• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خوب پانتی جان ..من اومدم..میدونی خیلی منتظر این موقعیت بودم...اما خواهشا جان استاد که انقد دوسش داری نپیچون..میشناسمتا..نگی نمیدونو در بارش فکر نکردم..هرچقدر میخوای فکر کن بعدا جواب بده...
خوب....:D:pازآسون به سخت
1-چرا از استاد خوشت میاد؟؟
2-افسانه شجاعان چقدر روزندگی معمولیت اثر گذاشت//؟
3-بهترین کاربر pt کی رو انتخاب میکنی؟؟(یه نفر از خانم ها و یه نفرم از خانم ها)
4-خوش اخلاق ترین؟؟
5-رک ترین؟؟
6-ار فوتبال خوشت میاد؟؟
7-بین آبی و قرمز کدومو انتخاب میکنی//
8-از چه کشوری خوشت میاد؟
9-ببینم persiana یعنی چی؟
10-سربازی رفتی؟؟;):D
11-غذای مورد علاقت چیه؟؟
12-التبه اینو من تقریبا میدونم اما بقیه هم حق دارن دیگه..از کدوم خواننده خارجی و ایرانی خوشت میاد؟؟
خوب بذار کمی سختش کنیم...دیگه..
13-ببینم اهل نمارو روزه هستی؟؟
14-خوب ریسس جمورتو دوست داری؟؟
15-دوست پسر داری؟؟راستشو بگو...؟؟
16-به نظرت فرق بین بلال و هویج چیه؟؟
17-این ********** یعنی چی؟؟
18-به معجزه اعتقاد داری؟؟
19-کجای تهران میشنین؟؟
20-الان کاری انجام میدی در دنیای واقعی؟؟منظورم اینکه اگر شغلی داری چیه؟؟
خوب پانتی جان فعلا اینارو جواب بده تا به استاد نشون بدم تا بعد...:p:cool::rolleyes::D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ببخشيد، ميگم اشکالى ‌نداره اگه من بقيه ى سؤالات رو فردا صبح جواب بدم؟ :blush:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام پرشیانا جان خوبی؟ سرماخوردگیت خوب شد :دی

لیسانستم همینی هست که تو فوق خوندی؟
زبان رو خودت یاد گرفتی یا رفتی کلاس؟
سرعت تایپت چقدره؟
از شرکت هواپیماییت چه خبر؟ :پی
الان چقدر چینی بلدی؟
بعداز افسانه شجاعان کدوم یکی از سریال های چینی رو دیدی؟ از کدومش بیشتر خوشت اومده؟
بین بچه های فروم کیا رو دیدی؟ یا اینکه دوست داری ببینی؟
چرا پستات اینقدر طولانین؟ تازه از وقتی که قرار شد پستاتو تو چند تا پست بکنی اینقدرن قبلنا که کیلومتری بودش :پی
این سایتت چرا شونصد ساله آپ دیت نشده؟
راستی تک فرزندی؟ یا خواهر برادر داری؟
درسته اونایی که یه بچه دارن بچشون لوس میشه؟
302.gif

فعلا همینا بازم خدمت میرسم :دی

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد، ميگم اشکالى ‌نداره اگه من بقيه ى سؤالات رو فردا صبح جواب بدم؟ :blush:

عجب..باشه..من که گفتم خواهر بزرگگ..فقط نپیچونیا سوالا رو..بابا فردا اول صبح جدید بده من کلی سوال آماده میخوام کنم که بستگی به جواب اینا داره....:p

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام

من هم چند تا سوال از شما داشتم..... البته جسارت بنده را باید ببخشید . هر کدوم را که دوست نداشتی جواب نده

شما احتمالا مسئول گزينشى چيزى نيستيد؟!

1. ایا شما نماز می خوانید: نظرتان در مورد اینکه نماز انسان را فرشته خو می کند چیست یا اینکه نماز انسان را از بدی باز می دارد
طالبان هم نماز مى‌خوانند، ايا فرشته خو و نيک کردار هستند؟

2.اگر یه روز یه کمونیست به شما بگویید که: که در اینده ثابت می شود که خدا وجود ندارد شما به وی چه جوابی می دهید؟
نظر هر کس براى‌خودش محترمه، به علاوه لازمه ى شرکت در چنين بحث هايى اينه که طرف خودش به درک و شناخت بالايى از خداوند دست پيدا کرده باشه و همچنين حاضر جواب بوده و تو جواب دادن کم نياره. من اگر تو چنين بحثى شرکت کنم ماجرام ميشه مثل اون دو نفرى‌که يکيشون مى‌گفت من خدا رو قبول ندارم چون نمى‌ بينمش و طرف هم يه چک زد تو گوشش و نفر مقابل گفت آخ، چرا ميزنى، دردم اومد و سيلى زننده هم با تعجب گفت درد؟! کو، منکه نمى بينم!!! منتها اون مال دوران گذشته بود، اگه من بخوام از اين روش برم و يه چک بزنم تو گوش طرف تا بعدا براش دليل بيارم، اونم اسلحه شو ميکشه و منو در جا ميکشه! کمونيسته ديگه!!! در امر به معروف هم که داريم اگر جان يا آبرويتان به خطر ميفتد کارى‌ نکنيد، پس من وارد اين بحث نمى شوم. افراد ديگرى هستند که اين کار را انجام دهند. در ضمن، ممکنه طرف خدا رو قبول نداشته باشه ولى‌ اعمالش خيلى‌خيلى خداپسندانه تر از کسى‌ باشه که دم از مؤمن و خداشناس بودن ميزنه.

راستى يه سؤال، ‌مجاهدين خلق (منافقين) مگه کمونيست نيستند، پس چرا اينقدر مذهبى هستند؟

3.اگر در یک عمل نا خواسته قرار بگیرد و مجبور به انجام یکی از این دو کار شوید
شخصی:f34r: به شما می گویید برای اینکه پدر و مادرتان را نکشد باید این فرد را که اتفاقاً از او خوشتان نمی اید باید بکشید حال این کار را می کنید یا نه ؟ اگر ان فرد یک انسان گنه کار باشد چطور
اين چيزا تو فيلم اتفاق ميفته، بعد مگه من چه شخص خاصى هستم که يکى به خودش زحمت بده و بياد چنين چيزى رو از من بخواد (سوپر ديوانه بايد باشه اگه بياد سراغ من!)، ولى اگرم چنين چيزى پيش بياد خودشو ميکشم، چرا يکى ديگه رو بکشم. تازه اگه ميخواستم هر کسى رو که ازش خوشم نمياد بکشم تا حالا جمعيت ايران نصف و شايدم کمتر شده بود :f34r:

کشتن به بهانه ى‌گناهکار بودن طرف هم يه جور کلاه شرعى گذاشتن براى فرار از مجازاته، مگه ما کى‌هستيم که تعيين کنيم طرف گناهکاره يا نه؟ اصلا مگه ما خودمون از هر گونه گناه مبرا هستيم که بخوايم براى بقيه تعيين تکليف کنيم؟ استغفرالله.

4.اگر در جایی به کسی ظلم شود ایا شما به دفاع از وی بر می خیزید؟
اگه حق با اون باشه و امکان حمايت ازش وجود داشته تا اونجا که بتونم بهش کمک ميکنم با اين اميد که طرف تو زرد از آب در نياد و کارى ‌نکنه که بعدش بگم چه اشتباهى ‌کردم بهش کمک کردم که از اين موارد زياد داشته ايم در خانواده مون :wacko:

5.اگه بتونی به وسیله کامپیوتر فقط با 5 انسان ارتباط زنده داشتی با کی دوست داری این ارتباط را داشته باشی..منظورم از ارتباط زند اینکه بتونیی پیش انها بروی، یا انها پیش تو بیایند
افراد خانواده ام.

6.نظرت در مورد این کلمات بگو یا یک تعریف از انهای که در مورد شان می دونی بده .
1.جنگ و مبارزه : خونريزى، کشت و کشتار، نابودى شهرها، ولى‌وقتى‌چاره اى‌نيست بايد انجامش داد. البته بمب هاى گوگلى هم که براى دفاع از ‌نام خليج فارس و عليه فيلم مسخره ى 300 ساخته شده هم يک نوع روش مبارزه ى بدون درد و خونريزيست و شديدا حمايت مى شود ;)

صلح چيز خوبيه، تفکر هم که مشخصه، مى انديشم پس هستم.

از کجا معلوم خودى دشمن نباشه و دشمن خودى تر از هر خودى. دشمن دانا به ز خودى ‌نادان!!!!

شيخ الرئيس ابو على سينا، دانشمند، فيلسوف و پزشک ايرانى، نويسنده ى کتاب هاى شفا و قانون که بر خلاف اسامى‌غلط اندازشون اولى در حوزه ى فلسفه است و دومى در حوزه ى طب. آرامگاهش هم که در همدان کاملا مشخص و معروفه.

فيلسوف و جامعه شناس فرانسوى

6.عزاداران بیل
بچه بودم، نميدونستم اسمشو چجورى تلفظ ميکنند با خودم ميگفتم مگه براى بيل هم عزادارى مى‌کنند!!!

بزرگ علوى

8 .پایان تاریخ
از نوستراداموس بپرسيد!

بايد ديد پشت پرده چه خبره!!

10. خدمت وظیفه عمومی ( سربازی)
تک فرزندم، کف پام هم صافه، سربازى نمى‌برنم :lol:

7. نظرت در مورد زن یکی، خدا یکی چیه :(
منظور جنابعالى ‌رو از اين سؤال متوجه نشدم؟ يعنى آقايون بايد حرمسرا داشته باشند؟!!! :eek:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خوبازآسون به سخت
1-چرا از استاد خوشت میاد؟؟
خوب منکه نمى‌دونستم آخرش اينجورى ميشه، ولى از اول داستان شخصيت متفاوتى داشت، با وقار بود، متين بود، فرهيخته بود، خانواده دوست بود و از همه مهمتر جذاب بود :p

2-افسانه شجاعان چقدر روزندگی معمولیت اثر گذاشت//؟
تا حالا بهش فکر نکردم. از چه نظر مثلا؟

3-بهترین کاربر pt کی رو انتخاب میکنی؟؟(یه نفر از خانم ها و یه نفرم از خانم ها)
براى پيشگيرى‌از هرگونه سو برداشت و ناراحتى‌و دلخورى، کسى را نام نمى برم ;)

4-خوش اخلاق ترین؟؟
5-رک ترین؟؟
اينا هم همون جواب بالا!

6-ار فوتبال خوشت میاد؟؟
قبلا دوست نداشتم، ولى‌از بس تلويزيون هيچ برنامه ى بدردبخورى براى تماشا نداشت مگر فوتبال، کم کم ما هم فوتبالى شديم ^0^

7-بین آبی و قرمز کدومو انتخاب میکنی//
هيچکدوم، البته يه زمانى طرفدار آبى بودم ولى الان از هيچکدومشون خوشم نمياد، حتى تيم ملى‌هم مايه ى آبروريزيه، استثنا فقط على داييه که چون ازش خوشم مياد پس هر تيمى‌ که توش باشه احتمالا همون رنگ ميشم، الان کجاست، تو سايپاست؟ پس نارنجيم :p

8-از چه کشوری خوشت میاد؟
اول ايران، بعد هم چين.

9-ببینم persiana یعنی چی؟
يه اسمه، داستان پيدايشش هم بر ميگرده به اينکه يه بار يه جا خوندم که تو فارسى هم ميشود با افزودن الف به پايان کلمات آنها را مؤنث ساخت، مثلا آرين يا آريان نام پسره که با افزوده شدن ا به آخرش ميشه آريانا که نام دختره. منم يه ا به آخر پرشين اضافه کردم و شدم پرشيانا. البته اين پيش از زمان آمدن به پى تيه، پرشيانا در حقيقت نام شرکت هواپيمايى مجازى‌من تو شبيه ساز پرواز مايکروسافته :D

10
-سربازی رفتی؟؟
از اون سؤال ها بود ;)

11-غذای مورد علاقت چیه؟؟
من خيلى بد غذام، از غذاهاى‌دريايى‌که متنفرم، مرغ رو هم با بدبختى‌ و تحت شرايطى‌ که هيچ بويى نده ميخورم :wacko: ولى‌ از اينا خوشم مياد:
ايرانى‌ها: چلوکباب خانگى - آش رشته با يک عالمه کشک توش - قيمه پلو
خارجى ها: اسپاگتى - پيتزا - لازانيا - بيف استروگانف (دهنم آب افتاد!!)

12-التبه اینو من تقریبا میدونم اما بقیه هم حق دارن دیگه..از کدوم خواننده خارجی و ایرانی خوشت میاد؟؟
از کجا ميدونى؟!
ايرانى‌ها: کوروش يغمايى - عليرضا عصار - گروه آريان
خارجى ها: Cliff Richard - Chris de Burgh - Pink Floyd - Queen - Deep Purple - Iron Maiden

اصولا من از اکثر خوانندگان قديمى (دهه هاى 50، 60 و اوايل 70 ميلادى) خوشم مياد ^_^

شما هم رفتى‌ تو کار گزينش؟!!

14-خوب ریسس جمورتو دوست داری؟؟
مشکوک ميزنى برادر ها!

