• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
در اصفهان براي خريد سامسونگ 46 اينچ s81 مراجعه كردم كمترين قيمت آن 2670000 بود آيا كمتر هم پيدا مي شود؟
2- وقتي اين tv را به ديوار نصب كنيم سيمها تا رسيدن به دستگاههاي پخش چگونه مخفي مي شوند؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیر قیمت های lcd سامسونگ در تهران هر جا که من دیدم 10 تومن هم فرق نداشت و جالب اینکه خود سام سرویس هم بدون کوچکترین تغییری همون قیمت رو برای vip میده پس فکر نمی کنم اگه همه جا اون قیمت گفتن جایی کمتر پیدا کنی برای اطمینان با شرکتش تماس بگیر.
ضمنا در مورد سایز اول مطمئن شو که 46 مناسب هست یا نه چون خیلی از مردم فکر می کنند بزرگتره چون گرونتره بهتره در صورتی که تو اکثر خونه هاحتی آپارتمان 250 متری به خاطر استفاده در tv room یا هال فضای قسمت تماشای تلوزیون کوچک هست و تصویر به نسبت فضا بزرگ اونوقت فکر می کنند عجب چیز آشغالی خریدیم با این همه پول چون فاصله مناسب برای 46 اینج حداقل 5 متر هست. ضمن اینکه به خاطر نسبت 16:9 بودن وقتی تصویر خیلی بزرگ میشه از فاصله کم احساس خوبی نخواهی داشت .
در مورد سیم خیلی از مردم این اشتباه رو میکنند و قبل از نصب دیواری فکر سیمها رو نمی کنند که این به شدت باعث خراب شدن نمای کار میشه بهترین راه در صورت نصب روی دیوار معمولی استفاده از داکت هست که من خودم حال نمی کنم
بنده یه طرح ابتکاری زدم و یه میز طراحی کردم که مشکل سیم و نصب دیواری رو حل کرده.
شما هم یا دیوار رو بیخیال شو یا یه فکری برای سیم بکن.

DigitalGuy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدتیه دنبال LCD 32 میگردم و پس از کمی تحقیق به سری R سامسونگ رسیدم که اینجا هم ظاهرا طرفدارایی داره (R81). منم کمی تا قسمتی ازش خوشم اومده. میخواستم بدونم:
1. مدلهای جدیدتره سری R را کسی ایران دیده؟ (R88 یا R87) و اگه فعلا این تو بازار نیستن احیانا کسی اطلاع داره کی وارد میشوند؟
2. کلا چقدر طول میکشه مدلهای جدید وارد شوند (بعد از اینکه محصولات رو سایت شرکتا لیست میشوند)؟
3. تو همین رینج قیمت ولی کیفیت بهتر و امکانات بیشتر (32 اینچ-ها که Full HD ندارن؟) مارک دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

و اینکه دنبال سینمای خانگی هم هستم تا قیمت 500-600 تومان. خودم از مدل TQ85 سامسونگ خوشم اومده ولی متاسفانه Pro Logic معمولی ساپورت میکنه. حتما میخوام Pro Logic II و DTS باشه و هم ورودی و هم خروجی HDMI داشته باشه. مدل TX35 هم هست که Pro Logic II هستش ولی ورودی HDMI نداره (ورودی برای Blu-Ray یا HD-DVD پلیر اکسترنال).
کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟ یا کلا اگه مارک دیگه ای هم باشه مسئله ای نیست. فقط بیسیم نمیخوام باشه.

با یک گونی تشکر

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
من بین سونی سری X و سامسونگ M81 موندم کدومو انتخاب کنم دوستان لطفا راهنمایی کنن

قیمت هم مهم نیست

هر کدومش رو توصیه میکنین یه دی وی دی پلیر خوب هم واسش بگین

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه مبلغ مهم نیست سونی می تونه انتخاب خوبی باشه ولی ب سلیقه هم بستگی داره یک میلیون تومن اختلاف 40 اینچشون هست ولی در کارایی فرقی نمی بینی رنگ سامسونگ مشکیه رنگ سونی نقره ای من سری ایکس براویا رو از جزئیاتش خبر ندارم ولی M81 سامسونگ خاموشش هم خوشگله سه تا hdmi داره .بلندگو های خیلی قوی نداره چون مخفی هستند ولی لازم هم نیست چون کسی که این tv رو میگیره یه سینما خانگی هم معمولا میگیره. بعلاوه اینکه در حد یه تلوزیون معمولی بلندگوهای خوبی داره، سونی بلندگوهاش زیرشه و یه مقدار از لحاظ قیافه حال نمی کنی. موقع روشن شدن از سامسونگ سریعتره و در مورد کیفیت تصویر واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره هر چند این مدل سامسونگ رنگ مشکی رو خیلی خالص تر نشون میده.
dvd پلیر هم ال جی از لحاظ عمر و کیفیت اپتیک بهتر جواب داده بقیه اکثرا آشغالن.

ولی در کل در مورد هر کدوم تصمیم گیری با خودته گارانتیشم با شرکتش فردا از بنده طلبکار نشید که جرا فلان جاش اونطوری بود.;)

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
آخرین مدل سامسونگ تو بازار ایران M81 هست که نسبت به بازار جهانی یه خورده عقب تره

واسه سونی میارزه یه میلیون بیشتر بدم؟ یعنی دقیقا چه تفاوت هایی دارن که قیمت سونی بیشتره؟فقط واسه

ساخت ژاپن بودنشه یا تفاوت های دیگه هم دارن؟از نظر طول عمر و ...

سونی هم کنتراستش 7000:1 هست که نسبت به M81 که 15000:1 هست خیلی کمتره

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز اگر از لحاظ ست بودن با سایر لوازمتون مشکلی ندارید و پولش هم مهم نیست سونی بگیرید ضمنا تا اونجا که یادمه مالزی بودن برا ی اطلاعات بیشتر سایت سونی ایران رو ببینید: http://www.sony.co.ir/product_cat.asp?prod_cat=1&cat_a=242
بنده همیشه از محصولات صوتی و تصویری سونی استفاده می کنم(به جز ایندفعه) ولی خدا نکنه واسه تعمیرات به مشکل بخوری اصلا از گارنتیش تو ایران خیری نمی بینی چون باید بگم سرقت غیر مسلحانه می کنن وقتی خراب بشه حتی اگه تو گارانتی باشه میگن این تیکش جزو گارانتی نبوده و هزینه سرویس و ... یه سیستم داشتم صوتی بود قیمتش 300 بود میگفتن 170 تومن هزینه تعمیرشه بردم بیرون 25 تومن دادم درست شد بعدم فروختم 200 تومن. ولی اگه lcd خراب بشه که نمی تونی ببری هر جایی.
در مورد سامسونگ یه شرکت به نام سام سرویس هست که خیلی ادعای مشتری مداری داره و برخوردشون هم خوب بود تا اونجا که من دیدم البته هنوز خدا رو شکر امتحانشون نکردم.
اگه خواستی سامسونگ بگیری این لینک سام سرویسه واسه m81
http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=373&level2_id=&level3_id=23
ضمنا این رو هم بگم بنده تا بحال به جز با xbox360 هنوز نتونستم وسیله ای رو پیدا کنم که تصویر full hd ببینم ماهواره که ریسورمون اصلا این کاره نیست dvd که وضعش معلومه اینو گفتم بدونی اگه فکر کردی با فول اچ دی گرفتن کیفیت مثلا کانال 3 ایران بهتر میشه اشتباه کردی.
من تو خونه m81 دارم اگه سوالی در موردش داشتی در خدمتم.
در مورد براویا هم سری v تو شرکتی که کار میکنم یکی هست البته ور رفتن باهاش کار سختیه چون از اطاق رییسمون دید داره پاچه خوار هم زیاده سری ایکس رو اطلاعات کاملی نمی تونم بهت بدم

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
دیگه واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم پاک قاطی کردم

سونی سری X هم ژاپنیه و به غیر از اون همشون ملزی هستن

ولی سامسونگ هم مشخصات فنیش از سونی خیلی بهتره مثلا هیچ کدوم از ال سی دی های سونی کنتراست 15000:1 رو ندارن

اگر هم بخام سونی بگیرم باید 3 ماه صبرکنم چون تا آخر آذر همشون پیش فروش شدن

حالا یا شانس یا اقبال ببینم چی میشه

ولی نظر خودم بیشتر رو سونی هست چون هر چی دارم سونی هست تا حالا هم هیچ کدوم آخ نگفتن

حالا تو ببین کدوم بهتره؟به خدا نمیدونم کدومو بخرم یه چیزی بگین که به این زودی ها خراب نشه و اونقدر قدیمی نباشه که زود از دور خارج بشه

