• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان DVD PLAYER خوب که همه فرمت ها به خصوص Divx رو ساپورت کنه حدود 70 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان DVD PLAYER خوب که همه فرمت ها به خصوص Divx رو ساپورت کنه حدود 70 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟

به نظر من با توجه به سابقه خوب LG یه کم دیگه بگذار روش و کاملترین دستگاه تو این رده رو بگیر
با 94 تومن میتونی 9450 LG بگیری که از همه لحاظ ارزش داره و کامله

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
F14 عزیز حیفه که کامل از اینجا جدا شی نمیدونم چرا این فاروم اینجوریه اون از SONY -style که دیگه خیلی وقته رفته و حالا ا
هم که شما صحبت از رفتن میکنی
آقا هفته ای 1 بار هم اگر میرسی بیا

اما حالا که اومدی منم یه سوال دارم
رفتم تلوزیون بگیرم و البته CRT و صد البته دیجیتال

حالا میشه بگی چرا اینقدر اختلاف قیمت ( حدود 200 تومن ) بین سونی و پانا هست
پانا مدل 1080i رو میشه با 550 خرید اما سونی 29 دیجیتال سری DZ29m81 - تومن660

و DA 29 m86 تومن760

واقعا میارزه اینقدر اختلاف قیمت رو بپردازیم؟

اگه رسیدی یه جوابی بدی ممنونت میشم چون 5 شنبه دیگه میخواهم برم خرید

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
لطفا یکی منو راهنمای کنه:(

1- چی بگیرم؟
R81 یا R71
100% نظرتون رو R81 هست اما چه تفاوت های با هم دارند مشخصات و کنتراست و... هر دو مشخصه و دلیل بر برتری R81 هست اما آیا ارزش داره تقریبا نزدیک 500 تومان اضافه بدیم R81 بگیریم؟؟؟

موضوع بعدی
2- تو زمینه LCD چه مدلی بهتره Panasonic یا Sony یا Samsung ؟؟؟
3- بهترین پیشنهاد زیر 100000 برای خرید LCD چیه؟؟

4- آیا ارزش داره با 740 تومان که مثلا قیمت R71 هست بگیریم؟ یا اینکه بریم سراغ P800 پاناسونیک یا ... ؟؟؟

5- لطفا در زمینه تلویزیون های Flat با لامپ معمولی... راهنمای کنید کدوم:
Panasonic بهتره یا Sony
مثلا P800 پاناسونیک که 840 قیمتش هست در زمینه TV ها با لامپ معمولی آیا این مدل برتری داره نسبت به سایر مدل ها؟؟؟
من که به شخصا اصلن از TV های معمولی Samsung خوشم نیومد یه حالت تار مانند داشت و کیفیت پایینی داشت تصاویرشون !!

6- ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید ;)

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز دو تا سوال در مورد تلویزیون داشتم . ممنون میشم راهنماییم کنید .
1 : حدود قیمت تلویزیون پلاسما 21 اینچ چنده ؟
2 : صفحه این تلویزیون ( پلاسما ) به راحتی پاک میشه ؟ چون برای آشپزخانه میخوام و ممکنه روش چربی بشینه .

k_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
F14 عزیز حیفه که کامل از اینجا جدا شی نمیدونم چرا این فاروم اینجوریه اون از SONY -style که دیگه خیلی وقته رفته و حالا ا

و DA 29 m86 تومن760

سلام دوست عزیز من خودم بعد از تحقیقات فراوان بالاخره تصمیم به خرید یه TV مدل CRT سونی DA 292 M86 گرفتم قیمتش هم همون حول و حوش قیمتیه که گفتی . چیز بدی نیست دو تصویره دو تیونره هستش کیفیتش هم عالیه یه سینمای خانگی مدل DZ820 سونی هم دارم باور کن تو حالت پروگرسیو تصویر TV چیزی از LCD ها کم نمیاره اگر چه به قول بعضی ها تکنولوژیش قدیمیتره . به نظر من که ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره اگه قصد خرید CRT داری همین مدل رو بردار
البته اینم بگم که قصدم خرید LCD بود و مشکل مالی هم نداشتم ولی اینکه چرا CRT گرفتم ، دلایلی در میان بوده که فعلا مجال گفتنشون نیست

