دانیال خان
اولا بنده هم بابت حرفهایی كه زدم،عذرخواهی میكنم،چراكه به بنده هم حق بدهید كه وقتی یه جایی زدم كه "اقا این برنامه كیجنش كار نمیكنه" و چهار نفر هم پشت سرم تاییدیه زدن كه"بله ما هم همون مشكلو داریم"،اونوقت چطور میتونم تحمل كنم كه هم اون پستم پاك بشه،هم اینكه یه جای دیگه،برای یه سوال دیگرم،نه تنها جوابی ندید كه هیچ،تحدید هم بكنید كه محدود میكنیم و غیره و ذلك...
دوما،گلایه میكنم كه باز شما به فرع پرداختین و اصل موضوع،كه همانا مشكل من و خیلی های دیگه هم بود،بی جواب گذاشتین.حالا من مجبورم دوباره تو پست بعدی سوالمو مطرح كنم و منتظر یه جوان رعنا باشم كه دست مارو بگیره!!!
بازهم عذر خواهی میكنم و خواهش دارم كه بجای "نقره داغ" كردن همدیگه،دست همو بگیریم.وگرنه تحدید كردن و خط و نشون كشیدن كه خریداری نداره.
دوستان عزیز
این مشكل بنده،كه خیلی پیشتر هم مطرح كرده بودم،متاسفانه بدلیل كلنجار با مدیران این بخش بدست فراموشی سپرده شد.از عزیزانی كه اطلاعی در این زمینه دارند،عاجزانه درخواست كمك و راهنمایی دارم.
ممنون
دوست عزیز؛اگر دانیال به عنوان مدیر به شما حرفی می زنه؛باید بدونید که ایشون کل فروم رو در نظر می گیرید؛اما شما چون با مشکل مواجه شدید،فقط مشکل خودتون رو می بینید و البته حق دارید؛اما می خوام بگم اگر این سخت گیریها نباشه؛فروم اینطوری باقی می مونه؟
در مورد سوالتون به شخصه چون با برنامه هایی که پاکت پی سی را به وب کم تبدیل می کنند کار نکرده ام و همچنین خود اتم به طور پیش فرض دارای برنامه ای برای اجرای برنامه های جاواست؛من جواب سوالات شما را نمی دانم؛
این موضوع رو گفتم ک فکر نکنید جواب سوالات رو می دونم اما به مسائل حاشیه ای اشاره می کنم؛
مطمئن باشید بچه های اینجا به قدری با محبت و فعال هستند که اگر جواب شما رو بدونن؛دریغ نخواهد کرد.
موفق باشید.