ویندوز موبایل من WM 6.0 Professional هستش توی خودش داره
اما برای اونهایی که ندارن Psshutdown رو اتچ کردم .
ضمن تشكر ... :blush:
اين فقط براي Qvga هست و اينكه خب اگه بخوايم اسكينش رو عوض كنيم عكس هاي اسكيني رو كه داريم كجا بايد انتخاب كنيم :blink:
ویندوز موبایل من WM 6.0 Professional هستش توی خودش داره
اما برای اونهایی که ندارن Psshutdown رو اتچ کردم .
اگه میشه درباره نصبش هم کمی توضیح بده ممنونWisbar Advance Desktop
]
سلام . رفقا . این تم رو خودم ساختم و دو سه روزی هم وقتمو گرفت گفتم بزارم شاید شما هم خوشتون بیاد .
مشابه این قبلا هم بوده اما این کامل تر و نکات ریز تری داره که موقع کار کردن می بینیدشون .
ناگفته نماند من اینو 3 ماهه پیش ( توی تیر ماه ) ساختمش - و تا حالا هم یه بند روی دستگامه
پیشنهاد می کنم دانلود کنید - حجمش 1.7 مگ البته 5.5 مگ بود فشردش کردم ( Rar )
فایل رو اتچ کردم . اما اگر کسی آخرین ورژن ادونس دسکتاپ رو نداره حتما ایــــنـــــو بگیره تفاوت های اساسی داره
برای دیدن عکسها به صورت بزرگ تر روی آنها کلیک کنید ...
.
آقاي بادي بيلدر رجستر ويزباري رو كه گذاشتيد ميشه لطف كنيد؟؟؟:happy:
اگه میشه درباره نصبش هم کمی توضیح بده ممنون
ویسبار ادونس دسکتاپ روی wm2003 نصب نمیشه مشکل از منه یا این برنامه مخصوص wm5به بالاست؟
Vista (Dark Blue Edition) - QVGA Theme pack
wisbar advance v2.6 or later , wisbar advance desktop v1.4 , Resco Keyboard and Spb time
Important : Extarct {Vista (Dark Blue Edition).cab} file on your PC it is not steup file
Spb time : first installing Spb black47 skin
![]()
Vista Dark Blue Edition دانلـــود
آقا من ادونس ويزبار رو نصب و رجستر كردم. ادونس دسكتاپ رو هم نصب كردم و مشكلي نيست ديگه( مشكل فايل اكسپلورر داشتم كه حل شد) حالا نميدونم تم رو بايد كجا كپي كنم؟ :wacko: خواهش ميكنم دقيق واسم توضيح بدين. 1 دنيا ممنون
ببین همونطوری که خودش تقسیم بندی کرده باید انجام بدین یعنی هر فولدری که از اسمش پیداست رو سرجاش کپی کنید مثلا تو program file هر جا که که wisbar نصبه فولدر ویزبار دسکتاپ هم همونجاست اون رو روش کپی میکنید آیکون رو هم همونجا بزارید کنارش
بقیه رو هم همین طور میبرید میریزید رو فولدر هم اسمشون
من همین کار رو کردم الان کار میکنه