• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیجن برنامه Resco Photo Viewer pro 2007 (v6.33) مورد نیاز است.( فقط کیجن )

با تشکر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از دوستانی که با im4mobility کار کردن 2 تا سوال دارم
اول اینکه وقتی این برنامه اینستال میشه واسه ی همیشه اینپوتش میشه عربی حتی با IM Selector هم نمیشه درستش کرد ، میخواستم بپرسم چطوری دیفالت اینپوت برگرده مثل قبل
دوم اینکه با اینستال این برنامه روش نشون دادن اس ام اس ها عوض میشه ، یعنی محیطش من در آوردی میشه ، راهی واسه دیفالت کردن این مسئله نیست ؟!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
از دوستانی که با im4mobility کار کردن 2 تا سوال دارم
اول اینکه وقتی این برنامه اینستال میشه واسه ی همیشه اینپوتش میشه عربی حتی با IM Selector هم نمیشه درستش کرد ، میخواستم بپرسم چطوری دیفالت اینپوت برگرده مثل قبل
دوم اینکه با اینستال این برنامه روش نشون دادن اس ام اس ها عوض میشه ، یعنی محیطش من در آوردی میشه ، راهی واسه دیفالت کردن این مسئله نیست ؟!

اگه منظورتو درست فهمیده باشم, هر برنامه ای که می خواهی اینپوتش تغییر نکنه رو باید exclude کنی از تو option های برنامه
واسه sms هم فکر کنم از همین راه بشه اما اون فایل اجراییه sms رو که تو شاخه ویندوز هست رو من نمیدونم چیه دقیقا:cool:

sattarxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي برنامه اي سراغ داره كه مثله ريموت دسك تاپ براي پاكت پي سي كار بكنه
يعني ميخواهم كامپيوتر خانه را به وسيله پاكت پي سي كنترل كنم ممنون مي شم
(از طريق اينترنت)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم مشکلم همینه ... فقط کل برنامه دیس ایبل یا اینیبل میشه !!! همین !

فایل اجرائیشو کسی نمیدونه ! من فقط می خوام بتونم پی تی رو به فارسی ببینم اما دیگه حوصله ی جینگولک بازی های این عرب هارو ندارم :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
منم مشکلم همینه ... فقط کل برنامه دیس ایبل یا اینیبل میشه !!! همین !

فایل اجرائیشو کسی نمیدونه ! من فقط می خوام بتونم پی تی رو به فارسی ببینم اما دیگه حوصله ی جینگولک بازی های این عرب هارو ندارم :(

اگه ميتوني كلا اينفورموبيليتي رو بيخيال شو . برنامه مزخرف تر از اين برنامه نديدم. به درد همون عرب هاي ملخ خور ميخوره . مشكل گچپ‍ژ هم داره . به علاوه تايپ توي وردش واقعا تهوع آوره. تنها دليلي كه من نصبش مي كردم اين بود كه توي خود رام بود و دم دست ولي كلا از خيرش گذشتم.

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دنبال برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61 می گردم تو سایت هرچی لینک بود دانلود کردم که از Rapid بودن ولی بعد از تصب از برنامه می پره بیرون. کسی ورژن سالم برای دانلود داره یا ورژن جدید که آمده باشد با کرک ممنون می شوم لینک بدهید. موبایل من Imate Jasjar WM5 است.

دوستان اگر کسی می تواند در این مورد به من کمک کند ممنون می شم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه بخوام فقط فارسی زو بخونم پس باید بیخیال بشم ؟!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه بخوام فقط فارسی زو بخونم پس باید بیخیال بشم ؟!

برنامه براي خوندن فارسي زياده و اتفاقا خيلي كم حجم تر از برنامه اينفورموبيليتي. اگر هم ميخواي بنويسي عربايزر با اون حجم و استفاده از رم و سي پيو باز به مراتب بهتر از اينفورموبيليتيه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی قربان

ببینم ، این پلاگین برنامه هایی که الان دارم ، در ویزبار دسکتاب به چه شکلی نشون داده می شه؟

به شكل نامرئي:blush: متاسفانه با نصب ويسبار ادونس دسكتاپ كليه پلاگين هاتون رو به داشتن يه پلاگين فول اسكرين مي بخشين. اما براي خيلي ها اين پلاگين ارزشش رو داره. براي من كه نداشت

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آی ملت!!!!
دستم به دامنتون...یه راهنمایی چیزی بکنید منو در مورد برنامه های تبدیل PPC به وب کم.
Web Camera Plus رو که نصب میکنم،ولی تو چت یاهو و Live Messenger و غیره،بدرد نمیخوره...یععنی اصلا پیغام میده که وب کم نداری!!!:(
برنامه Mobiloa Webcam که تو همین سایته،عین ساعت کار میکنه ولی اونم تریاله و 3 روزه تموم میشه!!!:(
حالا شما عزیزان،یا طرز کار Web Camera Plus رو به این حقیر یاد بدید، یا سریالی...کرکی...کیجنی برای Mobiola Webcam معرفی کنید.:D
ممنونتون هم هستم:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آی ملت!!!!
دستم به دامنتون...یه راهنمایی چیزی بکنید منو در مورد برنامه های تبدیل PPC به وب کم.
Web Camera Plus رو که نصب میکنم،ولی تو چت یاهو و Live Messenger و غیره،بدرد نمیخوره...یععنی اصلا پیغام میده که وب کم نداری!!!:(
برنامه Mobiloa Webcam که تو همین سایته،عین ساعت کار میکنه ولی اونم تریاله و 3 روزه تموم میشه!!!:(
حالا شما عزیزان،یا طرز کار Web Camera Plus رو به این حقیر یاد بدید، یا سریالی...کرکی...کیجنی برای Mobiola Webcam معرفی کنید.:D
ممنونتون هم هستم:rolleyes:

قربان شما هم اینجا در مورد این برنامه درخواست داده اید و هم بی توجه به قوانین ، در ترد نرم افزار پست زده اید که این برنامه ترایال هست
در صورت تکرار دسترسی شما محدود خواهد شد

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان شما هم اینجا در مورد این برنامه درخواست داده اید و هم بی توجه به قوانین ، در ترد نرم افزار پست زده اید که این برنامه ترایال هست
در صورت تکرار دسترسی شما محدود خواهد شد

خوب عزیز
اونو اونجا اگه بیربط زدم همونجا تنبیهی بزن،چرا ربطش میدی به این سوالم؟ اونو در باره تریال بودن برنامه اطلاع داده بودم،اینجا یه چیز دیگه خواستم...
بهتر نیست به جای پریدن به هم و مچگیری الکی،یه کم هم به اصل موضوع که کمک به همدیگه است،برسیم؟!!!!
حالا اگه خواستی محدود هم کنی مسئلهای نیست،چون من یه چند وقتی هست که دیگه اینجا جوابی به مشکلااتم پیدا نمی کنم:blush::blush::blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
كسي برنامه اي سراغ داره كه مثله ريموت دسك تاپ براي پاكت پي سي كار بكنه
يعني ميخواهم كامپيوتر خانه را به وسيله پاكت پي سي كنترل كنم ممنون مي شم
(از طريق اينترنت)

Windowsm mobile خودش برنامه Terminal services ( اگه wm6 داری, همون remote desktop) رو داره به صورت پیش فرض

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
برادرها میشه بگید چرا اربیزر 2 روی wm6 گوشی اس 200 کار نمیکنه؟؟؟

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه برنامه Black List برای زنگ ها و SMSها میخوام. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب عزیز
اونو اونجا اگه بیربط زدم همونجا تنبیهی بزن،چرا ربطش میدی به این سوالم؟ اونو در باره تریال بودن برنامه اطلاع داده بودم،اینجا یه چیز دیگه خواستم...
بهتر نیست به جای پریدن به هم و مچگیری الکی،یه کم هم به اصل موضوع که کمک به همدیگه است،برسیم؟!!!!
حالا اگه خواستی محدود هم کنی مسئلهای نیست،چون من یه چند وقتی هست که دیگه اینجا جوابی به مشکلااتم پیدا نمی کنم:blush::blush::blush:

قربان عذر می خوام اگر حرف هایم این برداشت رو در شما ایجاد کرد. شما محدود نخواهید شد ، چون انتقاد شما ، خلاف قوانین به حساب نمی یاد ، گرچه پریدن و مچگیری و الفاظ این دست رو شایسته شما و خودم و این فروم نمی دانم
موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگه ميتوني كلا اينفورموبيليتي رو بيخيال شو . برنامه مزخرف تر از اين برنامه نديدم. به درد همون عرب هاي ملخ خور ميخوره . مشكل گچپ‍ژ هم داره . به علاوه تايپ توي وردش واقعا تهوع آوره. تنها دليلي كه من نصبش مي كردم اين بود كه توي خود رام بود و دم دست ولي كلا از خيرش گذشتم.

ببخشید آف تاپیکم؛قبلا" هم پست شما رو دیدم؛منتها پاسخم به خاطر اختلالات سرور پی تی؛ارسال نشد؛
در رابطه با اینفورموبایلیتی؛من به شدت راضیم؛این رضایت تا حدی بوده که الان دوست من هم از اینفورموبایلیتی روی اس200 استفاده می کنه؛مشکل گچ پژ رو هم متوجه نشدم؟دقیقا" می تونید بگید چه مشکلی؟
خوب الان از چه برنامه ای استفاده می کنید؟نگید عربایزر که دل خوشی ازش ندارم؛

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید آف تاپیکم؛قبلا" هم پست شما رو دیدم؛منتها پاسخم به خاطر اختلالات سرور پی تی؛ارسال نشد؛
در رابطه با اینفورموبایلیتی؛من به شدت راضیم؛این رضایت تا حدی بوده که الان دوست من هم از اینفورموبایلیتی روی اس200 استفاده می کنه؛مشکل گچ پژ رو هم متوجه نشدم؟دقیقا" می تونید بگید چه مشکلی؟
خوب الان از چه برنامه ای استفاده می کنید؟نگید عربایزر که دل خوشی ازش ندارم؛

اینفورموبیلیتی گ چ پ ژ نداره. البته فیکسش رو هم پیدا نکردم شاید شما پیدا کردید. به جای این حروف علامت سئوال می زنه!! در ضمن چپ و راست تایپ کردن در ورد رو تبدیل به یه کابوس می کنه.

Leng که دلا معرفی کرده خیلی برنامه عالی ایه. سرعت پایینی نداره مشکل چپ و راست نداره گچپژ مشکل نداره . آزار نمیده و نصب سریعی داره.

اما متاسفانه برای رام ویندوز 6 اتم جواب نمیده. البته فکر کنم مشکل از رام اتم باشه. کسی روی ویندوز موبایل 6 دیگه ای امتحان کرده؟ دستگاه من که بعد از نصبش هنگ کردو مجبور شدم هارد ریست کنم.

از اونجایی که مشکلهای اینفورموبالیتی برای ویندوز موبایل 6 دهها برابر ویندوز موبایل 5 هستش یه مدت با عربایزر سر کردم . اما فعلا از خیر فارسی گذشتم. تا راه حل بهتری پیدا بشه . اما امکان نداره دوباره سراغ اینفورموبیلیتی برم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

اینفورموبیلیتی گ چ پ ژ نداره. البته فیکسش رو هم پیدا نکردم شاید شما پیدا کردید. به جای این حروف علامت سئوال می زنه!! در ضمن چپ و راست تایپ کردن در ورد رو تبدیل به یه کابوس می کنه.

Leng که دلا معرفی کرده خیلی برنامه عالی ایه. سرعت پایینی نداره مشکل چپ و راست نداره گچپژ مشکل نداره . آزار نمیده و نصب سریعی داره.

اما متاسفانه برای رام ویندوز 6 اتم جواب نمیده. البته فکر کنم مشکل از رام اتم باشه. کسی روی ویندوز موبایل 6 دیگه ای امتحان کرده؟ دستگاه من که بعد از نصبش هنگ کردو مجبور شدم هارد ریست کنم.

از اونجایی که مشکلهای اینفورموبالیتی برای ویندوز موبایل 6 دهها برابر ویندوز موبایل 5 هستش یه مدت با عربایزر سر کردم . اما فعلا از خیر فارسی گذشتم. تا راه حل بهتری پیدا بشه . اما امکان نداره دوباره سراغ اینفورموبیلیتی برم

فیکسش هست؛یادمه اولین بار که اینفور معرفی شد؛مشکل کیبورد فارسی هم بود که با ایمیل بچه ها به اینفور؛یه کیبورد فارسی فرستادن که تو اون پست هم برای دانلود موجوده؛
اما مشکل چپ و راست تایپ کردن در ورد رو به دلیل اینکه با ورد کار نمی کنم(فقط ممکنه ورد رو ببینم و ادیت ندارم)رو در جریان نیستم؛امتحان می کنم؛
اون برنامه ای که دلا معرفی کرده بود رو هم نصب کردم؛اما باز با این وجود به اینفورموبایلیتی برگشتم؛اون برنامه با چند برنامه مثل لینگوو تداخل داشت؛
من تنها مشکلم با اینفور؛درست نشون ندادن گچ پژ در دیکشنری لینگوو و یا برنامه مستر لیگ هست؛که متاسفانه تمامی فارسی سازها با این برنامه مشکل دارند؛
ادیت:
یه نما از تایپ تو محیط ورد:
rwnr5y.png

نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه؛اما این یه نمونه تایپ تو ورد هست؛

بالا