• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان
من یه مشکل اساسی با اجرای برنامه های جاوا رو گوشیم دارم...بخدا قبلا همه سایتو "کون فیکون" کردم ولی بنظر میرسه مشکلات سایرین با برنامه های جاوا مشابه مشکل من نبوده.:blush:
من قبلا هر چی برنامه جاوا داشتم اعم از دیکشنری و بازی و غیره،میریختم رو گوشی نوکیا و همشون عین ساعت کار میکردن.حالا همون ها رو رو پی پی سی میریزم. برنامه MIDlet Manager ورژن 2.0 مدل V10.1.7.548 هم که بصورت پیش فرض رو گوشیم هست. پس دیگه چه مرگشونه که حتی یکدونشون هم رو PPC جواب نمیدن؟!؟!؟:( ایا تفاوتی بین برنامه های جاوای نوشته شده برای نوکیا و پیپیسی هستش،یا موضوع چیه؟!؟! لطفا یک شیرپاک تناول کرده ای منو راهنمایی کنه...:rolleyes:

بله قربان ، تمام ماشین های جاوا تحت ویندوز موبایل ، یک جاشون می لنگه
حالا شما چرا مثلا می خواهید از دیکشنری جاوا استفاده کنید ؟ یعنی بهتر از نسخه ویندوز موبایل هست؟

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله قربان ، تمام ماشین های جاوا تحت ویندوز موبایل ، یک جاشون می لنگه
حالا شما چرا مثلا می خواهید از دیکشنری جاوا استفاده کنید ؟ یعنی بهتر از نسخه ویندوز موبایل هست؟

استاد عزیز

شما منو مجبور کردین که اعترافی بکنم....:blush: بقول شاعر:منظور من از کعبه و بتخانه،بهانه بود.من نوشتم دیکشنری جاوا...:happy: ولی شما بخون بازیهای جاوا!!!:D
حالا عزیز...هیچ راهکاری نداره ما اون بازیهارو تو پی پی سی اجرا کنیم؟!؟!
ممنون از وقتتون:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان شرمنده من دیشب به کل فراموش کردم که کجا دارم درخواست میدم :blush:

شرمنده ،
عرض شود که ، راهنمای دارویی ، هست ، اما به درد غیر پزشک ها نمی خوره

یک رفرنس دیدم روی جاوا بود ، در موبایل سامسونگ اما قسمت نشد بگیرم ، راهنمای دارویی ایران بود

حالا شما برای چه کاری لازم دارید؟ همین استفاده روز مره که مثلا فلان دارو باسه چیه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حالا شما برای چه کاری لازم دارید؟ همین استفاده روز مره که مثلا فلان دارو باسه چیه؟

دکتر همچین چیزی میشناسی؟؟؟:eek:

من خیلی لازم دارم ، چون متاسفانه خودم دگتر خودم هستم:blush:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
اگه کسی از برنامه های تبدیل پی پی سی به وب کم استفاده کرده و جواب گرفته، ما رو راهنمایی کنه...چه نرم افزاری؟!!:)
من خودم Web Camera Plus نصب کردم ولی تو اینترنت و یاهو مسنجر عملا بدرد نمیخوره...یعنی پیام میده که اصلا وب کمی نداری!!!:(
ممنون میشم از راهنماییتون:D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا جایی هست بشه ازش این microsoft bluetooth stack رو دانلود کرد؟!:blush:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در به در دنبال یه RSS خبر ورزشی برا ایران میگردم، ولی چیزی پیدا نمیکنم
کسی لینکی نداره
فارسی و لاتینش فرقی نمیکنه
فقط آپ 2 دیت باشه

(برای چند دقیقه تو مترو بودن که خیلی بکار میاد
مخصوصا بی بی سی پرشین )

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی‌تونم sms های رو سیم کارتمو ببینیم. تو گوشی دیگه دیده می‌شه ولی تو PPC دیده نمی‌شه. S200

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از دوستانی که wisbar advance استفاده می کنن چند تا سئوال داشتم

من وقتی اسکین ها رو بار می گذارم ، دیگه programs رو ندارم و وقتی روش کلیک می کنم ، آبشار ساب فولدر هاشو نشون می ده ، نمی شه یک کاری کرد که از همون شکل کلاسیک ش هم بشه استفاده کرد ، شورتکاتی چیزی ؟

آیکون ها وقتی برنامه ها باز هستن در منوی بالا نشون داده می شن ، حتی settings و messages این طوری اون بالا خیلی شلوغ می شه نمی شه یک کاری کرد اینها هیدن بشن؟

می شه برای یک دسته بزرگ از برنامه ها ، exception skin تعریف کرد؟

می تونید بگید که wisbar advance desktop چه چیزی اضافه میکنه به نسخه معمول؟ این today plugin ها دقیقا ایا میش ه طوری خوشگل تر به نمایش بیان؟

در مورد اول فکر کنم تنظیمات توی ستینگ موجود باشه. متاسفانه من الان دیگه ویزبار رو ندارو و اون موقع هم که داشتم این حالت آبشاری رو یکی از بالاترین مزیت هاش می دونستم. وقتی که فولدر فولدر بسازی خیلی دسترسی با این حالت سریع میشه.

