ولی بدیش همون دستگاه رمزخونشهنه دیگه , انلاین هست , شماره حساب رو میزنی خودش میریزه , نمیشه که از قبل بگیم میخوایم به این شماره حساب ها پول بریزیم
ولی بدیش همون دستگاه رمزخونشه
اتفاقا من دارم خونه جای ماشین حساب ازش استفاده میکنم..:lol: کلا به نظر من سیستم صادرات مناسبه برای چک کردن و پرداخت ولی باید گشترس بده و سایر خدمات رو مثه پرداختهای سامان و پارسیان ساپورت کنه.. الان بیشتر انحصار گرای هستش..
شنیدم میخوان پرداخت تو شتاب رو فعال کنن.. بکنن چیئ میشه..:blink:
البته در چشم انداز بیست سالهشنیدم میخوان پرداخت تو شتاب رو فعال کنن.. بکنن چیئ میشه..
حالا ما از یه بنده خدایی حساب خواستیم یه pm به ما داد که توش حتی اسم بانکایی بود که تاحالا اسمشونم نشنیده بودمشايد جالب باشه برای دوستان بگم که من بجز بانک سامان ، اقتصاد نوين ، پارسيان ، پاسارگاد در بقيهٔ بانک ها حساب دارم
عجب ...!
سوال اول اینکه شما چندتا سایت فارسی میشناسید که پر بازدیدتر از اینجا باشه؟!
سوال دوم اینکه اصولآ طرحتون مبهم هست! من دقیقآ متوجه نشدم ممکن هست مصداقی مثال بزنید
توضیح مهم: برای من شخصآ مهم فقط این فرهنگ اشتراک گذاری بود و بسط و گسترش اون باعث مباهات و خوشحالی من هست بنابراین از این دست سوالاتی که آقا ما سریالهای شما رو پخش کنیم تو سایت خودمون یا نه نپرسید دیگه!
اگر بحث پخش با همین قیمتها و حتی در صورت امکان ارزونتر هست که ما دست شما رو هم به گرمی میفشاریم!
اما اگر بحث فروش یا مبادله باشد که به کرم خودتون ببینید انصاف هست دسترنج این دوستانی که بدون چشم داشت به شما میرسه به این راهها بره ....!؟
سلام دوست خوبمصادرات به صورت لحظه اي ميتونيد انتقال وجه به حساب های صادرات داشته باشيد و همچنين ليست گردش حساب خودتون رو داشته باشيد ! تنها زحمتی که داره اينه که ، در هنگام باز کردن حساب 20000 تومان بايد برای دريافت دستگاه رمز خوان هزينه کنيد ( که البته ميشه در مواقع اعياد به سراغ باز کردن حساب رفت که در آن مواقع هزينه ميشه 10000 تومان ) خلاصه اينکه ، به نظر من بهترين بانکه!
سلام دوست خوبم
يك سوال دارم ، ايا با اين حساب اينترنتي بانك صادرات به تمام حساب هاي صادرات مي شه پول واريز كرد ؟ مثلا تجارت اينجوري نيست و مي گه بايد از قبل چند تا حساب معرفي كني و فقط به اون ها مي توني پول واريز كني .
اما اينجوري كه شما نوشتي من مي تونم با داشتن يك حساب اينترنتي صادرات به تمام حساب هاي دوستان كه در صادرات باز شده اند اعم از سپهر و ... پول واريز كنم درسته ؟
منزل مادري من در حال مصادره شدن توسط شخصي جاعل و زمينخوار است و حكم تخليه هم گرفته و من درگير مسائل دادگاه هم هستم اونوقت جواب كارهاي منو اينجا اينجوري بايد بدن ...
من سال پيش مغازه داشتم و كار كامپيوتر و نرم افزار و دي وي دي ميكردم و بعد از ضرر هنگفت مغازه رو تعطيل كردم خواستم دي وي دي ها رو تو PT بفروشم كه پشيمون شدم و تاپيك هم تعطيل شد من تو اينترنت 1 دي وي دي هم تا حالا بعنوان فروشنده نفروختم ولي دوستان به من تهمتهاي ناروا ميزنن و ديگه نمي دونم چي بگم واقعاً دلم شكسته اون از دادگاه اين مملكت اينم از بعضي از مردمش واقعاً نمي دونم چي بگم اي كاش رفته بودم عراق .
بعد از اين قضايا من رفتم تو يه اداره مشغول كار شدم و شكرخدا مشكل مالي ندارم ديدم بچه ها اينجا براي گرفتن كارتون چه مشكلاتي رو دارند گفتم كمك كنم براحتي كارتون بدستشون برسه ولي مثل اينكه بعضي دوستان ناراحت هستند و منتظر هستند تا از من اشكالي پيدا كنند و بزرگش كنند و باقي قضايا ..........
نظر به اينکه ، اين مطلب رو در بخش ديگری در forum مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد ، باز هم اينجا نقل ميکنم تا ببينيم سرانجامش چی ميشه آخه فکر ميکنم توقف پخش برخی از سريال ها دقيقاً به همين دليل است :
به نظر من نباید پول اضافی بعد از مشارکت در خريد يک سريال از کسی گرفته شه من اين رو نميگم که کمتر پول هزينه کنم ها، من خودم هر جا که خريدی باشه سعی ميکنم پيشقدم باشم و این يعنی حتی اگه پول اضافی بعد از خريد گرفته نشه هم من بايد پول اضافی رو بدم ، اما مايل هستم ديگر دوستان بعد از مشارکت بنده از مشارکت من يک آيده اي نصيب شون بشه ، نه اينکه مشارکت بنده فقط موجب بشه که سريال با قيمت بالا در دسترس شون قرار بگيره
ضمن اينکه واقعاً قبول کنيد که ساختار محاسباتی صحيح و مدون اي برای محاسبهٔ تعداد افرادی که سريال رو دريافت ميکنند و هزينه رو به حسابی به نام صندوق واريز ميکنند موجود نيست
اگر ميگيد سريال بعدی رو پس چجوری تهيه کنيم ، جوابش اينه : همونجوری که سريال اول رو تهيه کرديد
به نظر من بياين قوانين رو تغيير بديم ،
همین طوریم ملت نمیان مشارکت برا خرید!الان کلا خرید تعطیل شده!حالا پرداخت پول برا خرید عام المنفعه و کار خیر باشه اجباری نباشه بعید می دونم دیگه اصلا چیزی خریده بشه!عطف به ماسبق کردن یه قانونم زیاد جالب نیست!![]()
برادر اين چه حرفيه ميزنيد ؟ مگه همين الانش تو مشارکت ماها داريم به خاطر مسائلی غير از مسايل عآم المنفعه همکاری ميکنيم ؟ مسلما نه ! مسلما سود مادی نداره ! من بر خلاف نظر شما عقيده دارم که ، اينطور نيس و کسانی که ، دستشون برسه ، کمک خواهند کرد .
پيشنهاد هادی عزيز رو ميشه گذاشت به عنوان آخرين راه ! يعنی وقتی به هيچ روشی نشه هزينهٔ خريد رو از بين برد ! اما تا زمانی که به بنبست برسيم من پيشنهاد ميکنم که هر کی هر نظری داره بگه:
پيشنهادی که قبلاً وحيد داده بود هم قشنگه :
افرادی که مثلاً در يک يا دو خريد مشارکت کنند يا مثلاً در خريد های قبل شرايط خاصی رو احراز کنند ميتونند از خريد های آينده بدون اينکه مشارکت کنند . سريال رو دريافت کنند يا يه همچين چيز هايی !