• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان
آقا كسي مي دونه غير از رنگ ظاهري اين مدلهاي Vostro 1500 و Inspiron 1520 با Config مشابه دقيقا چه فرقي دارند؟ من اول فكر مي كردم گارانتي Vostro سه ساله هست اما بعدكه پرسيدم ديدم اونم يك ساله هست.
در ضمن من كه حداكثر 1.3 پول دارم و براي مصارف خانگي مي خوام كدومشو بگيرم ؟
در ضمن بهترين جا براي خريد دل كه قيمتشام خوب باشه كجاست؟
اين درسته كه وزن 1520 و 1500 حدود سه كيلو هست و اين 8/2 كه فروشنده ها بيان مي كنند واقعي نيست؟
در ضمن Display اين دو مدل هر دو WXGA هست يا با هم فرق مي كنند؟

با مشخصات Core2Due2.0 يا بيشتر، Ram 2Gig DDR2 ، هارد 160 كدومو پيشنهاد مي كنيد؟ميشه با 3/1 ميليون خريد؟

سلام دوست من

ببینید من تو چند پست قبلی در مورد خرید کمی توضیح دادم که ملاکتان شکل ظاهری نباشد چون هر لپ تاپی قشنگی خودشو داره. ملاکتان انتخواب نوع کمپانیهای معروف (dell/hp/sony) باشه وهمچنن تکنولوژی به کار رفته در لپ تاپ ها که در چند پست قبل توضیح دادم و......

در مورد گارانتی هم هیچ گارانتی و نمایندگی رسمی در ایران نیست. این گارانتی ها هم گارانتی خود فروشگاه هست نه گارانتی کمپانی به اسم نمایندگی. سیستم رو یک چک حرفه ای کرده بعد بخرید و نحوه چک کردن هم چندن و چند بار در صفحات قبل توضیح دادم. من خودم به شخص موافق گارانتی ایران نیستم:f34r:

فکر می کنم زیگورات خوب باشه. البته من از بازار ایران زیاد خبری ندارم

در مورد وزن اگه از تست پولوم دستگا مطمئن شدی بردار و این وزنا هم که بازاریها میگن دارن تیر هوایی در میکنن
مثلا dell 6400 دقیق سه کیلو هست.

در مورد ram هم 2 GIg باشه بهتره.بله میشه ولی فکر کنم 50 تومن گرونتر بشه در هر صورت من زیاد ازبازار خبر ندارم

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام. اقا يك جوونمرد پيدا شه به من كمك كنه.هر چي توي سايت گشتم مطلبي كه قانع كننده باشه نديدم . من ميخوام اطلاعات دقيقي از اختلاف قيمتها در ايران و دبي بدست بيارم.ايا منبعي براي رجوع هست؟ دوستان خواهشا كمك كنيد:(

سلام دوست من

در مواردی قیمت هایی که در ایران هست حتی از دوبی هم ارزون تر هست

بعضی از دوستان فکر میکنن چیزایی که تو دوبی هست مخصوصا دستگاه های برقی و دیجیتالی همش مارک اصل و مرغوب و ارزون هست نه کاملا اشتباهه

ببینید دوستان بازار دوبی مثل یک رودخونه بزرگ میمونه که ممکنه هر آشقالی واردش بشه

دوستان بازار اروپا با دوبی کاملا فرق میکنه . ولی پیشنهاد میکنم براری خرید بیشتر از یک نمایندگی معتبر که تو ایران نیست :lol: سیستمت رو تهیه کن

از حسن توجه شما ممنون:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
من 1 هفتس دنبال 1501 دل میگردم ولی ظاهرا تخمشو ملخ خورده!
دیگه چیزی رو که باب میلم باشه (و اندازه جیبم)پیدا نکردم البته یه مدلی از اچ پی dv 6000 هم هست که ظاهرا مناسبه...ولی حیف که چینیه!
اساتید نظرشون در این مورد چیه؟..به نظرتون ارزش خرید داره این مدل از اچ پی قیمت(950)

پ ن: من از جنس چینی وحشت دارم!!!!

dell 6400

hp 6500

در مورد 1501 هم یکم صبر کنی و بگردی پیدا میشه

از توجه شما ممنومن

vox00vox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست من

در مواردی قیمت هایی که در ایران هست حتی از دوبی هم ارزون تر هست

بعضی از دوستان فکر میکنن چیزایی که تو دوبی هست مخصوصا دستگاه های برقی و دیجیتالی همش مارک اصل و مرغوب و ارزون هست نه کاملا اشتباهه

