به سلامتی هر چه زودتر خوب بشی
مرسى ^_^
پس این پست های شونصد کیلومتری رو چطوری میزنی؟ چقدر طول میکشه؟
اگه نياز به فکر کردن زياد نداشته باشه نيم ساعت، در غير اينصورت از يک تا چند ساعت (خيلىها رو من شب قبلش مينويسم، فرداش کپى و پيستشون ميکنم فقط

)
عکسه منم دیدی؟ کی بهت داده اگه دیدی؟
نه نديدم متأسفانه چون ظاهرا ازش به شدت محافظت ميشه و طى عملياتى ميشن ايمپاسيبلى ميشه بهش دست يافت که اونم از توان ما خارج است
سلطان صاحبقران
تو کارهای خونه چقدر کمکه مادرت میکنی؟
من بچه ى خوبيم، ساعاتىکه پاى کامپيوتر نيستم مشغول کمک کردن به مامانم هستم که خودش خونه نيست :happy:
من هميشه بچه ىآرومى بودم، ساکت و بى صدا، نمره ىانضباطم هم هميشه 20 بود، ولى يه مدت شديدا کنجکاو شده بودم ببينم تو اتاق سر پشت بوم که درش قفل بود چى داريم، اين بود که طىعملياتى جيمز باندى کليد آنجا را به دست آوردم و رفتم و مشغول کشف و شهود بودم که باد زد و در خود پشت بام بسته شد و از اونجاييکه يه وقت دزد نتونه از اون در بياد تو، دستگيره ى سمت بيرونشو برداشته بودند من ماندم آن بالا و باقىماجرا (من هيچ وقت تنبيه نشدم، ممکنه دعوا شده باشم، ولى تنبيه نه، فکرهاى بد بد نکنيد ^^).
فکر نکنم، حال و حوصله ى شيطنتم نمياد ^.^
یه مورد از شیطنت های بچه گیتو بگو؟
همونى که بالا گفتم
شده تو خیابون اتفاقی بیوفته برات که کلی خجالت بکشی؟
آره، از اتوبوس پياده شدم، نفهميدم چى شد، صاف افتادم وسط جوب :f34r:
فراوان، البته به نسبت چند سال پيش الان يه کم بهتر شدم ولى هنوزم انقدر روم زياد نشده که راحت حرفمو بزنم و عرق نکنم و سرخ و سفيد و آبى نشم :blush: حالا تو محيط نوشتارى و مجازىمثل ايجا راحتترم ولى در اجتماع واقعى نه. تازه خدا نکنه به من بگن زنگ بزن به فلانى، به هر نحوىشده از زيرش در ميرم، مامان بزرگم بهم ميگه تو از تلفن هم خجالت ميکشى؟ طرف که نميخواد بخورتت!!! اينجوريه ديگه :blush:
از حق خودت دفاع میکنی؟ یا یکی باید بیاد حقتو بگیره؟
تا جايى که بتونم خودم دفاع ميکنم ولى شرايطى هم پيش مياد که يکى بايد بياد حقمو بگيره. در کل حق هايى که ازم خورده شده بيشتر از حق هاييست که تونستم بگيرم
ورزشکار هستی؟ الان میتونی 100 متر بدوی؟ یا 5 کیلومتر پیاده روی کنی؟ یا همه جا با تاکسی میری
بچه که بودم مدال طلاىشنا و ژيمناستيک داشتم. ولىالان خيلى تنبل شدم و چاق، شايد اگر کامپيوتر پوشيدنىاختراع ميشد نصف اين وزن رو داشتم الان :lol: در ضمن من زياد از خونه بيرون نميرم، ولى اگرم برم، ترجيح ميدم پياده باشم، از ماشين سوارى خوشم نمياد، اگرم مسافت طولانى باشه اتوبوس رو به تاکسى ترجيح ميدم چون ازتفاعش بلنده و ميتونىخيلىچيزا رو از اون بالا ببينى ^_^
محله های تهران رو خوب بلدی؟
نه، از رو کتاب اطلس تهران آدرس هايى رو که نميشناسم پيدا ميکنم
یکی تو خیابون ازت ادرس بخواد میتونی راهنماییش کنی؟ یا میفرستیش نا کجا آباد؟
اگه جايى باشه که دقيق بدونم، راهنماييش ميکنم، ولىاگه کوچکترين شکى توش داشته باشم راحت ميگم نميدونم. چون دوست ندارم مثل کسانى باشم که ازشون آدرس مىپرسى و فقط براىاينکه نگن نميدونند يه مسير اشتباه رو بهت ميگن که سر از همون ناکجا اباد درميارى :wacko:
آدم رکی هستی؟ میتونی راحت حرفتون به طرف مقابم بزنی؟ یا از گفتم حرف فرار میکنی؟
وقتىآدم خجالتى باشه، نميتونه خيلى رک باشه
البته وقتى به شدت عصبانىبشم داستان کمىفرق خواهد کرد :f34r:
میتونی راحت به طرف مقابلت بگی نه؟
نه
سکوت رو به بحث ترجیح میدی؟
اگر ارزش بحث کردن داشته باشه و طرف هم آدم منطقيى باشه خوب بحت ميکنم وگرنه سکوت خودش سرشار از ناگفته هاست
آدم روراستی هستی؟ اگه کسی باهات روراست نباشه چی کار میکنی؟
فکر کنم باشم. در مورد طرف مقابل هم شايد تو شرايطى باشه که نتونه خيلى رو راست باشه و خوب ميشه درکش کرد، ولى اگه منظور ديگه اىداشته باشه ارتباطمو باهاش قطع ميکنم.
دوست داری دیگران حرفشونو رگ و راست بهت بزنم یا اصلا نگن یا غیر مستقیم بهت بفهمونن منظورشونو؟
بهتره رک و راست بگن که آدم تکليف خودشو بدونه. درسته که به ادم برميخوره و نارحت ميشه، ولى دست کم مىفهمه طرف مقابل چجورى در باره اش فکر ميکنه و ميتونه جواب درخور بهش بده. وقتى تو لفافه باشه يا اصلا گفته نشه، تو هم هيچ وقت نمىفهمى که ماجرا چى بوده. شايد سو تفاهمى پيش اومده باشه که با فهميدنش بتونى بيگناهيتو ثابت کنى.
ادم با احساسی هستی یا سرد و خشکی؟
مگر در مواردىکه ايجاب کنه سرد و بى روح باشم، در باقىموارد زياده از حد احساساتيم به طوريکه گاهى فکر ميکنم نکنه موقع تقسيم احساسات اشتباه شده و مال بقيه رو هم دادند به من (متولدين تير همشون زيادىايموشنال هستند)؟!! احساسى بودن زياد اصلا خوب نيست، ميتونه به آدم بدجور صدمه بزنه و مدت زيادى تمام فکر و ذهنش رو به اون مسأله مشغول کنه.
احساسات رو بروز میدی یا تو داری؟
خيلى تودار نيستم و به زحمت جلوى آشکار نشدنشو ميگيرم.
اگه بدونی یکی دوست داره چطوری باهاش برخورد میکنی؟ ( در شرایطی که طرف با رفتارش بهت فهمونده ولی به زبون چیزی نگفته بهت این شرایط منظورمه)
بستگى به نوع دوست داشتنش داره
شاید مزاحم شدم بازم:f34r:
بفرماييد مراحم هستيد ^_^