15-دوست پسر داری؟؟راستشو بگو...؟؟
نيازى به دروغ گفتن نيست چون اين موضوعى نبوده که هيچ وقت جزو علاقمندى‌هاى ‌من باشه.

16-به نظرت فرق بین بلال و هویج چیه؟؟
بلال سر بوته سبز ميشه،‌ هويج زير زمين
بلال يک نقطه داره، هويج 3 تا
بلال ميتونه اسم آدم باشه ولى‌هويج نميتونه!!

17-این ********** یعنی چی؟؟
يک سؤال گزينشى ديگر!

18-به معجزه اعتقاد داری؟؟
اگه سرعت اينترنت من الان درست بشه بله :f34r:

19-کجای تهران میشنین؟؟
منطقه ى 3

20-الان کاری انجام میدی در دنیای واقعی؟؟منظورم اینکه اگر شغلی داری چیه؟؟
نخير، بيکارم، غاز مى چرونم!!!

خوب پانتی جان فعلا اینارو جواب بده تا به استاد نشون بدم تا بعد...
استاد خودش همه ى‌اينا رو ميدونه که!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام پرشیانا جان خوبی؟ سرماخوردگیت خوب شد :دی
قربانت، سرما خوردگى ‌نبود، يه جور عفونت بود به گمانم، در هر صورت فعلا که همچنان ضعف دارم ( از تب 40 درجه رسيدم به وارفتگى 35 درجه!!)

لیسانستم همینی هست که تو فوق خوندی؟
نه، ليسانسم مترجمى‌زبان انگليسى بوده :wacko:

زبان رو خودت یاد گرفتی یا رفتی کلاس؟
الفباشو مامان بزرگم يادم داد، بعد از پنجم دبستان رفتم کلاس، در دوران راهنمايى و دبيرستان هم خوشبختانه معلمان زبان خيلى‌خيلى خوبى داشتيم و کلى چيز رو از همون معلمين مدرسم ياد گرفتم ^_^

سرعت تایپت چقدره؟
افتضاح، تا من يه چيزى رو اينجا بنويسم و پست کنم مى بينم که 4 نفر قبل از من همزمان جواب دادند :eek:

از شرکت هواپیماییت چه خبر؟ :پی
سلام ميرسونه :p والله از وقتى بنزين جيره بندى شده چيزى‌ نداريم بريزيم تو باک هواپيماها، براى‌همين پروازى هم انجام نميديم :wacko:

الان چقدر چینی بلدی؟
يه 10 - 12 تا کلمه اى بلدم :f34r:

بعداز افسانه شجاعان کدوم یکی از سریال های چینی رو دیدی؟ از کدومش بیشتر خوشت اومده؟
سريال چينى زياد ديدم ولى ‌از نام آشناهايى که اينجا تو پى تى ‌هم هست فقط افسانه ى عقاب هاى مبارز که چندان هم مورد پسندم واقع نشد. ولى سريال هايى که خيلى‌خيلى ازشون خوشم اومده ايناست (به دليل تنبلى‌در توضيح لينکشون کردم به دراما ويکى):

ژانر جنايى:
Beipan (به معناى خيانت)

ژانر تاريخى:
Undercover Swordman
The Great Dunhuang

اين سريال آخريه بدجورى رو من تأثير گذاشت چون همزمان بود با آبگيرى سد 30وند و تو اين سريال ميديدم چطور ملت از جون خودشون ميگذشتند تا آثار باستانيشون رو از گزند دزدان و غارتگران در امان دارند و اينجا داشتند همه چيرو ميکردند زير آب :(

بین بچه های فروم کیا رو دیدی؟ یا اینکه دوست داری ببینی؟
از نظر عکسى خيلى ها رو، از نظر رو در رو فقط دنى و دلا رو.

چرا پستات اینقدر طولانین؟ تازه از وقتی که قرار شد پستاتو تو چند تا پست بکنی اینقدرن قبلنا که کیلومتری بودش :پی
آخه من در زندگى قبليم طومار نويس جناب سلطان بودم
302.gif

این سایتت چرا شونصد ساله آپ دیت نشده؟
بيکاز حالم نيامده!!!

راستی تک فرزندی؟ یا خواهر برادر داری؟
خوشبختانه تک فرزندم :)

درسته اونایی که یه بچه دارن بچشون لوس میشه؟
امکانش هست ;)

فعلا همینا بازم خدمت میرسم :دی
خواهش ميکنم، بفرماييد
167.gif

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
ای ای خواهر..بازم پیچوندی..آخه بار چی میپیچونی سوالا رو...گزینشی نداره..صندلی داغه دیگه..جواب ندی که داغ نمیشه...
از کجا ميدونى؟
از اونجایی میدونم که ماهی چند بار به سایت سر میزنم...
خوب ریسس جمورتو دوست داری؟؟
اینو لطفا جواب بده دیگه خواهر..استاد کلموکند....
خدایی کجا خواستی گزینش شی اینو ازت پرسیدن؟؟
جان استاد جواب بدیا...اگر قرار باشه سوالهای سخت و جواب ندی که امیدی برای سوال کردن نمیمونه..
بازم چند تا سوال دیگه
1-تا حالا عاشق شدی/؟؟
2-دنبال کار نرفتی یا حال نداری کار کنی؟/چون برای شما کار باید خوب باشه..
3-بهترین بازیگر مرد ایرانی و خارجی؟؟
4-بهترین بازیگر زن ایرانی و خارجی..؟؟
5-ببینم اگر الان بهت بگن بیا تو افسانه شجاعان نقش ین ین رو بازی کن چی کار میکنی؟؟فرض کن گفتنا..نگی نمیگنو ایم حرفا...اگر رد میکنی دلیلت چیه؟؟
6-یه خاطره قشنگ از دوران 19تا 21 سالگی یا اصلا دوران دانشجوییت بگو...
7-با این کلمه ها جمله بساز
دون فان بوبی...
شیان
لینخو
تیان
8-به چه رشته ای به غیر از رشته خودت علاقه داری؟؟
9-میونت با سیاست چیه؟؟نقد میکنی؟؟
10-عقابهای مبارزو دیدی که؟؟از کدوم شخصیتش خوشت میاد//؟؟
11-ببینم فکر میکنی زرنگی؟؟هوشت خوبه؟؟
12-پایتخت اوگاندا چیه؟؟:wacko::p
خوب اینا دیگه سوالهای خودم بود..بدون اجازه استاد پرسیدم..
بلال سر بوته سبز ميشه،‌ هويج زير زمين
بلال يک نقطه داره، هويج 3 تا
بلال ميتونه اسم آدم باشه ولى‌هويج نميتونه!!
ضمنا فرق بلال و هوچی اینا نیست...بلال تو فیلم محمد رسول الله بازی کرده اما هویچ رو راش ندادن...فرقشون اینه..:lol::p

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
شما احتمالا مسئول گزينشى چيزى نيستيد؟!
نیستم:)
طالبان هم نماز مى‌خوانند، ايا فرشته خو و نيک کردار هستند؟
100 البته منظور من نماز گروه های تند رو مرتدد و دارای اسلام امریکایی نبود.:(
به هر حال فکر کنم شما مسلمان نباشید ...:( وشاید هم تجر به نماز را نکردید... البته عده زیادی نماز را از روی عادت می خوانند.......;)

نظر هر کس براى‌خودش محترمه، به علاوه لازمه ى شرکت در چنين بحث هايى اينه که طرف خودش به درک و شناخت بالايى از خداوند دست پيدا کرده باشه و همچنين حاضر جواب بوده و تو جواب دادن کم نياره. من اگر تو چنين بحثى شرکت کنم ماجرام ميشه مثل اون دو نفرى‌که يکيشون مى‌گفت من خدا رو قبول ندارم چون نمى‌ بينمش و طرف هم يه چک زد تو گوشش و نفر مقابل گفت آخ، چرا ميزنى، دردم اومد و سيلى زننده هم با تعجب گفت درد؟! کو، منکه نمى بينم!!! منتها اون مال دوران گذشته بود، اگه من بخوام از اين روش برم و يه چک بزنم تو گوش طرف تا بعدا براش دليل بيارم، اونم اسلحه شو ميکشه و منو در جا ميکشه! کمونيسته ديگه!!! در امر به معروف هم که داريم اگر جان يا آبرويتان به خطر ميفتد کارى‌ نکنيد، پس من وارد اين بحث نمى شوم. افراد ديگرى هستند که اين کار را انجام دهند. در ضمن، ممکنه طرف خدا رو قبول نداشته باشه ولى‌ اعمالش خيلى‌خيلى خداپسندانه تر از کسى‌ باشه که دم از مؤمن و خداشناس بودن ميزنه.
100 درصدد تایید می شه:lol:
هر چند که به دو سوال ربطی نداشت :lol:
راستى يه سؤال، ‌مجاهدين خلق (منافقين) مگه کمونيست نيستند، پس چرا اينقدر مذهبى هستند؟
مقدس نمایی الان تو همه جا بابه
اسلام کمونیستی دیگه.....می گفتند اگه نماز نخوانی و تو این گروه باشی عضو مجاهیدین خلق نیستی و....

اين چيزا تو فيلم اتفاق ميفته، بعد مگه من چه شخص خاصى هستم که يکى به خودش زحمت بده و بياد چنين چيزى رو از من بخواد (سوپر ديوانه بايد باشه اگه بياد سراغ من!)، ولى اگرم چنين چيزى پيش بياد خودشو ميکشم، چرا يکى ديگه رو بکشم. تازه اگه ميخواستم هر کسى رو که ازش خوشم نمياد بکشم تا حالا جمعيت ايران نصف و شايدم کمتر شده بود :f34r:

مگه این که طرف واقعاً یه سوپر دیونه باشه:blink:

کشتن به بهانه ى‌گناهکار بودن طرف هم يه جور کلاه شرعى گذاشتن براى فرار از مجازاته، مگه ما کى‌هستيم که تعيين کنيم طرف گناهکاره يا نه؟ اصلا مگه ما خودمون از هر گونه گناه مبرا هستيم که بخوايم براى بقيه تعيين تکليف کنيم؟ استغفرالله.
بی جواب :(
اگه حق با اون باشه و امکان حمايت ازش وجود داشته تا اونجا که بتونم بهش کمک ميکنم با اين اميد که طرف تو زرد از آب در نياد و کارى ‌نکنه که بعدش بگم چه اشتباهى ‌کردم بهش کمک کردم که از اين موارد زياد داشته ايم در خانواده مون :wacko:
:lol::lol::lol:
افراد خانواده ام.
:lol:
1.جنگ و مبارزه : خونريزى، کشت و کشتار، نابودى شهرها، ولى‌وقتى‌چاره اى‌نيست بايد انجامش داد. البته بمب هاى گوگلى هم که براى دفاع از ‌نام خليج فارس و عليه فيلم مسخره ى 300 ساخته شده هم يک نوع روش مبارزه ى بدون درد و خونريزيست و شديدا حمايت مى شود ;)
چرا همه دوستان فکر می کنند من جنگ برای کشتن را مثال زدم:(

صلح چيز خوبيه، تفکر هم که مشخصه، مى انديشم پس هستم.

از کجا معلوم خودى دشمن نباشه و دشمن خودى تر از هر خودى. دشمن دانا به ز خودى ‌نادان!!!!
شناخت دشمن از خودی سخته، ولی باید انسان مواضب باشه:(

شيخ الرئيس ابو على سينا، دانشمند، فيلسوف و پزشک ايرانى، نويسنده ى کتاب هاى شفا و قانون که بر خلاف اسامى‌غلط اندازشون اولى در حوزه ى فلسفه است و دومى در حوزه ى طب. آرامگاهش هم که در همدان کاملا مشخص و معروفه.
:lol::lol::lol:

فيلسوف و جامعه شناس فرانسوى
یه بار که درباره خداشناسی طبیعی دنبال اطلاعان می گشتم کتاب ها ی ایشون خوندم :( البته به کسی پیشهاد نمی کنم که بخونه چون ممکنه بعد اش :eek:
بچه بودم، نميدونستم اسمشو چجورى تلفظ ميکنند با خودم ميگفتم مگه براى بيل هم عزادارى مى‌کنند!!!

از نوستراداموس بپرسيد!
:(

بايد ديد پشت پرده چه خبره!!
;)

تک فرزندم، کف پام هم صافه، سربازى نمى‌برنم :lol:
:wacko:

منظور جنابعالى ‌رو از اين سؤال متوجه نشدم؟ يعنى آقايون بايد حرمسرا داشته باشند؟!!!

من کی گفتم...منظور نفوذ رنان تا خدا هم بود :lol:

زیبا جواب دادی متشکرم :)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
قربانت، سرما خوردگى ‌نبود، يه جور عفونت بود به گمانم، در هر صورت فعلا که همچنان ضعف دارم ( از تب 40 درجه رسيدم به وارفتگى 35 درجه!!)

به سلامتی هر چه زودتر خوب بشی :D

افتضاح، تا من يه چيزى رو اينجا بنويسم و پست کنم مى بينم که 4 نفر قبل از من همزمان جواب دادند :eek:

پس این پست های شونصد کیلومتری رو چطوری میزنی؟ چقدر طول میکشه؟:blink:
از نظر عکسى خيلى ها رو، از نظر رو در رو فقط دنى و دلا رو.

