يه سری به سايت سازنده ها بزن مثل asus و gigabyte و abit و msi و به جدول specification نگاه کن ببين کدوم به کارت مياد.ممنون .
دقیقا سیستم خودمه .
مادربود مشابهی با اسلات PCI بیشتر وجود نداره ؟؟؟
چون دو تا واقعا کمه .
يه سری به سايت سازنده ها بزن مثل asus و gigabyte و abit و msi و به جدول specification نگاه کن ببين کدوم به کارت مياد.ممنون .
دقیقا سیستم خودمه .
مادربود مشابهی با اسلات PCI بیشتر وجود نداره ؟؟؟
چون دو تا واقعا کمه .
ممنون . خیلی عالیه . خوب اگه ممکنه یه گرافیک ارزون که مناسب این باشه معرفی کنینبه نظر من asus m2v بگير پورت سريالش هم روي برد هست .
خیلی خیلی مرسی .به نظر من 7300le مناسب هست يا 8400gs xfx
cpu intel core 2 due E6750با درود
من میخوام یه سیستم بگیرم با قیمت حدود 800-850. بیشتر برای گرافیک 3 بعدی.ولی میخوام نسبت کیفیت و کارایی هر قطعه به پولی که میدم بهترین حالت باشه!:wacko:
مانیتور رو LCD میخوام بگیرم و 17 اینچ هم برام کافیه و wide هم نمیخوام! بهترین انتخاب چیه؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون.فقط زود جواب بدید فردا برم دنبالش![]()
با درود
من میخوام یه سیستم بگیرم با قیمت حدود 800-850. بیشتر برای گرافیک 3 بعدی.ولی میخوام نسبت کیفیت و کارایی هر قطعه به پولی که میدم بهترین حالت باشه!:wacko:
مانیتور رو LCD میخوام بگیرم و 17 اینچ هم برام کافیه و wide هم نمیخوام! بهترین انتخاب چیه؟
cpu intel core 2 due E6750
mb giga 965p-DQ6
ram corsair 2*1gb pc 6400
vga geforce go 8600 gt asus
hdd samsung 320gb sata2 16mb buffer
dvdrw nec 7170 sata
fdd mitsumi
lcd benq 20 inch multimedia
kb + mouse + faxmodem HSF
power coolermaster 510 watt real auto active PFC
case
با درود
بودجه اي كه در نظر گرفتي چقدر هست ؟
cpu intel core 2 due E6750
mb giga 965p-DQ6
ram corsair 2*1gb pc 6400
vga geforce go 8600 gt asus
hdd samsung 320gb sata2 16mb buffer
dvdrw nec 7170 sata
fdd mitsumi
lcd benq 20 inch multimedia
kb + mouse + faxmodem HSF
power coolermaster 510 watt real auto active PFC
case
گفتم که. 800 تا 850 هزار تومان.
با مونيتور يا بي مونيتور
CPU X2 6000 AMD ATHLON 64
MAIN GIGABYTE M55
VGA 8600GT ELSA
HARD 250GB SAMSUNG
MODEM:GIGA
CASE GREEN 6C29
POWER: 530 WATT GREEN
DVD/RW:NEC OR LITE-ON SATA
نه خوب بيشتر ميشه. حدود قيمتو ميتونی از سايت هايی مثل http://www.rayansaba.com کشف کنی !واقعا این سیستم 850 میشه حداکثر؟!:blink:
روال طبيعی اينه که پايين مياد، ولی نه اونقدرا.اگه یه مدت (یکی 2 ماه) صبر کنم قیمت ها نمیاد پایین؟ چقدر احتمال کاهش قیمت میدید؟
بازار ايران نشون داده استراتژي خاصي براي قيمت ندارد. بيشتر به خاطر نوع خريد شركتهاي وارد كننده هست .
پس جواب من چی شد؟و البته اينکه چه انتظاری از سيستمتون دارين ؟ و موجودی فعليتون (قطعات) چيه ؟