• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام سوالات من شاید خیلی عمومی و خیلی بدرد بخور باشند.
من تا به حال تجربه در خرید خیلی چیزها داشتم ولی خرید نوت بوک رو تا به حال امتحان نکردم
من سوالات خودم رو می پرسم اگر جایی دیگر پاسخ داده شده است به من معرفی کنید اگر هم نه لطفا یاری کنید
1- آیا بین مارک های مختلف کیفیت ها فرق می کند از لحاظ دوام
2- آیا این جا این مثال صادق است یا نه ؟ هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری یا فقط خیلی ها پول اسمشون رو می گیرند
3- آیا گارانتی مهمه یا نه
4-بعضی اوقات یک مدل از یک مارک را شرکت های مختلف ایرانی با سیستم عامل های مختلف می فروشند مثل ویستا یا ایکس پی یا حتی لینوکس < لطفا اگر این کار توضیحی داره بفرمایید
5-من دانشجو هستم و با کتیا کار می کنم catia . به نظر شما چه سیستمی اون رو معمولی جواب می ده
6-من سیستم خونه ام رو جوری بسته بودم که تا چند سال قدیمی نشه خیلی گران و خیلی قوی ولی در بازی های جدید تکنولوژی های جدید اومده مثل shader بالا تر و با اینکه گرافیک قوی و حرفه ای بوده امروز جواب نمی ده و متاسفم از اینکه بهای گزافی بابت اون دادم ----> حالا نوت بوک رو مثل پی سی خونه ، قوی بگیرم که خیلی زود از دور خارج شه یا نه یک سیستم دانشجویی که نهایتا یک و میلیون دویست به زور فروختن گوشی بتونم جور کنم بگیرم
7- توی بازار ایران مخصوصا مشهد موبایل با مارک نوکیا پول نقد حساب می شه و راحت می خرند بدون افت قیمت زیاد در بازار دست دوم ها کدام مارک ها راحتر فروخته می شوند و یا اینکه هر کدام گرانتر باشد موقع فروختن افت بیشتری می کند
8- مارک های مختلف مدل های مختلف دارند که هر کدام خصوصیاتی مثل ارزان بودن ،کارایی بالاتر داشتن ، سبک بودن و ... (مثل گوشی ها) اگر باز هم امکان داره جایی رو معرفی کنید که به " اختصار " خصوصیات مدلهای هر مارک(برند) را درج کرده باشند
پیشا پیش از کسانی که جواب من رو می دهند تشکر می کنم

1.بله مثلا دل و hp دوام بالایی داره.
2.تو ایران اگه به آدم نندازن آره البته باید کیفیت رو هم در نظر داشت.
3.واسه کسی که تازه کاره تو خرید آره . من خودم یک چک حرفه ای میکنم بعد برمیدارم.البته گارانتی ایران معتبر نیست.
4. بله تو ایران چون نمایندگی چیزی وجود نداره این کار رواج داره.
5. catia...... باید امتحان کنی
6.یک سیستم دانشجویی چون هر سیستمی بالاخره قدیمی میشه (مدل 6400 عالی هست)
7. درست نفهمیدم توضیح بیشتر بدید.....................
8.سایت ریویو نوت بوک

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان
یک هم فکری می خواستم ازتون(ببخشید که مطالبتون رو نخوندم و سوال پرسیدم)
می خوام یه لپ تاپ بخرم .قیمت تو رنج 1000 تا 1500 دلار باشه.(از امریکا برام میفرستن)
برای برند من می گم hp .نظر اساتید چیه؟
کسی که می خواد برام بفرسته میگه که الان برند hp بسیار اونجا محبوب است.(البته بعد از
164.gif
apple)من با dell هم موافق بودم ولی ایشون میگه اصلا قطعاتش در برابر hp خوب نیست.
من این لپ تاپ رو واسه کار خاصی نمی خوام.فقط می خوا م قدیمی نشه زودی.برای انتخاب هارد و گرافیک که اختیاری است.که چه رم یا چه هاردی با چه ظرفیتی می خوای.
یک سوال ضایع:بعدا امکان ارتقا که نداره؟؟؟
یه چیزی از hp معرفی کنید که عالی باشه.:blush::happy:

پ.ن
...........
ببخشید off topic شد:happy:
(یک سوال از کسی که تجربه داره:به نظرتون این لپ تاپ با پست سالم میرسه به دستم یا با مسافر بیاد؟چون مسافرمون تازه برگشته و یک سال دیگه میاد دوباره :( )

سلام
hp 6500 بهترین گزینه میباشد

در مورد ارتقا مشه ram /hard drive /gerafic bord و.............. تقیر داد

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام مجدد خدمت دوستان!!!!

ما میخوایم دو تا لپ تاپ دیگه با کانفیگهایی که در زیر میذارم بخریم:

1. compaq Presario f550

cpu:amd 3500plus sempron 1.8 gh fsb:1600
ram:1 g ddr2
hard:80 sata
vga:nivida chip up to 287 mb share

2.sony vaio FE770g

cpu:1.83 core 2dual
ram:1g ddr2
hard:120 sata
vga:335 gf

خب حالا چند تا سوال داشتم:

کلا نوت بوکهای cpmpaq سری Presario (کانفیگ اول) که سال 2007 ریلیس شدن چطور نوت بوکهایی هستند؟!!!...از لحاظ کار کرد بالا برای مصارف معمولی مشکلی ندارند؟!!!!...با توجه به اینکه درایور های xp برای شماره 1 وجود نداره کلا چه برنامه هایی در حال حاظر هستند که روی ویستا نصب نمیشن؟!!!...

در مورد شماره 2 گرافیک این دستگاه nivida geforce go 7500 هست میخواستم ببینم چقدر اون dedicated هست؟!!!(به نظرر من 128 مگش باشه نظر شما چیه؟)...و اینکه به طور کلی که میگن برند سونی برای زیبایی هست آیا دوام هم داره و میشه به عنوان یک نوت بوک قابل اعتماد که عمر زیادی داره روش حساب کرد(و همینطور compaq Presario)؟!!!

با توجه به اینکه ما میخوایم یک چیزی تهیه کنیم که عمر زیادی داشته باشه شما دو تا مورد بالا رو تایید میکنید؟....

پ ن: بنا به دلایلی سراغ برند های دل و hp نمیخوایم بریم....لطفا از این دو تا برند پیشنهاد ندین ...ممنون

compaq Presario f550 این مدل دارای دوام بسیار بالایی است.

ولی sony ظریف میباشد بله 128 shear میکنه

از توجه شما ممنون

tasooji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم و ماکسیمم 700 - 750 هزار تومان میخوام پول بدم . من چون زیاد تو سفر هستم و به کامپیوتر جهت ترجمه و خوندن مقالات و مطالبی که از اینترنت میگیرم و تایپ زیاد و همچنین ساخت موسیقی و تنظیم آهنگ نیاز دارم . میدونمم که کارتهای صدای خوبی وجود نداره ولی کار من فکر کنم راه میفته چون الانم با کامپیوتر خونه با کارت آنبورد برای کارایی که خودم میکنم مشکلی ندارم چون بیشتر از قبل تو استودیو یا خونه ضبطشون میکنم و تنها برای کنار هم گذاشتن از برنامه های لایه گذاری مثل fruity loops و ... استفاده میکنم .
من فلان تنها گزینه ای که برام خوب بوده DELL هست . چون 1 گیگ رم داشت و سی پی یو هم 1.8 اگه اشتباه نکنم و همین طور DVD WRITER هم داره . میخوام ببینم با این شرایطی که من دارم آیا گزینه بهتری وجود داره ؟
یه سوال دیگه هم اینکه قیمت این DELL که مدلشم نمیدونم!! 690 تومانه ولی با گارانتی داخلی قیمتش 750 تومان میشه . آیا گارانتی داخلی ارزششو داره که بیشتر پول داد یا نه ؟
ممنون میشم کمکم کنید .​

