• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ویندوز موبایل من WM 6.0 Professional هستش توی خودش داره

اما برای اونهایی که ندارن Psshutdown رو اتچ کردم .

ضمن تشكر ... :blush:

اين فقط براي Qvga هست و اينكه خب اگه بخوايم اسكينش رو عوض كنيم عكس هاي اسكيني رو كه داريم كجا بايد انتخاب كنيم :blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقاي بادي بيلدر رجستر ويزباري رو كه گذاشتيد ميشه لطف كنيد؟؟؟:happy:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
Wisbar Advance Desktop

]
سلام . رفقا . این تم رو خودم ساختم و دو سه روزی هم وقتمو گرفت گفتم بزارم شاید شما هم خوشتون بیاد .

مشابه این قبلا هم بوده اما این کامل تر و نکات ریز تری داره که موقع کار کردن می بینیدشون .

ناگفته نماند من اینو 3 ماهه پیش ( توی تیر ماه ) ساختمش - و تا حالا هم یه بند روی دستگامه ;)

پیشنهاد می کنم دانلود کنید - حجمش 1.7 مگ البته 5.5 مگ بود فشردش کردم ( Rar )

فایل رو اتچ کردم . اما اگر کسی آخرین ورژن ادونس دسکتاپ رو نداره حتما ایــــنـــــو بگیره تفاوت های اساسی داره

برای دیدن عکسها به صورت بزرگ تر روی آنها کلیک کنید ...
.
اگه میشه درباره نصبش هم کمی توضیح بده ممنون

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه میشه درباره نصبش هم کمی توضیح بده ممنون

درباره نصب ویسبار ، بارها توی این تاپیک بحث شده . ( هر کس یه زبان خودش ) اما به خاطر اینکه میدونم براتون

سخته که همه ی صفحات رو بگردید من یک بار دیگه ( به زبان خودم :blush: ) براتون می گم .

1 ) ابتدا برنامه ویسبار ادونس رو باید نصب کنی - میدونم بعضی ها بر نامش رو ندارن پس اتچ می کنم .

2 ) برنامه ویسبار ادونس دسکتاپ رو هم نصب می کنید که توی پست قبلی لینکش رو گذاشته بودم .

* نکته : اگه مموری گوشیتون فضای خالی داره ( در حد 3 تا 5 مگابایت ) بهتره که توی دیوایس نصب کنید *

3 ) سپس اون فایل زیپ رو که در پست Vista Skin گذاشته بودم رو باز کنید و به همون آدرس هایی که به صورت فولدر مشخص شده اند - در دیوایستون - فون مموری کپی کنید .

4 ) این آدرس برید ( Start\Programs\Wisbar Advance\Wisbar Advance 2 ) و برنامه را اجرا کنید روی صفحه دسکتاپ که توی عکس شماره 1 نشون داده شده قلم را روی فضای خالی صفحه فشار داده تا منو ظاهر شود - سپس Theme Manager رو انتخاب کنید . بعد روی Desktop Theme کلیک کنید و Theme مورد نظر رو انتخاب کنید که در اینجا همون Default است و Ok کنید .

انشا الله که با مشکلی روبرو نمی شید - یقیناٌ می تونید من هم روز های اول خیلی با این جور تم ها در گیر بودم .

فایل های ضمیمه

• pc_capture1.jpg
    pc_capture1.jpg
    88.6 KB · نمایش ها: 27
  • wisbar advance.rar
    1.5 MB · نمایش ها: 114
  • pc_capture3.jpg
    pc_capture3.jpg
    102.3 KB · نمایش ها: 23
  • pc_capture4.jpg
    pc_capture4.jpg
    107.6 KB · نمایش ها: 22

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
فقط نمیدونم فولدر icons رو کجا بریزم دو جارو امتحان کردم نشد

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
ویسبار ادونس دسکتاپ روی wm2003 نصب نمیشه مشکل از منه یا این برنامه مخصوص wm5به بالاست؟

نه دوست عزیز...دقت کنید که هنگام نصب حتما گزینه WM2003 رو انتخاب کنید(باید کار کنه چون من هم WM2003 که داشتم ازش استفاده میکردم )
موفق باشید:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا من ويزبار و ادونس دسكتاپ رو نصب كردم. 2 تا مشكل دارم. اول اينكه نفهميدم آخرش واسه تم ويستا چي رو كجا كپي كنم. دوم اينكه فايل اكسپلورر دستگاهم ديگه درست كار نميكنه. يعني وارد هر جا بخوام بشم از بالاي صفحه تا اونجا رو مارك ميكنه:blink:

Bardiya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Vista (Dark Blue Edition) - QVGA Theme pack

wisbar advance v2.6 or later , wisbar advance desktop v1.4 , Resco Keyboard and Spb time

Important : Extarct {Vista (Dark Blue Edition).cab} file on your PC it is not steup file