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من يك lcd samsung 46s81 از اصفهان خريدم كه عبارت made in korea ندارد و فقط نوشته ساخت بوسيله سامسونگ آيا بهتر نبود lg ميگرفتم كه ساخت كره باشد؟
1- از زمان 18 ماهه گارانتي كه از تاريخ توليد آن است 6 ماه گذشته بود(6 ماه در مغازه بوده)و يكسال آن باقي است.هنگام نصب به من گفتند گارانتي 18 ماه از تاريخ نصب مي باشد آيا درست است
2- چگونه فرمت پخش سينماي خانگي سوني dz720 را progresiv كنم؟وبا اينكار چه اتفاقي مي افتد؟
3-اگر دوستان سووال خاصي از اين tv دارند درخدمتيم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
با سلام

و DA 29 m86 تومن760

والا دوستمون که در مورد KV-DA نوشتند پست بعدی رو هم بخون کمکت می کنه.

بعد تصمیم هم با خودت!!

لطفا یکی منو راهنمای کنه:(

1- چی بگیرم؟
R81 یا R71
100% نظرتون رو R81 هست اما چه تفاوت های با هم دارند مشخصات و کنتراست و... هر دو مشخصه و دلیل بر برتری R81 هست اما آیا ارزش داره تقریبا نزدیک 500 تومان اضافه بدیم R81 بگیریم؟؟؟

موضوع بعدی
2- تو زمینه LCD چه مدلی بهتره Panasonic یا Sony یا Samsung ؟؟؟
3- بهترین پیشنهاد زیر 100000 برای خرید LCD چیه؟؟

4- آیا ارزش داره با 740 تومان که مثلا قیمت R71 هست بگیریم؟ یا اینکه بریم سراغ P800 پاناسونیک یا ... ؟؟؟

5- لطفا در زمینه تلویزیون های Flat با لامپ معمولی... راهنمای کنید کدوم:
Panasonic بهتره یا Sony
مثلا P800 پاناسونیک که 840 قیمتش هست در زمینه TV ها با لامپ معمولی آیا این مدل برتری داره نسبت به سایر مدل ها؟؟؟
من که به شخصا اصلن از TV های معمولی Samsung خوشم نیومد یه حالت تار مانند داشت و کیفیت پایینی داشت تصاویرشون !!

6- ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید ;)

1- R81 جدید تره!! F14 یک دونه داره و خیلی ازش راضیه !! والا من نمی دونم!!
2- Samsung به نظر من البته Sony هم خیلی خوبه ولی گرون تره!
3- XVision اگر 32 اینچ می خواهی اگر نه 27 سامسونگ هم زیر 1 تومن پیدا میشه.
4-خوب اون 740 تومن 27 فکر کنم هست که عرضش میشه اندازه یک 25.5 اینچ. فکر کنم از P800 هم انتخاب های بهتری وجود داشته باشه. (چرا همه به این P800 گیر می دن!!! چیز خوبیه؟؟؟)
5- دو سه تا پست بعدی رو بخون ! ولی من اصلا راجع به این P800 اطلاعاتی ندارم.
6 -خواهش می شه. فقط دقت کن همش نظر بودها با واقعیت ممکنه فرق کنه :lol:

دوستان عزیز دو تا سوال در مورد تلویزیون داشتم . ممنون میشم راهنماییم کنید .
1 : حدود قیمت تلویزیون پلاسما 21 اینچ چنده ؟
2 : صفحه این تلویزیون ( پلاسما ) به راحتی پاک میشه ؟ چون برای آشپزخانه میخوام و ممکنه روش چربی بشینه .