Mer30

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیر قیمت های lcd سامسونگ در تهران هر جا که من دیدم 10 تومن هم فرق نداشت و جالب اینکه خود سام سرویس هم بدون کوچکترین تغییری همون قیمت رو برای vip میده پس فکر نمی کنم اگه همه جا اون قیمت گفتن جایی کمتر پیدا کنی برای اطمینان با شرکتش تماس بگیر.
ضمنا در مورد سایز اول مطمئن شو که 46 مناسب هست یا نه چون خیلی از مردم فکر می کنند بزرگتره چون گرونتره بهتره در صورتی که تو اکثر خونه هاحتی آپارتمان 250 متری به خاطر استفاده در tv room یا هال فضای قسمت تماشای تلوزیون کوچک هست و تصویر به نسبت فضا بزرگ اونوقت فکر می کنند عجب چیز آشغالی خریدیم با این همه پول چون فاصله مناسب برای 46 اینج حداقل 5 متر هست. ضمن اینکه به خاطر نسبت 16:9 بودن وقتی تصویر خیلی بزرگ میشه از فاصله کم احساس خوبی نخواهی داشت .
در مورد سیم خیلی از مردم این اشتباه رو میکنند و قبل از نصب دیواری فکر سیمها رو نمی کنند که این به شدت باعث خراب شدن نمای کار میشه بهترین راه در صورت نصب روی دیوار معمولی استفاده از داکت هست که من خودم حال نمی کنم
بنده یه طرح ابتکاری زدم و یه میز طراحی کردم که مشکل سیم و نصب دیواری رو حل کرده.
شما هم یا دیوار رو بیخیال شو یا یه فکری برای سیم بکن.

لطفا يك عكس از اين طرح ابتكاري خود بگذاريد

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدتیه دنبال LCD 32 میگردم و پس از کمی تحقیق به سری R سامسونگ رسیدم که اینجا هم ظاهرا طرفدارایی داره (R81). منم کمی تا قسمتی ازش خوشم اومده. میخواستم بدونم:
1. مدلهای جدیدتره سری R را کسی ایران دیده؟ (R88 یا R87) و اگه فعلا این تو بازار نیستن احیانا کسی اطلاع داره کی وارد میشوند؟
2. کلا چقدر طول میکشه مدلهای جدید وارد شوند (بعد از اینکه محصولات رو سایت شرکتا لیست میشوند)؟
3. تو همین رینج قیمت ولی کیفیت بهتر و امکانات بیشتر (32 اینچ-ها که Full HD ندارن؟) مارک دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

و اینکه دنبال سینمای خانگی هم هستم تا قیمت 500-600 تومان. خودم از مدل TQ85 سامسونگ خوشم اومده ولی متاسفانه Pro Logic معمولی ساپورت میکنه. حتما میخوام Pro Logic II و DTS باشه و هم ورودی و هم خروجی HDMI داشته باشه. مدل TX35 هم هست که Pro Logic II هستش ولی ورودی HDMI نداره (ورودی برای Blu-Ray یا HD-DVD پلیر اکسترنال).
کسی پیشنهاد دیگه ای داره؟ یا کلا اگه مارک دیگه ای هم باشه مسئله ای نیست. فقط بیسیم نمیخوام باشه.

با یک گونی تشکر

دوست عزیز .

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
یکی هم به داد من برسه

امروز زنگ زدم سام سرویس مشاورشون گوشی رو برداشت همه سوال ها مو پرسیدم

گفت F71 کامل تر و پیشترفته تر ولي [FONT='Arial', 'sans-serif']M81[/FONT] جديدتر و کارايي کمتري دارد