ببینید دوستان بازار دوبی مثل یک رودخونه بزرگ میمونه که ممکنه هر آشقالی واردش بشه

دوستان بازار اروپا با دوبی کاملا فرق میکنه . ولی پیشنهاد میکنم براری خرید بیشتر از یک نمایندگی معتبر که تو ایران نیست :lol: سیستمت رو تهیه کن

از حسن توجه شما ممنون:)

سلام دوست عزيز. ممنونم از توضيح شما ولي منظور بنده خريد يك سيستم نميباشد و منظور واردات قطعات كامپيوتر و يا لپتاب است.منتظر پاسخ شما هستم. :rolleyes:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست عزيز. ممنونم از توضيح شما ولي منظور بنده خريد يك سيستم نميباشد و منظور واردات قطعات كامپيوتر و يا لپتاب است.منتظر پاسخ شما هستم. :rolleyes:

بله شما هم میتونین مثل فروشگاه های دیگه این کارو انجام بدید

pc_pentium_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam man daneshjoo hastam va mikham ye laptop dar hodoode 1300-1400 begiram dirooz paitakht boodam va vaio ro bishtar az dell pasandidam az har lahaz ! albate az oonjaii ke gheimatha motefavet hast baste be garanti nemidoonam che modeli ba che garanti begiram age momkene rahnamaiim konin
dar zemn yek soale dige inke chon alan aghlabe laptop ha daraye win vista hastan man shenidam ke narmafzarhaii ke beshe roosh nasb kard dar iran nist ya kheili kame aya in haghighat dare ?
:(

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
salam man daneshjoo hastam va mikham ye laptop dar hodoode 1300-1400 begiram dirooz paitakht boodam va vaio ro bishtar az dell pasandidam az har lahaz ! albate az oonjaii ke gheimatha motefavet hast baste be garanti nemidoonam che modeli ba che garanti begiram age momkene rahnamaiim konin
dar zemn yek soale dige inke chon alan aghlabe laptop ha daraye win vista hastan man shenidam ke narmafzarhaii ke beshe roosh nasb kard dar iran nist ya kheili kame aya in haghighat dare ?

در مورد انتخواب لپ تاپ اگر sony بخوای فکر کنم سری 160 و 190 خوب باشه

اگر یک سیستم نفس دار و کاملا دانشجویی میخای dell 6400 یا dell 1520 یا hp 6500

در مورد گارانتی هم 100 بار توضیح دادم.حتی تو همین صفحه هم فکر کنم توضیح دادم

در مورد ویندوز ویستا هم فکر کاملا اشتباهه و تمام برنامه ها کار میده هر برنامه ای هم که کار نده میشه یک فایل sys از ویندوز دوروست کرد و در فایل out برنامه پیست کرد و کار میده در ضمن ویستا کاملترین ویندوزه و در ثانی نخواستی میتونی بعدا xp نصب کنی:)

از توجه شما ممنون

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ارزانترین لپتاپ مارک DELL ( آکبند ) که دارای سی پی یو 2 هسته ای اینتل و 1 گیگ رم باشه , چه مدل و چه قیمتیه ؟

با تشکر

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

سلام
بله در حال حاضر بهترین لپتاپهای موجود دربازار ایران مربوط به سونی است هم از جهت زیبایی وهم از جهت کیفیت. کیفیت بالای LCD های لپ تاپهای سونی که از تکنولوژی XBRITE (روشنایی تصویر) و همچنین HI-COLOR (زنده بودن رنگها) بهره می برند در کنار سایر ویژگیهای مربوطه اعم از بی سر و صدا بودن هارد دیسک- مدت زمان بالای تخلیه کامل باطری و ... خود گواه این مدعا است. سری FZ با داشتن گزینه های متعدد در این میان انتخاب خوبی است.
در خصوص گارانتی هم یکی از بهترین گارانتی های حال حاضر لپ تاپ در ایران مربوط به امرتات است.
در مورد نرم افزارهای ناسازگار با سیستم عامل ویندوز ویستا هم مطلبی که اشاره کردید صحت دارد و هنوز به طور 100% نرم افزارها با سیستم عامل جدید به اصطلاح مچ نشده اند و زمانی باید بگذرد تاکمپانیهای تولید کننده نرم افزار نسبت به رفع عیوب دراین خصوص و نیز سازگار نمودن نرم افزارهای خود با ویندوز ویستا اقدام نمایند. پس تا آن زمان که طبعا چیزی در حدود 4-5 ماه زمان می برد می توان نسبت به نصب ویندوز XP درکنار ویندوز ویستا موجود جهت کار با نرم افزارهای مورد نظر اقدام نمود.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
ارزانترین لپتاپ مارک DELL ( آکبند ) که دارای سی پی یو 2 هسته ای اینتل و 1 گیگ رم باشه , چه مدل و چه قیمتیه ؟

با تشکر
فکر کنم الان فقط 6400 هستش . قیمتش هم به حجم هارد دیسک و نوع کارت گرافیک بستگی داره .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام خدمت اساتید گرامی
یه لپ لپ حدود 1.300 تا 1.400 پیشنهاد بدید که دیزاین خوبی داشته باشه...بعد از اون مشخصات خوب
ممنون میشم ( واسه یکی از دوستام میخوام )
خودم نظرم روی HP pavilion Dv6000 - 6599 هست ... هم دیزاین خوبی داشت و هم مشخصات خوب :happy: کلا با این پول چی میشه خرید ...(دیزاینش خیلی مهمه واسش)
این بود که گفتم از اهل فن بپرسم اگه لینک هم بدید ممنون میشم :cool:
مرسی :blink: مرسی:D مرسی:wacko:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت اساتید گرامی
یه لپ لپ حدود 1.300 تا 1.400 پیشنهاد بدید که دیزاین خوبی داشته باشه...بعد از اون مشخصات خوب
خودم نظرم روی HP pavilion Dv6000 - 6599 هست ... هم دیزاین خوبی داشت و هم مشخصات خوب :happy: کلا با این پول چی میشه خرید ...(دیزاینش خیلی مهمه واسش)

سلام همین مدل که خودت گفتی خبه

hp 6500 هم خوبه

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام .

چند تا از دوستان واسم pm خصوصی زده بودن که وقتی لپ تاپ میخریم از کجا بفهمیم باتری سلولی هست و دست

دوم نیست و اصلا باتری سلولی چی هست.....

من همینجا یک توضیح کامل میدم که در کنار آیتمهای دیگر انتخواب لپ تاپ در مورد باتری دیگه سوالی نشه چون

چندین بار گفتم و این بار کامل هست.

بینید دوستان باتری لپ تاپ از سوخت سلولی استفاده کرده (fuel cell) .این نوع سوخت درون باطری سلولی یک نوع

تبدیل الکتروشیمیایی هست.

که از دو قسمت تولید اولیه سوخت که در قطب مثبت است و هچنین قسمت oxidant که در قسمت قطب منفی بوده

که باهم واکنش داده و جریان برق تولید میکند.

در شکل زیرکه تهییه کردم روند واکنش را توضیح میدهم:
34dj32d.jpg

دوستان در باتریهای که امروزه تولید میشه از نوع li_on بوده که روی باتریهای لپ تاپ هم نوشته.که هم باتر عمر

بیشتری دارد هم طول مدت نگهداری شارژ بیشتر است.

گنجایش اکثر باتریهای dell از جمله 6400 و... 53WH هست.

انواع باتریها:
battery cell : بخش های استوانه ای که برق تولید میکنند.
capacity:به میزان انرژی ذخیره شده در لپ تاپ میگویند.
charge cycle:مدت زمان شارژ میگویند.
انواع باطری: نیکل کادمیوم. نیکل-متال-هیدرید. لیتیوم-یون.(لپ تاپ) لیتیوم-یون-پولیمر. سوخت سلولی(لپ تاپ)

باطریهای fuel cell دارای li-ion بوده که دوبرابر نیکل کادمیوم قدرت دارد.

برای داشتن باطری خوب اجازه دهید برای اولین بار به خوبی خالی شود.

دوباره خواهشی دارم از دوستانی که مطالب را کپی برداری میکنند و در فرم های دیگر میبرند خواهش میکنم باذکر منبع باشد تمام حقوق این مطالب مربوط به این تاپیک است.

امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی کرده باشم چون کولی ترجمه و وقت واسش گزاشتم

از توجه شما ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت اساتید گرامی

سلام
بنده SONY FZ290N2 را به شما پیشنهاد می کنم.
سری HP PAVILION DV6000 را به شما توصیه نمی کنم. اگرچه طراحی بسیار خوبی دارند ولی سرعتشان چندان بالا نیست و همینطور حرارت زیادی در این سری وجود دارد.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بالاخره , رفتن سراغ خرید sony fz160e\b

یه سؤال ! ...

فروشنده به من گفته که هیچگونه سی دی یا دی وی دی همراه این نوت بوک نیست !!! ... و باید از کل ویندوز برای استفاده های بعدی ایمیج بگیری ! ...

قبلا دیده بودم که دوستان گفتن ... سی دی یا دی وی دی ویندوز , درایورها و غیره ... همراه نوت بوک ها هست ( البته نمی دونم منظورشون کدوم مارک بوده ! ...)

در کل ... واقعا درسته ؟ , همراه این سری از نوت بوک های سونی هیچگونه سی دی یا دی وی دی نیست ؟ ؟؟ ! ...

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
اقا یکی بیاد راست و پوست کنده بگه من با 800 تومن چی بخرم؟
من کلا برنامه نویسم و طراحی وب هم میکنم ! یه پی سی هم خونه دارم که اتلون 64 1800 هست اگر نوت بوکی بتونم بخرم که قد همین سرعت داشته باشه برام خوبه اگه بیشتر بود که چه بهتر

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بالاخره , رفتن سراغ خرید sony fz160e\b

یه سؤال ! ...

فروشنده به من گفته که هیچگونه سی دی یا دی وی دی همراه این نوت بوک نیست !!! ... و باید از کل ویندوز برای استفاده های بعدی ایمیج بگیری ! ...

قبلا دیده بودم که دوستان گفتن ... سی دی یا دی وی دی ویندوز , درایورها و غیره ... همراه نوت بوک ها هست ( البته نمی دونم منظورشون کدوم مارک بوده ! ...)

در کل ... واقعا درسته ؟ , همراه این سری از نوت بوک های سونی هیچگونه سی دی یا دی وی دی نیست ؟ ؟؟ ! ...

سلام
بله درست است. سونی مدتها است که دیگر هیچ سی دی و یا دی وی دی ریکاوری همراه لپ تاپهایی که می فروشد ارائه نمی کند و تهیه سی دی و یا دی وی دی ریکاوری را به عهده خریدار گذاشته است. شما بلافاصله پس از خرید دستگاه و قبل از هرگونه کار دیگری می توانید با استفاده از گزینه VAIO RECOVERY نسبت به ایجاد 2 عدد دی وی دی ریکاوری شامل ویندوز و کل برنامه های نصب شده بر روی لپ تاپتان اقدام کنید که زمانی در حدود 30 الی 45 دقیقه صرف این کار می شود.
2 عدد دی وی دی که به طریق فوق تهیه می شود دقیقا همانی است که قبلا سونی همراه با هر لپ تاپ فروخته شده به مشتری ارائه می کرد.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
اینم از دیگر محاسن این مارک فوق العاده !!!

یاداشت کنین یادتون نره !!!

شما دارین 150 هزارتومن پول ویندوزی رو میدین که رو هواست !

از این مسخره تر نمیشه !

واقعا حیف پوله بابت این برند دادن ! حالا کاش بعد از همه ای حرفا ، هزینه رو پایین میاوردن !اما این کارشون

نه برای پایین آوردن هزینه بلکه برای بالابردن سود دهی هستش.

پ.ن: کار هر کس نیست خرمن کوفتن ، بهتره سونی هم این بازار رو به حرفه ای ها واگزار کنه ! تولید

والکمن رو بچسبه !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام
اقا یکی بیاد راست و پوست کنده بگه من با 800 تومن چی بخرم؟
من کلا برنامه نویسم و طراحی وب هم میکنم ! یه پی سی هم خونه دارم که اتلون 64 1800 هست اگر نوت بوکی بتونم بخرم که قد همین سرعت داشته باشه برام خوبه اگه بیشتر بود که چه بهتر

بهترین انتخاب برای شما دوست عزیز میتونه این باشه :

DELL 6400 سری N

با پردازنده 1.8 Core dual

رم 512

هارد 80

VGA Intel

ظاهر هم مثل بقیه 6400 ها .

قیمت هم حدودا 800 تومن ( کمی بالاتر )

بالا