عکسه منم دیدی؟ کی بهت داده اگه دیدی؟
آخه من در زندگى قبليم طومار نويس جناب سلطان بودم
302.gif

کدوم سلطان؟:p

ادامه سوالام :دی

تو کارهای خونه چقدر کمکه مادرت میکنی؟
بچه بودی شیطون بودی؟
الان چی هنوز شیطونی؟
یه مورد از شیطنت های بچه گیتو بگو؟
شده تو خیابون اتفاقی بیوفته برات که کلی خجالت بکشی؟
آدم خجالتی هستی اصلا؟
از حق خودت دفاع میکنی؟ یا یکی باید بیاد حقتو بگیره؟
ورزشکار هستی؟ الان میتونی 100 متر بدوی؟ یا 5 کیلومتر پیاده روی کنی؟ یا همه جا با تاکسی میری:p
محله های تهران رو خوب بلدی؟
یکی تو خیابون ازت ادرس بخواد میتونی راهنماییش کنی؟ یا میفرستیش نا کجا آباد؟
آدم رکی هستی؟ میتونی راحت حرفتون به طرف مقابم بزنی؟ یا از گفتم حرف فرار میکنی؟
میتونی راحت به طرف مقابلت بگی نه؟
سکوت رو به بحث ترجیح میدی؟
آدم روراستی هستی؟ اگه کسی باهات روراست نباشه چی کار میکنی؟
دوست داری دیگران حرفشونو رگ و راست بهت بزنم یا اصلا نگن یا غیر مستقیم بهت بفهمونن منظورشونو؟
ادم با احساسی هستی یا سرد و خشکی؟
احساسات رو بروز میدی یا تو داری؟
اگه بدونی یکی دوست داره چطوری باهاش برخورد میکنی؟ ( در شرایطی که طرف با رفتارش بهت فهمونده ولی به زبون چیزی نگفته بهت این شرایط منظورمه)

شاید مزاحم شدم بازم:f34r:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
یه پیشنهاد هم برای شما ..........

یه پیشنهاد هم برای سوال کنندگان داشتم بهتر است سوالات دینی مانند روزه نماز دین و..... پرسیده نشود . چون این سوالات کمی در محیط های دوستانه ممکن سبب بعضی چیزها شود:(

این چه طرز برخورده دوست عزیز؟ شما چطور به کسی که هیچ گونه شناختی ازشون نداری اینجوری حرف میزنی و توهین میکنی؟ شاید از نظر خودتون توهین نباشه ولی از نظر من و خیلیا ممکنه این طرز برخوردتون و واکنشی که نسبت به جواب هایی که به سوالاتون داده شده ، نشان دادین چندان جالب نباشه .
سعی کنید هیچ وقت با یک جمله و عبارت درباره شخص یا اشخاصی نظر ندید. بهتره 2 پست آخری رو که زدین مورد باز نگری و اصلاح قرار بدین چون لحن و کلامتون چندان جالب و دلنشین نیست.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اما ممکن است بعضی از نظرات شما، سبب توهین به ملت امروز ایران شود.
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

منکه از حرف هاى ‌شما چيزى سر در نياوردم، به نظرم کامپيوترتون يه چيزاى ديگه براتون نمايش داده که اينجور تهمت ناروا مى زنيد. البته بسى خوشحال ميشم اگر بفرماييد کجاى حرف هاى‌من توهين بود، اونم به مردم امروز ايران (در ضمن فکر نکنم مرزبندى‌ کردن بين ملت يک کشور کار شايسته اى‌ باشه)

در ابطه با جامعه و شرايط کنونى فکر کنم اگه من مشکلى‌ باهاش داشتم الان تو اين کشور نبودم و در صدد پيدا کردن راهى‌براى‌رفتن از اينجا بودم نه اينکه بگم دوست دارم تو ايران باشم و همينجا زندگى‌کنم، به گمانم بهتره شما چشمهايتان را بشوييد و جور ديگر (مثبت) نگاه کنيد.

و در رابطه با مسائل دينى و شرعى، خوب من يه چيزى در اين رابطه بگم، کسى که خدا براش عزيزه و بهش اعتقاد داره هيچ نيازى‌ نداره که تو بوق و کرنا کنه که من نماز ميخونم و روزه ميگيرم و عبادت ميکنم و به دستورات قرآن عمل مى‌کنم. شما هم مورد مناسبى‌ رو در اين رابطه براى تهمت زدن بهش انتخاب نکرديد چون اصلا شما نميدانيد که من کى‌هستم و از چه خانواده اى‌ و شجره نامه ام به چه شخصى مى رسد. البته خب شما که برداشتتون از حرف هاى ‌من يه چيز ديگه بوده مختاريد که تصور کنيد که من مسلمان هستم يا نيستم، اعتقاد دارم يا نه ولى ‌اون کسى‌که بايد ببينه و قضاوت کنه شخص ديگرى است که اتفاقا در جاى ‌حق هم نشسته و هيچ چيز از نظرش پوشيده نيست.

والسلام.

پ.ن. از دوستان عزيزى هم که نوشته هاى‌من رو خوندند تقاضا ميکنم اگر مورد توهين آميزى درش مشاهده کردند به من هم بگويند تا خودم هم متوجه بشوم. مرسى.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خدایی کجا خواستی گزینش شی اینو ازت پرسیدن؟؟
صدا و سيما

1-تا حالا عاشق شدی/؟؟
اگه آدم واقعى در زندگى ‌واقعى‌ از جنس مخالف منظورته، نه.

2-دنبال کار نرفتی یا حال نداری کار کنی؟/چون برای شما کار باید خوب باشه..
خوب دنبال کار مگه ميشه نرفت، ولى بدون پارتى‌که آدم به جايى نميرسه
306.gif

3-بهترین بازیگر مرد ایرانی و خارجی؟؟
ايرانى: پرويز پرستويى، جمشيد مشايخى، محمد رضا شريفى‌نيا،
خارجى (سخت شد!): بدون ترتيب: هامفرى بوگارت، کلارک گيبل، جک نيکلسون، پل نيومن، مارلون براندو، کلينت ايستوود، رابرت ردفورد (اصلا تمام هنرپيشگان قديمى عاليند :happy:) و صد البته هنرپيشه ى‌نقش استاد عزيزم وى زى :rolleyes:

4-بهترین بازیگر زن ایرانی و خارجی..؟؟
ايرانى: سوسن تسليمى، بيتا فرهى، هديه تهرانى
خارجى: آدرى هپبورن، نيکول کيدمن

5-ببینم اگر الان بهت بگن بیا تو افسانه شجاعان نقش ین ین رو بازی کن چی کار میکنی؟؟فرض کن گفتنا..نگی نمیگنو ایم حرفا...اگر رد میکنی دلیلت چیه؟؟
نميخوام، ين ين همه اش با لينخوئه، تازه با استاد هم مشکل داره، من ترجيح ميدم بيشتر نقش شانار رو بازى کنم چون به استاد نزديکتره :p

6-یه خاطره قشنگ از دوران 19تا 21 سالگی یا اصلا دوران دانشجوییت بگو...
بايد برم تقويم ها و دفترچه هاى‌خاطراتمو نگاه کنم تا يادم بياد، در حال حاضر آلزايمرم عود کرده، چيزى يادم نمياد ^0^

-با این کلمه ها جمله بساز
دون فان بوبی...
شیان
لینخو
تیان
در مراسم ازدواج دونفان بوبى با تيان، لينخو و شيان هم به عنوان شاهد حضور داشتند و براى اين زوج خوشبخت آرزوى شادکامى‌کردند!!!!!!!!!!