برای دومی هم جوابی متاسفانه ندارم.

در ضمن میشه توی تنظیمات یه اکسپشن لیست درست کرد که ویسبار برنامه های توی این لیست رو نبنده و اصلا نشون نده باز هستن و با دکمه ضربدر بسته نشن که فکر کنم مسیجینگ رو توی اون لیست بزارین خیلی مفید باشه. چون متاسفانه وقتی برنامه رو با ویسبار می بندید از بیخ و بن می بردش و من مثلا این مشکل رو داشتم که اس ام اس می زدم و مسیجینگ رو می بستم اونوقت دیگه اس ام اس سند نمی شدو جالب تر اس ام اسی هم به من نمی رسید تا اینکه دوباره بازش می کردم و سیل اس ام اس ها جاری می شد. دو سه جا هم مشکل عدیده برام ایجاد کرد .

در مورد تفاوت ویسبار ادونس و ویسبار ادونس دسکتاپ باید بگم که کلا هیچ ربطی به هم ندارند.
ویسبار ادونس نوار بالا و پایین و نوار های ران برنامه ها و اتنشن مسیج ها رو تغییر می ده
ولی ویسبار ادونس دسکتاپ یه تودی پلاگین تمام صفحه است که وقتی که نصبش می کنین تمام تودی پلاگین ها غیب می شه و در عوض تم انتخابی شما میاد که میتونه یه ساعت یه تقویم شرت کات های مموری و برنامه ها یه تسک بار شبه ویندوزی منوی استارت پایین و دک ها باشه.

در کل ویسبار ادونس دسکتاپ ، تودی اسکرین موبایلتون رو با سایر متعلقاتش در کنترل شما قرار میده و شما هر جاییش که بخواین میتونین آیکون نوشته تاریخ ایندیکیتور و غیره داشته باشین.

و لپ کلام اگه میخواین چهره پی پی سی کاملا عوض بشه باید ویزبار ادونس رو برای برنامه ها و نوار ها و ویزبار ادونس دسکتاپ رو برای نمای ضاهری و رویه دستگاه انتخاب کنین.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
از دوستانی که wisbar advance استفاده می کنن چند تا سئوال داشتم

من وقتی اسکین ها رو بار می گذارم ، دیگه programs رو ندارم و وقتی روش کلیک می کنم ، آبشار ساب فولدر هاشو نشون می ده ، نمی شه یک کاری کرد که از همون شکل کلاسیک ش هم بشه استفاده کرد ، شورتکاتی چیزی ؟

آیکون ها وقتی برنامه ها باز هستن در منوی بالا نشون داده می شن ، حتی settings و messages این طوری اون بالا خیلی شلوغ می شه نمی شه یک کاری کرد اینها هیدن بشن؟

می شه برای یک دسته بزرگ از برنامه ها ، exception skin تعریف کرد؟

می تونید بگید که wisbar advance desktop چه چیزی اضافه میکنه به نسخه معمول؟ این today plugin ها دقیقا ایا میش ه طوری خوشگل تر به نمایش بیان؟

در مورد اوليش اگه از رسكو تودي پلاگين استفاده مي كنيد مي تونيد يه شرت كات به \windows\start menu\programs بذاريد.
ولي از خود ويزبار نمي دونم.
120.gif

چرا برنامه هايي كه زياد باهاشن كار مي كنيد رو توي يه برگه از home نمي ذاريد؟
در مورد دومين سوال هم بفرماييد wa setting بعد تو قسمت task managment بعد add رو بزنيد اون هايي كه مي خوايد رو هيدن كنيد.
براي sms نمي دونم كدومه. شايد phone.exe باشه.
سومي هم نمي دونم.
آخريشم كه از اسمش معلومه. يه دسكتاپ مثل پي سي مي ذاره. همونطور كه الان دسكتاپ پي سي تون آيكن داره. اينجا ديگه الزامي نيست تودي پلاگين ها به صورت ستوني چيده بشن و از اين جنگولك بازي ها!
188.gif

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد عزیز

شما منو مجبور کردین که اعترافی بکنم....:blush: بقول شاعر:منظور من از کعبه و بتخانه،بهانه بود.من نوشتم دیکشنری جاوا...:happy: ولی شما بخون بازیهای جاوا!!!:D
حالا عزیز...هیچ راهکاری نداره ما اون بازیهارو تو پی پی سی اجرا کنیم؟!؟!
ممنون از وقتتون:)

اساتید گرامی
من کماکان منتظر جوابی برای حل این مشکل هستم .نا امیدم نکنید که بدخواهتون نامید بشه الهی!!!:lol:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
اگه کسی از برنامه های تبدیل پی پی سی به وب کم استفاده کرده و جواب گرفته، ما رو راهنمایی کنه...چه نرم افزاری؟!!:)
من خودم Web Camera Plus نصب کردم ولی تو اینترنت و یاهو مسنجر عملا بدرد نمیخوره...یعنی پیام میده که اصلا وب کمی نداری!!!:(
ممنون میشم از راهنماییتون:D

اساتید عزیز
من برای این مشکل هم فعلا کارم لنگ کمکهای سبز شماست...تورو خدا اگه راهنماییم میکنید یه کم اساسی و ریز به ریز باشه،نه نسیه!!!:happy: بازم دستبوسم.:rolleyes:

Daywalker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دنبال برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61 می گردم تو سایت هرچی لینک بود دانلود کردم که از Rapid بودن ولی بعد از تصب از برنامه می پره بیرون. کسی ورژن سالم برای دانلود داره یا ورژن جدید که آمده باشد با کرک ممنون می شوم لینک بدهید. موبایل من Imate Jasjar WM5 است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در مورد اوليش اگه از رسكو تودي پلاگين استفاده مي كنيد مي تونيد يه شرت كات به \windows\start menu\programs بذاريد.
ولي از خود ويزبار نمي دونم.
120.gif

چرا برنامه هايي كه زياد باهاشن كار مي كنيد رو توي يه برگه از home نمي ذاريد؟
در مورد دومين سوال هم بفرماييد wa setting بعد تو قسمت task managment بعد add رو بزنيد اون هايي كه مي خوايد رو هيدن كنيد.
براي sms نمي دونم كدومه. شايد phone.exe باشه.
سومي هم نمي دونم.
آخريشم كه از اسمش معلومه. يه دسكتاپ مثل پي سي مي ذاره. همونطور كه الان دسكتاپ پي سي تون آيكن داره. اينجا ديگه الزامي نيست تودي پلاگين ها به صورت ستوني چيده بشن و از اين جنگولك بازي ها!
188.gif

تشکر از راهنمایی تون ،
در مورد تنظیماتی که گفتید در نسخه ای 3.00.3 وجود ندارند

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در مورد اول فکر کنم تنظیمات توی ستینگ موجود باشه. متاسفانه من الان دیگه ویزبار رو ندارو و اون موقع هم که داشتم این حالت آبشاری رو یکی از بالاترین مزیت هاش می دونستم. وقتی که فولدر فولدر بسازی خیلی دسترسی با این حالت سریع میشه.

برای دومی هم جوابی متاسفانه ندارم.

در ضمن میشه توی تنظیمات یه اکسپشن لیست درست کرد که ویسبار برنامه های توی این لیست رو نبنده و اصلا نشون نده باز هستن و با دکمه ضربدر بسته نشن که فکر کنم مسیجینگ رو توی اون لیست بزارین خیلی مفید باشه. چون متاسفانه وقتی برنامه رو با ویسبار می بندید از بیخ و بن می بردش و من مثلا این مشکل رو داشتم که اس ام اس می زدم و مسیجینگ رو می بستم اونوقت دیگه اس ام اس سند نمی شدو جالب تر اس ام اسی هم به من نمی رسید تا اینکه دوباره بازش می کردم و سیل اس ام اس ها جاری می شد. دو سه جا هم مشکل عدیده برام ایجاد کرد .

در مورد تفاوت ویسبار ادونس و ویسبار ادونس دسکتاپ باید بگم که کلا هیچ ربطی به هم ندارند.
ویسبار ادونس نوار بالا و پایین و نوار های ران برنامه ها و اتنشن مسیج ها رو تغییر می ده
ولی ویسبار ادونس دسکتاپ یه تودی پلاگین تمام صفحه است که وقتی که نصبش می کنین تمام تودی پلاگین ها غیب می شه و در عوض تم انتخابی شما میاد که میتونه یه ساعت یه تقویم شرت کات های مموری و برنامه ها یه تسک بار شبه ویندوزی منوی استارت پایین و دک ها باشه.

در کل ویسبار ادونس دسکتاپ ، تودی اسکرین موبایلتون رو با سایر متعلقاتش در کنترل شما قرار میده و شما هر جاییش که بخواین میتونین آیکون نوشته تاریخ ایندیکیتور و غیره داشته باشین.

و لپ کلام اگه میخواین چهره پی پی سی کاملا عوض بشه باید ویزبار ادونس رو برای برنامه ها و نوار ها و ویزبار ادونس دسکتاپ رو برای نمای ضاهری و رویه دستگاه انتخاب کنین.

مرسی قربان

ببینم ، این پلاگین برنامه هایی که الان دارم ، در ویزبار دسکتاب به چه شکلی نشون داده می شه؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بالا