• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن عاشقان و دلسوختگان بلیچ

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام ...
...ولی یه چیزی حرصم میده این ایچیگو حتما باهاس چند جاش پاره پاره بشه تا یه چیز جدید یاد بگیره

خب , اینم جزء کلیشه های انیمه ای هست دیگه ... :lol: ...

می گم چطور به سیمور بگیم که, یه شعبه هم اینجا بزنه !! ...:rolleyes:

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
آقا یه سوال ؟ چرا اونجائی که ایچیگو با کاپیتان اسکادران 11 ( اسمش زاراکی کنچی یا همچین چیزی بود همون که به موهاش از این زنگوله کوچیک ها می بست ) می جنگه و دفعه اول شکست میخوره و میره به دنیایی که زانگتسو مرد شمشیرش زندگی میکنه ، کسی که برا تعلیم اون میاد اون یارو کاپیتان نکبت اسکادران 3 هستش با اون لبخند مزخرف همیشگی؟

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
آقا یه سوال ؟ چرا اونجائی که ایچیگو با کاپیتان اسکادران 11 ( اسمش زاراکی کنچی یا همچین چیزی بود همون که به موهاش از این زنگوله کوچیک ها می بست ) می جنگه و دفعه اول شکست میخوره و میره به دنیایی که زانگتسو مرد شمشیرش زندگی میکنه ، کسی که برا تعلیم اون میاد اون یارو کاپیتان نکبت اسکادران 3 هستش با اون لبخند مزخرف همیشگی؟

سلام دوست عزیز
عجب سوال های خفنی می پرسی:blink:
1. میگم ، بلیچ شما مگه زیرنویس نداره!
2. اونی که با ایچیگو تمرین می کنه در واقع قسمتی از وجود خود ایچیگو است( همون ایچیگوست که به اون رنگ سفید زدند و هیچ شباهتی به اون کاپیتان نکبت نداره!)
به صورتی که ایچیگو رو partner خطاب می کنه
3. در واقع زان گتسو با این کار می خواد به ایچیگو بفهمونه که اون توی مبارزه تنها نیست و شمشیرش هم با اونه ، در واقع می خواد این مطلب رو بگه که شمشیر یه ابزار برای جنگ نیست در واقع مثل یه دوست می مونه که باید به اون اعتماد کرد و با کمک اون دوست به جنگ دشمن رفت.
4.تنها دلیل شکست زاراکی هم اینه که نمی تونه با شمشیرش ارتباط برقرار کنه یا به عبارتی زاراکی اصلا از قدرت شمشیرش استفاده نمی کنه
5. اون جهانی هم که حرفش رو زدی جهان وجودی خود ایچیگوست ( تنها مشکلش اینه که اونجا زیاد بارون می باره!چی گفتم:wacko:)

ممنون از سوال شما(نشستم بلیچ 39 رو دوباره نگاه کردم خیلی حال داد)

بابهترین آرزوها موفق باشید

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
ممنون دوست عزیز از پاسخ خوب و کاملتون :) ببخش اگه سوالهای آماتوری میپرسم :blush: آخه یه نمه تازه کارم
امیدوارم که با استفاده از معلومات اساتیدی مثله شما راه بیافتم :happy:;)

مرسی

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
بلیچ رو تا 288 دیدم دیگه فعلا نیازی به دنبال کردن انیمه ندارم...
AddEmoticons126153.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخيش ... بالاخره سر و کله ايچيگو پيدا شد!:D قسمت بعدی بايد خيلی هيجان انگيز باشه!!!
36_1_13.gif

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
توضیحی که در مورد 15 دادی جالب بود ... :happy: ... اصلا بهش دقت نکرده بودم !

و اما ... پیشنهاد خوبیه ! ... فکر می کنم باید یه پست داشته باشیم که اطلاعات مورد نیاز و به روز انیمه رو توش قرار بدیم ( شماره ی چپتر مانگا ؛ تعداد ایپزود انیمه , و ... ) ...

به نظرت چه گزینه های دیگه ای هم به این پست اضافه کنیم ؟؟؟؟!!

شماره چپتر خوبه ... من سايتهاي مربوطه رو هم بهش اضافه ميكنم

پست آپديت شد

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
بلچ تا قسمت چند قراره ساخته بشه؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بلچ تا قسمت چند قراره ساخته بشه؟
تا هر وقت که مانگاش ادامه پیدا کنه انیمش هم ساخته میشه معلوم نیست فعلا.

من برم بلیچ ببینم یا نه؟ تا 132 دیدم دیگه بی خیال شدم. جالب شده یا نه؟ از فیلر در اومد؟

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
تو قسمت اول اين غول ها دنبال كي هستن و براي چي؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تو قسمت اول اين غول ها دنبال كي هستن و براي چي؟
اونا دنبال کسی هایی هستند که از روح اسپریت قوی بر خوردارن اینجوری ازشون تغذیه میکنن.
بعضی موارد هم دنبال هر روح گم شده ای که تو دنیا جا موندن میگردن برای غذاشون :دی

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
البته نا گفته نمونه كه اين تغزيه كردن براي سير شدن از گشنگي نيست بلكه براي پر كردن جاي خالي قلبشونه

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
البته نا گفته نمونه كه اين تغزيه كردن براي سير شدن از گشنگي نيست بلكه براي پر كردن جاي خالي قلبشونه

البته نا گفته نماند که دلیل اصلی اصلا این نیست ! :D

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
بلچ رو چه شركتي ساخته و انيمه هاي ديگه چي ساخته؟
هرهفته داخل ژاپن تو تلويزينش پخش ميشه يا تو سينما؟؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
بلچ رو چه شركتي ساخته و انيمه هاي ديگه چي ساخته؟
هرهفته داخل ژاپن تو تلويزينش پخش ميشه يا تو سينما؟؟

از نظر اقتصادی یه خورده با عقل جور در نمیاد که هر هفته 1 اپیسود 20 - 25 دقیقه ای رو توی سینما اکران کنند...:D
اپیسود بلیپ هر 3 شنبه از توی تلویزیون ژاپن پخش میشه...
توسط گروه های اصلی همزمان با زمان پخش ضبط میشه - کیفیت و صدا بهتر میشه و حجم اون کم میشه و به شکل نسخه خام توی نت پخش میشه...
گروه های فن ساب مختلف نسخه خام رو معمولا از توی شبکه های irc پیدا می کنند و اون رو ترجمه می کنند و زیر نویس براش ایجاد می کنند و نسخه نهایی رو با حفظ کیفیت قبلی ولی تو حجم کمتر معمولا 170 مگ توی اینترنت / وب سایت ها و یا تورنت ترکر ها پخش می کنند

* بلیپ نه بلیج :D

razps5

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون:)
شبكه ژاپن كه نشون ميده فقط داخل ژاپنه يا شبكه جهانيه؟
الان پلچ تا قسمت چند در اومده؟
اينا با چه برنامه اي ضبط ميكنن كه كيفيتش اينقدر خوب ميمونه؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون:)
شبكه ژاپن كه نشون ميده فقط داخل ژاپنه يا شبكه جهانيه؟
الان پلچ تا قسمت چند در اومده؟
اينا با چه برنامه اي ضبط ميكنن كه كيفيتش اينقدر خوب ميمونه؟

از یکی از شبکه های داخلی خود ژاپن پخش میشه و 140 قسمت این محموعه تا الان که صحبت می کنیم در اومده
در رابطه با نحوه ضبط اطلاعات دقیقی ندارم ولی باید از سیستم DVD PLAYER ها استفاده کنند که علاوه بر پخش کردن یک دی وی دی توانایی رایت روی دی وی دی رو هم داشته باشه... یعنی به شکلی مثل ویدیو های قدیمی عمل ضبظ از روی تلویزیون رو انجام بده فقط حالا بر روی دی وی دی و با کیفیت 99% شبیه کیفیت پخش شده !
جدا از اون بعضی سیستم های کامپیوتری مثل سیستم خود من از طریق سیستم کابلی به شبکه های تلویزیونی متصل میشن و اطلاعات مورد نظر رو ضبط می کنند که کیفیت خیلی بالایی رو نمیده و برای کیفیت بالا به همون حساب حجم فایل خیلی بالا میره که اصلا به صرفه نیست و کم کردن حجم اون فایل باز مشکلات خودش رو داره...! ولی برای این که یک سریال رو با کیفیت معمولی بذاری ضبط بشه خودت بری دوشت رو بگیری بیای بعد بشینی ببینیش خیلی چیز خوبیه...! راه دیگه استفاده از کارهای تلویزیون هستش که ورودی/خروجی تلویزون دارند حالا دقیقا کدوم مطمعن نیستم ولی این هم بهت این امکان رو میده که کانال های تلویزیون رو روی کامپیوتر خودت داشته باشی... اگرچه همچین سیستمی رو من خودم شخصا باهاش کار نکردم و اطلاعات دقیقی ندارم...
فکر کنم بهتر باشه بقیه بچه ها اگه در این رابطه چیزی میدونند بهت جواب بدن :)

فراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من مدتیه دارم این انیمه ی زیبا رو دانلود میکنم و الان هم 44 قسمتش رو گرفتم و دیدم :happy: اما میخوام هر Season رو روی دی وی دی رایت کنم و سوالی داشتم در این باب که باید طبق سیزن مورد نظر و جوری که سایت Bleachexile فایل ها رو قرار داده رایت کنیم؟ (مثلاً 1-24 روی یک دی وی دی و 25-48 روی دی وی دی دیگه؟) یا میشه 1-25 رو هم روی یک دی وی دی رایت کرد؟چون تیتراژ ابتدایی قسمت 25 هم شبیه قبلیاست و از قسمت 26 تیتراژ عوض میشه . گفتم شاید مال سیزن قبلی باشه .
و یه چیز مهم تر اینکه اگر قسمت 25 هم روی دی وی دی اول رایت کردم و دی وی دی بعدی از شماره ی 26 شروع بشه ، روی دستگاه هم قابل پخشه یا اینکه حتماً باید از قسمت 25-48 روی دی وی دی رایت بشه تا دستگاه بخونتش؟
مرسی پیشاپیش

master.

Registered User
لایک‌ها
16
بسیار شرمناکم که پا برهنه میام وسط بحثتون اما ... منچجوری میتونم مجموعه کامل بلیچ رو گیر بیارم ؟ از اقای مردی قسمتای 100 تا 120 اونو دیدم کف بر شدم .. نمیتونم الان بیخیالش بشم ... یکی منو راهنمایی کنه ..

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بسیار شرمناکم که پا برهنه میام وسط بحثتون اما ... منچجوری میتونم مجموعه کامل بلیچ رو گیر بیارم ؟ از اقای مردی قسمتای 100 تا 120 اونو دیدم کف بر شدم .. نمیتونم الان بیخیالش بشم ... یکی منو راهنمایی کنه ..

توی بخش انیمیشن دیگه انیمه توزیع نمیشه. اگه آقای مردی ادامه شو ندارن باید صبر کنین تا توی اون فروم بخش توزیع انیمه راه بیفته.

بالا