• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو ليست معرفي ها نبود گفتم بذارم اگر هم معرفي شده خب اينم جهت يادآوري وتقاضاي دانلوده ( من تو ليستها نديدمش ؟)

one%20piece%20movie%20g.jpg

كي از دزدهاي دريايي بدش مياد؟ احتمالا هيچكس!!
دزدان دريايي هميشه جذاب بودن آزاديشون ماجراجوييشون توي لحظه زندگي كردنشون وعشقشون به دريا
اين انيمه هم درمورد دزدان درياييه ؟! داستان در مورد پسري بنام لوفي هستش كه وقتي بچه بوده ميوه اي جادويي رو مي خوره كه به اون قدرت جالبي مي ده بدن لوفي مي تونه تا هرقدر كه مي خواد كش بياد قهرمان شخصي لوفي دزد دريايي معروفي به اسم شانكه
لوفي هميشه دلش مي خواست مثل شانك باشه وبا اون به سفرهاي دريايي بره ولي چون بچه بود كسي جدييش نمي گرفت طي اتفاقاتي شانك به خاطر نجات لوفي دستش رو از دست مي ده بعد از اين حادثه شانك لوفي رو ترك مي كنه وبه سفرش ادامه مي ده
چند سال بعد لوفي براي اينكه خودش به شانك ثابت كنه دنبال گنج بسيار معروف onepiece ميره اين گنج متعلق به معروفترين دزد دريايي زمان خودش گلد راجر بوده كه موقع اعدامش اعلام مي كنه هركس بتونه اين گنجو پيدا بكنه پادشاه دزدان دريايي خواهد شد حالا لوفي مي خواد پادشاه دزدان بشه پس به كشتي وخدمه محتاج ميشه اون طي ماجراهايي خدمه خودش رو پيدا مي كنه وبراي پيدا كردن onepiece روي grandline جايي كه گفته ميشه گنج اونجاست به سفرش ادامه مي ده اما خطرناكترين دزدان دريايي دنيا هم اونجا حكمفرمايي مي كنن همراهان لوفي يه شمشيرزن به نام زورو ونامي نقشه خوان سانجي آشپز واوسيپ لاف زن هستند كه بعدا چند نفر ديگه هم اضافه مي شن
انيمه اي كه شايد خيلي بچهگانه تلقي بشه چندان خودشو جدي نميگيره ولي خب تنوع فوق العاده اي از نظر نقشهاي منفي داره كه مي تونه يه ضعف هم باشه انيمه ongoing هست واگه اشتباه نكرده باشم حدود 300 قسمتش ساخته شده ومانگاش هم به 500 قسمت داره مي رسه
مانگاس اين كارتونو داره پخش مي كنه ولي فكر كنم فقط 50 قسمتشو دارن كه من تا همينجاشو ديدم

راستي يه چيز جالب !؟ مي تونين حدس بزنين كه نقطه ضعف لوفي چيه ؟اين دزد دريايي بزرگ شنا بلد نيست!!:happy:

يه جايي هم خوندم كه دارن ورژن كودكانشو مي سازن مثلا بجاي سيگاري كه سانجي هميشه به لب داره يه آبنبات بذارن!!:wacko:
اينم يه جورايي تريلرشه
http://www.youtube.com/watch?v=IliMk3IVxyA

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به قول روزبه يه elfen lied ديگه! :blink: tokko

شيان جان همون 13 قسمته ولی مطمئن باش آخرش بد جوری تو خماری ميمونی!:f34r: وسط زمين و آسمون داستان رو تموم ميکنن.:eek: اتفاقن من اون موقع ها از روزبه 4-5 تا سوال پرسيدم چون تنها کسايی بوديم که اينو ديده بوديم! ولی راستش خيلی چيزا بدون جواب ميمونه! :(:wacko: حالا وقتی تمومش کردی بگو بشينيم سرش بحث کنيم!;)

نه خیلی با elfen lied فرق داشت می تونست مثل بلیچ یه کارصد یا دویست قسمتی بشه ولی خیلی بهتر از بلیچ داستان و شخصیت ردازیش بهتر از اب در می میو د !فقط حیف که بحران بوجه سود جویی دامنشو گرفت!:(
راستی اخرش چرا همه رو از تو قبر در اوردن!باید یه دویست قسمت مبارزه می زاشتن!بعدشم لباس جدیه ستوانه بهش نمیومد!;)

Bitaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشيد :D
يكي ميتونه خيلي مختصر درباره انيمه boogiepop Phantom توضيح بده ؟؟؟!!!
خيلي ممنون ميشم:happy:چون درقسمت معرفي انيميشن ها نبود مجبور شدم پست بزنم .;)

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
سلام دوستان خسته نباشيد :D
يكي ميتونه خيلي مختصر درباره انيمه boogiepop Phantom توضيح بده ؟؟؟!!!
خيلي ممنون ميشم:happy:چون درقسمت معرفي انيميشن ها نبود مجبور شدم پست بزنم .;)

- انیمه 12 قسمتی تولید شده در سال 2000
- ژانر میستری
داستاني قابل قبول داره و آدم رو جذب می کنه.
1162703226_904_FT7206_a_233_.jpg

معرفی داستان: داستان در مورد یه دختر دبیرستانیه که سعی داره boogiepop رو که یه خدای مرگه پیدا کنه و میستری اون رو حل کنه. از وقتی که در یه شبی یه جیغ بلندی شنیده شده Boogiepop در شهر می گرده و هر کس با اون در ارتباطه و اون رو می بینه به طرز مرموزی نا پدید می شه. اون دختر سعی در حل میستری این ناپدید شدنها داره. داستان از اینجا آغاز می شه و ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب چیزی که برادر شیان معرفی کنه از این بهتر نمیشه.
elfen lied
شیان این چی بود آخه:blink:

مطمئنی که اینو ساعت 8 شب نشون میدادن؟

کلی هم خون و خون ریزی داشت.تازه خونش رو هم 1 ذره بد کشیده بود که مثلا از خشونتش کم کنه
ولی از این مشکلاتش بگذریم خیلی قشنگه:p
این دختره هیچی بلد نیست:lol:
از اول تا آخر قسمت هم ، هی نیو نیو میکنه:(
انگار گربه هستش:blush: راستی نیو یعنی چی؟این که اسمش لوسیه !!
تا فردا تمامش میکنم.
گزارش کار به طور مفصل بعدا تقدیم میشه.
جزئ کارای درجه یک مورد علاقم نیست!بعضی جاها تو داستان اصلی ضعف داره ولی داستان های حاشیه ای و شخصیت پردازی عالیه!(مثلاتصحنه سوء اسفاده از دختر بچهه توسط نا پدری بسیار تاثیر گزاربود!!)

ممنون جناب شيان حتما مزاحم مي شم ولي اعتراض هم وارد هست؟
ها!اعتراض!
167.gif

ولی خوب برا همگروهی ها استثنا قائل می شیم!

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام بر خوشان بزرگ
چشم هر موقع تموم شد اعلام ميكنم.
8 گيگو خورده ايه با سرعت 5-6 تا هم دانلود ميكنه:p:blink::blink::wacko::wacko:
فكر ميكنم يه دو سه هفته اي طول بكشه.

:happy: ...
72.gif

ممنون ..

پ.ن : راستی می خواستم یه نظر هم در مورده برسرک بدم ... ببینم حوصله اش میاد یا نه !! .. اول باید برم ببینم که چه نکاتی گفته شده , حرف هام چقدر تکراریه ...

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

مژده به Hana Yori Dango a و Marmalade Boy دوستداران عزيز:D:​

يه کارتون ديگه به زيبايی همين 2 تا کارتون با يه تفاوت بزرگ!:p اين دفعه کاراکتر های داستان مون واقعاً بچه هستن! چه دخترمون چه پسرمون هر دو 11 سالشون هست!:rolleyes:

کلی داستان های جانبی هم وجود داره که بهتره خودتون نگاه کنين. فقتا خواستم بگم که اين سريال رو از دست ندين! :D;)
فردا جون ممنون من یه چیزی بگم نخندین من معرفی اینو تو هنر هشتم اگه اشتباه نگفته باشم شبکه 5 دیدم باورم نشد این الان اونه:blink::eek:
ولی دقیق یادمه میگفت که درباره دوتا بچه ست و این که بعدا از پسره خوشش میاد و میفهمه پسره برخلاف ظاهرش خیلی فرق داره:D:rolleyes:
منم میخوام به قول ارام عین پسره تو مارمالاده منم از دست نمیدم :p:lol:

Dixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطورین شما، مثل اینکه من اینجا را تازه کشف کرده ام دقیقا همون چیزی است که می خواستم
یک کم زیادی باحاله اینجا
خوب بریم سر اصل مسئله سریال Love Hina چیزی است که من بهش علاقمندم
کسی چیزی در موردش می دونه؟

