چطوری فندق جان
خودتو تو دردسر ننداز به هیچکس چیزی رو توصیه نکن اگر هم کردی بهش بگو مسئولیت انتخاب با خودشه
در مورد این tv اول بگم ما عادت داریم هر چی که داریم یا خودمون خریدیم رو به عنوان بهترین چیز معرفی می کنیم این رو 99 در مورد همه صادقه مثلا اگر شما گوشیت سونی اریکسون باشه تا موقعی که داری به همه میگی سونی اریکسون بهترین گوشیه .ولی من بدون در نظر گرفتن این موضوع و با توجه به اینکه کلا عشق سونی هستم هم باز خودم موقع خرید سامسونگ رو انتخاب کردم و در 99 سال گذشته این اولین محصول این شرکت بود که گرفتم ولی خلاصه کلام (از خریدم راضیم و با سونی هم عوض نمی کنم تا دوسال دیگه با یه آکبند اصرا هم نکن

)
در مورد تصویر باید بگم تصویر بزرگ بشه اونقدر خراب نمیشه که حال آدم رو بهم بزنه بسته به فاصله هم داره مثلا اگه 52 اینچ رو از 1 متری ببینی علاوه بر اینکه سردرد میگیری تصویر خوبی هم نخواهی داشت یه چیز دیگه اینکه درخشندگی lcd کلا زیاده خصوصا تو رنگ سفید بر عکس پلاسما. و اگه ورودی دستگاهت رو مثلا ریسیور 16:9 بزاری باز هم بهتره اگه آنتنت خوب نباشه تلوزیون فول اچ دی فرقی با سیاه وسفید لامپی نمی کنه و ...
تصویر کانالهای ایران رو من از ریسیور میگیرم خوبه ولی با کانالهای ترکیه و ایتالیا نمیشه مقایسه کرد کیفیت اونا تو این tv واقعا دیدنیه.
تصویر در تصویر هم داره ولی فقط یه شرط داره

باید یکی از ورودی ها که می خوای تصویرش رو بیاری رو اون یکی یا hdmi باشه یا کامپوننت
چون یه تیونر داره ولی برای من همین یه تیونر هم کاربرد نداره چون از ریسیور میگیرم.
دیگه جونم برات بگه قیمتش با گارانتی و حمل رایگان دقیقا دو میلیون و چهارصدونود هزار تومن چهل اینچ از هر جا هم بگیری یک ریال کمتر پیدا نمی کنی.
ایراداتی هم که از این دستگاه میشه گرفت یکی تاخیر حدود 5 ثانیه در روشن شدن دیگه گرم شدن صفحه که در اکثر lcd هایی که من دیدم این موضوع طبیعیه.
از چیزای خوبش یه چیز جدید اومده به نام anynet که ریموت این دستگاه ساپورت میکنه . ریموت نسبتا خوش دستی هم داره . مهمتر از همه وزن این دستگاه از سری های قبلی سامسونگ کمتره: بدون پایه 17 کیلو اگه درست یادم باشه. و جدا کردنش از روی دیوار با سیستم نصب دیواری خوبی که داره به راحتی برداشتن قاب عکسه فقط باید حواست باشه قبلش سیما رو جدا کنی تا ... ملق نشی با tv.
یه اشکال دیگه هم واسه من پیش اومده اونم این که سیستم سینمای خانگی که دارم سونیه و رنگش نقره ای که با این جور نیست و سونی هم سیستم مشکی که فاز بده پیدا نکردم با این عوض کنم (این از اون مشکلات ... بودا)
راستی کارت لیدتک بهش وصل کردم با رزولوشن 1080 هر دو جواب دادن باید گیم بزنی ببینی چه فازی میده.
ایکس باکس 360 هم واقعا دیدنی بود تو این دستگاه چون مد گیم داره این تی وی و ایکس باکس هم فول اچ دیه (من ایکس باکس ندارم مال دوستم بود)
حالا خواستی توصیه کن نخواستی هم خودت می دونی ولی به نظر من اگه مبلغ مهم باشه برای خریدار همین xvision ها هم تا چند سال جوابگو هستن. اگر نه براویا سری ایکس رو هم بهش پیشنهاد بده ولی اگه تو خارج بود فامیلت ال جی هم حرف نداره به جز این مدلهایی که گلدایران عقب مونده به اسم ماشین زمان میکنه تو پاچه ملت.
بقیه برند ها هم در کل در دنیا از سه تا مارک ال جی و سامسونگ و سونی یه پله عقب تر هستند هم از لحاظ میزان فروش هم از لحاظ تکنولوژی