• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام دوستان و اساتید گرامی
یه پیشنهادی داشتم برای تهیه یه کارتون پربیننده
"Family Guy" که rate بالایی داره "8.8" و من چند قسمتشو دیدم, عالیه
این لینک imdb

http://imdb.com/title/tt0182576/

53m.jpg
اینو من تو همون تاپیک سیمپسون هم پیشنهاد دادم , خیلی باحاله این:D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام به دوستان عزیز

یک روزی یک اقایی که مدیر بود و اسمش Mehdi بود و ما دوستش داشتیم و داریم اومد گفت بیایم یک برنامه ای بنویسیم که درخواستها توسط یک شبه فروشگاه برای پخش کننده ها ارسال بشه تا تمام اشتراک ها را بشه کنترل کرد و ما هم که کلمون داغ بود بهش حمله کردیک که نه آقا ، نباید اشتراک را محدود کنیم و غیره و غیره .

مهدی جان الان به این رسیدم که شما درست می گفتی !! کاش از روز اول این کار را انجام می دادیم که تعداد فروشها و درخواستها مشخص می شد !! ولی الان نه می دونیم کی چی خریده نه می دونیم چقدر هزینه مشارکت سریالها از دوستان گرفته شده و نه می تونیم با توچه به موجودی صندوق برای خرید سریالهای جدید برنامه ریزی کنیم .

به هر حال من را ببخش برادر مهدی

موفق باشید

بدرود .
نمیدونم خبر دارید یا نه , من اسکریپت فروشگاهم تقریبا تموم شده , یخورده ریزه کاری داره (اضافه کردن امکانات)!!
منتظر بودم کامل بشه بعد اقدام کنم :D
البته برا اینکه اینجا بتونه کار کنه باید بعضی جاهاش تغییر کنه , درکل اصلا انگار یه الگوریتم میخواد !
چون هر فروشنده یه حساب بانکی جدا داره , کسی هم که میاد خرید میکنه , از دو سه تا فروشنده باهم خرید میکنه!
حالا باید بتونه بعد واریز وجه شماره فیش رو ثبت کنه , حالا چجوری بگه کدوم سریال هارو از کی خریده و کدوم شماره فیش ماله کدوم فروشنده هست :wacko:, یه روشی چیزی میخواد , که اونم روش فکر میکنم .

car20

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه ي دوستان خوبم در اين فروم
راستش چند وقتي مي شه كه از طريق دوستان خوبم در اين فروم توانستم سريال هاي مورد علاقه اي رو كه نديده بودم يا خيلي قديم تر ها ديده بودم رو ببينم اما مشكلي كه در اين مدت واقعا من رو اذيت كرد رفتن به بانك هاي متعدد و انتظار هاي طولاني در صف هاي طويل بانك ها بود. بانكي كه من در محل زندگي و محل كارم به آن دسترسي دارم بانك تجارت است و خوب البته خيلي از دوستان هم از اين تجارت دل خوشي ندارند( مثل دوستي ( فكر كنم ايشون core عزيز بود ) كه در ايتاليا مقيم هستند و در ايتاليا تجارت شعبه نداره ) .
من معتقدم كه اين مشكل بالاخره يك راهي بايد داشته باشه و از اونجايي كه هنوز براي اون همفكري اي صورت نگرفته هنوز مشكلش به طور كامل حل نشده .
براي گرفتن سريال مرد شش ميليون دلاري ghoghnuse عزيزم سريال رو قبل از دريافت مبلغ برام ارسال كردند اما من هنوز به دليل مشكل با بانك ايشون هنوز نتونستم پول براشون واريز كنم ، از اون طرف هم سريال لاست رو مي بايستي تهيه كنم تا در تهيه زير نويسش به دوستان كمك كنم اما مني كه هنوز پول سريال اول را به جناب ghoghnuse ندادم چطور از ايشون در خواست سريال جديدي كنم ؟ اين بود كه گفتم دوستان لطف كنند و در اين تاپيك اون چيزي رو كه به نظرشون مي رسه تا اين مشكل رو جوري حل كنيم كه همگي از درد سر بانك هاي مختلف راحت بشيم رو عنوان كنند تا با يك راه حل خوب برسيم . ممنونم

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مرد

خسته نباشی .

میشه کمی بیشتر توضیح بدی ؟؟

ممنون از لطفت

بدرود .