والا 21 اینچ!!!! :wacko:من ندیده بیدم!! :blink:اگر اینقدر کوچولو می خواهی یک 19 اینچ مانیتور بگیر حدود 300 بعد یک دونه هم کارت TV اکسترنال بگیر می شه یک تلویزیون.
یک کاور هم بگیر برای روش!!

فکر نمی کنم روی اون سایز چیزی داشته باشیم غیر CRT (ولی مطمئن نیستم)

سلام
من يك lcd samsung 46s81 از اصفهان خريدم كه عبارت made in korea ندارد و فقط نوشته ساخت بوسيله سامسونگ آيا بهتر نبود lg ميگرفتم كه ساخت كره باشد؟
1- از زمان 18 ماهه گارانتي كه از تاريخ توليد آن است 6 ماه گذشته بود(6 ماه در مغازه بوده)و يكسال آن باقي است.هنگام نصب به من گفتند گارانتي 18 ماه از تاريخ نصب مي باشد آيا درست است
2- چگونه فرمت پخش سينماي خانگي سوني dz720 را progresiv كنم؟وبا اينكار چه اتفاقي مي افتد؟
3-اگر دوستان سووال خاصي از اين tv دارند درخدمتيم.

Samsung از LG توی LCD بهتره قطعا شک نکن. اون Made in Korea رو می تونی از مغازه ها (یا اگر جناب F14 هنوز هستند) بپرسی. من نمی دونم!!
جواب بقیه ی سوالاتت رو هم من متاسفانه نمی دونم شرمنده:(

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب
بلاخره بعد از 15423 سال ما هم تلویزیون خریدیم !!!
مبارکه !!:cool:
مدل پاناسونیک TX-F355
29 اینج. با قیمت 545 هزار تومن از جمهوری
مشخصات عمومی:
29 اینچ !
تخت :lol:
HD Ready 1080i
4 تا ورودی AV داره. یکی مانیتور - یکی معمولی - 2 تا کامپوننت که یکیش مال 1080i هستش.
یک دونم ورودی RF برای آنالوگ
وزن 43 کیلوگرم !
خروجی 20 وات صدا.
تله تکست فارسی
100HZ Progressive Scan
یک سری مزخرفات دیگه !!!! که نمی دونم چیه.:f34r:

با توجه به اینکه بین Panasonic و Sony مونده بودیم بخریم بهتره یک سری توضیحات بدم اینجا :
کلا از تلویزیون هایی که من روشون کار کردم این چهار تا بودند:
Sony SR294F86 با قیمت 509
Sony KV-DZ29M81 با قیمت 662
Sony KVDA29M86 با قیمت 760
و یکیم همینی که خریدیم!!!
اما خوبی ها و بدی هایی که هر کدوم دارند:
سونی 509 تومنی ! یک تلویزیون آنالوگ هست با قابلیت PIP ولی تک تیونره هست و دومین تصویر از Component گرفته می شه.
قابلیت خاص دیگری نداره !!! برای استفاده از تلویزیون آنالوگ خودمون (که البته داره دیجیتال می شه به امید خدا! برای هزارمین باز

قولش رو دادند) توصیه می شه.
سونی 662 تومنی دیجیتال هست بدون هر گونه PIP ! جاش Multi HD Ready هست تا 1080i (همه جور اندازه ای رو

نوشته بید توش از 480i به بالا ولی مشخصا مثل بقیه 1080P رو پشتیبانی نمی کنه)
آخری هم مثل بالایی هست منتها PIP داره فکر کنم دو تیونره هم باشه ولی مطمئن نیستم. ولی خوب قیمتش بالاست.
مشخصات تلوزیون خودمون رو هم که نوشتم.

اما چی شد که تصمیم گرفتیم بلاخره این Sony رو بی خیال شیم.

