Hossein Best
کاربر تازه وارد
دوستان DVD PLAYER خوب که همه فرمت ها به خصوص Divx رو ساپورت کنه حدود 70 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
دوستان DVD PLAYER خوب که همه فرمت ها به خصوص Divx رو ساپورت کنه حدود 70 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
با سلام
F14 عزیز حیفه که کامل از اینجا جدا شی نمیدونم چرا این فاروم اینجوریه اون از SONY -style که دیگه خیلی وقته رفته و حالا ا
هم که شما صحبت از رفتن میکنی
آقا هفته ای 1 بار هم اگر میرسی بیا
اما حالا که اومدی منم یه سوال دارم
رفتم تلوزیون بگیرم و البته CRT و صد البته دیجیتال
حالا میشه بگی چرا اینقدر اختلاف قیمت ( حدود 200 تومن ) بین سونی و پانا هست
پانا مدل 1080i رو میشه با 550 خرید اما سونی 29 دیجیتال سری DZ29m81 - تومن660
و DA 29 m86 تومن760
واقعا میارزه اینقدر اختلاف قیمت رو بپردازیم؟
اگه رسیدی یه جوابی بدی ممنونت میشم چون 5 شنبه دیگه میخواهم برم خرید
با سلام
F14 عزیز حیفه که کامل از اینجا جدا شی نمیدونم چرا این فاروم اینجوریه اون از SONY -style که دیگه خیلی وقته رفته و حالا ا
هم که شما صحبت از رفتن میکنی
آقا هفته ای 1 بار هم اگر میرسی بیا
اما حالا که اومدی منم یه سوال دارم
رفتم تلوزیون بگیرم و البته CRT و صد البته دیجیتال
حالا میشه بگی چرا اینقدر اختلاف قیمت ( حدود 200 تومن ) بین سونی و پانا هست
پانا مدل 1080i رو میشه با 550 خرید اما سونی 29 دیجیتال سری DZ29m81 - تومن660
و DA 29 m86 تومن760
واقعا میارزه اینقدر اختلاف قیمت رو بپردازیم؟
اگه رسیدی یه جوابی بدی ممنونت میشم چون 5 شنبه دیگه میخواهم برم خرید
لطفا یکی منو راهنمای کنه
1- چی بگیرم؟
R81 یا R71
100% نظرتون رو R81 هست اما چه تفاوت های با هم دارند مشخصات و کنتراست و... هر دو مشخصه و دلیل بر برتری R81 هست اما آیا ارزش داره تقریبا نزدیک 500 تومان اضافه بدیم R81 بگیریم؟؟؟
موضوع بعدی
2- تو زمینه LCD چه مدلی بهتره Panasonic یا Sony یا Samsung ؟؟؟
3- بهترین پیشنهاد زیر 100000 برای خرید LCD چیه؟؟
4- آیا ارزش داره با 740 تومان که مثلا قیمت R71 هست بگیریم؟ یا اینکه بریم سراغ P800 پاناسونیک یا ... ؟؟؟
5- لطفا در زمینه تلویزیون های Flat با لامپ معمولی... راهنمای کنید کدوم:
Panasonic بهتره یا Sony
مثلا P800 پاناسونیک که 840 قیمتش هست در زمینه TV ها با لامپ معمولی آیا این مدل برتری داره نسبت به سایر مدل ها؟؟؟
من که به شخصا اصلن از TV های معمولی Samsung خوشم نیومد یه حالت تار مانند داشت و کیفیت پایینی داشت تصاویرشون !!
6- ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید![]()
دوستان عزیز دو تا سوال در مورد تلویزیون داشتم . ممنون میشم راهنماییم کنید .
1 : حدود قیمت تلویزیون پلاسما 21 اینچ چنده ؟
2 : صفحه این تلویزیون ( پلاسما ) به راحتی پاک میشه ؟ چون برای آشپزخانه میخوام و ممکنه روش چربی بشینه .
سلام
من يك lcd samsung 46s81 از اصفهان خريدم كه عبارت made in korea ندارد و فقط نوشته ساخت بوسيله سامسونگ آيا بهتر نبود lg ميگرفتم كه ساخت كره باشد؟
1- از زمان 18 ماهه گارانتي كه از تاريخ توليد آن است 6 ماه گذشته بود(6 ماه در مغازه بوده)و يكسال آن باقي است.هنگام نصب به من گفتند گارانتي 18 ماه از تاريخ نصب مي باشد آيا درست است
2- چگونه فرمت پخش سينماي خانگي سوني dz720 را progresiv كنم؟وبا اينكار چه اتفاقي مي افتد؟
3-اگر دوستان سووال خاصي از اين tv دارند درخدمتيم.
دوست عزيز مي توني امكانات اين Lg 9450 رو بگي و اينكه آيا تو اين رنج قيمت اين دستگاه بهترين است يا از مارك ديگري بگيرم بهتره ؟ تلويزيونم هم 29 اينچ Lg هست .به نظر من با توجه به سابقه خوب LG یه کم دیگه بگذار روش و کاملترین دستگاه تو این رده رو بگیر
با 94 تومن میتونی 9450 LG بگیری که از همه لحاظ ارزش داره و کامله
خيلي خيلي ممنون دوست عزيز بابت پاسخت...
"پورت USB
پورت HDMI
ورودی خروجی کامل کامپوننت
و تازه یه کابل HDMI هم روش داره"
اينا چي كار مي كنند؟؟؟
یعنی Plasma روش HDMI نداره؟ فقط Projection و LCD ؟؟پورت USB برای اتصال فلش مموری
پورت HDMI که فعلا تلوزیون شما نداره با توجه به اون چه که گفتی فکر نکنم LCD داشته باشی چون تکنولوژی HD فقط روی LCD & PROJECTION عرضه میشه
یه اتصال برای صوت و تصویر هم زمان با کیفیت بسیار بالا برای فرمت HD
کابلش هم که الان تو بازار 2 متریش 30 تومن قیمت داره
خروجی کامپوننت هم برای اتصال دی وی دی به تلوزیون با کیفیت بالا البته به پای اون یکی نمیرسه همون فیش 3 سر که یکی برای تصویر و 2 تا برای صدا
امیدوارم کامل بوده باشه:happy: