• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام خدمت اساتید عزیز خصوصا جناب F 14

یه خواهش داشتم اگه ممکنه در مورد پیشوند های مدل در تلوزیونهای سونی یه اطلاعاتی بدید

اینکه این پیشوندها (SP DZ SZ SW SR DB DA HZ BZ AW AR BT ) یعنی چی و چی میخواهند بگند

و همچنین پسوندهای سری M 80 ~ 89

و اخیرا شنیدم که سری 90 هم داره میاد

اگر لطف کنید و اطلاعاتی بدید واقعا کار بزرگی لا اقل در حق من کردید تا اسیر بی سوادی این فروشنده های شیاد

نشیم

و همچنین یه رفرنس عالی برای همه درست میشه

واقعا ممنون میشم:blush:

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
چرا اینجا کسی در مورد محصولات پایونیر (Pioneer) بحث نمی کنه ؟ این شرکت محصولات بسیار با کیفیت و قابلیت های فوق العاده داره ، خصوصا DVD Player های اون که بسیار قابلیت های بالایی از قبیل ورودی USB و خواندن فرمت های بیشتر مانند فایل های WMV را دارند و همگی دارای خروجی HDMI هستند .
آقا پایونیر رو به شدت تایید می کنم ولی خودم یه پخش برای ماشین گرفته بودم پایونییر نمی دونم چرا خیلی اذیت کرد هر سی دی رو نمی خوند و گارانتیشم روی جعبه زده بود 18 ماه ولی شماره که باهاش تماس بگیریم نداشت البته اون جنس احتمالا اصل نبود چون تو اکثر ریووها در مورد پلیر پایونییر بالاترین امتیاز رو داره معمولا. ولی همین دیگه اینجا مشکلات برای خرید جنس یکی دو تا نیست یکی از دوستان که خارج زندگی می کرد میگفت شما چرا اینطوری هستید مانیتور باید حتما ال جی باشه کیس بایدفلان باشه مادر برد باید حتما مارک فلان باشه گفتم باید اینجا زندگی کنی تا بفهمی چرا. در مورد پایونیر دوست عزیر اگه جایی رو میشناسید که جنسهای به روز وارد میکنه یا بتونید قیمت بگیرید ممنون میشم اینجا کمک کنید چون به نظر میاد نماینده فعال تو ایران نداره ولی از اون برند هایی هست که جنس بد تولید نمی کنه و به راحتی با سونی می تونه رقابت کنه.

خیلی ممنون از راهنمایی. ولی یعنی سونی با رکوردر زیر 200 اصلا پیدا نمیشه؟
اگه نمیشه که برم سراغ سامسونگ. حالا همین سامسونگ هارد کمتر نداره که قیمتش بیاد زیر 200؟
احتمالا باشه ولی متاسفانه من لینک نداشتم قیمت بگیرم منظورم شمارس و چون سونی ذاتا گرون تر از بقیه هست گفتم شاید پیدا نشه اگه خودتون قیمت گرفتین به ما یه خبر بدی بد نیست. سامسونگ هم همون یه مدل هارد دار رو داشت ولی هارد رو اگه بی خیال شی می تونی یه 320 بزاری رو کامپیوترت با حدود کمتر از 80 تومن هر چقدر خواستی بریز تو اون. من به کسانی که قصد دارن دستگاه هارد دار بخرن همیشه توصیه می کنم یه هارد و یه کارت tv بخرن تنها اشکالش اینه که یکم طول میکشه اگه وارد نباشی فرمتها رو برای کپجر یاد بگیری و بهترین و کم حجم ترین فرمت و یه اشکال اکثر کارتهای tv سینک صدا و ... . کلا یعنی باید یه کم آدم به کامپیوتر مسلط باشه برای کپچر اگر نه انتخاب خوب همون رکوردرهای هارد دار میشه چون با یه دگمه خودش ذخیره میکنه.