Spb time : first installing Spb black47 skin

img-45854-67dtobp.png

Vista Dark Blue Edition دانلـــود

بعد از نصب کردن این تم وقتی دوربین رو فعال می کنی همه جارو سبز نشون میده!
و اگه قبل از فعال کردن wisbar تم today رو اجرا بکنین wisbar درست اجرا نمیشه!
باید تم رو عوض بکنی و بعد از اجرای wisbar دوباره رو تم vista dark blue edition (today) بری.
دستگاه:qtek s 200
wisbar advance 3.1 و wisbar advance desktop 1.3.0.7

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا من ادونس ويزبار رو نصب و رجستر كردم. ادونس دسكتاپ رو هم نصب كردم و مشكلي نيست ديگه( مشكل فايل اكسپلورر داشتم كه حل شد) حالا نميدونم تم رو بايد كجا كپي كنم؟ :wacko: خواهش ميكنم دقيق واسم توضيح بدين. 1 دنيا ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من ادونس ويزبار رو نصب و رجستر كردم. ادونس دسكتاپ رو هم نصب كردم و مشكلي نيست ديگه( مشكل فايل اكسپلورر داشتم كه حل شد) حالا نميدونم تم رو بايد كجا كپي كنم؟ :wacko: خواهش ميكنم دقيق واسم توضيح بدين. 1 دنيا ممنون

آره این wisbar advanced 3 با ورژن 2 خیلی فرق میکنه!!
تم هارو کجا باید کپی کرد؟!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقاي سيم كش وقتي شما ها كه قديمي هستيد اين مطالب رو ندونيد تكليف ما تازه كارا معلومه ديگه!!! :cool: آقاي بادي بيلدر كجايي؟ بيا جواب ملت رو بده ديگه! البته لطفا:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چاکریم اقا:D
من اومدم مثلا update کنم این wisbar رو حالا دیگه اصلا نمیدونم جه جوری باهاش کارکنم:rolleyes::lol:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین همونطوری که خودش تقسیم بندی کرده باید انجام بدین یعنی هر فولدری که از اسمش پیداست رو سرجاش کپی کنید مثلا تو program file هر جا که که wisbar نصبه فولدر ویزبار دسکتاپ هم همونجاست اون رو روش کپی میکنید آیکون رو هم همونجا بزارید کنارش
بقیه رو هم همین طور میبرید میریزید رو فولدر هم اسمشون
من همین کار رو کردم الان کار میکنه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ببین همونطوری که خودش تقسیم بندی کرده باید انجام بدین یعنی هر فولدری که از اسمش پیداست رو سرجاش کپی کنید مثلا تو program file هر جا که که wisbar نصبه فولدر ویزبار دسکتاپ هم همونجاست اون رو روش کپی میکنید آیکون رو هم همونجا بزارید کنارش
بقیه رو هم همین طور میبرید میریزید رو فولدر هم اسمشون
من همین کار رو کردم الان کار میکنه

اونی که جناب bodybuilder گفتن؟!
اون ماله ورژن 2 هست!!:(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ببينيد :

توي ويز بار ادونسيد 3 هيچ مشكلي نيست

مشكل شما توي قسمت انتخاب دمز هست و اونم قابل حله

مهم نيست كه دمزتون رو كجا كپي ميكنيد . مهم اين قسمت هست كه بايد wis bar 2.x skins رو طبق عكس انتخاب كنيد

wisbar : settings/theme/wisbar theme/custome theme/menu/install/oOn bala ro wis bar 2.x skins entekhab konid

euj8na.jpg

موفق باشيد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مهرداد يعني تم رو اونجاهايي كه آقا سعيد گفت كپي ميكنيم بعد اين كارايي كه شما گفتيد انجام بديم؟ اين رو كه ميپرسم واسه اينه كه كلا ويزبار رو پاك كردم!!! 1 مساله مهم پيش اومد! كه توش گير كردم. اگه ميشه اينم توضيح بديد. 1 عكس رو به عنوان وال پيپر انتخاب كردم بعد كه خواستم والپيپر ديفالت رو بذارم ديگه نشد كه نشد! 1 چيز ديگه ! من بلد نيستم كه PIE PLUS 2.1 رو كه آقا مهرداد خودش واسم پيدا كرد رجستر كنم و بعد مدتي از كار افتاده بود اما بعد از نصب ويزبا و حتي الان كه پاكش كردم دوباره داره مثل ساعت كار ميكنه!

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
آقا آخر هم نشد که نشد
نمیدونم چرا تو این یه مرود کم آورم سابقه نداشته
37.gif

توروخدا یه نفر بیاد بگه چطوری میشه نصب کرد ؟ توضیحات مهرداد عزیز هم کفایت نکرد هر کدومش یه طوریه

الان bodybuilder2 عزیز شما بیا یه توضیح دیگه بده چون اصلا با اون توضیحات کاری نشد بکنیم

اصلا نمیدونم آیا WisBar.Advance.Desktop.v1.3.0.7 روی wm6 کار میده یا نه؟

بالا