حالا شما کدومو میگین؟پاک گیج شدم

اینم بگم که کنتراست F71 6000:1 و M81 15000:1 هست

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مهندس اون مدلی که میگی فکر کنم همونه که رم ریدر و usb داره اگه همون باشه و هزینه کمترش برات مهم نباشه انتخاب خوبی نیست. چون ماله 2006 و کاری به 15000 و ایناش هم اگه نداشته باشیم باید رنگ سیاه رو تو تصویر مقایسه کنی تا متوجه بشی اکثر lcd ها تو رنگ مشکی مشکل دارن حتی سونی و فقط پلاسما ها رنگ مشکی رو خوب نشون میدن و تنها lcd که بنده دیدم تو رنگ مشکی واقعا در حد 99 درصد خالصه همین m81 ولی اگه دلت روی سونیه همونو بگیر اینفتدر هم خودتو خسته نکن خیلی با هم فرق ندارن هر چی بیشتر وسواس نشون بدی کمتر به دلت میشینه.
در مورد امکانات هم اینو بگم اگه بتونی کامپوترت رو به تلوزیون نزدیک کنی از لحاظ فاصله دیگه هیچ نیازی به امکاناتی مثل کارت خوان و یو اس بی نخواهی داشت چون کامپیوتر تنها وسیله ایه که با ارتقا می تونی هر فرمتی رو روش اجرا کنی.

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
دیگه کم کم داره دود از کلم بلند میشه:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

دوستم میگفت ما سامسونگ دارین تو عرض 1 سال دو بار ای سی سوزونده هر بار هم 50 تومن هزینش شده

نظرم خودم زیاد رو سونیه ولی به احتمال زیاد سامسونگ بخرم قیافه سامسونگ خیلی بهتره

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

آقا من دارم به یکی از فامیلهامون Samsong توصیه می کنم.

F14 جان شما که M81 داری (احتمالا 40 اینچ؟؟) از تصویریش راضی هستی ؟؟

برام تلویزیون خودمون خیلی مهمه تصویریش چطوره؟؟؟ (البته چون تلویزیون بزرگ هست مطمئینا خوب نیست ولی نظرت کلی چطوره؟)

تصویر در تصویر داره یا نه؟؟

قیمتش چند هست؟؟؟

ضایع نشم جلو فامیل:lol:

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چطوری فندق جان
خودتو تو دردسر ننداز به هیچکس چیزی رو توصیه نکن اگر هم کردی بهش بگو مسئولیت انتخاب با خودشه
در مورد این tv اول بگم ما عادت داریم هر چی که داریم یا خودمون خریدیم رو به عنوان بهترین چیز معرفی می کنیم این رو 99 در مورد همه صادقه مثلا اگر شما گوشیت سونی اریکسون باشه تا موقعی که داری به همه میگی سونی اریکسون بهترین گوشیه .ولی من بدون در نظر گرفتن این موضوع و با توجه به اینکه کلا عشق سونی هستم هم باز خودم موقع خرید سامسونگ رو انتخاب کردم و در 99 سال گذشته این اولین محصول این شرکت بود که گرفتم ولی خلاصه کلام (از خریدم راضیم و با سونی هم عوض نمی کنم تا دوسال دیگه با یه آکبند اصرا هم نکن :))
در مورد تصویر باید بگم تصویر بزرگ بشه اونقدر خراب نمیشه که حال آدم رو بهم بزنه بسته به فاصله هم داره مثلا اگه 52 اینچ رو از 1 متری ببینی علاوه بر اینکه سردرد میگیری تصویر خوبی هم نخواهی داشت یه چیز دیگه اینکه درخشندگی lcd کلا زیاده خصوصا تو رنگ سفید بر عکس پلاسما. و اگه ورودی دستگاهت رو مثلا ریسیور 16:9 بزاری باز هم بهتره اگه آنتنت خوب نباشه تلوزیون فول اچ دی فرقی با سیاه وسفید لامپی نمی کنه و ...
تصویر کانالهای ایران رو من از ریسیور میگیرم خوبه ولی با کانالهای ترکیه و ایتالیا نمیشه مقایسه کرد کیفیت اونا تو این tv واقعا دیدنیه.
تصویر در تصویر هم داره ولی فقط یه شرط داره:D باید یکی از ورودی ها که می خوای تصویرش رو بیاری رو اون یکی یا hdmi باشه یا کامپوننت
چون یه تیونر داره ولی برای من همین یه تیونر هم کاربرد نداره چون از ریسیور میگیرم.
دیگه جونم برات بگه قیمتش با گارانتی و حمل رایگان دقیقا دو میلیون و چهارصدونود هزار تومن چهل اینچ از هر جا هم بگیری یک ریال کمتر پیدا نمی کنی.
ایراداتی هم که از این دستگاه میشه گرفت یکی تاخیر حدود 5 ثانیه در روشن شدن دیگه گرم شدن صفحه که در اکثر lcd هایی که من دیدم این موضوع طبیعیه.
از چیزای خوبش یه چیز جدید اومده به نام anynet که ریموت این دستگاه ساپورت میکنه . ریموت نسبتا خوش دستی هم داره . مهمتر از همه وزن این دستگاه از سری های قبلی سامسونگ کمتره: بدون پایه 17 کیلو اگه درست یادم باشه. و جدا کردنش از روی دیوار با سیستم نصب دیواری خوبی که داره به راحتی برداشتن قاب عکسه فقط باید حواست باشه قبلش سیما رو جدا کنی تا ... ملق نشی با tv.
یه اشکال دیگه هم واسه من پیش اومده اونم این که سیستم سینمای خانگی که دارم سونیه و رنگش نقره ای که با این جور نیست و سونی هم سیستم مشکی که فاز بده پیدا نکردم با این عوض کنم (این از اون مشکلات ... بودا)
راستی کارت لیدتک بهش وصل کردم با رزولوشن 1080 هر دو جواب دادن باید گیم بزنی ببینی چه فازی میده.
ایکس باکس 360 هم واقعا دیدنی بود تو این دستگاه چون مد گیم داره این تی وی و ایکس باکس هم فول اچ دیه (من ایکس باکس ندارم مال دوستم بود)
حالا خواستی توصیه کن نخواستی هم خودت می دونی ولی به نظر من اگه مبلغ مهم باشه برای خریدار همین xvision ها هم تا چند سال جوابگو هستن. اگر نه براویا سری ایکس رو هم بهش پیشنهاد بده ولی اگه تو خارج بود فامیلت ال جی هم حرف نداره به جز این مدلهایی که گلدایران عقب مونده به اسم ماشین زمان میکنه تو پاچه ملت.
بقیه برند ها هم در کل در دنیا از سه تا مارک ال جی و سامسونگ و سونی یه پله عقب تر هستند هم از لحاظ میزان فروش هم از لحاظ تکنولوژی

