F 14 عزیز ممنونم
منتظر مطالبت هستم
اینکه به LCD فکر نمیکنم به این دلیله که بودجه ام محدوده و اگه خیلی خودمو بکشم میتونم به این سری XVISION
فکر کنم اون هم 32 اینچ
با توجه به اینکه هنوز این تکنولوژی جای کار داره و فکر میکنم هنوز خیلی ایراد داره و هر کسی یا سعی میکنه خودشو قانع کنه کنه چیز خوبیه یا از بابت بودجه براش مسئله ای نیست
نمیدونم برای ما که حداقل 10 ساعت در روز از تلوزیون استفاده مداوم میکنیم جوابگو هست یا نه
عمرش قدره؟
بحث پیکسل سوختن تو این ها هم اتفاق میافته؟
اینها برام مهمه اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشم
باز هم از بذل توجه شما ممنونم
سلام
بنده رو به خاطر دیر سر زدن ببخشید یه مقدار کارام زیاد شده اینجا سر زدن هم با اینکه اعتیاد داره واقعا خیلی وقت می خواد.
به هر حال تا اونجا که در وسعم باشه جواب می دم
skyeagle جان با عرض معذرت خیلی زیاد از اینکه وقت نکردم پیگیر مطلبت بشم منظورم اسم گذاری مدلهای لامپی سونیه فقط می تونم شماره فروشگاه مرکزی سونی رو تو جمهوری بدم که شرکت بازرگانی ایران هست و اگه زنگ بزنی مدلهایی رو که موحو دارن بهت می گن 66700767 اسم مدلها رو هم باید وقت بزارم سرچ کنم چون راستش خودم نمی دونم اگه کسی از دوستان می دونه به ما هم لطف کنین.
اینکه میگی بودجت محدوده خوب این تقریبا مشکل همس و هر چقدر که پول داشته باشی به نظر خودت بازم جاداره بیشتر خرج کنی ولی این لامپی هایی که می خوایی بگیری 34 اینچ می خواستی اگه اشتباه نکنم قیمت ارزونی ندارن و حدود یک میلیون نوسان قیمت داره که حالا اگه بخوای ارزونترین xvision رو هم بگیری 780 تومنه از لحاظ قیمت به صرفه تره ولی تصمیم گیری با خودته اگه تو لامپی های سونی تا اونجا که یادمه ورودی و خروجی های کاملی رو نداشتن ولی ال جی رو یه مدل دیدم دو تیونر به غیر از hdmi تقریبا همه چیز داشت. سامسونگ لامپی هاش هم این جدیدا بد نیست ولی خوب هیچگدوم سونی نمیشه.
درسته که این تکنولوژی مثل خیلی چیزای دیگه هنوز جا داره ولی از لامپی خیلی جلوتره و بحث جاگیر بودن و مصرف برق رو هم در نظر بگیرید که به لطف حاکمین محترم برق هم تا چند وقت دیگه کارتی(ببخشید کنتور سه زمانه) میشه
اون وقت یه لامپی که 200 وات به بالا مصرفش هست با یه ال سی دی که 40 وات مصرف داره باید مقایسه بشه .البته این مورد خیلی مهم نیست تو کشور ما ولی من خودم در کل طرفدار وسایل با مصرف انرژی کم هستم.
عمرشون هنوز اونقدر نگذشته که بشه گفت در مقایسه بین لامپی کدوم با دوام تره ولی تو یکی از سایتهای متعبر یادم نیست الان قبلا خونده بودم که لامپی ها (بازم عدد دقیقش رو یادم نمیاد) بعد از 30000 ساعت درخشندگی تصورشون حدود 50 درصد کم میشه ولی ال سی دی تا حالا نشنیدم درخشندگیش کم بشه.
این نکته رو هم بگم به زودی احتمالا تا عید سری جدید محصولات صفحه نمایش از لامپی تا پلاسما یا ال سی دی وارد میشه و این چرخه وارد شدن سری جدید محصولات همیشه ادامه خواهد داشت پس تو تصمیم گیری برا خرید که هی سخت تر میشه دقت کن.
پیکسل سوختن تو مانیتور بود و طبیعی هم بود ولی تو تلوزیون ال سی دی راستش مطمئن نیستم که رفع شده باشه تا حالا هم تحقیقی نکردم و این هایی که تا حالا دیدم این مشکل رو نداشتن.
بازم میام