حق داری ! آدم خودش رجیسترار باشه و این هلوهای بی شوهر رو ببینه و ثبت نکنه ؟!![]()
راستی اونم تایید شد ...![]()
خوب پس اگه میخواین روش کار کنید که هیچی !مثلا چند؟
آرش وی کی دیگه از بچه ها گفت براش بک لینک و بازدید کننده درست کنم که بهتر بهفروشم.
دوتا دامین بد
ridemoon.com
too6i.com
:blush:
آخه واقعا من نمی دونم هدف این کار چیه. در توضیح هم گفتین که شاید یکی بیاد وهمه شو بخره! خوب اینم میشه واسه خرید دیگه.تو این تاپیک قرار نیست دامین خوب و بد معرفی بشه و همچنین قرار نیست یه دامین فروخته بشه و از این جور چیزها!!! لطفآ موضوع تاپیک را عوض نکنید.بذارید اینجا محل معرفی دامین ها صرفآ جهت لیست دامین های قبلی و دامین های جدید باشهممنون میشم
آخه واقعا من نمی دونم هدف این کار چیه. در توضیح هم گفتین که شاید یکی بیاد وهمه شو بخره! خوب اینم میشه واسه خرید دیگه.
اوکی. ولی این طوری خیلی پرت و پلا می شن دامین ها. یک پیشنهادی. شما اون پست اولت رو ادیت کن و دامین های جدید هر شخص رو بهش اضافه کن. مثلا بنویس کاربر فلانی جلوش هم توی باکس کد، دامین هاش. البته وقت گیره یه خورده. خلاصه این یه پیشنهاد بود فقط.عزیز من به شوخی گفتم که حالا ممکنه یه نفر بیاد همه شو بخره !!!حالا اگر هم نخره ولی خوب به هر حال این تاپیک یه جایی میشه که همه دامین های اعضا تو این لیست شده اند و برا کسی که خریدار باشه این جوری خیلی بهتره که با یه لیست کلی در میان کلی تاپیک برخورد کنه و نهایتا از میان اونها بره سراغ صاحب دامین.(این هم هدف
)
از طرفی فکر کنم شما فقط به هدف فروش دامین ها دارید فکر میکنید.(یه کم سیاست هم به خرج بده)خوب برا فروش دامین ها کلی تاپیک هست و کلی تاپیک هم اضافه خواهد شد.ولی این تاپیک هدفش فقط تهیه یه لیست کلی و کامل از دامین های اعضا را داره دنبال میکنه.امیدوارم متوجه منظوره من شده باشید.
:wacko:
موفق باشید.
اوکی. ولی این طوری خیلی پرت و پلا می شن دامین ها. یک پیشنهادی. شما اون پست اولت رو ادیت کن و دامین های جدید هر شخص رو بهش اضافه کن. مثلا بنویس کاربر فلانی جلوش هم توی باکس کد، دامین هاش. البته وقت گیره یه خورده. خلاصه این یه پیشنهاد بود فقط.
اينجا قراره چت كنن تا تعداد پستهاشون زياد بشه !
يهو ديدين يه مدير اومد همه شو پاك كرد ها !
از من گفتن بود
اينم به خاطر اينكه منحرف كردن تاپيك كمتر بشه :
forooshgahsaz.com
alexa.ir
kermanfilm.com
kerman.ws
kerman.biz
joomlart.ir
rockettheme.ir