اولی 509 تومنی رو که به خاطر آنالوگ بودنش تصمیم گرفتیم بی خیال شیم. اگر پایه ی آنالوگ هستید و فقط TV خودمون رو می بینید (البته اگر دیجیتال نشه ) توصیه می شه. البته کلا توصیه نمی شه!!!!

دومی رو بیخیال شدیم چون PIP نداشت!!

سومی رو بیخیال شدیم چون قیمتش زیادی بالا بود و با یک LCD XVISION 32 برابری می کرد. (فکر کنم توی این رنج قیمت

LCD حتی اگر مال مادیران باشه بهتره ولی مطمئن نیستم چون بلاخره سونیییی گفتند دیگه!!)

آخری رو خریدیم چون قیمتش کم بود در عوض امکانات همون 760 تومنی هه رو داشت (به جز دو تیونره بودنش که بازم می گم مطمئن

نیستم سونی داشته بود) و فکر می کنم چیزی از Sony کم نداشت.

خلاصه با یک بدبختی این قول بی شاخ و دم رو اوردیم خانه!!

اما کیفیت تصویرش.

اول بگم ما ماهواره و دستگاه پخش CD-DVD نداریم (البته دومی رو قراره در آینده ی نزدیک بخریم !) پس فعلا نمی تونم راجع به

کیفیت خروجی ها چیزی بگم. اگر دستگاه رو گرفتیم توضیح می دم راجع بهش.

پس فقط می مونه TV آنالوگ خودمون. باید بگم با توجه به دیجیتال بودن تصویر و اینکه من توقع زیادی از تصویرش نداشتم تصویرش با یک

آنتن مرکزی طبقه 5.5 خیلی خوب مایل به عالی هست. رنگها خوبن، نویز خیلی کم . کلا من خیلی از تصویر تلویزیون خودمون راضی :p

هستم. تمام کانال ها رو با کیفیت خیلی خوب می گیره. امیدوارم توی کامپوننت (و شایدم HD) کم نیاره.

قیافه ی ظاهریش هم که به نظر خودم خیلی قشنگه !!! خودتون برین سایت سامسونگ ببینید.

15 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش داره (که البته نمی شه روش حساب کرد!!!)

می تونم بگم تا اینجا من توی این چهار تا با توجه به قیمتش می تونم این رو توصیه کتم (البته اگر پول به 800 برسه خوب LCD یک

چیز دیگه هست ها !!!)

البته همین طور که گفتم و می گم و بقیه هم می گن مسئولیت خریدتون با خودتون بید !!

کی تلویزیون Ice Age نشون می ده ؟؟؟!!!

همین
;)

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من سوني فقط پول اضافي واسه ماركش رو ميخوره
اما جنس و خدمات سامسونگ خيلي بهتره
مخصوصا در سايز 32 كا الان 1190 هست اما تا شب عيد احتمالا زير 1 ميليون ميشه
فكر كنم شب عيد چشنواره داشته باشن
من كه تا اون موقع صبر ميكنم تا يه R81 سايز 32 يا 40 بگيرم

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
توي crt ها p800 بهترين مدل است و از مدلها و ماركها ديگه بهتره. با ورود مدل هاي جديد پاناسونيك متاسفانه p800الان خيلي كم شده ولي اينها كيفيتشون مثل p800 نيست .اگر پست هاي سال84 و اوائل 85 رو بخونيد در مورد دلائل برتر بودن اون توضيحاتي وجود داره . درحقيقت بعد از اون شركتها باتمركز روي lcd و پلاسما ، پيشرفتي روي crt نداشتند و عملاً مدل هاي crt جديد مزيتي بر قبلي ها نداره جز اينكه قيافه اشون تغيير كرده و حتي در بسياري از موارد كيفيت پنل ها شون كمتر هم شده . محمد:blush:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
باسلام
فندوق جان من هم 5شنبه قبل رفتم و همون پاناسونیک رو خریدم 29 عین مال خودت

البته عجب روزی بود من افتاده بودم تو رو کم کنی
اول با ایران رهجو بخاطر دی وی دی رایترم با همشون کل انداختم و به همشون جلوی منشیاشون گفتم خیلی بی سواد هستین:)
2 ساعت بعدتو جمهوری حال یه فروشنده بیسواد سونی رو گرفتم که میگفت قطعات ژاپن ساخت مالزی
بیچاره رفت تلوزیون رو کشید جلو و من نشونش دادم که لامپ تصویرش ساخت سنگاپوره :)

و مرحله سوم فروشنده همین پاناسونیک که ازش خرید کردم:happy:
اون هم میگفت قطعات ژاپن ساخت مالزی
اون بیچاره هم تلوزیون رو کشید از دکور بیرون و بهش نشون دادم که لامپ تصویرش ساخت چین هست
اما با علم به تمام اینها خریدمش

ما منطقه مون بدترین شرایط آنتن دهی رو تو تهران داره( شهران )تصمیم دارم این هفته رسیور بگیرم
پس فعلا نظری راجع به کیفیت نمیدم تا بعد

فقط عجب روزی بود:D

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من با توجه به سابقه خوب LG یه کم دیگه بگذار روش و کاملترین دستگاه تو این رده رو بگیر
با 94 تومن میتونی 9450 LG بگیری که از همه لحاظ ارزش داره و کامله
دوست عزيز مي توني امكانات اين Lg 9450 رو بگي و اينكه آيا تو اين رنج قيمت اين دستگاه بهترين است يا از مارك ديگري بگيرم بهتره ؟ تلويزيونم هم 29 اينچ Lg هست .
ممنون...

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
والا تاکید من روی LG بر اساس تجربه دوستان هست و اینکه اکثرا معتقداند تو خوندن انواع دیسکهای خراب هم در نمیمونه
مثلا سامسونگ و پانا و سونی با خیلی از دی وی دی ها ی غیر ارجینال مشکل دارند

اما امکانات :
ساپورت کلیه فرمتها منجمله ALL DVD & DIVX & XVID
پورت USB
پورت HDMI
خروجی اپتیکال
ورودی خروجی کامل کامپوننت
و تازه یه کابل HDMI هم روش داره
الان من این ورودی خروجی کامل رو روی هیچ دستگاه دیگه ای ندیدم
و انتخاب اول برای خودم هم همین خواهد بود
اما فعلا جیبم خالیه چون تازه تلوزیون گرفتم :happy:

خلاصه اینکه 94 تومن بالاتر نخر چون من بالاتر دیدم اما پایین تر اگر دیدی به من هم بگو از همون جا بگیرم

94 تومن اول جمهوری ولیعصر جنب مسجد یه فروشگاه LG هست یه سر بزن
موفق باشی

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي خيلي ممنون دوست عزيز بابت پاسخت...
"پورت USB
پورت HDMI
و تازه یه کابل HDMI هم روش داره"

اينا چي كار مي كنند؟؟؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
خيلي خيلي ممنون دوست عزيز بابت پاسخت...
"پورت USB
پورت HDMI
و تازه یه کابل HDMI هم روش داره"

اينا چي كار مي كنند؟؟؟

پورت USB برای اتصال فلش مموری

پورت HDMI که فعلا تلوزیون شما نداره با توجه به اون چه که گفتی فکر نکنم LCD داشته باشی چون تکنولوژی HD فقط روی LCD & PROJECTION عرضه میشه
یه اتصال برای صوت و تصویر هم زمان با کیفیت بسیار بالا برای فرمت HD

کابلش هم که الان تو بازار 2 متریش 30 تومن قیمت داره

خروجی کامپوننت هم برای اتصال دی وی دی به تلوزیون با کیفیت بالا البته به پای اون یکی نمیرسه همون فیش 3 سر که یکی برای تصویر و 2 تا برای صدا

امیدوارم کامل بوده باشه:happy:

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
پورت USB برای اتصال فلش مموری

پورت HDMI که فعلا تلوزیون شما نداره با توجه به اون چه که گفتی فکر نکنم LCD داشته باشی چون تکنولوژی HD فقط روی LCD & PROJECTION عرضه میشه
یه اتصال برای صوت و تصویر هم زمان با کیفیت بسیار بالا برای فرمت HD

کابلش هم که الان تو بازار 2 متریش 30 تومن قیمت داره

خروجی کامپوننت هم برای اتصال دی وی دی به تلوزیون با کیفیت بالا البته به پای اون یکی نمیرسه همون فیش 3 سر که یکی برای تصویر و 2 تا برای صدا

امیدوارم کامل بوده باشه:happy:
یعنی Plasma روش HDMI نداره؟ فقط Projection و LCD ؟؟
gigglesmile.gif

با فرمت HD ؟؟ وای مگه DVD Player میتونه HD هم پخش کنه؟؟
gigglesmile.gif

2 مترش 30 تومن؟؟ پس من چی بود دیدم 18 تومن؟؟ تازه فکر کنم DAIYO هم بود!
gigglesmile.gif

component همونی که سه تا سیم داره؟؟ پس اونی که پنج تا سیم داره چیه؟؟ نکنه اون Composite هستش؟؟
gigglesmile.gif

مجبور نیستین وقتی اطلاعاتتون ناقصه محض خود شیرینی پست بزنین...
128fs988025.gif

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به اين ميگن فرود اجباري:p
سوني جان اين لحنت اصلا درست نيست حتي اگه اشتباهي هم شده باشه شما به جاي اينكه بياي كمك كني مياي مسخره ميكني شما كه تو همين تاپيك قديمي بودي!!!؟ عزيزي ولي از اين كارت ناراحت شدم

در مورد HDMI سوني درست ميگه حتما نبايد LCD باشه اين مخفف High Definition Multimedia Interface هست و الان روي كارتهاي گرافيم هم اين قابليت وجود داره با اين حال Skyeagle هم حق داره چون اكثرا hdدر CRT ها كمتر ديده ميشه

در مورد كامپونت بايد بگم يه كابله كه براي انتقال ويدئو استفاده ميشه و شمال سه بخش P,r Y B,p
من از سايت خود سوني يه لينك ميدم تو نقشه اين وسيله نگاه كن قسمت آبي مربوط به ويدئو كامپوننت هست
اون كه شما ديدي 5 تا داره اون دو تا براي صداي آنالوگ بهش اضافه شده يعني در واقع اون دوتا صدا هست. اينو ببين
اينم ماله ps2
اگر هم يه وقت خواستي از كابل VGA خروجي كامپوننت بگيري اين جارو يه نگاه بنداز
كابل HDMI رو بنده خودم تو جمهوري قيمت كردم بالاتر از 30 تومن ماركش هم متفرقه چيني بود اگه داخل دستگاه باشه يعني مثلا فابريك سوني يا ال جي باشه مطمئنا قيمتش خيلي بيشتر از ايناس و همينطور كيفيتش اين كه شما 18 تومن قيمت گرفتي خيلي قيمت خوبيه من رو دستگاه گرفتم وگرنه حتما بهت ميگفتم زحمتشو بكشي آدرشو بهم بدي.

در مورد DVD پلير هم كه خودت استادي هر مدلي يه امكاناتي داره و نميشه از يه پلير معمولي انتظار داشت بلوري رو هم پخش كنه
البته بنده عرض كنم اطلاعات كاملي در زمينه لوازم صوتي و تصويري ندارم فقط در حد رفع نيازهاي خودم ميدونم و اگه نكته اي رو اشتباه گفتم عذر خواهي ميكنم و ممنون ميشم راهنمايي كنيد و كمك دوستان قديمي مثل شما خوشحال ميشيم.

بالا