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
F14 جون واقعا از راهنماییت ممنونم فکر کنم دیگه سامسونگ قطعی شد

اینی که میگی یه خورده زیاد طول میکشه روشن بشه که اذیت نمیکنه؟ مال سونی چقدره؟

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
یه دی وی دی پلیر خوب هم معرفی کنین که Up Scaling /Up Converting به 1080P رو داشته باشه و از پورت HDMI وصل بشه اگر هم سامسونگ باشه چه بهتر

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
چطوری فندق جان
خودتو تو دردسر ننداز به هیچکس چیزی رو توصیه نکن اگر هم کردی بهش بگو مسئولیت انتخاب با خودشه
در مورد این tv اول بگم ما عادت داریم هر چی که داریم یا خودمون خریدیم رو به عنوان بهترین چیز معرفی می کنیم این رو 99 در مورد همه صادقه مثلا اگر شما گوشیت سونی اریکسون باشه تا موقعی که داری به همه میگی سونی اریکسون بهترین گوشیه .ولی من بدون در نظر گرفتن این موضوع و با توجه به اینکه کلا عشق سونی هستم هم باز خودم موقع خرید سامسونگ رو انتخاب کردم و در 99 سال گذشته این اولین محصول این شرکت بود که گرفتم ولی خلاصه کلام (از خریدم راضیم و با سونی هم عوض نمی کنم تا دوسال دیگه با یه آکبند اصرا هم نکن :))
در مورد تصویر باید بگم تصویر بزرگ بشه اونقدر خراب نمیشه که حال آدم رو بهم بزنه بسته به فاصله هم داره مثلا اگه 52 اینچ رو از 1 متری ببینی علاوه بر اینکه سردرد میگیری تصویر خوبی هم نخواهی داشت یه چیز دیگه اینکه درخشندگی lcd کلا زیاده خصوصا تو رنگ سفید بر عکس پلاسما. و اگه ورودی دستگاهت رو مثلا ریسیور 16:9 بزاری باز هم بهتره اگه آنتنت خوب نباشه تلوزیون فول اچ دی فرقی با سیاه وسفید لامپی نمی کنه و ...
تصویر کانالهای ایران رو من از ریسیور میگیرم خوبه ولی با کانالهای ترکیه و ایتالیا نمیشه مقایسه کرد کیفیت اونا تو این tv واقعا دیدنیه.
تصویر در تصویر هم داره ولی فقط یه شرط داره:D باید یکی از ورودی ها که می خوای تصویرش رو بیاری رو اون یکی یا hdmi باشه یا کامپوننت
چون یه تیونر داره ولی برای من همین یه تیونر هم کاربرد نداره چون از ریسیور میگیرم.
دیگه جونم برات بگه قیمتش با گارانتی و حمل رایگان دقیقا دو میلیون و چهارصدونود هزار تومن چهل اینچ از هر جا هم بگیری یک ریال کمتر پیدا نمی کنی.
ایراداتی هم که از این دستگاه میشه گرفت یکی تاخیر حدود 5 ثانیه در روشن شدن دیگه گرم شدن صفحه که در اکثر lcd هایی که من دیدم این موضوع طبیعیه.
از چیزای خوبش یه چیز جدید اومده به نام anynet که ریموت این دستگاه ساپورت میکنه . ریموت نسبتا خوش دستی هم داره . مهمتر از همه وزن این دستگاه از سری های قبلی سامسونگ کمتره: بدون پایه 17 کیلو اگه درست یادم باشه. و جدا کردنش از روی دیوار با سیستم نصب دیواری خوبی که داره به راحتی برداشتن قاب عکسه فقط باید حواست باشه قبلش سیما رو جدا کنی تا ... ملق نشی با tv.
یه اشکال دیگه هم واسه من پیش اومده اونم این که سیستم سینمای خانگی که دارم سونیه و رنگش نقره ای که با این جور نیست و سونی هم سیستم مشکی که فاز بده پیدا نکردم با این عوض کنم (این از اون مشکلات ... بودا)
راستی کارت لیدتک بهش وصل کردم با رزولوشن 1080 هر دو جواب دادن باید گیم بزنی ببینی چه فازی میده.
ایکس باکس 360 هم واقعا دیدنی بود تو این دستگاه چون مد گیم داره این تی وی و ایکس باکس هم فول اچ دیه (من ایکس باکس ندارم مال دوستم بود)
حالا خواستی توصیه کن نخواستی هم خودت می دونی ولی به نظر من اگه مبلغ مهم باشه برای خریدار همین xvision ها هم تا چند سال جوابگو هستن. اگر نه براویا سری ایکس رو هم بهش پیشنهاد بده ولی اگه تو خارج بود فامیلت ال جی هم حرف نداره به جز این مدلهایی که گلدایران عقب مونده به اسم ماشین زمان میکنه تو پاچه ملت.
بقیه برند ها هم در کل در دنیا از سه تا مارک ال جی و سامسونگ و سونی یه پله عقب تر هستند هم از لحاظ میزان فروش هم از لحاظ تکنولوژی

خیلی خیلی ممنون F14 جان کلی اطلاعاتمان زیاد شد:lol::lol:

خداییش کاربر فعال TV بیدی شما (و البته کاربر فعال F14!!!!)

:happy:;)

Sine5

Guest
لایک‌ها
0
F14 جان در مورد دی وی دی هم راهنمایی کنی رفتم که سامسونگ رو بخرم

در ضمن سینمای خانگی قیمتش چنده؟همه چی روش داره؟منظورم DVD Player هست.قیمتش چنده؟

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان ! ما قراره همين دو سه روز يه تلويزيون بخريم ! خواهشا" منو با اين شرايط راهنمايي كنيد !
-1500000 پول دارم (نه بيشتر !)
-اصلا" واسه بازي / كامپيوتر نمي خوام ! فقط تلويزيون ايران و فيلم سي دي (در آينده كه فيلم ايراني دي وي ديم بياد دي وي دي )
-مي خوام به دستگاه سوني MHC-GNV99D وصل كنم !
-فاصله از تلويزيون حدود 3 متر !
-خودم خيلي دوس داشتم پروجكشن باشه ولي اينطور كه مي گيد خوب نيست ! (چرا آخه ؟! )
-فرقي نمي كنه ال سي دي / پلاسما / پروجكشن / سي آر تي ! فقط ديگه از 30 اينچ كمتر نباشه !
- اچ دي بودنم فرق نمي كنه !
- ال سي دي ها تلويزيون ايرانو خيلي عريض و كشيده نشون مي ده ! طوري كه ديگه نرمال نيست ! نمي شه يه جوري درستش كرد ؟! اگه اينجوري باشه ال سي دي نمي خوام !
- ديگه از 1000000 كمتر نشه ! بين 1 تا 1.5 ميليون تومن !
دوستان لطفا" زود منو راهنمايي كنيد اورژانسيه ! واقعا" ازتون ممنونم ...

بالا