8-به چه رشته ای به غیر از رشته خودت علاقه داری؟؟
رشته شو نميدونم ولى‌من هنوزم دلم ميخواد خلبان 747 بشم
sigh.gif

9-میونت با سیاست چیه؟؟نقد میکنی؟؟
علاقه اى بهش ندارم.

10-عقابهای مبارزو دیدی که؟؟از کدوم شخصیتش خوشت میاد//؟؟
خوان يائوشى :happy:

11-ببینم فکر میکنی زرنگی؟؟هوشت خوبه؟؟
هوشم بدک نيست ولى زبل نيستم
306.gif

12-پایتخت اوگاندا چیه؟؟:wacko::p
کامپالا ;)

خوب اینا دیگه سوالهای خودم بود..بدون اجازه استاد پرسیدم..
اشکال نداره، جريمه اش يک سال تبعيد به غار توبه است که اونجا هم ظاهرا چندان بد نميگذره. شمشيرزنى‌هاى‌جديد ياد ميگيرى :p

ضمنا فرق بلال و هوچی اینا نیست...بلال تو فیلم محمد رسول الله بازی کرده اما هویچ رو راش ندادن...فرقشون اینه
خوب تو اون مورد آخر که گفتم بلال ميتونه اسم آدم باشه ولى‌هويج نه، منظورم به همين فيلم بود ديگه ;)

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
ها...الحق که خواهری...خدایی من تاحالا هیچ کسو ندیدم انقدربامن تفاهم داشته باشه..تو بازیگرها و خواننده ها که یکی دوتا بیشتر فرق نبود..سر خوانم که کلی تفاهم...الحق بهترینشونه ها...
خوب میگذریم...
پ.ن. از دوستان عزيزى هم که نوشته هاى‌من رو خوندند تقاضا ميکنم اگر مورد توهين آميزى درش مشاهده کردند به من هم بگويند تا خودم هم متوجه بشوم. مرسى.
خواهر خوب این دوستمون شاید منظور شما رو اصلا نفهمیدن ..شما هیچ توهینی نکردین...ان شالله که ایشونم قصدی نداشتن..
خب میریم سراغ سوالها دوباره
1-منظورت در دنیای واقعی که عاشق نشدی یعنی چی؟؟حالا مگه مجازی شدی؟؟
2-ببینم متولد اسفند هستی؟؟اگر نه بگو چه ماهی به دنیا اومدی؟؟
3-تاحالا کشور خارجی رفتی؟؟
4-به نظرت چرا مخابرات قیمت sms رو کم کرد؟؟
5-ببینم اسم رییس جمهور اوگاندا چیه؟:p:happy::D
6-اصولا تفریحاتت به غیر از اینترنت و شبکه چیه؟؟
7-از ریاضی خوشت میاد؟؟
8- از یانگوم خوشت میاد؟؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به سلامتی هر چه زودتر خوب بشی :D
مرسى ^_^

پس این پست های شونصد کیلومتری رو چطوری میزنی؟ چقدر طول میکشه؟
اگه نياز به فکر کردن زياد نداشته باشه نيم ساعت، در غير اينصورت از يک تا چند ساعت (خيلى‌ها رو من شب قبلش مينويسم، فرداش کپى و پيستشون ميکنم فقط :D)

عکسه منم دیدی؟ کی بهت داده اگه دیدی؟
نه نديدم متأسفانه چون ظاهرا ازش به شدت محافظت ميشه و طى عملياتى ميشن ايمپاسيبلى ميشه بهش دست يافت که اونم از توان ما خارج است :rolleyes:

سلطان صاحبقران :p

تو کارهای خونه چقدر کمکه مادرت میکنی؟
من بچه ى خوبيم، ساعاتى‌که پاى کامپيوتر نيستم مشغول کمک کردن به مامانم هستم که خودش خونه نيست :happy:

بچه بودی شیطون بودی؟
من هميشه بچه ى‌آرومى بودم، ساکت و بى صدا، نمره ى‌انضباطم هم هميشه 20 بود، ولى يه مدت شديدا کنجکاو شده بودم ببينم تو اتاق سر پشت بوم که درش قفل بود چى داريم، اين بود که طى‌عملياتى جيمز باندى کليد آنجا را به دست آوردم و رفتم و مشغول کشف و شهود بودم که باد زد و در خود پشت بام بسته شد و از اونجاييکه يه وقت دزد نتونه از اون در بياد تو، دستگيره ى سمت بيرونشو برداشته بودند من ماندم آن بالا و باقى‌ماجرا (من هيچ وقت تنبيه نشدم، ممکنه دعوا شده باشم، ولى تنبيه نه، فکرهاى ‌بد بد نکنيد ^^).

الان چی هنوز شیطونی؟
فکر نکنم، حال و حوصله ى شيطنتم نمياد ^.^

یه مورد از شیطنت های بچه گیتو بگو؟
همونى که بالا گفتم :p

شده تو خیابون اتفاقی بیوفته برات که کلی خجالت بکشی؟
آره، از اتوبوس پياده شدم، نفهميدم چى شد، صاف افتادم وسط جوب :f34r:

آدم خجالتی هستی اصلا؟
فراوان، البته به نسبت چند سال پيش الان يه کم بهتر شدم ولى‌ هنوزم انقدر روم زياد نشده که راحت حرفمو بزنم و عرق نکنم و سرخ و سفيد و آبى‌ نشم :blush: حالا تو محيط نوشتارى و مجازى‌مثل ايجا راحتترم ولى در اجتماع واقعى نه. تازه خدا نکنه به من بگن زنگ بزن به فلانى، به هر نحوى‌شده از زيرش در ميرم، مامان بزرگم بهم ميگه تو از تلفن هم خجالت ميکشى؟ طرف که نميخواد بخورتت!!! اينجوريه ديگه :blush:

از حق خودت دفاع میکنی؟ یا یکی باید بیاد حقتو بگیره؟
تا جايى که بتونم خودم دفاع ميکنم ولى شرايطى هم پيش مياد که يکى بايد بياد حقمو بگيره. در کل حق هايى‌ که ازم خورده شده بيشتر از حق هاييست که تونستم بگيرم :(

ورزشکار هستی؟ الان میتونی 100 متر بدوی؟ یا 5 کیلومتر پیاده روی کنی؟ یا همه جا با تاکسی میری
بچه که بودم مدال طلاى‌شنا و ژيمناستيک داشتم. ولى‌الان خيلى ‌تنبل شدم و چاق، شايد اگر کامپيوتر پوشيدنى‌اختراع ميشد نصف اين وزن رو داشتم الان :lol: در ضمن من زياد از خونه بيرون نميرم، ولى اگرم برم، ترجيح ميدم پياده باشم، از ماشين سوارى ‌خوشم نمياد، اگرم مسافت طولانى باشه اتوبوس رو به تاکسى ترجيح ميدم چون ازتفاعش بلنده و ميتونى‌خيلى‌چيزا رو از اون بالا ببينى ^_^

محله های تهران رو خوب بلدی؟
نه، از رو کتاب اطلس تهران آدرس هايى رو که نميشناسم پيدا ميکنم ;)

یکی تو خیابون ازت ادرس بخواد میتونی راهنماییش کنی؟ یا میفرستیش نا کجا آباد؟
اگه جايى باشه که دقيق بدونم، راهنماييش ميکنم، ولى‌اگه کوچکترين شکى ‌توش داشته باشم راحت ميگم نميدونم. چون دوست ندارم مثل کسانى باشم که ازشون آدرس مى‌پرسى و فقط براى‌اينکه نگن نميدونند يه مسير اشتباه رو بهت ميگن که سر از همون ناکجا اباد درميارى :wacko:

آدم رکی هستی؟ میتونی راحت حرفتون به طرف مقابم بزنی؟ یا از گفتم حرف فرار میکنی؟
وقتى‌آدم خجالتى باشه، نميتونه خيلى رک باشه
sigh.gif

البته وقتى‌ به شدت عصبانى‌بشم داستان کمى‌فرق خواهد کرد :f34r:

میتونی راحت به طرف مقابلت بگی نه؟
نه
306.gif

سکوت رو به بحث ترجیح میدی؟
اگر ارزش بحث کردن داشته باشه و طرف هم آدم منطقيى باشه خوب بحت ميکنم وگرنه سکوت خودش سرشار از ناگفته هاست ;)

آدم روراستی هستی؟ اگه کسی باهات روراست نباشه چی کار میکنی؟
فکر کنم باشم. در مورد طرف مقابل هم شايد تو شرايطى باشه که نتونه خيلى رو راست باشه و خوب ميشه درکش کرد، ولى اگه منظور ديگه اى‌داشته باشه ارتباطمو باهاش قطع ميکنم.

دوست داری دیگران حرفشونو رگ و راست بهت بزنم یا اصلا نگن یا غیر مستقیم بهت بفهمونن منظورشونو؟
بهتره رک و راست بگن که آدم تکليف خودشو بدونه. درسته که به ادم برميخوره و نارحت ميشه، ولى دست کم مى‌فهمه طرف مقابل چجورى در باره اش فکر ميکنه و ميتونه جواب درخور بهش بده. وقتى‌ تو لفافه باشه يا اصلا گفته نشه، تو هم هيچ وقت نمى‌فهمى که ماجرا چى بوده. شايد سو تفاهمى پيش اومده باشه که با فهميدنش بتونى بيگناهيتو ثابت کنى.

ادم با احساسی هستی یا سرد و خشکی؟
مگر در مواردى‌که ايجاب کنه سرد و بى روح باشم، در باقى‌موارد زياده از حد احساساتيم به طوريکه گاهى فکر ميکنم نکنه موقع تقسيم احساسات اشتباه شده و مال بقيه رو هم دادند به من (متولدين تير همشون زيادى‌ايموشنال هستند)؟!! احساسى بودن زياد اصلا خوب نيست، ميتونه به آدم بدجور صدمه بزنه و مدت زيادى تمام فکر و ذهنش رو به اون مسأله مشغول کنه.

احساسات رو بروز میدی یا تو داری؟
خيلى تودار نيستم و به زحمت جلوى آشکار نشدنشو ميگيرم.

اگه بدونی یکی دوست داره چطوری باهاش برخورد میکنی؟ ( در شرایطی که طرف با رفتارش بهت فهمونده ولی به زبون چیزی نگفته بهت این شرایط منظورمه)
بستگى به نوع دوست داشتنش داره ;)

شاید مزاحم شدم بازم:f34r:
بفرماييد مراحم هستيد ^_^

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ها...الحق که خواهری...خدایی من تاحالا هیچ کسو ندیدم انقدربامن تفاهم داشته باشه..تو بازیگرها و خواننده ها که یکی دوتا بیشتر فرق نبود..سر خوانم که کلی تفاهم...الحق بهترینشونه ها...
خوب میگذریم...

اين تفاهم نشانه ى‌همگروه و هم استاد بودنه :rolleyes:

1-منظورت در دنیای واقعی که عاشق نشدی یعنی چی؟؟حالا مگه مجازی شدی؟؟
منظورم آدم واقعى بود، وگرنه تا دلت بخواد عاشق فلان خواننده و هنرپيشه شدم و سر دو روز هم حوصله ام سر رفته ازشون :f34r:

2-ببینم متولد اسفند هستی؟؟اگر نه بگو چه ماهی به دنیا اومدی؟؟
متولد آخرين روز اولين ماه دومين فصل سال هستم ... يعنى تيرماه :rolleyes:

3-تاحالا کشور خارجی رفتی؟؟
در ماقبل تاريخ سفرى به سوييس داشتيم که چيزى‌ازش يادم نمياد مگر اينکه مردم مهربونى‌داشت. 2 سال پيش هم يه سفر رفتيم ترکيه که از آنکاراش خيلى‌خوشم اومد، يه جورايى مثل همين تهران خودمون بود، ولى از استانبولش اصلا خوشم نيومد.

4-به نظرت چرا مخابرات قیمت sms رو کم کرد؟؟
مگه کم کردند؟ همين ديروز صبح معاون حقوقى مخابرات داشت به راديو ميگفت که مگه تنها مشکل مملکت قيمت اس ام اسه که گير دادين به ما، بريد ماشين هايى‌که اتش ميگيرند رو دريابيد و بازرسى کنيد!!!

5-ببینم اسم رییس جمهور اوگاندا چیه؟:p:happy::D
حالا چه گيريه دادى‌به اين اوگاندا :wacko: اسمش سخته طرف بابا، يه چيزى تو مايه هاى يوورى موزوانى

6-اصولا تفریحاتت به غیر از اینترنت و شبکه چیه؟؟
باغبونى (باغ نداريم، يه بالکن فينگيلى‌داريم که من توش گلکارى ميکنم)، کتابخونى، موزيک گوش کردن، روياپردازى ^_^

7-از ریاضی خوشت میاد؟؟
فقط از فيزيک خوشم مياد :happy:

8- از یانگوم خوشت میاد؟؟
از نظر تاريخى شخصيت جالبيه ولى سريالشو نگاه نمى‌کنم چون اعصابم رو ميريزه به هم از بس آدم هاى پدرسوخته توش داره
wand.gif

(Tebyan)

Registered User
لایک‌ها
1
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

منکه از حرف هاى ‌شما چيزى سر در نياوردم، به نظرم کامپيوترتون يه چيزاى ديگه براتون نمايش داده که اينجور تهمت ناروا مى زنيد. البته بسى خوشحال ميشم اگر بفرماييد کجاى حرف هاى‌من توهين بود، اونم به مردم امروز ايران (در ضمن فکر نکنم مرزبندى‌ کردن بين ملت يک کشور کار شايسته اى‌ باشه)

در ابطه با جامعه و شرايط کنونى فکر کنم اگه من مشکلى‌ باهاش داشتم الان تو اين کشور نبودم و در صدد پيدا کردن راهى‌براى‌رفتن از اينجا بودم نه اينکه بگم دوست دارم تو ايران باشم و همينجا زندگى‌کنم، به گمانم بهتره شما چشمهايتان را بشوييد و جور ديگر (مثبت) نگاه کنيد.

و در رابطه با مسائل دينى و شرعى، خوب من يه چيزى در اين رابطه بگم، کسى که خدا براش عزيزه و بهش اعتقاد داره هيچ نيازى‌ نداره که تو بوق و کرنا کنه که من نماز ميخونم و روزه ميگيرم و عبادت ميکنم و به دستورات قرآن عمل مى‌کنم. شما هم مورد مناسبى‌ رو در اين رابطه براى تهمت زدن بهش انتخاب نکرديد چون اصلا شما نميدانيد که من کى‌هستم و از چه خانواده اى‌ و شجره نامه ام به چه شخصى مى رسد. البته خب شما که برداشتتون از حرف هاى ‌من يه چيز ديگه بوده مختاريد که تصور کنيد که من مسلمان هستم يا نيستم، اعتقاد دارم يا نه ولى ‌اون کسى‌که بايد ببينه و قضاوت کنه شخص ديگرى است که اتفاقا در جاى ‌حق هم نشسته و هيچ چيز از نظرش پوشيده نيست.

والسلام.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(
100 درصدد حق با شماست ......
حق با شماست .. به طور کلی گفتم ............:(:( منظور من دین و مسائل مربوط به اون نبود ... چون هیچ کس از دل دیگری خبر ندارد، وفقط خداوند به راز دل ها اگاه است:lol::lol::lol::lol: منظور من نوع پاسخ بود که اون هم من اشتباه کردم
جشم ها را باید شوست جور دیگر باید دید( اگه درست گفته باشم) ;)
بازم شرمنده.... :(:(
خدا نگهدرا

پسرِ انسان

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

ا. اول از همه حالتون خوبه
تا حالا جند نفر را بن کردی> از این جور کار ها خوشت می یاد
نظرت در مورد مدیر علی چه ؟:eek:.... هیکل شو دیدی ورزشکاره ها !
چرا انقدر به هواپیما الاقه داری ( علاقه درسته )
تا حالا گل چیدین

از بس گشتم و هیجی در موردش پیدا نکردم خسته شدم .شما اطلاعاتی در مورد لرد نوباناگا یا فیلم یا انمیشنی مربوط به وی را سراغ ندارید معروف به کشین( منظورم اون کنشین نیست) یکی دیگر از شخصیت هاش هم شخصی به نام اگچی بود ...........

اب از دست ترش نمی چکید یعنی چه؟
تاریخ مهم تر یا فرهنگ
به نظر شما چرا چند وقت تفکرات تحجر پذیری مثل برگشت به دوزان کوروش و برگشت به ایران باستان شکل گرفته

راستی نظرت در مورد امضا من چیه نمی دونی راوی این سخن کیه؟/البته فکر کنم از امام علی ع باشه .چون یه خورده مربروط به اخلاق می شه
اگه با من کاری ندارید خدا نگهدار

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سوال خجالتی بودن یا نبودن رو می خواستم بپرسم که پرسیده شد ... یه سوال دیگه :

1. نمیخوای بری جهانگردی ؟ ... یه دوری بزنی چندتا کشور خارجی رو ؟ ...
hiker.gif

2. اسمایلی محبوبت چیه ؟ از کدوم یکی متنفری ؟
82.gif

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت شما یگانه بانو پرشیانای فروم
blondhair.gif

خوبی خواهر؟ایشا ال.. هیچ وقت نشنویم که بیماری...
rose.gif

خیلی سوالهایی که می خواستم بپرسم سهیل عزیز پرسید..
hangin.gif

lets begin...

*اهل دارو خوردن هستی یا گیاهی درمان میکنی؟

*چرا برای فوق مترجمی یا ادبیات انگلیسی رو نخوندی که ادامه لیسانست باشه؟
ruminating.gif

*هر کسی دوست داره شغلش متناسب با رشتیه تحصیلیش باشه.شما چی؟ چه شغلی؟

*به این اعتقاد داری که سر و کله زدن با نت آدمو از دنیای واقعی و روابط اجتماعی دور میکنه؟
sigh.gif

*حیوون خونگی داری؟
square.gif

*چرا اینقد با احساسی ؟خیلی عالیه
heartsmile.gif

*چرا هیمشه پست هات با طمئنینه (درست نوشتم؟)است؟

*خواهر وقتی پست هات رو می خونم خیلی ریلکس میشم.چرا؟
flower4.gif

*روزی چند ساعت پشت سیستمی؟نت+بدون نت
evilgrin.gif

*تو دنیای واقعی و نه اینجا چند تا دوست صمیمی داری؟

*اگر بخوای یه دعا بکنی چی میگی؟
goodsigh2.gif

*اگر یه ارزو باشه چی؟
ruminating.gif

*کارتون مورد علاقه دوران بچگی؟
studsmatta.gif

*خواهر جون شما که اینقده عاشقه چینی ، کیمونو هم داری؟من خیلی دوست دارم ولی ندارم...
sigh.gif

*نظرت در باره فیلم خاطرات گیشا چیه؟
rainbowf.gif

فعلا همین
thankyou.gif

دوست دارم..
iluf.gif

.تا قبل از تایپ هیچی تو ذهنم نبودا..یکدفعه تراوش کرد.. :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا