سلام دوستان
آقا كسي مي دونه غير از رنگ ظاهري اين مدلهاي Vostro 1500 و Inspiron 1520 با Config مشابه دقيقا چه فرقي دارند؟ من اول فكر مي كردم گارانتي Vostro سه ساله هست اما بعدكه پرسيدم ديدم اونم يك ساله هست.
در ضمن من كه حداكثر 1.3 پول دارم و براي مصارف خانگي مي خوام كدومشو بگيرم ؟
در ضمن بهترين جا براي خريد دل كه قيمتشام خوب باشه كجاست؟
اين درسته كه وزن 1520 و 1500 حدود سه كيلو هست و اين 8/2 كه فروشنده ها بيان مي كنند واقعي نيست؟
در ضمن Display اين دو مدل هر دو WXGA هست يا با هم فرق مي كنند؟
با مشخصات Core2Due2.0 يا بيشتر، Ram 2Gig DDR2 ، هارد 160 كدومو پيشنهاد مي كنيد؟ميشه با 3/1 ميليون خريد؟
سلام دوست من
ببینید من تو چند پست قبلی در مورد خرید کمی توضیح دادم که ملاکتان شکل ظاهری نباشد چون هر لپ تاپی قشنگی خودشو داره. ملاکتان انتخواب نوع کمپانیهای معروف (dell/hp/sony) باشه وهمچنن تکنولوژی به کار رفته در لپ تاپ ها که در چند پست قبل توضیح دادم و......
در مورد گارانتی هم هیچ گارانتی و نمایندگی رسمی در ایران نیست. این گارانتی ها هم گارانتی خود فروشگاه هست نه گارانتی کمپانی به اسم نمایندگی. سیستم رو یک چک حرفه ای کرده بعد بخرید و نحوه چک کردن هم چندن و چند بار در صفحات قبل توضیح دادم. من خودم به شخص موافق گارانتی ایران نیستم:f34r:
فکر می کنم زیگورات خوب باشه. البته من از بازار ایران زیاد خبری ندارم
در مورد وزن اگه از تست پولوم دستگا مطمئن شدی بردار و این وزنا هم که بازاریها میگن دارن تیر هوایی در میکنن
مثلا dell 6400 دقیق سه کیلو هست.
در مورد ram هم 2 GIg باشه بهتره.بله میشه ولی فکر کنم 50 تومن گرونتر بشه در هر صورت من زیاد ازبازار خبر ندارم
از توجه شما ممنون