Wisbar Advance Desktop
سلام . دوستان . این تم رو خودم ساختم و دو سه روزی هم وقتمو گرفت گفتم بزارم شاید شما هم خوشتون بیاد و استفاده کنید .
مشابه این قبلا هم بوده اما این کامل تر و نکات ریز تری داره که موقع کار کردن خواهید دید .
ناگفته نماند من این تم رو ( توی تیر ماه 86 ) ساختمش - و تا حالا هم به طور مداوم روی دستگامه
پیشنهاد می کنم دانلود کنید - حجم فایل برای دانلود 1.7 مگ است . ( البته 5.5 مگ بود فشردش کردم Rar )
فایل رو اتچ کردم . اما اگر کسی آخرین ورژن ادونس دسکتاپ رو نداره حتما
ایــــنـــــو بگیره تفاوت های اساسی داره.
روش نصب :
بعد از دریافت فایل Wisbar Advance Desktop از لینک بالا و نصب در پاکت پی سی بوسیله این کد ، برنامه رو ریجیستر کنید Name: kkk70869413 و Code: E154-A936-DD8F-CFB6 و سپس از این آدرس Start\programs\Wisbar Advance Desktop رو اجرا کنید
حالا برای نصب تم مربوطه عملیات زیر رو انجام دهید :
1- دریافت فایل اتچ شده .
2- خارج کردن از حالت فشرده .
3- کپی کردن قسمت Desktop در آدرس \theme\Desktop
4- کپی کردن فولدر Icon و Wisbar Advance Desktop به آدرس \Program File
5- وارد شده به برنامه و با نگه داشتن قلم بر روی صفحه و انتخاب گزینه Theme Manager سپس دوباره روی آیکن Desktop Theme کلیک کنید و کلید Import رو بزنید . بعد اون مثلث مشکی رنگ سمت بالا رو که به معنی بروزر است رو بزنید و به این آدرس برید Themes\Desktop\Default
6- حالا باید در صفحه 2 تا تم با اسم Default و Default Landscape ظاهر شده باشد .
7- اولی ( Default ) رو انتخاب کنید و Ok رو بزنید . / مجدداً Ok / و مجدداً Ok
8- حالا تم Vista لود شده و می تونید استفاده کنید .
9- اگر آیکنی نمایش داده نشده به معنی اینه که اون برنامه در گوشی من بوده و در گوشی شما نصب نیست و یا در یک آدرس دیگری قرار دارد ، شما میتونید با نگه داشتن قلم بر روی آن آیکن و رفتن به گزینه Properties مسیر سورس برنامه رو عوض کنید .
والسلام.
برای دیدن عکسها به صورت بزرگ تر روی آنها کلیک کنید ...
.