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
سلام مجدد منم از زور بي كاري شروع كردم به دانلود يه انيمه ي بي نشان ، چون با اين خط مي تونم فقط انيمه هايي رو بگيرم كه قسمت هاي خيلي كمي از اون ها اومده حالا يكي از شانسم پيدا كردم كه بدك نيست اسمش Zombie Loan هست از سبكش خوشم اومد ولي اگه سايتي مي شناسيد كه به انيمه ها رنك و درجه مي ده مي تونيد معرفي كنيد كه حداقل براي بعدا به كارم بياد
اينو گرفتم فقط چون Square Enix رسپانسرش بود

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها:happy:
خواهر فريدا شما يا دوستان ديگه اين انيمه Gravitation و اسپويل كرديد؟؟!!! شنيدم كه لاو استوري قشنگيه ميشه آدرس اسپويل رو دباره بزاريد ؟؟؟!!!
171fs420832.jpg

يكي از دوستان هم درباره مانگايhana kimi هم يه توضيح بديد ببينم چي به چيه :D

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
يكي از دوستان هم درباره مانگايhana kimi هم يه توضيح بديد ببينم چي به چيه :D
لاكي جون هم هرچي يادمه و بهت ميگم :happy:
Hana Kimi داستان یه دختر ژاپنیه که با خانواده اش توی آمریکا زندگی می کنه. از وقتی که یه بار پرش از روی بار یه ورزشکار ژاپنی رو توی تلویزیون دیده، خیلی ازش خوشش اومده و هر چی مقاله و مصاحبه از اون هست رو جمع کرده و خونده و مرتب روند پیشرفت اون رو دنبال کرده. نهایتاً کار به جایی می رسه که وقتی موقع دبیرستانش می شه خانواده اش رو راضی می کنه که بذارند بره ژاپن. چیزی که خانواده اش نمی دونند (در واقع در آغاز هیچ کس به غیر از بهترین دوستش ژولیا از اون خبر نداره) اینه که اون می خواد به دبیرستانی بره که اون ورزشکار پرش از روی بار توش درس می خونه. تنها یه مشکل کوچولو وجود داره و اون اینه که اون دبیرستان مختلط نیست
biggrin.gif
. در واقع اون دبیرستان یه دبیرستان صرفاً پسرونه است. و اون برای اینکه بتونه اونجا درس بخونه خودش رو به عنوان یه پسر جا می زنه و شروع به تحصیل و زندگی در خوابگاه اون دبیرستان می کنه. داستان از اینجا شروع می شه و در مورد زندگی اون و دوستان جدیدش و اتفاقاتی که در طول دوران تحصیلشون میافته ادامه پیدا می کنه. مخلوطی از کمدی و جدي و واقعیت و تخیل ...
171fs422834.jpg

البته اون فيلم She's the Man كه ديدي همون هاليووديه يه چيزي تو همين مايه هاست ;)