یه خبر هم شنیدم از براویا البته هنوز منبع موثق ندارم اونم اینکه از چند ماه دیگه روی هر براویا یه دستگاه ps3 اشانتیون میده این خبر رو فعلا جدی نگیرید چون همونطور که گفتم منبع رسمی ندارم دوم هم اینکه اگه درست باشه معلوم نیست تو ایران بر دارن از روش یا نه یا شاید بگه اگر بالای 52 اینچ بخرید جایزه میدم شاید فقط یه شوخی باشه.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

یه خواهش داشتم اگه ممکنه در مورد پیشوند های مدل در تلوزیونهای سونی یه اطلاعاتی بدید

اینکه این پیشوندها (SP DZ SZ SW SR DB DA HZ BZ AW AR BT ) یعنی چی و چی میخواهند بگند

اگر لطف کنید و اطلاعاتی بدید واقعا کار بزرگی لا اقل در حق من کردید تا اسیر بی سوادی این فروشنده های شیاد

نشیم

سلام
معمولا کدهای هر محصولی یه مخفف هست یا یه کد که اون شرکت محصولش رو شناسای کنه اکثرا هم معنی هایی دارن مثلا براویا مخفف کلمات :Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture یا ممکنه یه اسم باشه و مخفف نباشه مثل فلترون. براویا علامت تجاری شرکت سونی برای تلوزیونهای ال سی دی با کیفیت بالا که خودش باز زیر مدلهای مختلف داره:
سری ایکس:
X2550 Series - All models support native 1080p resolution via HDMI
KDL-52X2550
KDL-46X2550
KDL-40X2550

X2500 Series - All models support native 1080p resolution via HDMI.
KDL-52X2500
KDL-46X2500
KDL-40X2500

سری وی:
V2500 Series - All models support 720p resolution via HDMI but 40 & 46 models support 1080p
KDL-46V2500
KDL-40V2500
KDL-32V2500

سری اس:
S2500 Series - All models support 720p resolution using a WXGA panel
KDL-46S2500
KDL-40S2500
KDL-32S2500
KDL-20S2500

A2500 Series - All models are Rear projection TV that support true 1080p via HDMI.
KDS-60A2500
KDS-50A2500
البته مدلاهای بالا برای تولید ژاپن هست وممکنه برای آمریکا یا جای دیگه فرق کنه ضمن اینکه خیلی اختلاف قیمت داه با مارکهای دیگه.

راستی بچه هایی که می خوان فول اچ دی بگیرن یه خبر داغ بدم فول اچ دی ال جی هم وارد بازار شده 42 اینچ دو میلیون و نهصدو هشتاد تومن جزئیات بیشتر یا رویو ازش اگه گیر آوردم میزارم ولی ظاهرا و با پیش داوری که اصلا کار خوبی نیست باید بگم به خاطر 2 اینج 500 تومن از سامسونگ گرونتر ارزش نداره.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از راهنمایی. ولی یعنی سونی با رکوردر زیر 200 اصلا پیدا نمیشه؟
اگه نمیشه که برم سراغ سامسونگ. حالا همین سامسونگ هارد کمتر نداره که قیمتش بیاد زیر 200؟

راستی ال جی هم قیمت گرفتم بدون هارد بخوای داره مدل 4800 قیمت 180 تومن. با هارد 300 حدود 370 تومن با هارد 250 هم سیصدو چهل تومن. یه http://goldiran.ir/Product/ProductList.aspx?CategoryID=48لینک از گلدیران میزارم ولی قیمتاش مال قرن 19 فقط مدلها رو ببین

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

نشیم

جناب F14 عزیز سلام

آقا ممنون از جواب

اما من منظورم بیشتر همونهایی بود که نوشتم و مربوط بود به CRT ها

راستش چون قصد خرید CRT داشتم میخواستم اگه لطف کنید و یه سری اطلاعات در همون خصوص بهم بدید ممنون میشم خصوصا همین پیشوند و پسوند ها

