• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
blink.gif
blink.gif
blink.gif

دقیقا در چه زمینه ای مشارکت کمه و باید گسترش پیدا کنه؟!
blink.gif

دوست خوبم؛ افزایش پست تنها در صورتی که به شیوه صحیحش انجام بشه کاری است پسندیده!!

منظور من این بود که متاسفانه تاپیک درست میشه ولی خالی هست بعد هم که ما پست میدیم شما پاک میکنید
در کل این تاپیک ها رو پاک یا قفل کنید
ممنون این پست رو هم پاک نکنید اگه میشه لطفا

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
والا غرض از مزاحمت : می خواستم از تلاش و زحمت تمامی دوستان تشکر کنم ، بی شک اینجا تنها مکانی است که ما می توانیم تمام سریال های روز دنیا را تهیه کنیم.
اینکه دوستان زحمت می کشند و سریال های خود را به اشتراک می گذارند قابل تقدیر است (امیدوارم که تک تک این عزیزان در زندگی خود موفق باشند)

Best wishes

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیز

یک روزی یک اقایی که مدیر بود و اسمش Mehdi بود و ما دوستش داشتیم و داریم اومد گفت بیایم یک برنامه ای بنویسیم که درخواستها توسط یک شبه فروشگاه برای پخش کننده ها ارسال بشه تا تمام اشتراک ها را بشه کنترل کرد و ما هم که کلمون داغ بود بهش حمله کردیک که نه آقا ، نباید اشتراک را محدود کنیم و غیره و غیره .

مهدی جان الان به این رسیدم که شما درست می گفتی !! کاش از روز اول این کار را انجام می دادیم که تعداد فروشها و درخواستها مشخص می شد !! ولی الان نه می دونیم کی چی خریده نه می دونیم چقدر هزینه مشارکت سریالها از دوستان گرفته شده و نه می تونیم با توچه به موجودی صندوق برای خرید سریالهای جدید برنامه ریزی کنیم .

به هر حال من را ببخش برادر مهدی

موفق باشید

بدرود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام به دوستان عزیز

یک روزی یک اقایی که مدیر بود و اسمش Mehdi بود و ما دوستش داشتیم و داریم اومد گفت بیایم یک برنامه ای بنویسیم که درخواستها توسط یک شبه فروشگاه برای پخش کننده ها ارسال بشه تا تمام اشتراک ها را بشه کنترل کرد و ما هم که کلمون داغ بود بهش حمله کردیک که نه آقا ، نباید اشتراک را محدود کنیم و غیره و غیره .

مهدی جان الان به این رسیدم که شما درست می گفتی !! کاش از روز اول این کار را انجام می دادیم که تعداد فروشها و درخواستها مشخص می شد !! ولی الان نه می دونیم کی چی خریده نه می دونیم چقدر هزینه مشارکت سریالها از دوستان گرفته شده و نه می تونیم با توچه به موجودی صندوق برای خرید سریالهای جدید برنامه ریزی کنیم .

موفق باشید

بدرود .
ققنوس جان الانم دیر نشده ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته:blink:
خدایی فکر کنم اگه یه فکر درست و حسابی واسه موجودی صندوق بشه بد نباشه.کلی کارا میشه باهاش کرد البته اصولی و حساب شده با کمک اساتید و مدیران
پ.ن: عجب ضرب المثل هایی

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به دوستان عزیز

موفق باشید

بدرود .

هادی جان بحثی که مطرح کردی بحثی است که واقعاً جا داره مطرح بشه و حتی خيلی قبل تر از اينا بايد بهش اشاره ميشد که نشد ! بنده دربست حرفاتون رو قبول ميکنم و تأييد ميکنم .

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا شرمنده،میدونم که جاش اینا نیست،فقط میشه یکی به من توضیح بده که دقیقا چه جوریه اینجا؟!
توی این تاپیک لیست سریل های موجود،یه سری سریال هست که من میخوام،باید برای این سریالا هزینه نقدی بدم یا منم یه چیزی بذارم به اشتراک؟
و بدش این قضیه Deadline که تو قوانین نوشته چیه؟!یعنی مثلا یه سری از سریال های اونجا الان مهلتش تموم شده و دیگه نمیشه کاریش کرد؟و بعدش اینکه اینجا فقط یه سورسه؟یعنی همه چیز متمرکزه یا نه؟
مثلا چهار ماه پیش یک سری از اعضا درخواست کردن که فلان سریال دانلود شه،نفری هم سهمشونو دادن و بعد اون سریال دانلود شده و پخش شده بین اون اعضا و مهلتش تموم شده.بعد من الان نمیتونم اون سریال رو تهیه کنم؟
یه سوالم در مورد فیلم،مثلا من الان فیلم Army of Shadows ژان پیر ملویل رو میخوام،و احتمالا کس دیگه ای هم نمیخواد،خوب من الان چیکار کنم؟!میتونم تمام هزینه دانلود یا حالا هر چی رو خودم بدم؟!چون متاسفانه من هنوز دایل آپم!
پیشاپیش ممنون...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
توی این تاپیک لیست سریل های موجود،یه سری سریال هست که من میخوام،باید برای این سریالا هزینه نقدی بدم یا منم یه چیزی بذارم به اشتراک؟

سلام
^^.gif

توی تاپیک مربوط به هر سریال اگه پست اول رو بخونین نوشته شده که باید چه مقدار واریز کنین. نیازی به اشتراک گذاشتن سریال نیست.

