سلام سوالات من شاید خیلی عمومی و خیلی بدرد بخور باشند.
من تا به حال تجربه در خرید خیلی چیزها داشتم ولی خرید نوت بوک رو تا به حال امتحان نکردم
من سوالات خودم رو می پرسم اگر جایی دیگر پاسخ داده شده است به من معرفی کنید اگر هم نه لطفا یاری کنید
1- آیا بین مارک های مختلف کیفیت ها فرق می کند از لحاظ دوام
2- آیا این جا این مثال صادق است یا نه ؟ هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری یا فقط خیلی ها پول اسمشون رو می گیرند
3- آیا گارانتی مهمه یا نه
4-بعضی اوقات یک مدل از یک مارک را شرکت های مختلف ایرانی با سیستم عامل های مختلف می فروشند مثل ویستا یا ایکس پی یا حتی لینوکس < لطفا اگر این کار توضیحی داره بفرمایید
5-من دانشجو هستم و با کتیا کار می کنم catia . به نظر شما چه سیستمی اون رو معمولی جواب می ده
6-من سیستم خونه ام رو جوری بسته بودم که تا چند سال قدیمی نشه خیلی گران و خیلی قوی ولی در بازی های جدید تکنولوژی های جدید اومده مثل shader بالا تر و با اینکه گرافیک قوی و حرفه ای بوده امروز جواب نمی ده و متاسفم از اینکه بهای گزافی بابت اون دادم ----> حالا نوت بوک رو مثل پی سی خونه ، قوی بگیرم که خیلی زود از دور خارج شه یا نه یک سیستم دانشجویی که نهایتا یک و میلیون دویست به زور فروختن گوشی بتونم جور کنم بگیرم
7- توی بازار ایران مخصوصا مشهد موبایل با مارک نوکیا پول نقد حساب می شه و راحت می خرند بدون افت قیمت زیاد در بازار دست دوم ها کدام مارک ها راحتر فروخته می شوند و یا اینکه هر کدام گرانتر باشد موقع فروختن افت بیشتری می کند
8- مارک های مختلف مدل های مختلف دارند که هر کدام خصوصیاتی مثل ارزان بودن ،کارایی بالاتر داشتن ، سبک بودن و ... (مثل گوشی ها) اگر باز هم امکان داره جایی رو معرفی کنید که به " اختصار " خصوصیات مدلهای هر مارک(برند) را درج کرده باشند
پیشا پیش از کسانی که جواب من رو می دهند تشکر می کنم
1.بله مثلا دل و hp دوام بالایی داره.
2.تو ایران اگه به آدم نندازن آره البته باید کیفیت رو هم در نظر داشت.
3.واسه کسی که تازه کاره تو خرید آره . من خودم یک چک حرفه ای میکنم بعد برمیدارم.البته گارانتی ایران معتبر نیست.
4. بله تو ایران چون نمایندگی چیزی وجود نداره این کار رواج داره.
5. catia...... باید امتحان کنی
6.یک سیستم دانشجویی چون هر سیستمی بالاخره قدیمی میشه (مدل 6400 عالی هست)
7. درست نفهمیدم توضیح بیشتر بدید.....................
8.سایت ریویو نوت بوک
از حسن توجه شما ممنون