بازم ممنون

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا معذرت بابت غیبت ایشالا تو این هفته اگه اطلاعاتی از CRT های سونی داشتم براتون میزارم ولی بازم میگم اگه می تونید LCD بگیرید.
crt ها یا لامپی ها به اعتقاد بیشتر کسانی که در این زمینه صاحب نظر هستن دوره سلطنت 75 سالشون تموم شده و تنها عاملی که باعث شده هنوز هم فروش بالای 70 درصدی تلوزیون در دنیا رو داشته باشن قیمت هست و بس.
البته جدیدا ظاهر لامپی هارو طوری طراحی می کنن که از روبرو و کمی از طرفین هم ممکنه شما فکر کنید LCD هستن.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
اقا معذرت بابت غیبت ایشالا تو این هفته اگه اطلاعاتی از CRT های سونی داشتم براتون میزارم ولی بازم میگم اگه می تونید LCD بگیرید.
crt ها یا لامپی ها به اعتقاد بیشتر کسانی که در این زمینه صاحب نظر هستن دوره سلطنت 75 سالشون تموم شده و تنها عاملی که باعث شده هنوز هم فروش بالای 70 درصدی تلوزیون در دنیا رو داشته باشن قیمت هست و بس.
البته جدیدا ظاهر لامپی هارو طوری طراحی می کنن که از روبرو و کمی از طرفین هم ممکنه شما فکر کنید LCD هستن.

F 14 عزیز ممنونم

منتظر مطالبت هستم
اینکه به LCD فکر نمیکنم به این دلیله که بودجه ام محدوده و اگه خیلی خودمو بکشم میتونم به این سری XVISION
فکر کنم اون هم 32 اینچ

با توجه به اینکه هنوز این تکنولوژی جای کار داره و فکر میکنم هنوز خیلی ایراد داره و هر کسی یا سعی میکنه خودشو قانع کنه کنه چیز خوبیه یا از بابت بودجه براش مسئله ای نیست
نمیدونم برای ما که حداقل 10 ساعت در روز از تلوزیون استفاده مداوم میکنیم جوابگو هست یا نه
عمرش قدره؟

بحث پیکسل سوختن تو این ها هم اتفاق میافته؟
اینها برام مهمه اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشم
باز هم از بذل توجه شما ممنونم

mojtabanabavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من ميخواستم يک تلويزيون با قيمته حداکسر 400 000 تومن بخرم البته لامپي اگه ميتونم ال سی دی بخرم با مارکهای متفرقه راهنمايم کنيد لطفا

amani

Registered User
لایک‌ها
6
آقا من هم می خوام پلاسما بگیرم
اساتید لطف کنن یه مدل خوب رو که تو بازار هم هست بهم معرفی کنن
ترجیها سامسونگ باشه
40 اینج یا اگه ا بودجه من بیشتر هم میشه چه بهتر
قیمتش هم بیشتر از 2.5 میلیون نشه با پایه و ...
و قابلیت نصب روی دیوار رو هم داشته باشه
زیر پایش هم شیشه داشته باشه که رسیور و ویدئو و ... رو روش بذارم
ماهواره دارم
دی وی دی هم دارم
دوربین مداربسته هم دارم
ویدئو VHS هم دارم
ولی پلی استیشن و اکس باکس و این جور قرتی بازی ها رو نمیخوام بهش وصل کنم

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ترجیها سامسونگ باشه
ماهواره دارم
دی وی دی هم دارم
دوربین مداربسته هم دارم
ویدئو VHS هم دارم

چرا پلاسما؟؟؟؟ LCD بگیری که بهتره !! بودجه ات به یک M81 Samasung می خوره 40 اینچ خیلی هم خوبه

(همین F14 مون یکی دو صفحه ی قبل کامل توضیح داده واسش)

ولی اگر خیلی گیر پلاسما هستی الان فقط Panasonic چیزهای خوب می زنه تو جشنواره ی تابستانی یدونه 42 اینچش رو با یک دستگاه سینما خانگی میداد 1.600.000 مفت گرونه!!!