سلام سید . سلامت باشی. شاید بخواین که یه جای دیگه (یه سایت دیگه که بزرگتره یا بینندش بیشتره یا ...) یه جور نمایندگی داشته باشین.
یه قلمرو اختصاصی برای این جا. مثل سفارت!
170.gif

نمیدونم !؟
27.gif
یه پیشنهاد هست . شما چی میگین؟

r_badkonaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ها مشکل بانک رو دارند..........اما نمیشه کار زیادی کرد........حسابهای بچه ها هم یا سیبا هست و یا سپهر ..........که هم تعداد شعبشون زیاده هم اگه یکی از این کارتها رو داشته باشید دیگه لازم نیست تو صف بایستید............
بانک سامان هم خوبه چون میشه از طریق اینترنت واریز کرد(بدون نیاز به رمز خوان).........یه چند وقتی بود خیلی ها به من pm میدادن که شماره حساب سامان بدید و اینجور حرف ها........منم رفتم سامان یه حساب باز کردم(دردسر باز کردن حسابش هم خیلی از صادرات و ملی کمتره)......حالا اگه پخش کننده ها برن سامان باز کنن فکر کنم هم به بچه ها کمک بشه و هم به پیشبرد دولت الکترونیک
24.gif
33.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام برادر

خوبی ؟؟ اول اینکه شما لاست را سفارش بده ما با هم این حرفها را نداریم .

دوم اینکه من برای رفاه بیشتر دوستان یک حساب صادرات هم دارم باز می کنم ولی تجارت فعلا نمی دونم امکانش هست یا نه .

به هر حال منتظر پیشنهاد های دوستان هستیم .

بدرود .

r_badkonaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوم اینکه من برای رفاه بیشتر دوستان یک حساب صادرات هم دارم باز می کنم
منم رفتم یه ملی باز کنم با رئیس بانک دعوام شد ...در رفتم
21.gif
22.gif

sahar2ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز. می خواستم ببینم از آقای blacklife عزیز خبری ندارین؟ مشکلشون رفع شد؟ ایشون یه دفعه به من پی ام زدن ولی بعد هرچی بهشون پی ام زدم دیگه جواب ندادن؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سید . سلامت باشی. شاید بخواین که یه جای دیگه (یه سایت دیگه که بزرگتره یا بینندش بیشتره یا ...) یه جور نمایندگی داشته باشین.
170.gif

نمیدونم !؟
27.gif

سلام مرد

من که می دونی با هر نوع گسترش اشتراک بشدت موافقم . حالا گرین کارت کجا را می خوای برامون بگیری دوست من ؟؟

بدرود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
170.gif

نمیدونم !؟
27.gif

عجب ...!

سوال اول اینکه شما چندتا سایت فارسی میشناسید که پر بازدیدتر از اینجا باشه؟! ;)
سوال دوم اینکه اصولآ طرحتون مبهم هست! من دقیقآ متوجه نشدم ممکن هست مصداقی مثال بزنید

توضیح مهم: برای من شخصآ مهم فقط این فرهنگ اشتراک گذاری بود و بسط و گسترش اون باعث مباهات و خوشحالی من هست بنابراین از این دست سوالاتی که آقا ما سریالهای شما رو پخش کنیم تو سایت خودمون یا نه نپرسید دیگه!

اگر بحث پخش با همین قیمتها و حتی در صورت امکان ارزونتر هست که ما دست شما رو هم به گرمی میفشاریم!
اما اگر بحث فروش یا مبادله باشد که به کرم خودتون ببینید انصاف هست دسترنج این دوستانی که بدون چشم داشت به شما میرسه به این راهها بره ....!؟

car20

Registered User
لایک‌ها
2
حسابهای بچه ها هم یا سیبا هست و یا سپهر ..........که هم تعداد شعبشون زیاده هم اگه یکی از این کارتها رو داشته باشید دیگه لازم نیست تو صف بایستید............
r_badkonaki عزيزم ، ممنون از نظر خوبت ، راستش اين هم نظره خوبيه ، اما مشكل دوري بانك هاي ملي يا صادرات رو چطور حل كنيم البته دوست ندارم فقط مشكل شخصي خودم رو عنوان كنم اما براي اطلاع شما عرض كنم كه من براي رفتن و برگشتن به اين دو بانك بايد حد اقال 50 الي 60 كيلومتر برم تا به بانك برسم ( از شهرك بعثت تا شهرستان ماهشهر ) ، بعدش هم بانك صادرات اينجا عابر بانك نداره تا با كارت پول واريز كنم ( حساب سپهر )

بانک سامان هم خوبه چون میشه از طریق اینترنت واریز کرد(بدون نیاز به رمز خوان).........یه چند وقتی بود خیلی ها به من pm میدادن که شماره حساب سامان بدید و اینجور حرف ها........منم رفتم سامان یه حساب باز کردم(دردسر باز کردن حسابش هم خیلی از صادرات و ملی کمتره)......حالا اگه پخش کننده ها برن سامان باز کنن فکر کنم هم به بچه ها کمک بشه و هم به پیشبرد دولت الکترونیک
24.gif
33.gif
اما اين نظر شما واقعا نظره خيلي عالي اي است ، من كه فكر كنم دوستان هم قبول كنند ، البته در ماهشهر كه اصلا فكر نكنم چنين بانكي وجود داشته باشه اما اگر با اينترنت بشه كارهاي بانكي رو انجام داد محشره .