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
انیمه Fate Stay Night را که کاکاشی به سلیقه خودش برایم زده بود دیدم
داستان جالبی داشت ولی مانند تمام انیمه های ژاپنی که تا به حال دیده ام
یک ضعف بزرگ دارند آنهم اصرار بی نهایت و حال به هم زن شخصیتهای اول
این انیمه ها در درستکاری و خوب بودن.اگر یک گوشه کوچک از این شخصیتها
بد بودند قابل قبول تر و باور پذیر تر می شدند
داستان این انیمه درباره هفت ارباب است که جادوگر هستند و با هم مسابقه می دهند
و هدفشان به دست آوردن جام مقدس (همان جام شرابی که مسیح در آخرین شام خود در آن شراب خورد
و یک سوژه اعصاب خورد کن دست این فیلمسازان داده تا هر فیلمی می سازند این جام را بچپانند توش!)
است.و برای اینکار هر کدام از این جادوگرها یک خدمتکار احضار می کند که این خدمتکار ها یا به قولی
Servants به عنوان شمشیر این جادوگران عمل می کنند و تنها این خدمتکار ها هستند که می توانند
جام را لمس کنند و گرنه اگر یکی از جادوگران انگشتش به آن جام بخورد کل منطقه نزدیک جام
کن فیکون می شود.در واقع با به دست آوردن جام هم ارباب هم خدمتکار می توانند به آرزویشان برسند
قوانین مسابقه هم اول اینطور بوده که خدمتکار ها با هم می جنگند و یکی دیگری را شکست که داد
و از صحنه روزگار محوش می کند تا بالاخره تنها یک ارباب و یک خدمتکار باقی بمانند
اما این کار به این سادگی ها نیست بنابراین اینها قانون را زیر پا گذاشته و هدف خود را روی ارباب ها متمرکز می کنند
و هر ارباب برای راحتی کار با کمک زیردستش آن یکی ارباب را می کشد با این کار زیر دست ارباب مرده هم محو می شود
این زیر دستها روح قهرمانها قدیمی و یا جدید هستند که توسط جام شکل مادی به خود گرفته اند.
نقش اول داستان هم که نامش امیا شیرو است از یک حادثه جان سالم به در برده و توسط یک جادوگر بزرگ می شود
او هیچ قدرت ویژه ای ندارد البته به جز یک قدرت که آنهم توسط نا پدری اش به او یاد داده شده است
آنهم ایجاد اشیایی که وجود ندارند و او تنها با تصور آنها آنها را به وجود می آورد
این قدرت در طول سریال خیلی به کمکش می آید
او پس از مرگ نا پدری اش حالا تنها زندگی می کند و البته فوجی نی که معلمش است و هم سرپرستی او را
تا هنگام بزرگ شدن بر عهده دارد و هم ساکورا دوستش که آشپز ماهری است اغلب اوقات در خانه او هستند
یک روز در مدرسه به طور اتفاقی شاهد نبرد یک ارباب و زیردستش با یک زیر دست دیگر است
این ارباب که نامش توهساکا رین است هم مدرسه ای شیرو است و بیشتر پسرها توی کفش هستند
ولی او زیاد توجهی به کسی ندارد (خب طرف جادوگر است برای خودش کسی است)
زیردست توهساکا رین نامش آرچر است و آن زیردستی که اینها دارند باهاش می جنگند
لنسر است و اربابش هم نامعلوم.لنسر که متوجه امیا شیرو شده به او حمله می کند
و قلبش را می شکافد ولی توهساکا که خود را مقصر می داند با قدرتی که در گردنبندش دارد او را زنده می کند
(توضیح:یکی از قوانین مسابقه این است که باید بعد از غروب آفتاب و هیچ کس هم شاهد نبرد آنها نباشد)
شیرو به خانه بر می گردد و لنسر باز هم به او حمله می کند و اینجاست که یک زیردست به نام سیبر Saber
به لنسر حمله می کند و جان شیرو را نجات می دهد.و ما متوجه می شویم که شیرو با اینکه هیچ قدرت جادوگری خاصی ندارد یکی از ارباب ها به حساب می آید و قوی ترین Servant یعنی saber را احظار کرده است
البته در ادامه چون شیرو با توهساکا رقیب به حساب می آید سیبر به آرچر حمله کرده و او را زخمی می کند
دیگر شخصیت های سریال عبارتند از:
ایلیا که زیردستش یک غول بی شاخ و دم است و البته نامش هم هرکول است
شینجی برادر ساکورا که بر خلاف خواهرش آدمی عوضی است و زیردستش رایدر یک تیکه ناب!
چند شخصیت دیگر را هم نمی گویم تا لذت دیدن داستان از بین نرود
فقط یک Servant هست که هیچ اربابی ندارد و آن خودم هستم Gilgamesh !!!
نمی دانم من چه هیزم تری به این ژاپنی ها فروختم که همش توی انیمه هایشان باید نقش منفی باشم؟
ولی خوشم آمد توی این انیمه هیچ کس حریفم نمی شود :cool:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب هلسینگو هم تموم کردم!خیلی قشنگ بود اختلاف بین پروتستانها و پادشاهی انگلیس رو با کاتولیکها و دستگاه پاپ هم نشون میداد شخصیت پردازی عالی بک فلش های جالب فقط موندم صحنه نیمه ریپ چرا سینه های خانم ریس رو نشون نداد!کار خون اشامی که مجوز پخشو.. نمی خواد ولی به هر حال عالی بود!

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...
خواهر فریدا جان می خواستم بپرسم اگه من نباید اینجا در مورد داستان یک کارتون یا بازی بپرسم پس کجا باید این کارو بکنم؟ در ضمن شما سلیقه منو از کجا میدونید؟ و میتونید در مورد داستان Avert not thy eyes یک توضیح یک خطه بدید؟ باور کنید بقیه هم استفاده میکنن...

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه کسی این کارتونها رو داره؟

Loveless
Gravitation
haru labyrinth
gakuen heaven
princess princess
mirage of blaze
yami no matsuei
earthian
ai no kusabi
the song of wind and trees
zetsuai & bronze
Boku wa Konomama Kaeranai
Avert not thy eyes

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان...
خواهر فریدا جان می خواستم بپرسم اگه من نباید اینجا در مورد داستان یک کارتون یا بازی بپرسم پس کجا باید این کارو بکنم؟ در ضمن شما سلیقه منو از کجا میدونید؟ و میتونید در مورد داستان Avert not thy eyes یک توضیح یک خطه بدید؟ باور کنید بقیه هم استفاده میکنن...
سلام

همين جا بايد بپرسی! کی گفته نپرسی!؟؟:blink: من فقط گفتم که فکر نکنم اون بازی کارتونی داشته باشه! :eek: حالا شايد بابک بهتر بدونه؟:)! بابک اسم کارتون چيه؟ ماله چه ساليه؟ ... :rolleyes:

سليقتم ... خوب دستم اومده ديگه!:D;) سليقه همه بچه های اين بخش دستم هست تا حدودی! :happy: بالاخره شيان بيخودی به من نگفته ملکه انيميشن! :p;)

اون عکسی که ديدی که اسمش avert not thy eyes بوده ماله کارتون trinity blood هست.:) avert not thy eyes فقط اسم عکس هست نه کارتون.:blink: اون عکس هم fake هست.:f34r: احتمالاً fan ها خواستن شيطونی بکنن!:lol:

B000J3EAZE.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V36868361_.jpg

توضيح هم راستش يه کارتون خون آشامی بسيار قشنگه! :) اينم پستی که سپهر در موردش صحبت کرده: Trinity Blood
چه کسی این کارتونها رو داره؟
ام ... بچه ها فقط 3-4 تاشو دارن. بقيه اش رو فقط من دارم. :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
انیمه Fate Stay Night را که کاکاشی به سلیقه خودش برایم زده بود دیدم...
يکی به من بگه اون پست spoil کارتون fate stay night من کجاست؟؟؟؟!!!!!!!! :blink::blink::blink::( چرا هيچ کس نتونست اون پست منو پيدا کنه!!! :(:eek: من پستمو ميخوام ...
4_9_15v.gif

خواهر لاکی، آرام، برادر علی يار شما ها اين پست منو نديدين داشتين ايندکس ميکردين؟؟؟ :(:eek::(

من پستمو ميخوام ...
36_1_4.gif
4_2_204v.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب هلسینگو هم تموم کردم!خیلی قشنگ بود اختلاف بین پروتستانها و پادشاهی انگلیس رو با کاتولیکها و دستگاه پاپ هم نشون میداد شخصیت پردازی عالی بک فلش های جالب فقط موندم صحنه نیمه ریپ چرا سینه های خانم ریس رو نشون نداد!کار خون اشامی که مجوز پخشو.. نمی خواد ولی به هر حال عالی بود!
پس نوبت بعد همين کارتون Trinity Blood رو بگير و ببين. بايد خوشت بياد!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لاكي جون هم هرچي يادمه و بهت ميگم :happy:
Hana Kimi داستان یه دختر ژاپنیه که با خانواده اش توی آمریکا زندگی می کنه...
آرام تو کارتون ديدی از اين سريال؟؟؟:blink::blink::blink: من تا الان نميدونستم که کارتون داره!:eek: مانگای معروفی داره

Seen in part or in whole by 659 users, rank: #36
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.6126 (Excellent-.38), std. dev.: 1.371, rank: #175
Weighted mean: 8.4902 (Very good+.49), rank: #202
Bayesian estimate: 8.48113 (Very good+.48), rank: #42

که چند وقت پيش از روش يه live action چينی به همين اسم زدن که من دانلود کردم ايران هم فرستادم! فقط مثل اينکه کامل نيست!:eek::(

foryouinfullblossom.jpg

__Hana_Kimi_Drama___by_hanakimi_fans.jpg

راستش از هنرپيشه دخترش خوشم نيومد! کلاً چينيش که زياد جالب نبود. ولی همين امسال live action ژاپنيش در اومده که شنيدم خيلی بهتر از چينيش هست!:D در واقع خيلی تعريفشو ميکنن! :rolleyes:حالا بايد دانش کنيم!;)

يه خبر بدم برای ساحل:lol:: هنر پيشه نقش اول سريال، هنر پيشه هانازاوا لويی تو hana yori dango هست!:blink:;)

806327277_small.jpg

بالا