با تشکر

amani

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از توجه شما مثل اینکه کاربرای این بخش خیلی با توجه تر از آقایون بخش ماهواره اند
تو سایت سام سرویس رفتم عجب چیز خوبیه راستی چند تا ورودی AV داره؟
در هر حال من شنیدم LCD فقط از جلو کیفیت تصویرش خوبه یه خورده بری انورتر تصویر محو میشه خود من از مانیتور LCD استفاده می کنم اینطوریه
این امر برا من خیلی مهمه که از هر جهت قابل دیدن باشه و همچنین تصاویر واقعی و زیبا یی داشته باشه
در ضمن دوباره تکرار می کنم : میخوام به دیوار پیچ کنم و زیرش هم چند تا شیشه داشته باشه برا قرار دادن رسیور و ...

amani

Registered User
لایک‌ها
6
راجع به دی وی دی ریکوردر هم من می خوام بخرم که هارد داخلی 160 یا 200 داشته باشه
من بروشور ال جی رو دانلود کردم به نظر چیز خوبی می رسید
اما من ترجیها می خوام سامسونگ داشته باشم چون تلویزیون هم سامسونگ می خوام
حالا اگه میشه یه مقدار از DVD recorder سامسونگ بهم بگین ؟
قیمت ؟
کیفیت؟
User friendly بودن؟
وصل شدن مستقیم به آنتن
ضبط در هنگام خاموش بودن تلویزیون
خروجی HDMI ؟
در ضمن من برا دی وی دی رکوردر می خوام تا سقف 300 تومن خرج کنم 10-20 تومن اینور اونور شد عیبی نداره

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ممنون از توجه شما مثل اینکه کاربرای این بخش خیلی با توجه تر از آقایون بخش ماهواره اند
تو سایت سام سرویس رفتم عجب چیز خوبیه راستی چند تا ورودی AV داره؟
در هر حال من شنیدم LCD فقط از جلو کیفیت تصویرش خوبه یه خورده بری انورتر تصویر محو میشه خود من از مانیتور LCD استفاده می کنم اینطوریه
این امر برا من خیلی مهمه که از هر جهت قابل دیدن باشه و همچنین تصاویر واقعی و زیبا یی داشته باشه
در ضمن دوباره تکرار می کنم : میخوام به دیوار پیچ کنم و زیرش هم چند تا شیشه داشته باشه برا قرار دادن رسیور و ...

خواهش می شه قابلی نداشت:lol:
در مورد ورودی های AV و نصب روی دیوار،،،،، F14 جان دست شما رو می بوسه :lol::lol:

البته می گم چند صفحه ی قبل رو نگاه کنی شاید باشه.

در مورد زاویه ی دید من می گم مشکلی نیست. برای اینکه مطمئن شی برو جمهوری یک نگاه بنداز فکر کنم از هر زاویه ای (تا 170) دیده بشه. اون مشکل زاویه ی دید الان توی مانیتورهای جدید هم حل شده.

پلاسما بیشتر برای جاهای عمومی کاربرد داره تا منزل! الانم داره می ره کنار.

همین!

amani

Registered User
لایک‌ها
6
پس صبر می کنم تا f14 برسه
پس من تصمیمو گرفتم سامسونگ m81 میگیرم
البته به شرطی که از قابلیت نصب رو دیوار اون و میز طبقه دار آن مطمئن شم
از نظر زاویه دید هم مسئله ای نیست من الان مونیتور LG LCD L1930S دارم که مشکل زاویه نداره پس حله
قیمت هم بدید لطفا اون DVD RECORDER هم پیگیر باشید چون من میخام بگیرم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

اگر تا حالا این ها رو نخوندی الان بخون کامل نوشته:happy:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1392497&postcount=595

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1406500&postcount=617

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1410639&postcount=624

بقیه ی راهنمایی ها هم با جناب F14 وسایر دوستان;) (راستی کوشن؟؟؟)

رو Sony هم یه تحقیقی بکن بد نیست ها !!! بعدا خر ما رو نگیری چرا سامسونگ؟؟؟

به هر حال به قول F14 جان تصمیم آخر با خودت :)

:lol:

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
F 14 عزیز ممنونم

منتظر مطالبت هستم
اینکه به LCD فکر نمیکنم به این دلیله که بودجه ام محدوده و اگه خیلی خودمو بکشم میتونم به این سری XVISION
فکر کنم اون هم 32 اینچ

با توجه به اینکه هنوز این تکنولوژی جای کار داره و فکر میکنم هنوز خیلی ایراد داره و هر کسی یا سعی میکنه خودشو قانع کنه کنه چیز خوبیه یا از بابت بودجه براش مسئله ای نیست
نمیدونم برای ما که حداقل 10 ساعت در روز از تلوزیون استفاده مداوم میکنیم جوابگو هست یا نه
عمرش قدره؟

بحث پیکسل سوختن تو این ها هم اتفاق میافته؟
اینها برام مهمه اگه بتونید کمکی بکنید ممنون میشم
باز هم از بذل توجه شما ممنونم

سلام
بنده رو به خاطر دیر سر زدن ببخشید یه مقدار کارام زیاد شده اینجا سر زدن هم با اینکه اعتیاد داره واقعا خیلی وقت می خواد.
به هر حال تا اونجا که در وسعم باشه جواب می دم
skyeagle جان با عرض معذرت خیلی زیاد از اینکه وقت نکردم پیگیر مطلبت بشم منظورم اسم گذاری مدلهای لامپی سونیه فقط می تونم شماره فروشگاه مرکزی سونی رو تو جمهوری بدم که شرکت بازرگانی ایران هست و اگه زنگ بزنی مدلهایی رو که موحو دارن بهت می گن 66700767 اسم مدلها رو هم باید وقت بزارم سرچ کنم چون راستش خودم نمی دونم اگه کسی از دوستان می دونه به ما هم لطف کنین.
اینکه میگی بودجت محدوده خوب این تقریبا مشکل همس و هر چقدر که پول داشته باشی به نظر خودت بازم جاداره بیشتر خرج کنی ولی این لامپی هایی که می خوایی بگیری 34 اینچ می خواستی اگه اشتباه نکنم قیمت ارزونی ندارن و حدود یک میلیون نوسان قیمت داره که حالا اگه بخوای ارزونترین xvision رو هم بگیری 780 تومنه از لحاظ قیمت به صرفه تره ولی تصمیم گیری با خودته اگه تو لامپی های سونی تا اونجا که یادمه ورودی و خروجی های کاملی رو نداشتن ولی ال جی رو یه مدل دیدم دو تیونر به غیر از hdmi تقریبا همه چیز داشت. سامسونگ لامپی هاش هم این جدیدا بد نیست ولی خوب هیچگدوم سونی نمیشه.
درسته که این تکنولوژی مثل خیلی چیزای دیگه هنوز جا داره ولی از لامپی خیلی جلوتره و بحث جاگیر بودن و مصرف برق رو هم در نظر بگیرید که به لطف حاکمین محترم برق هم تا چند وقت دیگه کارتی(ببخشید کنتور سه زمانه) میشه
اون وقت یه لامپی که 200 وات به بالا مصرفش هست با یه ال سی دی که 40 وات مصرف داره باید مقایسه بشه .البته این مورد خیلی مهم نیست تو کشور ما ولی من خودم در کل طرفدار وسایل با مصرف انرژی کم هستم.

