اين سريال 102 قسمت هست:blink: و محصول سال 1996. يه ova يه 1 قسمتی داره که دقيقاً 7 قسمت اول سريال رو در نيم ساعت خلاصه کردن و دادن بيرون!

خلاصه برای من 7 قسمت اول spoil شد!

ولی چون تازه شروع داستان هست اشکالی نداره! خوبيه سريال های 100 قسمتی همينه ديگه!
من تا الان 11-12 قسمت از اين سريال رو ديدم و کاملن جذبش شدم!

البته بگزريم که کاملن به صورت بچگانه کارتون رو ساختن ولی به زبون بچگونه دارن مسائل بزرگونه رو عنوان ميکنن!

بسيار بسيار زيبا و دلنشين و در قالب طنز چالش های روحی يه بچه رو به نمايش ميزارن!
ولی از همه اينا گذشته قيافه اين 2 تا بچه شبيه قيافه يو و ميکی هست! نيست؟

من احساس ميکنم اين بچگی اون 2 تا هست!:lol:
و اما داستان:
سانا و هايانو همکلاسی هم هستن! سانا يه دختر شوخ و سر زنده هست و اگه بخوايم فقط تو يه لغت توصيفش کنيم گوله آتيش لغت به جايی هست!:lol:
سانا با مادرش که نويسنده معروفی هست زندگی ميکه و خودش هم چون خيلی kawaii هست هنرپيشه تلوزيون هست و در برنامه اي به اسم kodomo no omocha يا child's toy (که اسم خوده سريال هم هست و يه نوع کنايه به بازيچه گرفتن همه چيز توسط اين بچه ها هست!

(البته برداشت من تا اينجا اينه!)) بازی ميکنه!
هايانا سر دسته بقيه پسر های کلاس هست و چون نقطه ضعف معلم ها رو پيدا کرده هر شيطنتی که دلش بخواد سره کلاس ميکنه!

تصحيح ميکنم خودش هيچ کاری نميکنه!

بقيه رو ***** ميکنه و خودش فقط به موسيقيش گوش ميکنه! کلاً پسر ساکت و توداری هست با يه زات شيطانی!
(البته اين جور به نظر ميرسه، دلائل اين رفتار ها بعداً معلوم ميشه!

)
به هر جهت دار و دسته پسر ها به ***** هايانا نميزارن که معلم ها سر کلاس هيچ درسی بدن و سانا از اين ماجرا ناراحته! :hmm: و مسبب اين ماجرا رو هم هايانا ميدونه. با کلی تلاش و دردسر سانا بالاخره ميتونه يه نقطه ضعف از هايانا بدست بياره و هايانا رو وادار کنه که به حرفش گوش کنه!

در واقع ازش زير ميزی به روش بچگونه ميگيره!
ولی تو همين حين سانا کم کم هايانا رو ميشناسه و ميفهمه که هايانا زياد هم پسر بدی نيست و ...
کلی داستان های جانبی هم وجود داره که بهتره خودتون نگاه کنين. فقتا خواستم بگم که اين سريال رو از دست ندين!