• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین های من و تو

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
راستی اونم تایید شد ...
blushsmiley.gif

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

itkaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوتا دامین بد:D

ridemoon.com
too6i.com

:blush:

تو این تاپیک قرار نیست دامین خوب و بد معرفی بشه و همچنین قرار نیست یه دامین فروخته بشه و از این جور چیزها!!! لطفآ موضوع تاپیک را عوض نکنید.بذارید اینجا محل معرفی دامین ها صرفآ جهت لیست دامین های قبلی و دامین های جدید باشه:( ممنون میشم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
تو این تاپیک قرار نیست دامین خوب و بد معرفی بشه و همچنین قرار نیست یه دامین فروخته بشه و از این جور چیزها!!! لطفآ موضوع تاپیک را عوض نکنید.بذارید اینجا محل معرفی دامین ها صرفآ جهت لیست دامین های قبلی و دامین های جدید باشه:( ممنون میشم
آخه واقعا من نمی دونم هدف این کار چیه. در توضیح هم گفتین که شاید یکی بیاد وهمه شو بخره! خوب اینم میشه واسه خرید دیگه.

itkaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه واقعا من نمی دونم هدف این کار چیه. در توضیح هم گفتین که شاید یکی بیاد وهمه شو بخره! خوب اینم میشه واسه خرید دیگه.

عزیز من به شوخی گفتم که حالا ممکنه یه نفر بیاد همه شو بخره !!! :D حالا اگر هم نخره ولی خوب به هر حال این تاپیک یه جایی میشه که همه دامین های اعضا تو این لیست شده اند و برا کسی که خریدار باشه این جوری خیلی بهتره که با یه لیست کلی در میان کلی تاپیک برخورد کنه و نهایتا از میان اونها بره سراغ صاحب دامین.(این هم هدف :p:D)

از طرفی فکر کنم شما فقط به هدف فروش دامین ها دارید فکر میکنید.(یه کم سیاست هم به خرج بده) :pخوب برا فروش دامین ها کلی تاپیک هست و کلی تاپیک هم اضافه خواهد شد.ولی این تاپیک هدفش فقط تهیه یه لیست کلی و کامل از دامین های اعضا را داره دنبال میکنه.امیدوارم متوجه منظوره من شده باشید.:) :wacko:
موفق باشید.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
عزیز من به شوخی گفتم که حالا ممکنه یه نفر بیاد همه شو بخره !!! :D حالا اگر هم نخره ولی خوب به هر حال این تاپیک یه جایی میشه که همه دامین های اعضا تو این لیست شده اند و برا کسی که خریدار باشه این جوری خیلی بهتره که با یه لیست کلی در میان کلی تاپیک برخورد کنه و نهایتا از میان اونها بره سراغ صاحب دامین.(این هم هدف :p:D)

از طرفی فکر کنم شما فقط به هدف فروش دامین ها دارید فکر میکنید.(یه کم سیاست هم به خرج بده) :pخوب برا فروش دامین ها کلی تاپیک هست و کلی تاپیک هم اضافه خواهد شد.ولی این تاپیک هدفش فقط تهیه یه لیست کلی و کامل از دامین های اعضا را داره دنبال میکنه.امیدوارم متوجه منظوره من شده باشید.:) :wacko:
موفق باشید.
اوکی. ولی این طوری خیلی پرت و پلا می شن دامین ها. یک پیشنهادی. شما اون پست اولت رو ادیت کن و دامین های جدید هر شخص رو بهش اضافه کن. مثلا بنویس کاربر فلانی جلوش هم توی باکس کد، دامین هاش. البته وقت گیره یه خورده. خلاصه این یه پیشنهاد بود فقط.

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
ایناش که یادمه:

iranishop.com
horiya.com
jolfahost.com
persian-data.com
cheapvpn.com
yahooteam.com
persianfree.com
no1share.com
parsishare.com
afagh.ir
shabnam.ir
macrosoft.ir
jhc.ir
weblogger.ir
wikipersian.ir

itkaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوکی. ولی این طوری خیلی پرت و پلا می شن دامین ها. یک پیشنهادی. شما اون پست اولت رو ادیت کن و دامین های جدید هر شخص رو بهش اضافه کن. مثلا بنویس کاربر فلانی جلوش هم توی باکس کد، دامین هاش. البته وقت گیره یه خورده. خلاصه این یه پیشنهاد بود فقط.

مرسی از پیشنهادتون.
الان به نظر من تاپیک داره خوب پیش میره و دامین های افراد هم جدا شده اند.اگر احساس شد که من هر بار پست اول رو ادیت کنم و دامین های بچه ها را بذارم مشکلی نیست این کارو انجام خواهم داد.

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اينجا قراره چت كنن تا تعداد پستهاشون زياد بشه !
يهو ديدين يه مدير اومد همه شو پاك كرد ها !
از من گفتن بود :D
اينم به خاطر اينكه منحرف كردن تاپيك كمتر بشه :
forooshgahsaz.com
alexa.ir
kermanfilm.com
kerman.ws
kerman.biz
joomlart.ir
rockettheme.ir

بحثتون اگه بدردبخور باشه.. کسی با کار شما کاری نداره،الان هم تو این زیر بخش در مورد مباحث دامین بگید،ولی دیگه شلوغ نکنید و از ایجاد تاپیک های جدید غیر مربوط به فروش جلوگیری کنید.

itkaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این چند تا دامین را جدید ثبت کردم.

gogle.ir
visacenter.ir
sirjanit.ir

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چشم جناب مدیر حتمآ به این مسئله تاپیک جدید غیر مربوط به خرید و فروش دامین اهمیت خواهیم داد.فقط نمیدونم خداوند بزرگ چرا نگران و دلواپس هستن!!!لطفآ دوستان اینو نادیده بگیرن و دامین های جدید شونو بیان بذارن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

itkaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امشب یه دامین خیلی توپ که آزاد شده بود تونستم ثبت کنم و به لیست دامین هام اضافه بشه

www.ciscosystem.ir

خدومونیم عجب دامینی هست.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها من که نگفتم عذا بگیرید! بهرحال فعالیت غیر مرتبط به خرید و فروش صرفا در همون تاپیک های ایجاد شده باشه و بیشتر نباشه.

موفق باشید.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
qooqle.ir

ypnforum.com

بالا