عمرشون هنوز اونقدر نگذشته که بشه گفت در مقایسه بین لامپی کدوم با دوام تره ولی تو یکی از سایتهای متعبر یادم نیست الان قبلا خونده بودم که لامپی ها (بازم عدد دقیقش رو یادم نمیاد) بعد از 30000 ساعت درخشندگی تصورشون حدود 50 درصد کم میشه ولی ال سی دی تا حالا نشنیدم درخشندگیش کم بشه.
این نکته رو هم بگم به زودی احتمالا تا عید سری جدید محصولات صفحه نمایش از لامپی تا پلاسما یا ال سی دی وارد میشه و این چرخه وارد شدن سری جدید محصولات همیشه ادامه خواهد داشت پس تو تصمیم گیری برا خرید که هی سخت تر میشه دقت کن.
پیکسل سوختن تو مانیتور بود و طبیعی هم بود ولی تو تلوزیون ال سی دی راستش مطمئن نیستم که رفع شده باشه تا حالا هم تحقیقی نکردم و این هایی که تا حالا دیدم این مشکل رو نداشتن.
بازم میام

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام من ميخواستم يک تلويزيون با قيمته حداکسر 400 000 تومن بخرم البته لامپي اگه ميتونم ال سی دی بخرم با مارکهای متفرقه راهنمايم کنيد لطفا

دوست عزیز ال سی دی های این محدود قیمت تعریفی ندارن و بیشتر در بعد مانیتور کاربری دارن برای این بودجه میشه از 24 یا 26 اینچ لامپی که متاسفانه قیمتاشون رو هم دقیق ندارم تهیه کنی که البته چیزای خیلی خوبی پیدا میشه مثل ال جی و سونی و سامسونگ.
ولی توصیه بنده به شما اینه که یه روز زحمت بکشی بری تو بازار حمهوری یا شریعتی یاامین حضور یا هر جای دیگه واسم دقیق مدلهایی که از قیافه و امکاناتشون خوشت اومد رو به ما بگی تا یه مشورت بکنیم و با توجه به قیمتاشون به یه نتیجه ای میرسیم ایشالا.
فقط هر کس تو این سایز لامپی ها قیمت داره یا تازگیها خریده به ما تشنگان یه لطف بکنه و یه خورده جزئیات هر چند ساده بگید خودش کمکه.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ترجیها سامسونگ باشه
ماهواره دارم
دی وی دی هم دارم
دوربین مداربسته هم دارم
ویدئو VHS هم دارم

آقا اول حرف فندق رو تایید می کنم و بنده هم پلاسما رو پیشنهاد نمی کنم ولی اگه تمایل به خریدش داری هر سوالی باشه در خدمتم تا اونجا که بتونم

حالا با این بودجه حیف نیست 40 اینچ m81 نگیری
قابلیت نصب روی دیوار داره اتفاقا رایگاه هم هست با براکت(پایه دیواری) رایگان
راستس مال سونی رو پرسیدم کف کردم 60 تومن هزینه حمل و نصب 180 تومن هزینه پایه دیواری:wacko:
زیر پایش رو هم دیگه گیر نده برو هر چی دلت خواست بخر اون که دیگی ربطی به سازنده تلوزیون نداره:D
سه تا وسیله ورودی که داری تو این مدل قابل استفادس پون سه تا ورودی AV داره یه S-Video دو تا کامپوننت سه تا هم HDMI
راستی از دوستان اگه کسی خواست وسیله بگیریه که از یابلیت hdmi استفاده کنه دقت کنید رو tv که کابل نیست قیمت کابلش هم تو بازار 2 متری 38 هزار تومنه اگه مثلا dvd پلیر میگیرید اون مدلی که کابل داره 30 تومن جلوتری.

amani

Registered User
لایک‌ها
6
در باره زیر پایه آخه من می خام ساخت خود سامسونگ باشه که از کیفیتش مطمئنم دوم اینکه با تلویزیون ست هست
زیر پایه سامسونگ وجود داره؟
قیمتش چنده؟

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در جواب یکی از دوستان بگم که پیکسل مردگی تو ال سی دی تا حالا ندیدم ولی تعداد زیادی پیکسل ریختگی دیدم

بالا