• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
amani جان قبلا دیده بودم سامسونگ برای 34 اینچ لامپی میز هم میزد ولی فکر نمیکنم الان این طور باشه شما هزینه حمل رو حساب کن و جا گیر بودن حتی اگر تولید هم داشته باشه بعید می دونم الان وارد کنن ضمن اینکه می تونی یه مدل طراحی کنی و بدی برات سفارشی بسازن یا اینکه تو بازار انواع میز از شیشه بگیر تا فرفورژه پیدا میشه.

راستی در مورد زاویه دید یادم رفت بگم شما گفته بودی تو مانیتور مشکل زاویه دید داری این ربطی به تلوزیون ال سی دی نداری هر مدل یه سری مشخصات داره از جمله زاویه دید که الان تقریبا تو همه مدلهایlcd در تمام برند ها بالای 170 درجه هست و مانیتور رو به خاطر اینکه معمولا شما از فاصله کم و روبرو نگاه می کنی هنوز هم روی این موضوع پافشاری نمیکنن برای تولید با اینکه مدلهای با زاویه دید بالا هم جدیدا بیشتر شده.

hamed_am_66 جان ممنون از توضیخت، اگر بیشتر توضیح بدی ممنون میشم منظور از پیکسل ریختگی چیه؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخ آخ اینه میگن عجله کار شیطونه یه کم امروز کارام سبک شده بود این همه نوشتم نمی دونم چی شد دستم به چی خورد این pt هم تا تکون می خوری session بسته میشه باید لاگین کنی کی حال داره از اول تایپ کنه؟ اه ه ه ه ه :cigar:
اصلا روحیم خراب شد باشه یه روز دوباره سر فرصت مقایسه سه تا مدل ال سی دی سونی.

amani

Registered User
لایک‌ها
6
آخه یکی از دوستان ما که سامسونگ داشت زیر پایه داشت چیزخوبی هم بود شما از قیمت اونا اطلاع نداری - زیر پایش هم اوریجنال سامسونگ بود
منم از همونا میخام

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
توي تلويزيون هاي لامپي پاناسونيك p800 از همه مدل ها بهتر هم 34 اينچ داره و هم 29. جديداً كمياب شده. ولي اگر گير اوردين از همه مدلهاي ديگه بهتره. مداره بسيار خوب بهمراه لامپ تصوير با كيفيت A+ و دو تيونر ...

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
F14 عزیز خیلی ممنونم واقعا لطف کردی

البته من نهایتا 29 اینچ میتونم بگیرم

یکی از دوستان در مورد ریزش پیکسل گفته بود که تو LCDها دیده میشه

من فکر کنم همون CRT بگریم فعلا بد نباشه

اما نظرات شما در مورد کیفیت و پاور مصرفی رو کاملا قبول دارم

راستش تو فکرشم ببینم میشه یه جایی قسطی جور کنم . اگه بشه راحتتر راجع به ال سی دی فکر میکنم;)

اما فعلا تو لامپی ها بعد از سونی فکر کنم نظرتون رو ال جی بود درسته؟ یا انتخاب بهتری هم هست؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
F14 عزیز خیلی ممنونم واقعا لطف کردی

البته من نهایتا 29 اینچ میتونم بگیرم

یکی از دوستان در مورد ریزش پیکسل گفته بود که تو LCDها دیده میشه

من فکر کنم همون CRT بگریم فعلا بد نباشه

اما نظرات شما در مورد کیفیت و پاور مصرفی رو کاملا قبول دارم

راستش تو فکرشم ببینم میشه یه جایی قسطی جور کنم . اگه بشه راحتتر راجع به ال سی دی فکر میکنم;)

اما فعلا تو لامپی ها بعد از سونی فکر کنم نظرتون رو ال جی بود درسته؟ یا انتخاب بهتری هم هست؟

اگر برای تلویزیون خودمون (دریافت از طریق آنتن معمولی نه ماهواره) می خوای، تلویزیون های داخلی هم بدک نیستند. (با توجه به قیمتشون)

ولی به هر حال sony خوبه بعدشم فکر کنم پاناسونیک. ولی بازم بگم هر دو از نظر گارانتی و قطعات مصرفی مشکل دارند. باید امیدوار باشید خراب ناجور نشن:(

ولی LG و Samsung و داخلی ها مشکلات گارانتیشون کمتر هست و تعمیر راحت تر و ارزون تر.

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
راجع به دی وی دی ریکوردر هم من می خوام بخرم که هارد داخلی 160 یا 200 داشته باشه
من بروشور ال جی رو دانلود کردم به نظر چیز خوبی می رسید
اما من ترجیها می خوام سامسونگ داشته باشم چون تلویزیون هم سامسونگ می خوام
حالا اگه میشه یه مقدار از DVD recorder سامسونگ بهم بگین ؟
قیمت ؟
کیفیت؟
User friendly بودن؟
وصل شدن مستقیم به آنتن
ضبط در هنگام خاموش بودن تلویزیون
خروجی HDMI ؟
در ضمن من برا دی وی دی رکوردر می خوام تا سقف 300 تومن خرج کنم 10-20 تومن اینور اونور شد عیبی نداره
میخواستم مثل همین سوال را بپرسم
جواب لطفا

mohasel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من میخوای یه تی وی 29 اینچ غیر دیجیتال بگیرم و نهایتا هم میتونم 350 تومن هزینه کنم چی چیزی رو پیشنهاد میدین؟

یه نکته دیگه اینکه از تی وی های ایرانی کدومشون از همه بهترن؟

sana45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من میخوای یه تی وی 29 اینچ غیر دیجیتال بگیرم و نهایتا هم میتونم 350 تومن هزینه کنم چی چیزی رو پیشنهاد میدین؟

سلام ببخشید من تازه واردم چند صفحه خوندم و گیچ شدم. یه تلویزیون دیچیتال خوب تا حدود 2.5
بین پاناسونیک pv70 42 اینج یا هیتاجی 9800 42 اینج یا سامسونگ m81

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

با این پول یا باید صنام بگیری یا پارس.

من خالم پارس داره داییم صنام!! اون پارس تصویرش از صنام بهتره (برای تلویزیون خودمون) ولی صنامه قابلیت هاش بیشنره. ولی فکر نکنم نهایتا خیلی فرق بکنند.

سلام ببخشید من تازه واردم چند صفحه خوندم و گیچ شدم. یه تلویزیون دیچیتال خوب تا حدود 2.5
بین پاناسونیک pv70 42 اینج یا هیتاجی 9800 42 اینج یا سامسونگ m81

پیشنهاد من: M81

sheidaneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام : من چون قصد خريد يكدستگاه تلويزيون "lcd 42 ماشين زمان Lg را دارم از دوستاني كه در اين مورد تجربياتي دارند يا دوستاني كه آنرا خريده اند لطف كنند و نظرشان را اعلام نمايند .
معيارهاي انتخاب من :
- 2 تيونره بودن - 42 اينچ - هارد دار بودن - قيمت نسبتا" مناسب 2200000 - ديدن TV ايران و ماهواره

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام F14
من قصد خرید یه سینمای خانگی کامل دارم با 1200000، (تلویزیون با سینمای خانگی) منظورمه !! چی پیشنهاد میکنید؟

mohasel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر شما در مورد ایکس ویژن های مادیران چیه؟

یه مدل داره به نام سیلور با قیمت 770 تومن آیا ارزش خرید داره؟

ملا دوستان تجربه ای از این تلویزیون دارند؟ میترسم با این قیمت بگبرم و مشکل دار بشه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
کسی قیمت Samsung R81 26 inch این مدل را داره؟؟؟
تو سایت سام سرویس زده 32 و 37 و 40 داره .... اما بعضی ها میگن مدل 26 هم هست؟؟
چطوره؟؟ با چه ضمانتی؟؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همگي
بايد عذر خواهي كنم كه سر نمي زنم ولي چند تا مطلب
1- اين بخش خيلي پر طرفداره ولي مدير فعالي نداره پيشنهاد مي كنم يه نفر رو خود آقا اميد يا مديرا انتخاب كنن كه يه مقدار وقت داشته باشه و بتونه به اينجا رسيدگي كنه، بنده شخصا فرصت اين كار رو ندارم و همين موضوع باعث ميشه نتونم جواب دوستان رو بدم ولي هر كس كه كمي علاقه داشته باشه حداقل مي تونه كاربر فعال اينجا بشه

2- دوستاني كه اينجا سوال مطرح مي كنند يه مقدار كم لطفي مي كنن و بعد از اينكه به نتيجه رسيدن پشت سرشون رو هم نگاه نمي كنن من كه نديدم يه نفر بعد از كلي (آقا كمك ، عجله دارم ، به دادم برسيد و ... ) بياد بگه آقا ما فلان دستگاه رو گرفتيم اين حسن رو داشت اين ايراد رو .
3- لوازم خونگي و صوتي تصويري تو خيلي از فروماي دنيا به صورت تخصصي روشون بحث ميشه ولي اينجا به دلايل خيلي زيادي مردم براي خريد ترجيح ميدن برن تو خيابون و تو معازه ها دنبال جنس مورد نظر بگردن كه اگه اين موضوع جا بيفته براي مصرف كننده بيشترين ارزش رو داره چون شما اگه بدون تحقيق يه tv بخريد ممكنه تا چند ميليون ضرر بديد ضمن اينكه از يه فروم فعال در اين زمينه حتي تو ايران ميشه از تبليغاتش هر چند جزئي يه پولي در آورد.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی قیمت Samsung R81 26 inch این مدل را داره؟؟؟
تو سایت سام سرویس زده 32 و 37 و 40 داره .... اما بعضی ها میگن مدل 26 هم هست؟؟
چطوره؟؟ با چه ضمانتی؟؟

26 نداره و يه مدل نسبتا قديمي هست R71 سايز 26 قيمت 740 تومن
مدل R81 سه تا سايز داره:
32 اينچ يك ميليون و صدو نود
37 اينچ يك ميليون و ششصد و نود
40 اينچ دو ميليون و چهل هزار تومان
تاريخ قيمتها 30 مهر 86

اگر مي خوايد به عنوان تلوزيون استفاده كنيد كمتر از 32 به درد منزل نمي خوره مگر اتاق خواب به خاطر اينكه تصوير وايد يا كشيده هست.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نظر شما در مورد ایکس ویژن های مادیران چیه؟

یه مدل داره به نام سیلور با قیمت 770 تومن آیا ارزش خرید داره؟

ملا دوستان تجربه ای از این تلویزیون دارند؟ میترسم با این قیمت بگبرم و مشکل دار بشه.

در كل به نظر شخصي بنده با توجه به قيمت و سابقه نسبتا خوب ماديران و كره اي بودن به قيمتش مي ازره مدل جديد تر هم آورده 32 اينج 790 تومن. اسم مدل رو يادم نيست ولي زيرش يه حالت خم به بيرون داره ظاهر بيشتر مدلهاشم شبيه سامسونگ هست.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام F14
من قصد خرید یه سینمای خانگی کامل دارم با 1200000، (تلویزیون با سینمای خانگی) منظورمه !! چی پیشنهاد میکنید؟

سينماي خانگي رو تقريبا ميشه از 250 تومن خريد ولي يه چيز خوب من اگه بخوام بخرم حد اكثر 450 بيشتر خرج نمي كنم در حال حاضر كمترش هم چيز خوبي گيرتون نمياد ولي قيمت بالا هم كاربرد زيادي ندارن.

پس اگه 400 تومن بدي به اين مي مونه 800 كه ديگه خودت مي دوني چي بگيري ،پيشنهاد من Xvision ولي تصميم با خودته به من هم هيچ ربطي نداره:p

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام : من چون قصد خريد يكدستگاه تلويزيون "lcd 42 ماشين زمان Lg را دارم از دوستاني كه در اين مورد تجربياتي دارند يا دوستاني كه آنرا خريده اند لطف كنند و نظرشان را اعلام نمايند .
معيارهاي انتخاب من :
- 2 تيونره بودن - 42 اينچ - هارد دار بودن - قيمت نسبتا" مناسب 2200000 - ديدن TV ايران و ماهواره

با اين مشخصاتي كه مي خواي فقط مي مونه ماشين زمان متاسفانه!!!
ولي اگه مشورت مي خواي اين مدل قديمي شده و ارزش نداره اينقدر پول بابتش بدي.
متاسفانه نمي دونم تقصير گلد ايران يا ال جي مدلهاي خوب ال سي دي هاش به ايران نمياد يا اين جديدا كه اومدن خيلي گرون هستن و نرديك به قيمت سوني زدن.

Sadegh mojvaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدر بنده به من یک ضرب الاجل 3 روزه!!! دادهاند که نوع lcd را مشخص کنم وگرنه راسا اقدام می کنند! حال دوستان مزایا و معایب موارد زیر را ذکر کنند. ضمنا اگر قیمتی دارند لطف کنند بگذارند. برای من کیفیت تصویر و نداشتن تصویر شبح مانند و تصویری روشن مهمه.لطفا دوستانی که استفاده کردن نظر بدن.

1-این دو مدل سامسونگ چه فرقی دارن؟
samsung LA 40F81
samsung LA 40N81
من خودم نظرم رو 40F81.شما چی؟

2-این 2 مدل سونی چطور؟
sony v300
sony v200
250 تومن اختلاف قیمت داره.!!

3-بالاخره مهمترین سوال!
sony یا samsung
sony v200 یا samsung 40F81

متشکرررر!!!!!!