيف! :(

اولين چيزی که جلب توجه ميکنه shinigami eyes هست!
36_1_56.gif
فقط اينجا ميچيرو دختر نقش اول کارتون به جای ديدن اسم و زمان مرگ، ميتونه يه حلقه سياه رنگ رو که دور گردن افراد هست ببينه! :blink: هر چی حلقه پر رنگ تر باشه يعنی زمان مرگ نزديک تره و اگه حلقه سياه باشه که يعنی طرف مرده متحرک هست! :lol::f34r:

دومين چيز قابل توجه حضور 2 تا پسر ديگه (چيکا و شيتو) که نقش مثلاً شينيگامی رو بازی ميکنن هست که ارواح مرده رو با شمشير و تفنگشون ميکشن و ميفرستن اون دنيا! :D ولی اين 2 تا يه تفاوتی با شينيگامی های بليچ دارن و اونم اينه که اين 2 تا هر 2 مردن! :f34r: و از اون قدرت های روهی هم خبری نيست!:(

42zbl.gif
50zb2.gif

مورد سوم حل کردن راز به قتل رسيدن و بقيه حوادثی هست که در شهر اتفاق ميوفته که يه کم شما رو ياده ghost hunt ميندازه!:rolleyes:

سوژه جالبه ولی متاسفانه نتونستن خيلی قوی کار کنن و يه جاهايی احساس بچه بازی بودن تو سريال بهتون دست ميده!:(:eek: ميتونستن خيلی بهتر از اين کار کنن و هم اينکه ديدن بعضی صحنه های يوری تو سريال کاملن زائد هست:wacko: و وسط هيجان انگيز ترين صحنه مثلاً مرگ و زندگی، ديدن يوری آدم رو عصبانی ميکنه!!!:hmm:

ولی از همه اينا که بگزريم داستان داره به سمت جالبی پيش ميره و کم کم داره ميشه از اون کارتون هايی که توش به قول آقای دکتر ميشه نشانه ها رو ديد!!!:D:lol:

پيش کشيدن bible و اينکه تو هر دين و مذهبی اسم خدا به چه صورتی بيان ميشه و يا اينکه تو زبان عبری کلمه خدا از 4 حرف Y H W H تشکيل شده و ربط اين مسائل به بقيه مسائل و ... داره کارتون رو جالب ميکنه!;):D

تا حالا 7 قسمت از اين سريال بيرون اومده و با صرف نظر کردن از ساخت بد کارتون، ميشه منتظر ماجراهای جالبی بود!:):rolleyes:;)

51ja-0xTy2L.jpg

آها داشت يادم ميرفت آهنگ opening و ending بسيار گوش خراشی هم داره! :wacko::(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آه دستت درد نکنه ممنون....... خدا عمرت بده الان 2-3 ماهه که ميخوام لينک اينو درست کنم ولی پيداش نميکردم!:wacko::happy:;) DOMO ARIGATTO :happy:

اسم سريال هم ... صبر کن بگردم لينکشو پيدا کنم. ok اينه:D:

همین که شما گفتید ;) این درواقع نام یه والپیپر هستش که برای انیمه Trinity Blood ساخته شده :happy:
اينو نگفتم.:p اون بازی اي که قبلن خواهر سيما در موردش پرسيده بود و تو گفتی از رو کارتونش ساخته شده!:blink: اون کارتون اسمش دقيق چيه؟ ماله چه ساليه و ...؟؟؟ :eek:
الا چرا اینقدر دنبال پست اسپویل Fate stay Night بودین شما؟؟!! :blink::blink::wacko:
خيلی وقت بود نميتونستم پيداش کنم تقريباً 2-3 ماه!:(
راستی جواب پستهارو تو تاپیک "این عکس مال کدوم کارتونه" ندادی؟ ;)
آها، ok برم يه نگاه ديگه بهشون بندازم ولی فکر کنم نشناسم! :( يعنی تو نگاه اول که نشناختم!:blink::p:D
سلام
گفتم بیام یه سری بزنم اینجا و یه حالی هم از خواهر فریدا بپرسیم
...
خواهر بی زحمت PM هاتو یه چکی بکن شاید که بشه
20.gif
خورشيد از کدوم طرف در اومده امروز؟؟؟ :blink::blink::blink:

خوبی محمد؟ ;) ميگم مگه اينکه برای مقاله بيای يه سر اين ورا بزنی!:cool: اونا رو پيدا کردم. چند تای ديگه هم يافتم که بايد به دردت بخوره.:rolleyes: تو همون تاپيک پستش کردم.:)
ولی توضیحاتتون در موردش خیلی کم بود. راستی یادته من داستان چند تا کارتون رو نوشته بودم ولی به لیستت اضافه نکردی من که یادم نرفته ولی خیلی حیف بود چون من براش زحمت کشیده بودم.
راستش بيشتر بگيم کامل spoil ميشه! :f34r: ولی يه چيز کاملن مسلم هست اونم اينکه اين کارتون مشابه اونايی که من بهت گفتم نيست! کارتون جدی اي تو ژانر خون آشامی محسوب ميشه و يه ماجرای لطيف عشقی هم بين يه پسر بچه خون آشام و يه دختر داره که خيلی قشنگه! :) کلاً من با عشق ممنوعه خيلی کيف ميکنم!:D

اگه پست سپهر رو هم خونده باشی دريافتی که چی به چيه!:rolleyes: ماجرای موجودی ورای خون آشام!:eek: که همون قسمت اول داستان ميگه: وقتی که موجودی به اسم خون آشام وجود داره که خون آدم ها رو ميخوره حتماً موجوده ديگه اي هم هست که خون ، خون آشام ها رو بخوره! :cool: سريال بسيار قشنگی هست که پای واتيکان و ... رو هم وسط ميکشه ... :D

---------------------------

در مورد معرفی کارتون هايی که کرده بودی کامل يادمه :) loveless و ayashi no ceres ...
راستش فقط مال تو نيست که به ليست اضافه نشده مال خودم و بقيه بچه ها هم اضافه نشده.:( يه روز کامل بايد بشينم آپديت کنم چون خيلی عقب افتادم. :wacko: ولی نگران نباش حتماً ازافه ميکنم!;)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
^_^doitashimashite
براي اسم سريال خيلي ممنونم
يك نكته براي سرچ كردن چيزهايي در پي تي لازم داريد بگم سرچ پي تي متاسفانه خيلي دقيق و درست كار نمي كنه بهتره كلمه يا عبارتي كه دوست داريد پيدا كنيد همراه كلمه persiantool در گوگل سرچ كنيد خيلي خيلي ساده ميشه پيدا كرد^_^

واقعا Trinity blood انيمه خيلي قشنگي بود كاش نويسنده اش نمرده بود كه داستان به ان شكل تمام نشه
(البته شايد از جهاتي هم بهتر شده باشه من كه اصلا تحمل مرگ abel را نداشتم روي ان سنگ قبر تيتراژ پاياني اسم خودش بود نه؟ (ولي هميشه به خودم تسكين مي دادم كه abel اگر هم بميره كنار اقيانوس دفنش مي كنن پس اين قبرش نيست ولي ....) به هر حال خيلي بد تمامش كردن) همه داستان بي نتيجه باقي ماند

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اينو نگفتم.:p اون بازی اي که قبلن خواهر سيما در موردش پرسيده بود و تو گفتی از رو کارتونش ساخته شده!:blink: اون کارتون اسمش دقيق چيه؟ ماله چه ساليه و ...؟؟؟ :eek:

خواهر من اینو هر چقدر گشتم چیزی مبنی بر اینکه انیمه ای هم داره پیدا نکردم ولی ویکیپدیا نوشته Animegame که خیلی جالبه :blink: یعنی داشته باشین چی گفته ;)

این توضیحات اولیه در مورد این بازی که از این لینک میتونید ببینید :

Togainu no Chi is a Japanese BL anime game made by the softwarehouse Nitro+chiral [1]. The plot centers on Akira, a young man who was made to participate in a deadly game called "Igura" in post-apocalyptical Japan in exchange for being freed from jail. His goal is to beat the "Il-Re", the strongest person in Igura.​

اینم توضیحی در مورد واژه Anime Game که از این لینک میتونید ببینید ;)

Anime Game Also known as anime-based games, this is a list of computer and video games that are based on anime or manga, or from which anime or manga have been made.

در حالیکه اصلا نام این بازی در لیست نیست :blink: یعنی یه سوتی از ویکیپدیا :f34r:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
پس نوبت بعد همين کارتون Trinity Blood رو بگير و ببين. بايد خوشت بياد!;)

تا قسمت بیست و چهار دیدم !(واتیکانشون اینجا ادم خوبن!)بقیشو به سهراب سفارش دادم منتظرم!راستی ملکه جان این کارتونroch که گفتین تو ارشیو بچه ها هست!جز سفارشمه!(پنجتا دی وی دی این سه تا دی وی دی هم ناقصیام!) ولی بزرگمهر می گفت شیر کننده ها تو میتینگ گفتن نایابه!;)
پ. ن :سهراب جان گزارش تهیه شده ها رو بده اگه ده نشده رندش کنم !ذخایر استراتژیکم داره تموم می شه ها!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
خوب اين کارتون از نظر خانم ها قشنگه از نظر آقايون بسيار بد!!!:blink::lol: چون مشگل اخلاقی داره! :f34r: البته فقط مضمونی، نه تصويری!:p کارتون بسيار کمدی اي هست و خيلی معروف و خوش ساخت!:)

Seen in part or in whole by 1956 users, rank: #140
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.8631 (Very good-.13), std. dev.: 1.8747, rank: #507
Weighted mean: 7.7519 (Very good-.24), rank: #507
Bayesian estimate: 7.74607 (Very good-.25), rank: #294

کلاً وقتی شروع کنی تا تمومش نکنی راحت نميشی!:D تو يه نصف روز ديدی و تموم شده! ;)ديدنش به خواهر ها توصيه ميشه!;)

spoil ش هم گفته نشه بهتره!:p در يه جمله شوئيجی يه خواننده, عاشق يوکی نويسنده ميشه!:wub: ولی يوکی کلی چالش های روحی و گذشته سياه و ... داره:f34r: که باعث ميشه اين رابطه به اين راحتی ها هم جلو نره! ... :D

انیمه این رو از کجا دانلود کردی...
تورنت رو چک کردم اکثر سید ها همگی 1 یا 2 تا فقط هستن
جدا از اون این سری ova هم داره درسته ؟
راستی مانگاش رو اگه داری می تونی آپلودش کنی ؟ پیلیز پیلیز پیلیز...
AddEmoticons126130.gif

AddEmoticons126132.gif
...

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
آرام تو کارتون ديدی از اين سريال؟؟؟:blink::blink::blink: من تا الان نميدونستم که کارتون داره!:eek: مانگای معروفی داره
نه فريدا جون اصلا اين Hana Kimi كارتون نداره ;)لاكي خواست كمي مانگاش و تعريف كنم :happy::blush:ولي جالب ميشه يه كاتون ازش بسازن :Dاما حقيقتا مانگاي معروفي داره ...

-----------------------------------------------------------------
171fs716277.jpg

درحال حاضر دارم enzai و ميبينم ولي عجب داستان اعصاب خورد كني داره ;):wacko: با اين اوضاعي كه داره پيش ميره بعيد نيست تهش حسابي حال گيري بشه :eek:
American_Cover_of_Enzai.PNG

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی به من بگه اون پست spoil کارتون fate stay night من کجاست؟؟؟؟!!!!!!!! :blink::blink::blink::( چرا هيچ کس نتونست اون پست منو پيدا کنه!!! :(:eek: من پستمو ميخوام ...
4_9_15v.gif

خواهر لاکی، آرام، برادر علی يار شما ها اين پست منو نديدين داشتين ايندکس ميکردين؟؟؟ :(:eek::(

من پستمو ميخوام ...
36_1_4.gif
4_2_204v.gif

خوب من این پست رو دیر دیدم. زحمتش رو خواهر ین ین کشیدن ممنونم.

شما Forbidden Love رو هم خواسته بودید قبلا که اینجاست :Forbidden Love

فکر کنم هنوز ایندکسهارو دریافت نکردید.خوب چندتا اشکال
دیگه هم در لیست اصلی هست که بعد براتون میفرستم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
درحال حاضر دارم enzai و ميبينم ولي عجب داستان اعصاب خورد كني داره ;):wacko: با اين اوضاعي كه داره پيش ميره بعيد نيست تهش حسابي حال گيري بشه :eek:
آرام تو اينو از کجا گير آوردی؟؟؟!!!:blink::blink::blink: فکر نميکردم تو ليست کسی باشه!!! :blink::eek:

احتمالاً تا الان ديديش ديگه:p، آخرش happy ending هست;) ولی ... :wacko:

اي خدا
4_13_13.gif
کی اينو به تو داده؟؟؟
36_1_30.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب جدیدا یه پرومو برای Rebuild Of evangelion بیرون دادن که جالب به نظر میرسه ، شما هم ببینید بد نیست .

اینم لینکش : http://www.youtube.com/watch?v=5wf-jmayRpI
ميبينم که مثل خودم سنت رفته بالا کم حواس شدی:D:lol: خبر دسته دوم ميدی؟ :p مثل اينکه ويروسی بوده اين کم حواسی من ... ;)

ميگم بابک از کارتون جديد ها چی رو ديدی؟:eek: بشينيم يه کم spoil کنيم! :D

بالا