سلام ...
...ولی یه چیزی حرصم میده این ایچیگو حتما باهاس چند جاش پاره پاره بشه تا یه چیز جدید یاد بگیره
خب , اینم جزء کلیشه های انیمه ای هست دیگه ... :lol: ...
می گم چطور به سیمور بگیم که, یه شعبه هم اینجا بزنه !! ...
سلام ...
...ولی یه چیزی حرصم میده این ایچیگو حتما باهاس چند جاش پاره پاره بشه تا یه چیز جدید یاد بگیره
سلام...
آقا یه سوال ؟ چرا اونجائی که ایچیگو با کاپیتان اسکادران 11 ( اسمش زاراکی کنچی یا همچین چیزی بود همون که به موهاش از این زنگوله کوچیک ها می بست ) می جنگه و دفعه اول شکست میخوره و میره به دنیایی که زانگتسو مرد شمشیرش زندگی میکنه ، کسی که برا تعلیم اون میاد اون یارو کاپیتان نکبت اسکادران 3 هستش با اون لبخند مزخرف همیشگی؟
توضیحی که در مورد 15 دادی جالب بود ... :happy: ... اصلا بهش دقت نکرده بودم !
و اما ... پیشنهاد خوبیه ! ... فکر می کنم باید یه پست داشته باشیم که اطلاعات مورد نیاز و به روز انیمه رو توش قرار بدیم ( شماره ی چپتر مانگا ؛ تعداد ایپزود انیمه , و ... ) ...
به نظرت چه گزینه های دیگه ای هم به این پست اضافه کنیم ؟؟؟؟!!
تا هر وقت که مانگاش ادامه پیدا کنه انیمش هم ساخته میشه معلوم نیست فعلا.بلچ تا قسمت چند قراره ساخته بشه؟
اونا دنبال کسی هایی هستند که از روح اسپریت قوی بر خوردارن اینجوری ازشون تغذیه میکنن.تو قسمت اول اين غول ها دنبال كي هستن و براي چي؟
البته نا گفته نمونه كه اين تغزيه كردن براي سير شدن از گشنگي نيست بلكه براي پر كردن جاي خالي قلبشونه
بلچ رو چه شركتي ساخته و انيمه هاي ديگه چي ساخته؟
هرهفته داخل ژاپن تو تلويزينش پخش ميشه يا تو سينما؟؟
ممنون
شبكه ژاپن كه نشون ميده فقط داخل ژاپنه يا شبكه جهانيه؟
الان پلچ تا قسمت چند در اومده؟
اينا با چه برنامه اي ضبط ميكنن كه كيفيتش اينقدر خوب ميمونه؟
بسیار شرمناکم که پا برهنه میام وسط بحثتون اما ... منچجوری میتونم مجموعه کامل بلیچ رو گیر بیارم ؟ از اقای مردی قسمتای 100 تا 120 اونو دیدم کف بر شدم .. نمیتونم الان بیخیالش بشم ... یکی منو راهنمایی کنه ..