و بدش این قضیه Deadline که تو قوانین نوشته چیه؟!یعنی مثلا یه سری از سریال های اونجا الان مهلتش تموم شده و دیگه نمیشه کاریش کرد؟

در مورد سریال هایی که به صورت اشتراکی از سایت های خارجی خریداری میشه، یه Deadline گذاشته میشه که تا اون زمان هر کس اعلام آمادگی کرد برای مشارکت در خرید، بعد از خرید براش اولویت ارسال در نظر گرفته میشه. باقی افرادی که بعد از Deadline اعلام آمادگی کنن هم می تونن سریال رو تهیه کنن البته بعد از اینکه به دست متقاضی های اولیه رسید.

و بعدش اینکه اینجا فقط یه سورسه؟یعنی همه چیز متمرکزه یا نه؟
مثلا چهار ماه پیش یک سری از اعضا درخواست کردن که فلان سریال دانلود شه،نفری هم سهمشونو دادن و بعد اون سریال دانلود شده و پخش شده بین اون اعضا و مهلتش تموم شده.بعد من الان نمیتونم اون سریال رو تهیه کنم؟

بعد از اینکه یه سریال دانلودش تموم شه تاپیک اشتراکش توسط پخش کننده باز میشه و همه می تونن تهیه اش کنن.

یه سوالم در مورد فیلم،مثلا من الان فیلم Army of Shadows ژان پیر ملویل رو میخوام،و احتمالا کس دیگه ای هم نمیخواد،خوب من الان چیکار کنم؟!میتونم تمام هزینه دانلود یا حالا هر چی رو خودم بدم؟!چون متاسفانه من هنوز دایل آپم!

توی تاپیک فیلم های تاپ درخواستی این مورد رو مطرح کنین تا اگه کسی داشت بهتون کمک کنه.

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
بعد از اینکه یه سریال دانلودش تموم شه تاپیک اشتراکش توسط پخش کننده باز میشه و همه می تونن تهیه اش کنن.
خوب اگه متمرکز نیست،مثلا یکی میاد و سریال X رو دانلود میکنه و به فروش میذاره،اونایی که ثبت نام میکنن میگیرن،بعدش مثلا بعد از دو ماه من میام و میخوام این سریالو،جطور میشه،بستگی به این داره که فروشنده حوصله شو داشته باشه یا نه؟:دی
توی تاپیک فیلم های تاپ درخواستی این مورد رو مطرح کنین تا اگه کسی داشت بهتون کمک کنه.
من اونجا زدم ولی بر فرض که کسی نداشته باشه،که احتمالا هم کسی نداره،نمیشه من تنهایی با خودم و دانلود کننده مشارکت کنم؟:دی
چون تا اونجایی که من فهمیدم سیستم اینجا اینطوریه که چند نفر میان و با هم کمک میکنن و هزینه و تهیه مورد درخواستی ور تهیه میکنن و یکی دانلود میکنه.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خوب اگه متمرکز نیست،مثلا یکی میاد و سریال X رو دانلود میکنه و به فروش میذاره،اونایی که ثبت نام میکنن میگیرن،بعدش مثلا بعد از دو ماه من میام و میخوام این سریالو،جطور میشه،بستگی به این داره که فروشنده حوصله شو داشته باشه یا نه؟:دی

نه دوست جان، تا زمانی که تاپیک باز باشه پخش کننده سفارشات متقاضی ها رو می فرسته. اهمیتی نداره که چه مدت فاصله زمانی بیفته بین 2 درخواست.

و ضمنا اگه دقت کرده باشید، اینجا بخش مشارکته و سودی در کار نیست. پس فروش به نوعی واژه درستی به حساب نمیاد ;)

من اونجا زدم ولی بر فرض که کسی نداشته باشه،که احتمالا هم کسی نداره،نمیشه من تنهایی با خودم و دانلود کننده مشارکت کنم؟:دی
چون تا اونجایی که من فهمیدم سیستم اینجا اینطوریه که چند نفر میان و با هم کمک میکنن و هزینه و تهیه مورد درخواستی ور تهیه میکنن و یکی دانلود میکنه.

تاپیک فیلم های درخواستی هنوز در مرحله تهیه و جمع آوری فیلم های مشارکت کننده هاست و زحمتش هم به دوش ققنوس عزیزه. ولی سیستم اینطوریه که (زمانی که آرشیو فیلم هایی که قراره به اشتراک گذاشته بشن آماده شد) هر کس از فیلم هایی که در لیست موجودن می تونه درخواست بده. اگه فیلمی در لیست موجود نباشه و دوستان بتونن برای دانلودش به شما کمک کنن این کارو می کنن و ضابطه خاصی نداره. بیشتر بستگی به این داره که زمان دوستان اجازه این کار رو بده یا نه.

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست جان، تا زمانی که تاپیک باز باشه پخش کننده سفارشات متقاضی ها رو می فرسته.
و بعد تاپیک ها معلومه تا کی بازن؟یعنی همیه تاپیکا یه مدت خاصی بازن؟پس با این حساب همه اون سریال هایی که توی تاپیک رفرنس هست الان موجود نیست نه؟
مثلا الان تاپیک South Park بازه ولی جناب prelude2love که زحمت این سریالو کشیدن گویا گفتن که
اگه طلبه داره share کنمش علی جون ؟
وقتی میگن دوباره،یعنی که در حال حاضر نمیفرستن؟
و ضمنا اگه دقت کرده باشید، اینجا بخش مشارکته و سودی در کار نیست. پس فروش به نوعی واژه درستی به حساب نمیاد
حالا من که فارسی زبان دوممه سخت نگیرین:دی
تاپیک فیلم های درخواستی هنوز در مرحله تهیه و جمع آوری فیلم های مشارکت کننده هاست و زحمتش هم به دوش ققنوس عزیزه. ولی سیستم اینطوریه که (زمانی که آرشیو فیلم هایی که قراره به اشتراک گذاشته بشن آماده شد) هر کس از فیلم هایی که در لیست موجودن می تونه درخواست بده. اگه فیلمی در لیست موجود نباشه و دوستان بتونن برای دانلودش به شما کمک کنن این کارو می کنن و ضابطه خاصی نداره. بیشتر بستگی به این داره که زمان دوستان اجازه این کار رو بده یا نه.
ممنون...

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مثلا الان تاپیک South Park بازه ولی جناب prelude2love که زحمت این سریالو کشیدن گویا گفتن که ...وقتی میگن دوباره،یعنی که در حال حاضر نمیفرستن؟

با اجازه دنیل عزیز من یه چیز کلی بهتون بگم ! تاریخ و زمان هر پست بالاش نوشته میشه شما به راحتی میتونین بفهمین که آخرین نوشته یک تاپیک مال چه زمانی بوده ... و تاپیک South Park هم پستهاش مال امروزه دیگه :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
و بعد تاپیک ها معلومه تا کی بازن؟یعنی همیه تاپیکا یه مدت خاصی بازن؟پس با این حساب همه اون سریال هایی که توی تاپیک رفرنس هست الان موجود نیست نه؟
مثلا الان تاپیک South Park بازه ولی جناب prelude2love که زحمت این سریالو کشیدن ....

تا زمانی که پخش کننده اون سریال قادر به پخش باشه بازن. اگه پخش کننده ای انصراف بده تاپیک قفل میشه تا چند هفته بعد که سریال به دست یه پخش کننده دیگه برسه و پخش دوباره شروع بشه.

تمام سریال هایی که توی لیست سریال های موجود اومده در حال پخش هستن غیر از سریال های مربوط به 2 تا از توزیع کننده های عزیز که انصراف دادن و جلوی اسمشون توی لیست هم این نکته نوشته شده. علت پاک نشدن این سریال ها از لیست هم این بوده که همونطور که گفتم به زودی به دست توزیع کننده های دیگه می رسه و پخششون مجددا شروع میشه.

سریال South Park همونطور که اسمایلی عزیز گفتن هنوز در حال پخشه (کلا چند روزه که پخشش شروع شده) و خود جناب Prelude2Love هم که جواب شما رو در تاپیکش دادن.

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا تنکس نداره این فروم؟!
ممنون و ببخشید که هی سوال پرسیدم!
و البته میدونم تاریخ پستا بالاش هست در نگاه اول این قسمت برام یکم ععجیب غریب بود گیج شدم>دی

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
از مديران محترم خواهش ميکنم در مورد سرنوشت پخش سريال پرستاران توضيح بفرمايند ( بنده به خاطر خودم نميگم ، چون بنده سريال رو دريافت کردم ، برای ديگر دوستان مشتاق عرض کردم )

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
از مديران محترم خواهش ميکنم در مورد سرنوشت پخش سريال پرستاران توضيح بفرمايند ( بنده به خاطر خودم نميگم ، چون بنده سريال رو دريافت کردم ، برای ديگر دوستان مشتاق عرض کردم )

تا چند روز دیگه به دست من می رسه و برای پخش کننده جدید می فرستم ;)

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

میگم دوستان چطوره یجور نمایندگی برای پرشین تولز یا قسمت اشتراک گذاری راه بندازیم ؟
73.gif

هم تبلیغ هست و هم وسعت!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.

میگم دوستان چطوره یجور نمایندگی برای پرشین تولز یا قسمت اشتراک گذاری راه بندازیم ؟
73.gif

هم تبلیغ هست و هم وسعت!

سلام مرد

خسته نباشی .

میشه کمی بیشتر توضیح بدی ؟؟

ممنون از لطفت

بدرود .

Nightmary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و اساتید گرامی