yashm1365

Registered User
لایک‌ها
3
1.بله مثلا دل و hp دوام بالایی داره.
2.تو ایران اگه به آدم نندازن آره البته باید کیفیت رو هم در نظر داشت.
3.واسه کسی که تازه کاره تو خرید آره . من خودم یک چک حرفه ای میکنم بعد برمیدارم.البته گارانتی ایران معتبر نیست.
4. بله تو ایران چون نمایندگی چیزی وجود نداره این کار رواج داره.
5. catia...... باید امتحان کنی
6.یک سیستم دانشجویی چون هر سیستمی بالاخره قدیمی میشه (مدل 6400 عالی هست)
7. درست نفهمیدم توضیح بیشتر بدید.....................
8.سایت ریویو نوت بوک

از حسن توجه شما ممنون

سلام دوست من ممنون جواب دادی منظورم این بود که اگر بخواهم یک روزی نوت بوک رو بفروشم کدوم مارک یا مدل راحتر فروخته می شه و افت قیمت کمتری داره
در ضمن این گزینه ها چطور هستند
SIMENS/Amilo v3545
dell ins 1520
6400 خیلی ضعیف بود

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست من ممنون جواب دادی منظورم این بود که اگر بخواهم یک روزی نوت بوک رو بفروشم کدوم مارک یا مدل راحتر فروخته می شه و افت قیمت کمتری داره
در ضمن این گزینه ها چطور هستند
SIMENS/Amilo v3545
dell ins 1520
6400 خیلی ضعیف بود

dell 1520 عالی هست

مدل های dell ,hp,sony خوب میخرند

tasooji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساملیک!
کسی جواب مارو نداد با گشت و گذار اینترنت و رفتن به پایتخت چیزای زیر دستگیرم شد که گفتم به شماها هم بگم :
در مورد قیمت 6400 باید خدمتتون بگم که با کانفیگ های مختلفی که داره ( نزدیکه 32 کانفیگ!) قیمتاشم فرق میکنه ! من خودم متناسب با کاری که خودم از لپ تاپ میخوام قیمت گرفتم .
6400 خوبی که داره و تو ریویو های مختلفی که خوندم همون dual core بودنشه که البته cache از 512 کیلو بایت داره تا 4 مگ و بر این اساس قیمتهاش فرق میکنه . چیزی که من میخوام بگیرم با این مشخصاته و قیتمیشم اینه :
dual core 1.73 با cache 1mg رم 512 که یه رم همونجا میندازم روش میکنمش 1 گیگ مودم و wifi و bluetooth ام که داره هاردشم 80 گیگ با رم اضافیه در میاد حدود 740 هزار تومن .
البته اگه رم نخواین اضافه کنید میتونید 700 تومن بگیرید .
در مورد گارانتی هم زیاد حساس نباشید چون با توجه به اکثر مطالبی هم که تو فورروم خوندم گارانتی تو ایران ارزشی نداره ! و خیلی از مغازه دارها هم میگن .
نوع دیگه ای هم هست که خودش 1 گیگ رم داره و هاردش 120 گیگ هست فکر کنم cache ش 2 مگ بود که قیمتش 770 تومان بود . اگه باز دقیق تر میخواین من لیست قیمتها بنویسم . مشخصات رو بگین که 6400 با چه کانفیگی من بنویسم قیمتش چند در حال حاضر .
راستی یه سوال اضافه کردن رم گارانتی بین الملل رو از بین میبره؟ اصلا کار درستیه ؟
تو رنج 700-800 تومن بهترین انتخاب همین 6400 هست چون بقیه قیمتاشون بالاست . با توجه به سی پی یوشم بسیار انتخاب خوبیه . من هر چی ریویو خوندم نوشتن که کیبور خیلی خوبی داره و دوام بالایی هم داره . برای من که به نظرم بهترین انتخابه تا شما از یه لپ تاپ چی انتظار داشته باشید .

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
ساملیک!
کسی جواب مارو نداد با گشت و گذار اینترنت و رفتن به پایتخت چیزای زیر دستگیرم شد که گفتم به شماها هم بگم :
در مورد قیمت 6400 باید خدمتتون بگم که با کانفیگ های مختلفی که داره ( نزدیکه 32 کانفیگ!) قیمتاشم فرق میکنه ! من خودم متناسب با کاری که خودم از لپ تاپ میخوام قیمت گرفتم .
6400 خوبی که داره و تو ریویو های مختلفی که خوندم همون dual core بودنشه که البته cache از 512 کیلو بایت داره تا 4 مگ و بر این اساس قیمتهاش فرق میکنه . چیزی که من میخوام بگیرم با این مشخصاته و قیتمیشم اینه :
dual core 1.73 با cache 1mg رم 512 که یه رم همونجا میندازم روش میکنمش 1 گیگ مودم و wifi و bluetooth ام که داره هاردشم 80 گیگ با رم اضافیه در میاد حدود 740 هزار تومن .
البته اگه رم نخواین اضافه کنید میتونید 700 تومن بگیرید .
در مورد گارانتی هم زیاد حساس نباشید چون با توجه به اکثر مطالبی هم که تو فورروم خوندم گارانتی تو ایران ارزشی نداره ! و خیلی از مغازه دارها هم میگن .
نوع دیگه ای هم هست که خودش 1 گیگ رم داره و هاردش 120 گیگ هست فکر کنم cache ش 2 مگ بود که قیمتش 770 تومان بود . اگه باز دقیق تر میخواین من لیست قیمتها بنویسم . مشخصات رو بگین که 6400 با چه کانفیگی من بنویسم قیمتش چند در حال حاضر .
راستی یه سوال اضافه کردن رم گارانتی بین الملل رو از بین میبره؟ اصلا کار درستیه ؟
تو رنج 700-800 تومن بهترین انتخاب همین 6400 هست چون بقیه قیمتاشون بالاست . با توجه به سی پی یوشم بسیار انتخاب خوبیه . من هر چی ریویو خوندم نوشتن که کیبور خیلی خوبی داره و دوام بالایی هم داره . برای من که به نظرم بهترین انتخابه تا شما از یه لپ تاپ چی انتظار داشته باشید .

core duo 1.73 دارای ۲ مگ کش هست
core 2 duo هم نیست و پیشنهاد می شه core 2 duo بگیرید

http://www.intel.com/products/processor_number/chart/coreduo.htm
http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm

رم هم مشکلی نیست
فوقش دوباره درش میارید ( کار سختی نیست)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
compaq Presario f550 این مدل دارای دوام بسیار بالایی است.

ولی sony ظریف میباشد بله 128 shear میکنه

از توجه شما ممنون

ممنون از پاسختون

در مورد ویندوز ویستا جواب ندادین....چه برنامه هایی هستن که در حال حاظر روی ویستا اجرا نمیشن؟!!!!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب آقا من این آواتر تورو میبینم جفت میکنم ! یک کاریش بکن :D

ورژن های قدیمی نرم افزار ها روش جواب نمیدن ، برای مثال ، NERO ورژن جدیدش فقط جواب میده !

البته بعضی از برنامه ها باگ هایی دارن که روی ویستا به مشکل بر میخورن اما بعضا سر و کار ماها به اونها نمیفته

در مورد بازیها هم کلا ویستا از XP بیشتر اذیت میکنه ، نمونش هم آخرین بازی که مشکلاتش روی ویستا بیشتر

بود ( به گفته gamespot ) بازی BISHOK بوده .

