• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :D:D
به قول نی نی :

مسیح از تهران .
:p:p
من برگشتم به تهران .:happy:
سفر خوبی بود . رفته بودم کرمانشاه و سنندج . تا حالا نرفته بودم .جای همه خالی ...
خوب این چند روز که نبودم هیچ اتفاق خاصی اینجا افتاد که برام تعریف کنید ؟؟:blink:

تلفن ما دوباره قطع شده
1 بخش جدا واسه کلیمور زدن
===================
میگم این باکس های مخفی که روش نوشته کلیک رو چطوری باید ساخت؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر مهسا اگر هنوز داشته باشيدش فكر كنم خيلي ها دنبالش باشن ^_^
ان يكي كارتوني كه توضيح داديد را اگر درست يادم باشه اسمش بود"پسر رعد آبي"

خواهش مي كنم خواهر ارام عزيز خودم هم خيلي تعجب كردم به محض اينكه تلويزيون را روشن كردم و ديدم شروع شده اينجا نوشتم ^_^ (اميدوارم كسي ضبط كرده باشه)

خواهر ین ین حافظه شما خیلی خوبه:D
درست گفتین اسمش همین بود
اون فیلمها خراب شدن.شما که میدونید دیگه وقتی زیاد نگاه میکردین تصویرشون خراب میشود.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ديروز داشتم pc دانشگاهم رو چک ميکردم ديدم مثله اينکه البرز ريخته رو کامپيوترم!:blink::p:lol: به سهراب بگو از البرز بگيره وقتی هم ديگه رو ديدن!;) البته فايل های البرز يه کم زيادی ناقسی داشتن چون dvd هاش خراب شده بود:( و ديگه فايل ها رو نميخوند ولی بازم کاچی بذر هيچی!:rolleyes:

سهراب نآيافت شده! :blink::p کسی خبری ازش داره؟!:eek:

پس اینجور ، ای کاش لیست البرز خان رو هم داشتیم :rolleyes: پس این انیمه رو دارن :rolleyes::D

سهراب رو امروز باهاش حرف زدم ، ظاهرا کارای سختش تموم شده ;) احتمالا امروز فردا سرو کلش پیدا بشه ;):p:D
=============
مهسا - چان ، اون سوالای سامورای دیپر کیو رو اگه کسی جواب نداده بگو من بگم :happy: آخه جدیدا تمومش کردم

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
توشیشیان ...

خب , ما هم نشستیم و تا آخر دیدیمش ... بازم همون حس قدیمی گرفتارمون کرد ...

از کارتون هایی شبیه این یا پینوکیو , اصلا خاطره ی خوشی ندارم .. یه جوری توی ذهنم تاریکن ! ...

حالا چرا ؟ ...

مثلا توشیشیان , به نظرم آرزوهای بچگی رو کشت ... هر چی باشه , بچه ها اینطور رویا پردازی رو دوست دارن ... مفاهیم کارتون خوب بود ولی برای سن های بالاتر به نظرم مناسب تر بود ...

یا پینوکیو , بنده خدا هر کار می کرد یا هر شیطونی می کرد , مجازات می شد... خب , این روحیه رو همه ی بچه ها دارن و یه جوری توی خون بچه هاست ... مفاهیم عالی بود ولی بازم برای سنین پایین مناسب نبود ! ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
امروز پونزده قسمت Tsubasa_Chronicleدیدم داستانش خوبه شخصیت پردازیشم بد نیست ولی دیالوگهای بیخود خرابش کرده!;)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ديروز رفتم فيلم war رو ديدم.:D خودتون حدس بزنين ديگه! با بازی jet li و jason statham چه انتظاری ميشه داشت؟ :) 2 ساعت ميخکوب فيلم رو نگاه ميکنين و لذت ميبرين:D:D:D البته من آخرش (فقط يه قسمت خاصش) مشگل داشتم! البته همونی شد که از اول حدس ميزدم :p

30 دقیقه دیگه شروع میشه..
امیدوارم فیلم خوبی باشه...
AddEmoticons126125.gif

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
ای خدا دوباره توشیشان رو داده و من ندیدم ؟؟؟!!! اخه چرا ؟
هر چی هم تو نت یا emule میگردم لینکی برا داونلودش پیدا نمیشه ؟ شما رو بخدا اگه کسی دراه یا ضبط کرده دریغ نکنه ؟ دعاگوش میشیم ها
مرسی

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
ای خدا دوباره توشیشان رو داده و من ندیدم ؟؟؟!!! اخه چرا ؟
هر چی هم تو نت یا emule میگردم لینکی برا داونلودش پیدا نمیشه ؟ شما رو بخدا اگه کسی دراه یا ضبط کرده دریغ نکنه ؟ دعاگوش میشیم ها
مرسی

از این لینک میشه به صورت "stream" دیدش:
mms://217.218.165.252/tv1/tv1_13860608_017.wmv
اگه کسی بلده save-اش کنه، به ما هم بگه (از دقیقه 15:10 ببینید).

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
از این لینک میشه به صورت "stream" دیدش:
mms://217.218.165.252/tv1/tv1_13860608_017.wmv
اگه کسی بلده save-اش کنه، به ما هم بگه (از دقیقه 15:10 ببینید).

این آدرس رو از کجا گرفتی... بقیه آدرس رو هم بذار

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آدرس رو از کجا گرفتی... بقیه آدرس رو هم بذار

از اینجا:
http://tv.mohammad-s.com/
خود "آدرس" بقیه نداره. ولی بقیه ی آدرس-ها برای برنامه های دیگه توی آدرس بالا هستند. (لینکی که دادم "http" نیست و می تونین با media player یا real player یا ... بازش کنید).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
The Five Killers

all_5_gonin.jpg

سريال جديد!:D trailer ش که جالب بود!;) ببينين:
Former G.D.H. International Vice-President of Creative Affairs Eric Calderon (Afro Samurai, Linkin Park's "Breaking the Habit" music video) posted on his personal website a pilot video for The Five Killers, a 12-episode animated television series under development at the animation studio Gonzo. Calderon's story features five killers being hunted down by an assassin and the tagline, "3 Die. 2 Survive. 1 Lives… Forever." The project's staffers includes pilot director Tomohiro Hirata (Trinity Blood), writers George Krstic (Megas XLR co-creator, Star Wars Clone Wars writer) and Mark Waid (Kingdom Come, JLA, Voltron comics), and designer Shigeki Maeshima (Robot). Calderon made one of the first public mentions of this project in a tongue-in-cheek question to his former boss, Gonzo CEO Shin Ishikawa, during Anime Expo 2007's keynote panels.

From: ANN

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
اي خدا خبري كه از نمسيسو نيست از همه ي دوستام ديگه هر چي دارن من دارم مي گيرم آخه بد بختي همشون هم همه چيز رو نصفه دارن مثلا Gun X Sword فقط 10 قسمت Full Metal Alchemist اونم 10 قسمت و Naruto اينم 10 قسمت با يه چند تا ديگه هنوز نديدم فعلا الان گير قسمت 11 به بعد همشون هستم
kon12.gif

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اي خدا خبري كه از نمسيسو نيست از همه ي دوستام ديگه هر چي دارن من دارم مي گيرم آخه بد بختي همشون هم همه چيز رو نصفه دارن مثلا Gun X Sword فقط 10 قسمت Full Metal Alchemist اونم 10 قسمت و Naruto اينم 10 قسمت با يه چند تا ديگه هنوز نديدم فعلا الان گير قسمت 11 به بعد همشون هستم
kon12.gif

چند روز پيش منم چند قسمت از Full Metal Alchemist
رو ديدم 6 تا 10 چقدر اين انيمه تلخ شروع ميشه:( چطور سازنده هاش دلشون اومده اون بلا رو سر نينا وسگش بيارن
اين تا آخر همينجوريه يا بهتر ميشه؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تازه جلد هفت هری پاترو تموم کرده بودم که اومدم اینجا دیدم تاپیک راهنما ارائه کارتون به ملت انیمه دوست غیب شده!البته من از فروردین انیمه نگرفته بودم!(هشتا سفارش دادم تیر ماه خوب تا شاید حالا برسه!) .ولی خوب تاپیک قشنگی بود!اگه بدونین رفتنش رو هوا چقدر باعث شایعه های عجیب غریب شده!می گن ین ین با دنیل فروم زدن !تاپیکم بردنم اونجا!
58.gif
و چیزای عجیب و غریب تر!:lol:
به هر حال این یازده سپتامبر ایده هر کی بوده مرسی! خیلی وقت بود اینقدر شایعه های با حال با حال نشنیده بودم!اینو می گن تزریق هیجان!;)

بحث حوادث غیر مترقبه شد !برم زودتر (تو همین هفته!) پول پرستارانو واریز کنم!بروانمو خریدودو هفتست تنبلیم می اد برم بانک هزینه دی وی دی خامو بدم !یه وقت یه دزد مسلح اومد خونه سهرابشونو دی وی دیا رو دزدید اون موقع من بازم بی بروان می شم!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کارتون NANA رو دارم می بینم. باحاله
yes.gif

2000331695766019680_rs.jpg

ماجرای دو دختر به اسم نانا با دو شخصیت کاملا متفاوت. Nana Osaki ، یک دختر قوی و متکی به خود با اخلاق نسبتا پسرونه که خواننده یه گروه پانک هم هست، و Nana Komatsu ( که هاچیکو هم صداش می زنن - هاچیکو لقبیه که اون نانا به این نانا داده و در ژاپن یه اسم متداول برای سگ هاست
280k5eb.gif
) یه دختر شهرستانی بچه حال و شاد با شخصیت معمولا متکی به دیگران که تخصصش عاشق شدن در نگاه اوله
he.gif

2000383527011871181_rs.jpg

سمت راست: هاچیکو - سمت چپ: نانا (خواننده)

داستان با برخورد تصادفی این دو شخصیت توی قطار توکیو شروع میشه و بعد به روابط و گذشته و آیندشون می پردازه. این کارتون احتمالا برای کسانی که دنبال کارتون های پر هیجان و ماجراجویانه باشن جالب نیست؛ یه کارتون نسبتا جدی که سبکش بیشتر به درام می خوره.

چیزی که این کارتون رو جذاب کرده به نظر من غیر از سبک گرافیکش، داستان جذاب و شخصیت پردازی قوی و پرداختن خوب به روابط بین شخصیت هاست. حتی شخصیت هایی که نقش ناچیزی توی داستان دارن هم ملموسن و خوب بهشون پرداخته شده.

غیر از این موارد؛ محوری بودن موسیقی در داستان حٌسنی بس بزرگ و از جذابیت های این کارتونه
yes.gif
موسیقی های تیتراژش هم خیلی خوفن. اگه لینک یافتم حتما میذارم
6235.gif

2000364073325761044_rs.jpg

البته 10-20 قسمت اول کارتون خیلی قوی پیش رفت ولی این 10 قسمت بعدی که دیدم داستان یه مقدار افت کرده به نظرم
eyebrow.gif
که اینم عیب رایجه که توی چند تا کارتون طولانی دیگه هم بهش برخورده بودم. احتمالا آخرش باز ریتم سریع میشه
263cylj.gif

ریتینگ این انیمه توی ANN جالبه:

Seen in part or in whole by 1156 users, rank: #282
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.58 (Excellent-.42), std. dev.: 1.6185, rank: #107
Weighted mean: 8.4366 (Very good+.43), rank: #132
Bayesian estimate: 8.40058 (Very good+.40), rank: #57​

ولی مانگاش پرطرفدارتره:

Seen in part or in whole by 563 users, rank: #44
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.5508 (Excellent-.44), std. dev.: 1.7054, rank: #199
Weighted mean: 8.4643 (Very good+.46), rank: #218
Bayesian estimate: 8.45322 (Very good+.45), rank: #48​

ظاهرا از روی این مانگا فیلمی هم ساخته شده. قیافه هاشون که چنگی به دل نمی زنه
1628.gif

2003751855089775790_rs.jpg

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي،
خوب دوران خوبي رو در كنار همگي شما داشتم، به عللي ديگه نمي تونم اينجا فعاليت داشته باشم، دوستاني كه از من انيمه مي گرفتند مي تونند PM بزنند تا من براشون به طور خصوصي نحوه گرفتن انيمه رو بگم، يا از ديگر دوستان بگيرند، اگه از من بدي ديديد به خوبي خودتون ببخشيد و اميدوارم هميشه جمعتون به اين گرمي بمونه، موفق و پيروز باشيد همگي.
روز خوش(البته الان شبه:p)
Bybye :-h

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تازه جلد هفت هری پاترو تموم کرده بودم که اومدم اینجا دیدم تاپیک راهنما ارائه کارتون به ملت انیمه دوست غیب شده!البته من از فروردین انیمه نگرفته بودم!(هشتا سفارش دادم تیر ماه خوب تا شاید حالا برسه!) .ولی خوب تاپیک قشنگی بود!اگه بدونین رفتنش رو هوا چقدر باعث شایعه های عجیب غریب شده!می گن ین ین با دنیل فروم زدن !تاپیکم بردنم اونجا!
58.gif
و چیزای عجیب و غریب تر!:lol:

به هر حال این یازده سپتامبر ایده هر کی بوده مرسی! خیلی وقت بود اینقدر شایعه های با حال با حال نشنیده بودم!اینو می گن تزریق هیجان!;)...
اينقدر شايعه پراکنی نکن!:D پخش بين بچه های قديمی همچنان ادامه داره! :) فقط ديگه آدم جديد قبول نميکنيم چون ديگه لزومی هم نداره! تاپيک آقای مردی هست و ايشون هم بدون محدوديت بين بچه ها پخش ميکنن. پس ديگه لزومی نداره که بچه های جديد بيان اينجا فقط 2 تا dvd بگيرن.:wacko: بچه های قديمی هم که ميدونن از کی بگيرن. پس کلاً اون تاپيک ديگه معنايی نداشت.:cool:

ولی حالا که حرف سايت/فروم جديد شد، من به هر جهت تو فکرش هستم. ميخواستم همين جا از همه سوال کنم که اجازه دارم از مطالبی که اينجا گزاشتين با ذکر اسم کاربری و فروم PT استفاده کنم يا نه؟ :rolleyes:

اگه کسی نميخواد من از مطالبش استفاده کنم، لطفاً همين جا بگين که من بدونم. در غير اين صورت من اينطور برداشت ميکنم که مخالفتی ندارين و من ميتونم از مطالب تون توی سايت/فروم اي که قراره زده بشه استفاده کنم!:eek::happy:

حالا شيان اين شايعه ها رو کی و کجا گفتن که من نديدم؟! :blink::p;)

بالا