سلام برادر

خوبی ؟؟ اول اینکه شما لاست را سفارش بده ما با هم این حرفها را نداریم ..
سلام به روي ماهت ، شما اونقدر لطف داريد كه من واقعا نمي دونم چي بگم .

دوم اینکه من برای رفاه بیشتر دوستان یک حساب صادرات هم دارم باز می کنم ولی تجارت فعلا نمی دونم امکانش هست یا نه ..
اين نظر لطف شماست كه اين قدر به دوستان خودتون محبت داريد. در هر حال اميدوارم به يك نظر خوب و كلي برسيم

منم رفتم یه ملی باز کنم با رئیس بانک دعوام شد ...در رفتم ..
بلي متاسفانه برخورد بعضي ( به كلمه بعضي تاكيد مي كنم ) از كاركنان بانك زياد خوب نيست.

يك فكري توي ذهن خودم هست نمي دونم بگم يا نه !؟ آخه مي ترسم بهم بخنديد ، ولش كن بابا بيخيالش

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام برادر

دوم اینکه من برای رفاه بیشتر دوستان یک حساب صادرات هم دارم باز می کنم ولی تجارت فعلا نمی دونم امکانش هست یا نه .

بدرود .

به نظر من صادرات از همه بهتره ولی تجارت که اصلا صحبتش رو نکنید:wacko:پدر آدم رو در میاره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
از دوستان خواهش میکنم بحث های حاشیه و تکمیلی رو در این تاپیک انجام بدن و از ساختن تاپیکهای متفرقه تا جای امکان خودداری کنند

تا بعدآ به صورت متمرکز تمام نظرات داده شده رو در مورد بخش داشته باشیم!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام برادر

بدرود .
صادرات خوبه , همه اگه صادرات داشته باشن عالی میشه , جدیدا هم که اینترنتی شده , هم میشه از اینترنت پول ریخت , هم از اینترنت چک کرد که کیا پول ریختن , اینجوری شما هم مجبور نیستی برا چک کردن شماره فیش به بانک بری یا تلفن بزنی :D
فقط یه 10 تومن (فکر کنم) هزینه برا اینترنتی کردن میگیرن:wacko: .
اینجوری کلی کار ادم راه میفته :D

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يك فكري توي ذهن خودم هست نمي دونم بگم يا نه !؟ آخه مي ترسم بهم بخنديد ، ولش كن بابا بيخيالش

سلام برادر

بگو همه دوستان از پیشنهادهای خوب استقبال می کنند .

car20

Registered User
لایک‌ها
2
صادرات خوبه , همه اگه صادرات داشته باشن عالی میشه , جدیدا هم که اینترنتی شده , هم میشه از اینترنت پول ریخت , هم از اینترنت چک کرد که کیا پول ریختن , اینجوری شما هم مجبور نیستی برا چک کردن شماره فیش به بانک بری یا تلفن بزنی :D
فقط یه 10 تومن (فکر کنم) هزینه برا اینترنتی کردن میگیرن:wacko: .
اینجوری کلی کار ادم راه میفته :D
Mehdi جان سلام
مثل اينكه همه ي بانك ها اينترنتي شدن و ما خبر نداريم نه ؟ در ضمن بانك تجارت هم از اين كارهاي اينترنتي راه انداخته اما همون بهتر كه راه نمي انداخت ، روش كار اينجوريه كه شما بايد فرمي رو پر كنيد كه در آن سه تا شماره حساب وارد مي كنيد و براي هر كدام از آنها هم 5 تا شماره حساب ديگر وارد مي كنيد مثلا من : يك شماره جاري ام ، يك شماره پس اندازم و يكي هم عابرم را ميكنم سرگروه بعد براي هر كدوم از اين ها تا 5 تا شماره مي تونيم اضافه كنيم خوب به الطبع من بايد از هر سه بتونم به اون يكي حساب هام دسترسي داشته باشم ، پس عملا از 5 شماره 2 تاش رفت 3 تا حساب ديگر را هم شماره حساب چه كسي رو بنويسم ؟؟!! اينه كه حساب اينترنتي اش فقط براي كارهاي شخصي خود آدم مي خوره يعني حساب هاي خانوادگي نه خارج آن ، حالا صادرات هم اينجوريه ؟؟ يا نه ؟؟

سلام برادر

بگو همه دوستان از پیشنهادهای خوب استقبال می کنند .
ghoghnuse جان ، راستش دارم فكر مي كنم ببينم اصلا چنين فكري امكان پذير هست يا نه ! اما فكر نكنم عملي باشه ، در هر صورت اگر به نتيجه اي رسيدم حتما همين جا خدمت دوستان مطرح مي كنم . بازهم ممنونم

r_badkonaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
, هم از اینترنت چک کرد که کیا پول ریختن , اینجوری شما هم مجبور نیستی برا چک کردن شماره فیش به بانک بری یا تلفن بزنی
میشه از طریق تلفنبانک صورتحساب 3 ماهه یا هر تاریخی که دوست داری گرفت(با فکس)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میشه از طریق تلفنبانک صورتحساب 3 ماهه یا هر تاریخی که دوست داری گرفت(با فکس)
تلفن بانک شماره فیش پرداختی رو میخونه ؟ میگه فلان فیش چقدر پرداخت کرده ؟
Mehdi جان سلام
مثل اينكه همه ي بانك ها اينترنتي شدن و ما خبر نداريم نه ؟ در ضمن بانك تجارت هم از اين كارهاي اينترنتي راه انداخته اما همون بهتر كه راه نمي انداخت ، روش كار اينجوريه كه شما بايد فرمي رو پر كنيد كه در آن سه تا شماره حساب وارد مي كنيد و براي هر كدام از آنها هم 5 تا شماره حساب ديگر وارد مي كنيد مثلا من : يك شماره جاري ام ، يك شماره پس اندازم و يكي هم عابرم را ميكنم سرگروه بعد براي هر كدوم از اين ها تا 5 تا شماره مي تونيم اضافه كنيم خوب به الطبع من بايد از هر سه بتونم به اون يكي حساب هام دسترسي داشته باشم ، پس عملا از 5 شماره 2 تاش رفت 3 تا حساب ديگر را هم شماره حساب چه كسي رو بنويسم ؟؟!! اينه كه حساب اينترنتي اش فقط براي كارهاي شخصي خود آدم مي خوره يعني حساب هاي خانوادگي نه خارج آن ، حالا صادرات هم اينجوريه ؟؟ يا نه ؟؟
حالا فرقی میکنه مگه , همینکه بشه پول ریخت کافیه دیگه :D
علت اینکه میگم صادرات , چون بیشتر افراد حساب صادرات دارن , حالا هم پخش کننده راحت میتونه پیگیری کنه فیش رو از اینترنت , هم ادمایی مثل من که وقت نمیکنن برن بانک هروقت خواستن از اینترنت راحت پول رو بریزن !
شما که صادرات دارید اینترنتی شو هم بگیرید دیگه حله :D ,
بهرحال یه پیشنهاد هست که داده شد .

r_badkonaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برات فکس میفرسته........توی فکس تاریخ واریز و نوع واریز(نقدی-کارت به کارت و...) و شماره فیش و شماره شعبه بانک(بانکی که ازش واریز شده.....البته اگه با کارت ریخته باشن نمیشه فهمید کدوم شعبه) رو مشخص میکنه
در ضمن دریافت صورتحصاب(همین که بالا گفتم) از طریق فکس کاملا رایگانه

car20

Registered User
لایک‌ها
2

حالا فرقی میکنه مگه , همینکه بشه پول ریخت کافیه دیگه :D
علت اینکه میگم صادرات , چون بیشتر افراد حساب صادرات دارن , حالا هم پخش کننده راحت میتونه پیگیری کنه فیش رو از اینترنت , هم ادمایی مثل من که وقت نمیکنن برن بانک هروقت خواستن از اینترنت راحت پول رو بریزن !
شما که صادرات دارید اینترنتی شو هم بگیرید دیگه حله :D ,
بهرحال یه پیشنهاد هست که داده شد .

Mehdi جان دوست عزیز
منظور من این نبود که تجارت باشه یا صادرات منظورم اینه که اینجوری که تجارت حساب اینترنتی می ده دوزار ارزش نداره البته در مورد این کار ما , چون از قبل باید حساب هایی رو که می خواهید به آن پول واریز کنید را بمشخص کنید اون هم به تعداد محدود حالا صادرات هم اینجوریه یا نه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا