• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه بعد از يه مدت تقريبا بلند
clap2.gif

اگه مي بينيد كه دير به دير سر مي زنم براي اينكه متاسفانه نمي تونم DVD انيمه بگيرم و دارم خودم به زحمت بسيار و با خط dial up مشغول دانلود انيمه هستم به تازگي قسمت 21 كلي مور هم گرفتم و ديدم يعني البته كل 21 قسمت رو
victory.gif

به اميد روزي كه نمسيسو جواب نامه هاي من رو هم بده
praying.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
Tales from Earthsea
چند وقت پیش انیمه Tales from Earthsea محصول استودیو گیبلی رو دیدم .
این کارتون ساخته پسر میازاکی (گورو میازاكی) هست که با وجود مخالفت های پدر اون رو ساخت . ( اینو از یه جایی شنیدم ) .
خلاصه این که انیمیشن جالبیه و مانند کارهای میازاکی پدر دارای محیط زیبایی هست و نوعی عشق کودکانه در اون دیده میشه .

بهتر از این میتونستند دنیای بین آدم و آژدها رو نشون بدن
ولی در کل قشنگ بود...:)

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
بخدا خیلی نامردیه این همه انیمه های باحال رو اینجا میگین و دل ما رو میسوزونین بابا به کی بگم من سهمیه ام نمیرسه ( آواتار استرس و فشار خون و نزدیک شدن به حالت خودکشی)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
tokko بلیچی قابل تحمل دیدن!

این انیمه زیبا رو شروع کردم!داستانش شبیه بلیچه ولی از عروسک و دنیای مزرخف خبری نیست رومنس داره و مخاطبو بچه فر ض نکرده کلا کار خوبی!من سیزده قسمت دارم امیدوارم نصفه نمونه!;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شماها همتون تمام کارتونهایی رو که من دیدم رو دیدید پس به این نمیشه گفت معرفی فقط برداشت من در مورد این کارتونه
میازاکی
من با این اسم بار اول با این کارتون آشنا شدم چیزی که باعث شد من از این کارتون خوشم بیاد سادگیش بود انگار برای بچه های زیر 10 سال ساختنش ولی به نظرم هر گروه سنی می تونه باهاش ارتباط برقرار کنه
.
.
.
حالا هم توبرزخیم .موندیم بزرگ شیم یا همونجوری بمونیم اگه بزرگ شیم باید از خیلی از اعتقاداتمون بگذریم واگه بچه بمونیم باید تنها باشیم جاهایی مثل پی تی آدمهایی مثل خودتو پیدا می کنی ومیگی هی کارتون دیدن هم خجالت آور نیست هستن کسایی که از تو هم دیونه ترن پس تنها نیستی

از همتون به خاطر اینکه کارتون دوست دارید ممنونم:happy:

تمام کارتون kikis یه طرف . اون صحنه ای که یه جارو رو از دست اون کارگر شهرداری :)p چی گفتم ) می گیره و جلوی همه اونو تبدیل می کنه به یه جاروی پرنده هم یه طرف . واقعا قشنگترین صحنش اونجاست . آدم مور مور می شه :p .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
tokko بلیچی قابل تحمل دیدن!

این انیمه زیبا رو شروع کردم!داستانش شبیه بلیچه ولی از عروسک و دنیای مزرخف خبری نیست رومنس داره و مخاطبو بچه فر ض نکرده کلا کار خوبی!من سیزده قسمت دارم امیدوارم نصفه نمونه!;)
به قول روزبه يه elfen lied ديگه! :blink: tokko

Tokko_10.jpg

شيان جان همون 13 قسمته ولی مطمئن باش آخرش بد جوری تو خماری ميمونی!:f34r: وسط زمين و آسمون داستان رو تموم ميکنن.:eek: اتفاقن من اون موقع ها از روزبه 4-5 تا سوال پرسيدم چون تنها کسايی بوديم که اينو ديده بوديم! ولی راستش خيلی چيزا بدون جواب ميمونه! :(:wacko: حالا وقتی تمومش کردی بگو بشينيم سرش بحث کنيم!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام ...
بخدا خیلی نامردیه این همه انیمه های باحال رو اینجا میگین و دل ما رو میسوزونین بابا به کی بگم من سهمیه ام نمیرسه ( آواتار استرس و فشار خون و نزدیک شدن به حالت خودکشی)
برادر محمد من خيال ميکردم شمام 10 تايی هستين؟ نيستين؟!! :blink: بابک ... درياب ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شماها همتون تمام کارتونهایی رو که من دیدم رو دیدید پس به این نمیشه گفت معرفی فقط برداشت من در مورد این کارتونه ...
برادر رضا نگران نباش همه نديدن!;) خوده من يکيش هنوز اين کارتون رو نديدم!:p

اتفاقن من هم چند روز پيش يکی ديگه از کارای ميآزاکی رو ديدم:D:

The Cat Returns

pk_us_cat_f.gif

يکی ديگه از کارای استوديو گيبلی ولی ميآزاکی کارگردان اين نيست بلکه جزه تهيه کنندگانش هست.

راستش برای اينکه کار ميآزاکی باشه ضعيف بود!:eek: من اول خيال ميکردم ميآزاکی کارگردانی کرده ولی بعد ديدم نه، گفتم ok يه کم قابل قبول تره!:cool:

البته طراحی کاراکتر ها و محيط، رنگ آميزی و ... همه در نگاه اول باعث چشمک زدن دو کلمه گيبلی و ميآزاکی ميشه!!!:D:rolleyes:

The%20Cat%20Returns%20nr%201.jpg

داستان کارتون مربوط به دختری هست که جون يه گربه رو نجات ميده و از قضا اين گربه پرنس سرزمين گربه ها بوده!:p

1.jpg

و حالا پادشاه گربه ها در ازای کاری که هارو کرده بهش انواع و اقسام هدايا رو ميده از مقادير زيادی موش :f34r: !!! گرفته تا اينکه ميخواد هارو رو عروس آيندش کنه!:blink::wacko:

neko3.jpg

و اينکه حالا هارو چه جوری بايد خودش رو از اين مخمصه نجات بده!:rolleyes: بقيه اش رو خودتون ببينين.;)

nekonoongaeshi03.jpg

نميتونم بگم داستان قوی اي داشت!:( نميتونم بگم قوی کار شده بود!:( ميتونم بگم که به يه بار ديدنش ميآرزيد!;) 5 از 10 به نظر من!:cool:

Seen in part or in whole by 1236 users, rank: #255
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.038 (Very good+.03), std. dev.: 1.3718, rank: #332
Weighted mean: 8.0082 (Very good+.00), rank: #309
Bayesian estimate: 7.99418 (Very good-.00), rank: #180

NekonoOngaeshi24.jpg

nekonoongaeshi01.jpg

nekonoongaeshi02.jpg

59173c1bed75927919282b883cb1e9b0.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ef - a tale of memories

ef_index_top5.jpg

يه کارتون جديد با ژانر رومانتيک-جدی! :rolleyes:

رنگ آميزی و طراحی: فوق العاده!:D آهنگ opening و ost بسيار زيبا! ;) داستان؟؟؟:eek::eek::eek: تا اونجا که تو trailer ش ديدم: جالب!:rolleyes: بايد صبر کنيم تا تورنتش در بياد!:p

فعلاً عکس ها رو ببينين، آهنگ opening رو هم گوش کنين تا ببينيم کی ميتونيم خودش رو ببينيم؟! ;):rolleyes:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من هی می گم که بخش انیمیشن قوی هستا !! ...
170.gif

راستی ؟ ... هر وقت تموم شد خبرم کنید ... چون اون قسمت های اولش رو که دیدم با مانگاش فرق داشت ... دوست دارم کلش رو ببینم !

سلام بر خوشان بزرگ
چشم هر موقع تموم شد اعلام ميكنم.
8 گيگو خورده ايه با سرعت 5-6 تا هم دانلود ميكنه:p:blink::blink::wacko::wacko:
فكر ميكنم يه دو سه هفته اي طول بكشه.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
برادر محمد من خيال ميکردم شمام 10 تايی هستين؟ نيستين؟!! :blink: بابک ... درياب ;)

Roger :cool::happy: حالا نمیشه یه نفر مسئول ترفیع دادن به کاربرهای جدید باشه ;) اینطوری که ... :blink::f34r:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب چیزی که برادر شیان معرفی کنه از این بهتر نمیشه.
elfen lied
18015.jpg

شیان این چی بود آخه:blink:

مطمئنی که اینو ساعت 8 شب نشون میدادن؟
59049.jpg

کلی هم خون و خون ریزی داشت.تازه خونش رو هم 1 ذره بد کشیده بود که مثلا از خشونتش کم کنه
ولی از این مشکلاتش بگذریم خیلی قشنگه:p
این دختره هیچی بلد نیست:lol:
از اول تا آخر قسمت هم ، هی نیو نیو میکنه:(
انگار گربه هستش:blush: راستی نیو یعنی چی؟این که اسمش لوسیه !!
تا فردا تمامش میکنم.
گزارش کار به طور مفصل بعدا تقدیم میشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kurosagi

هر کاری کردم چيزی نگم نشد! واقعاً بی انصافی بود اگه در مورد اين سريال چيزی نگم!!! :p

11 قسمت 45 دقيقه اي که من 3 روزه ديدمش!بايد بگم اولش زياد ميلی به ديدنش نداشتم ولی با جلو رفتن ماجرا کشش خوبی پيدا کرد! اينکه ببينين اين دفعه نوبت کيه سرش کلا بره و چه جوری خودش هيجان زيادی داشت که باعث ميشد هی بخواين قسمت بعد سريال رو ببينين. آخر سريال رو هم کاملن باز گزاشتن! شايد بره برای فصل 2 !

و اما داستان: کوروساگی پسری يه که سر کلاه بردار ها کلاه ميزاره! در واقع نقش رابين هود قرن 21 رو داره بازی ميکنه! حالا اينکه چرا اين کارو ميکنه و اينکه دليلش چيه رو خودتون ببينين چون اگه بگم spoil شديدی کردم!:f34r:

جزابيت سريال به اينه که کوروساگی هر قسمت از سريال خودش رو در نقش يه نفر ديگه جا ميزنه! و شخصيت بسيار متنوعی از خودش نشون ميده! کم کم شخصيت خودش رو بين اين همه شخصيت گم ميکنين! انواع و اقسام کلاه برداری ها رو يا ميگيرين! (سريال بسيار آموزندس!!!) :lol:;)

فقط ديدن قيافه های متفاوتی که yamashita tomohisa از خودش در ميآره سريال رو ديدنی ميکنه! بعضی جاها تشخيص اينکه اين همون پسره سخته!

ماجرای عشق ی ملايمی هم که تو سريال هست جذاب ترش ميکنه! دختری که مستجر کوراساگی ميشه، هميشه در حال پند اخلاقی دادن هست! و البته عاشق هم ميشه! ولی عاشق بد کسی ميشه!
آهنگ opening سريال رو خوده yamashita tomohisa خونده. منه گيج اصلاً حواسم نبود که ياماشيتا همون پسری هست که تو nobuta wo produce کنار kamenashi kazuya يه KAT TUN داشت بازی ميکرد!!! :blink: به هر جهت بازيش زمين تا آسمون با بازيش تو اون سريال متفاوته!

portada_01.jpg

خلاصه سريال ديدنش به همه توصيه ميشه!;)

اين سريال از روی مانگايی به همين اسم ساخته شده!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kodomo No Omocha

img137.jpg

مژده به Hana Yori Dango a و Marmalade Boy دوستداران عزيز:D:

يه کارتون ديگه به زيبايی همين 2 تا کارتون با يه تفاوت بزرگ!:p اين دفعه کاراکتر های داستان مون واقعاً بچه هستن! چه دخترمون چه پسرمون هر دو 11 سالشون هست!:rolleyes:

140381.jpg

Seen in part or in whole by 1090 users, rank: #304
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.9662 (Very good-.03), std. dev.: 1.8089, rank: #447
Weighted mean: 7.9072 (Very good-.09), rank: #404
Bayesian estimate: 7.884 (Very good-.11), rank: #230

اين سريال 102 قسمت هست:blink: و محصول سال 1996. يه ova يه 1 قسمتی داره که دقيقاً 7 قسمت اول سريال رو در نيم ساعت خلاصه کردن و دادن بيرون!:eek: خلاصه برای من 7 قسمت اول spoil شد!:p ولی چون تازه شروع داستان هست اشکالی نداره! خوبيه سريال های 100 قسمتی همينه ديگه!;)

من تا الان 11-12 قسمت از اين سريال رو ديدم و کاملن جذبش شدم!:) البته بگزريم که کاملن به صورت بچگانه کارتون رو ساختن ولی به زبون بچگونه دارن مسائل بزرگونه رو عنوان ميکنن!:cool: بسيار بسيار زيبا و دلنشين و در قالب طنز چالش های روحی يه بچه رو به نمايش ميزارن!:rolleyes:

ولی از همه اينا گذشته قيافه اين 2 تا بچه شبيه قيافه يو و ميکی هست! نيست؟ ;) من احساس ميکنم اين بچگی اون 2 تا هست!:lol::p

kno.gif

mnyg.jpg

و اما داستان:

سانا و هايانو همکلاسی هم هستن! سانا يه دختر شوخ و سر زنده هست و اگه بخوايم فقط تو يه لغت توصيفش کنيم گوله آتيش لغت به جايی هست!:lol:

kodocha.jpg

سانا با مادرش که نويسنده معروفی هست زندگی ميکه و خودش هم چون خيلی kawaii هست هنرپيشه تلوزيون هست و در برنامه اي به اسم kodomo no omocha يا child's toy (که اسم خوده سريال هم هست و يه نوع کنايه به بازيچه گرفتن همه چيز توسط اين بچه ها هست!:cool: (البته برداشت من تا اينجا اينه!)) بازی ميکنه!:)

هايانا سر دسته بقيه پسر های کلاس هست و چون نقطه ضعف معلم ها رو پيدا کرده هر شيطنتی که دلش بخواد سره کلاس ميکنه!:eek: تصحيح ميکنم خودش هيچ کاری نميکنه! :p بقيه رو ***** ميکنه و خودش فقط به موسيقيش گوش ميکنه! کلاً پسر ساکت و توداری هست با يه زات شيطانی!
36_1_15.gif
(البته اين جور به نظر ميرسه، دلائل اين رفتار ها بعداً معلوم ميشه!;) )

akito4.jpg

به هر جهت دار و دسته پسر ها به ***** هايانا نميزارن که معلم ها سر کلاس هيچ درسی بدن و سانا از اين ماجرا ناراحته! :hmm: و مسبب اين ماجرا رو هم هايانا ميدونه. با کلی تلاش و دردسر سانا بالاخره ميتونه يه نقطه ضعف از هايانا بدست بياره و هايانا رو وادار کنه که به حرفش گوش کنه!:D در واقع ازش زير ميزی به روش بچگونه ميگيره!
4_1_6.gif

Kodocha.jpg

ولی تو همين حين سانا کم کم هايانا رو ميشناسه و ميفهمه که هايانا زياد هم پسر بدی نيست و ... :cool:

کلی داستان های جانبی هم وجود داره که بهتره خودتون نگاه کنين. فقتا خواستم بگم که اين سريال رو از دست ندين! :D;)

412-3.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب فکر کنم برای امشب ديگه بسه!:p چند تا spoil کردم براتون؟؟؟!:blink: lol ، ok :p فعلاً شب همگی بخير، البته صبح من شده ديگه!:lol:;)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

آهنگ opening سريال رو خوده yamashita tomohisa خونده. منه گيج اصلاً حواسم نبود که ياماشيتا همون پسری هست که تو nobuta wo produce کنار kamenashi kazuya يه KAT TUN داشت بازی ميکرد!!! به هر جهت بازيش زمين تا آسمون با بازيش تو اون سريال متفاوته!
من همين الان امدم همين نكته را ياد اوري كنم !
واقعا هم توي nobuta شخصيت خيلي جالبي داره ولي با توصيفاتي كه ازش خواندم چيزهايي كه ديدم ميشه گفت از اين همه تفاوت "yen yen shokku!!"

داستان يامادا هم خيلی قشنگ و کمدی هست. ماجرای يه پسره فقير خوشبخت و يه پسر پولدار غمگين و ... جالبه! توصيه ميشه البته 6 قسمتش تا الان در اومده! ولی قشنگه! مخصوصاً با حضور 2 نفر از گروه آراشی!!!
نمي دانستم از گروه اراشي هم خوشتان مياد من يه سريال از Sakurai Sho دارم البته بازيگر نقش اول نيست ولي جزو محبوب ترين شخصيت هاي ان سريال اسم سريال kisarazu cats eye در كمال تعجب به جاي اينكه از Okada Junichi تعريف كنن همه اول مي گن bambi (اسم نقشش)
راستي من دارم My Girl را دانلود مي كنم بعدش Tiger & Dragon( كه Okada Junichi و Nagase Tomoya بازيگرهاش هستند)
اين را يادم رفت بگم فيلم moon child را هم تقريبا كامل گرفت (اگر گفتين فيلم كي؟)

ین ین جان ... لینک مستقیم نبودن , این طور که من دیدم لینک های راپید شیر بودن ... شما امتحان کردین ؟ ...
ببخشيد جناب خواشان اشتباه شد ^_^ ولي سايت بدي نيست بعضي از سريال ها را كه نميشه جايي براي دانلودشان با سرعت خوب پيدا كرد از اينجا مي توانيد پيدا كنيد (بعضي لينكها مگا اپلود هستن بعضي ها هم رپيد شير)

خواشان و ین ین عزیز و بقیه عقابها القاب انیمه ای و کاراکتر های همزاد انتخاب شد!سری به صندلی داغ بزنید !بعدا اعتراضی پذیرفته نمی شود!
روابط عمومی گروه شیطانی!
ممنون جناب شيان حتما مزاحم مي شم ولي اعتراض هم وارد هست؟

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ای خدا شکرت :):):):):):):) ممنون رئیس دستتون درد نکنه خیر از جونیتون ببرین :cool::cool::cool::cool:
(آواتار حرکات موزون برره ای ، تانگو ، بندری و .....)

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
Kodomo No Omocha

مژده به Hana Yori Dango a و Marmalade Boy دوستداران عزيز:D:​

يه کارتون ديگه به زيبايی همين 2 تا کارتون با يه تفاوت بزرگ!:p اين دفعه کاراکتر های داستان مون واقعاً بچه هستن! چه دخترمون چه پسرمون هر دو 11 سالشون هست!:rolleyes:

عالي بود فريدا جون امروز حسابي كولاك كردي چند تا اسپويل حسابي :lol:ومخصوصا اين يكي ميدوني كه من رو اين انيمه چقده حساسم :D:blush: دختر و پسر بچه هم كه باشن دوست ميدارم :lol:​
بله شديدا مخصوصا پسره خيلي خيلي شبيه Yuu تو ا نيمه Marmalad Boy يك آن من فكر كردم عكس اون دوتارو گذاشتي :happy:
ولی تو همين حين سانا کم کم هايانا رو ميشناسه و ميفهمه که هايانا زياد هم پسر بدی نيست و ... :cool:
دقيقا مثل هانا يوري دانگو:happy:
کلی داستان های جانبی هم وجود داره که بهتره خودتون نگاه کنين. فقتا خواستم بگم که اين سريال رو از دست ندين! :D;)

نه ديگه با اين توصيه اي كه كردي من يكي اصلا از دستش نميدم :lol:rank خوبي هم داره

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر رضا نگران نباش همه نديدن!;) خوده من يکيش هنوز اين کارتون رو نديدم!:p

nee-chan جدي نديدي؟ :eek:دوستام يكي از آرزوهاشون اينه كه يه فيلم بهم بدن ومن بگم نديدمش ! كلي حال مي كنن
حالا دركشون مي كنم :happy:

بالا