موفق باشید

Ali_Programer

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من بین این دو مدل 6400 گیر کردم.اگه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
کدوم cpu بهتره؟
آیا گرافیک 224 MB Intel GMA950 ویستا aero رو جواب میده؟
کار خاصی هم ندارم ebook اینترنت و خیلی کم هم game .خلاصه یه دستگاه باشه که کارایی بالا داشته باشه(در مجموع)

DELL : 6400
CPU : CORE 2 DUO 1.6 GHz(T5500)
Cache : 2 MB - BUS : 667 MHz
RAM : 512 MB
HDD : 80 GB
Drive : DVD RW
Graphic : 256 MB ATI X1400
Screen : 15.4" WXGA BRITE

DELL : 6400
CPU : CORE DUO 2.0 GHz (T2450)
Cache : 2 MB - BUS : 667 MHz
RAM : 1 GB
HDD : 120 GB
Drive : DVD RW
Graphic : 224 MB Intel GMA950
Screen : 15.4" WXGA BRITE

با تشکر

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
با سلام
من بین این دو مدل 6400 گیر کردم.اگه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
کدوم cpu بهتره؟
آیا گرافیک 224 MB Intel GMA950 ویستا aero رو جواب میده؟
کار خاصی هم ندارم ebook اینترنت و خیلی کم هم game .خلاصه یه دستگاه باشه که کارایی بالا داشته باشه(در مجموع)

با تشکر
مورد اول پیشنهاد میشه ، منتهی سعی کنید رمشو آپگرید کنید به 1 گیگ (حداقل !)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان

من مدتی هست دنبال یه لپ تاپ با قیمت مناسب ( زیر 1/300/000 تومان) میگردم. ابتدا فکر میکردم 1 گیگ رم واسه ویستا کافیه به این ترتیب سه مدل با cpu T7300 مدنظرم بود (dell vostro 1500, hp dv6560, dell inspiron 1520) ولی الان چند مساله حسابی منو گیج کرده و از شما دوستان میخوام منو راهنمایی کنید.

1- من چند جا خوندم که ویستا حجم بالایی از رم رو اشغال میکنه. از اونجا که این مدلها کارت گرافیکشونم از رم استفاده میکنه کمتر از 800 مگ رم واسه سیستم میمونه که با این تفاسیر بیشترشو ویستا میگیره به این ترتیب آیا واقعا خرید لپتاپ با 1gig رم درسته یا باید برای اینکه به زودی به مشکل کمبود رم مواجه نشم به فکر یک لپتاپ با رم 2 گیگ باشم؟

2- نمیشه این کارتهای گرافیک جدید ( gf8600, gf8400) رو طوری تنظیم کرد که رم کمتری مصرف کنن؟

3- تو برند دل vostro و inspiron چه فرقی باهم دارن؟ وکلا بین این سه مدل کدوم بهتره؟

4- لطفا اگر یه لپتاپ خوب با شرایط بالا و رم 2 گیگ هم معرفی کنین ممنون میشم.

Ali_Programer

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از tael و miladninja
من برام سوال پیش اومد که یعنی پرفرمنس CORE 2 DUO 1.6 از CORE DUO 2.0 بیشتره؟
از این مدل بهتر تا حدود 850 تومن دستگاه بهتری از برندهای دیگه میشه پیدا کرد؟
ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ورژن های قدیمی نرم افزار ها روش جواب نمیدن ، برای مثال ، NERO ورژن جدیدش فقط جواب میده !

البته بعضی از برنامه ها باگ هایی دارن که روی ویستا به مشکل بر میخورن اما بعضا سر و کار ماها به اونها نمیفته

در مورد بازیها هم کلا ویستا از XP بیشتر اذیت میکنه ، نمونش هم آخرین بازی که مشکلاتش روی ویستا بیشتر

بود ( به گفته gamespot ) بازی BISHOK بوده .

موفق باشید

ممنون از پاسختون!!!

خوب آقا من این آواتر تورو میبینم جفت میکنم ! یک کاریش بکن :D

:lol::cool:

amar1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من جدیدا لب تاپ dell-vostro 1500 باشمخصات زیر خرداری کردم:

cpu:c2d 2ghz t7300
ram:1g
hdd:120
vga:geforce 8400 256(128d)
mon:15.4

با گارانتی امرتات 1285000

توی جعبش 2تا سی دی بیشتر نبود و خبری از dvd ریکاوری نبود و از توی ویندوز هم نمی شد ریکاوری بگیرم. ولی بجاش یکی از درایورهاش بنام ریکاوری بود.

1-آیا همه vostroها بدون ریکاوری هست؟
2-به چه شکل میشه dvdریکاوری اونو تهیه کرد؟
3-به لحاظ کیفیت و کارایی تفاوتی با 1520داره؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من جدیدا لب تاپ dell-vostro 1500 باشمخصات زیر خرداری کردم:

cpu:c2d 2ghz t7300
ram:1g
hdd:120
vga:geforce 8400 256(128d)
mon:15.4

با گارانتی امرتات 1285000

توی جعبش 2تا سی دی بیشتر نبود و خبری از dvd ریکاوری نبود و از توی ویندوز هم نمی شد ریکاوری بگیرم. ولی بجاش یکی از درایورهاش بنام ریکاوری بود.

1-آیا همه vostroها بدون ریکاوری هست؟
2-به چه شکل میشه dvdریکاوری اونو تهیه کرد؟
3-به لحاظ کیفیت و کارایی تفاوتی با 1520داره؟

سلام .
بله . البته اونهایی که درایو ریکاوری ندارند دارای dvd هست. اونهایی که دارای درایو ریکاوری هست اکثرا ندارند

آنهایی هم که هردو دارند با قیمت بیشتری میفروشند و به بازار وارد میشه.

اگر از پولوم جعبه مطئنی که هیچ. البته امرتات فروشگاه خوبی هست تا اونجا که من میدونم.
انتخواب خوبی کردید.
راجب روش ریکاوری گرفتن هم تو پست های قبل و تاپیک های دیگر هست ولی جدیدا من متوجه شدم که ریکاوری
اون چیزی نیست که همه فکر میکنن مثلا استفاده از نورتون گوست و بکاپ گیری و.......
بلکه ریکاوری فایل های system ویندوز هست که باید در هنگام re setup انجام بشه
چون همه فکر میکنن ریکاوری یعنی یه کاری بکنن کو ویندوز وقتی خراب شد دوباره برگردونن درسته ولی یعنی برگردوندن فایل های وقتی و system ویندوز . واسه همینه که همه تو ریکاوری مشکل دارن.
من همچنان دارم راجبش تحقیق میکنم:happy:

در مورد تفاوت بله. مگر میشه که تفاوت نداشته باشه اگر که تفاوت تداشت اسماشون یکی بود.
از نظر تکنولوژی بورد و چنتا چیز دیگه باهم فرق دارن.
این مدل انتخواب خوبی هست : مبارکت باشه:)

از توجه شما ممنون.

Ali_Programer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان شرمنده دوباره پستم رو تکرار میکنم
پرفرمنس CORE 2 DUO 1.6 با CORE DUO 2.0 خیلی تفاوت داره؟
قدرت CORE 2 DUO 1.6 خیلی بیشتره؟
ارزش هزینه بیشتر رو داره؟
با تشکر

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
دوستان شرمنده اگه اینجا جاش نیست ولی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید
چون یکی از بچه ها که لپ تاپ توشیبا satellite m-45-s169 داره رو می خوام بخرم اما از قیمتها خبری نداریم پس لطفا یه جوانمرد بگه قیمت دست دوم این لپ تاپ چنده

بالا