• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من adsl گرفتم و وصل شد ولی مودم خودم گرفتم 200 D-link و فقط usb هست. ولی چراغش همش چشمک میزنه. نمی دونید مشکل از کجاست؟ لطفا کمک کنید.
شرکته هم که ازش اشتراک گرفتم میگن ما تا حالا usb کار نکردیم!

خيلي خيلي معذرت ميخواهم ولي به اون شركتي كه اين حرف را به شما زده بايد ت... زد. و بهتره بروند آفتابه فروشي كنند تا adsl فروشي:blink:

mersiuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از پارس آنلاین اینتزنت میگیرم 384 بعد از اینکه pppoe تنظیم کردیم سرعت بشدت افت کرده خودشونم پاسخگوو نیستند میگن مشکل خودتونه
مشکل از کجا میتونه باشه؟!!؟!

samiii77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا سرعت اینترنت من هم بعد از این سرویس pppoe کند شده .ولی نکته در اینجاست که صفحات سریع باز میکنه ولی دانلود یه فایل حالا چه لینک مستقیم باشه چه غیر مستقیم 30 درصد کاهش سرعت داشته!!حالا نمی دونم یه همچین چیزی امکان داره که سرعت دانلود فایل پایین بیاد ولی صفحه بازکردن تغییری نکنه.
{پارس افلاین}

samuell1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من ده روزی می شه از سپنتا سرویس 128 گرفتم . دانلود من با تورنت در بهترین حالت 13 هست که مشکل عجیبش اینه رو یه سرعت ثابت تنمیمونه خیلی نوسان داره حتا به 2-3 هم میرسه دوباره مره بالا . بعد یه مشکل دیگه این که قطعی هم زیاد دارم میخواستم ببینم از نظر تنظیمات مودم برای این قطعی ها میشه کاری کرد؟
این نوسان سرعت ممکنه مال کابل و سیم و اینا باشه؟
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم خسته شدم!

saeid666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما رو به خدا يكي به داد من برسه!!!
من از شهرستان از اين آسيا تكي هاي xxxx سرويس 128 گرفتم تقريباً يكي دو روز اول بدون مشكل بود ولي يهو قطع شد بعد از اتصال مجدد ديگه نتونستم حتي يه فايل 2 كيلو بايتي رو هم آپلود كنم اصلاً هيچي رو نميتونم آپلود كنم. نه ميشه پستي توي تالار زد و نه ميشه يه فايل رو به ميل atach كرد!!!
نمايندگي اينجا هم نتونسته به من كمكي بكنه اين شماره كوفتي 1844 رو هم كه روي ما شهرستانيهاي بدبخت بستن و جواب نميدن. به خدا ديگه كلافه شدم
ضمناً من با dial up امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشتم و اين پست رو هم با dial up زدم چون با adsl نمي شد.
كسي هست كه بتونه كمكي به من بكنه ميگن يه راهي هست كه ميشه send و recieve رو تنظيم كرد در ضمن مودم من corecess 3112 usb هست.
لطفاً اگه كسي بلده منو راهنمايي كنه

force

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون
یک مشکل دارم. می خام بدونم فرق این ADSL با ADSL2+ چیه که سعادت آباد بعضی پیش شمارهاش ADSL داره ولی بعضی شمارهاش نه! ولی شاتل همه شمارهاشو ADSL2+ میده!!! مگه کلا جفتش از خط تلفن استفاده نمی کنه؟! راستی راجبه ADSL مرکز میگه فیبرش مشکل داره . پس ADSL2+ کار میکنه ??? ممنون

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
شما رو به خدا يكي به داد من برسه!!!
من از شهرستان از اين آسيا تكي هاي xxxx سرويس 128 گرفتم تقريباً يكي دو روز اول بدون مشكل بود ولي يهو قطع شد بعد از اتصال مجدد ديگه نتونستم حتي يه فايل 2 كيلو بايتي رو هم آپلود كنم اصلاً هيچي رو نميتونم آپلود كنم. نه ميشه پستي توي تالار زد و نه ميشه يه فايل رو به ميل atach كرد!!!
نمايندگي اينجا هم نتونسته به من كمكي بكنه اين شماره كوفتي 1844 رو هم كه روي ما شهرستانيهاي بدبخت بستن و جواب نميدن. به خدا ديگه كلافه شدم
ضمناً من با dial up امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشتم و اين پست رو هم با dial up زدم چون با adsl نمي شد.
كسي هست كه بتونه كمكي به من بكنه ميگن يه راهي هست كه ميشه send و recieve رو تنظيم كرد در ضمن مودم من corecess 3112 usb هست.
لطفاً اگه كسي بلده منو راهنمايي كنه
شما بپرس ببین بقیه کاربرهای این شرکت مشکل شما رو دارن یا نه .. برای من یک هفته ای این طوری شده بود اخر ستم بود !

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

من ده روزی می شه از سپنتا سرویس 128 گرفتم . دانلود من با تورنت در بهترین حالت 13 هست که مشکل عجیبش اینه رو یه سرعت ثابت تنمیمونه خیلی نوسان داره حتا به 2-3 هم میرسه دوباره مره بالا . بعد یه مشکل دیگه این که قطعی هم زیاد دارم میخواستم ببینم از نظر تنظیمات مودم برای این قطعی ها میشه کاری کرد؟
این نوسان سرعت ممکنه مال کابل و سیم و اینا باشه؟
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم خسته شدم!
شما یه نگاه به سیم کشی بنداز .. اول تست کن وقتی قطعی داری اتفاق خاصی میفته مثلا تلفن زنگ میخوره و ... یه چک هم بکن ببین کاربرهای دیگه مشکل مشابه شما رو دارن ...

مودم تنظیماتی نداره برای قطعی یا از سیم کشی هست یا از شرکت خدمات دهنده ..

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من یک مشکل دارم

من اکانت یک ماهه ADSL2 از شرکت Laser گرفتم
برای اتصال باید از حالت Bridge Mode استفاده کنم نوع کانکشن هم Bridged IP LLC هست ولی بعد از اتصال مودم IP و Gateway رو نمیتونه شناسایی کنه و من مجبورم که برای اتصال به اینترنت IP , Gateway داخل کارت شبکه کامپیوتر خودم رو عوض کنم در نتیجه فقط یک کامپیوتر در یک زمان میتونه به اینترنت وصل بشه.چطور میتونم سرویس NAT رو داخل مودمم فعال کنم؟
مودم من DLink 500T هست.
2po8wtw.jpg

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به تازگی ویندوزم رو دوباره نصب کردم ولی بعد از نصب دیگه وصل نمیشه به اینترنت
نوع مودمم usb هست و درایورش رو هم نصب کردم و یک کانکشن توی دسکتاپ ظاهر شد که در قسمت dial اش نوشته p0,35 ولی وصل نمیشه و گیر می کنه خبری از Local Area Connection هم نیست با وجودیکه یک network adaptor نصبه!
بعد خودم یک کانکشن با pppoe ساختم ولی اون هم وصل نمیشه و پیام خطای 769 رو میده.
قبل از نصب ویندوز عین ساعت کار می کردا ! نمی دونم الان چه مرگش شده؟! ضمنا مودم از نوع Paradyne 6205 و خط اینترنتم هم از شرکت الکاپرداز(صبانت) هست.

shahab_amiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مودمم D-Link شبکه ای هست حالا آداپتور مودمم رو گم کردم!!!:blush:
البته یه آداپتور تو وسایلم پیدا کردم که روش اینو نوشته:
کد:
AC220V 50Hz
DC 10V 500mA
ولی مطمئن نیستم که این آداپتور واسه مودمم باشه!:(:wacko:
کسی از مودم من داره؟ به نظرتون این آدپتوره واسه مودمم هست یا نه؟

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
زنگ بزن نمایندگی

توصیه میکنم ریسک نکنی :D

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
دو هفته پیش برای ADSL ثبت نام کردم هفته پیش از طرف شرکت اومدن ولی خط رانژه نشده بود و چراغ مودم چشمک میزد.
که فقط مودم را نصب کرد و کل پول را گرفت و گفت فردا خط رانژه میشه .الان یک هفته است که هر روز صبح به ISP زنگ میزنم و اونا هم میگن که پیگیری کریدم و فردا راه میفته. باز فردا زنگ میزنم میگن که از مخابرات گفتن فردا حتما راه میفته
مرکز مخابراتم هم شهید زارعی است.
واقعا دیگه حالم داره از هر چی اینترنت ADSL است به هم میخوره. این پرسنل بی سواد مخابرات واقعا شورشو در آوردن با این سرویس دادنشون .واقعا هیچی حالیشون نیست.

آیا شما هم اولش مثل من اینقدر معطل شدید؟؟

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
دو هفته پیش برای ADSL ثبت نام کردم هفته پیش از طرف شرکت اومدن ولی خط رانژه نشده بود و چراغ مودم چشمک میزد.
که فقط مودم را نصب کرد و کل پول را گرفت و گفت فردا خط رانژه میشه .الان یک هفته است که هر روز صبح به ISP زنگ میزنم و اونا هم میگن که پیگیری کریدم و فردا راه میفته. باز فردا زنگ میزنم میگن که از مخابرات گفتن فردا حتما راه میفته
مرکز مخابراتم هم شهید زارعی است.
واقعا دیگه حالم داره از هر چی اینترنت ADSL است به هم میخوره. این پرسنل بی سواد مخابرات واقعا شورشو در آوردن با این سرویس دادنشون .واقعا هیچی حالیشون نیست.

آیا شما هم اولش مثل من اینقدر معطل شدید؟؟

حض اطلاع بگم که امروز هم خط من رانژه نشد و انتظار برای رانژه شدن خط وارد 3 هفته شد!!
یکی نیست اینجا با من همدردی کنه؟:blush::wacko:

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
فکر کنم مشکل من رو خیلی های دیگه هم داشته باشن، گفتم اینجا راهنمایی بخوام.. من واقعن برام حیاتیه که adsl داشته باشم. :(
در هر صورت من زنگ زده بودم سپنتا و حتی قرارداد هم بستم ولی چند روز بعد گفتند که خط ما فیبر نوریه و ساپورت نمیکنند ): خب حالا هیچ راه حلی دارم من...؟ یعنی ممکنه با خریدن خط جدید مشکل حل شه؟ مخابرات هم که خط ما رو از فیبر نوری خارج نمیکنه. شرکتی تو تهران هست که خط های فیبر نوری رو ساپورت کنه >-:

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
حض اطلاع بگم که امروز هم خط من رانژه نشد و انتظار برای رانژه شدن خط وارد 3 هفته شد!!

شدیدا میکنیم!
من داتک رو خواستم پس بدم سپنتا بگیرم
چند هفته گذشت زنگ میزدیم سپنتا میگفتن داتکیها هنوز خطتون رو جمع نکردن!
اونا هم که جمع کردن 2 هفته ای طول کشید سپنتا اکانتش راه بیوفته!

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
فکر کنم مشکل من رو خیلی های دیگه هم داشته باشن، گفتم اینجا راهنمایی بخوام.. من واقعن برام حیاتیه که adsl داشته باشم. :(
در هر صورت من زنگ زده بودم سپنتا و حتی قرارداد هم بستم ولی چند روز بعد گفتند که خط ما فیبر نوریه و ساپورت نمیکنند ): خب حالا هیچ راه حلی دارم من...؟ یعنی ممکنه با خریدن خط جدید مشکل حل شه؟ مخابرات هم که خط ما رو از فیبر نوری خارج نمیکنه. شرکتی تو تهران هست که خط های فیبر نوری رو ساپورت کنه >-:

دوستان همچنین اگه اینجا کسی از مرکز مخابرات سعادتمند و با پیش شماره ی 4428 adsl داره (یا حتی اگه پیش شماره این نیست!) بگه که واقعا چطوری تونسته! و این که من واقعا درک نمیکنیم که چرا وقتی رفتیم مخابرات منطقه میگن به شما نمیتونیم خط مسی بدیم اگه خط جدید هم بخرید. و این که پیش شماره برای خونه ای که میگرید حتما باید همون 4428 باشه (در حالی که همین خاله ی خودم که خونه 2 تا کوچه پایین تر هستند در یک خونه دو خط 4422 و 4425 دارند) و در کوچه ی شما حتما باید خط فیبر نوری باشه (یعنی اون سیم های مسی! که قبلا باهاشون از خط تلفون استفاده میکردیم همه ناپدید میشن؟) من تقریبا در آستانه ی دق کردن هستم! خواهش میکنم یکی برای من توضیح بده که آیا این چیزایی که مخابرات میگه واقعا نشدنیه یا دارن بازی در میارن؟ :( کلا من رو از یه جور تاریکی ندونستن! و نفهمیدن این که مخابرات از چی حرف میزنه در بیاره! در ضمن سوال! آیا میشه به صورت آزاد خط خرید با یک پیش شماره ی متفاوت و مثلا از 2 تا کوچه پایین تر و انتقال داد به جایی که میخوایم؟ یا این که اصلا این انتقال دادن به مسافت ربط نداره و به همین سیم کشی و اینا مربوط میشه؟

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
تا جایی که شنیده بودم فعلا فیبر نوری بین مراکز مخابراتی کشیده شده و بین اونها با دانشگاهها و جاهای مهم
فکر نمیکنم هنوز برا خونه کشیده باشن!
کارشم به آسونی سیم مسی نیست خودش رشته دانشگاهی داره! محاسبات نور داره

sana

Registered User
لایک‌ها
2

من از شاتل ADSL گرفتم و بیشتر از دو هفته سر همین رانژه کردن خط معطل کردند و هر بار که پی گیری می کردم می گفتند تقصیر مخابراته و ما خودمون پی گیری می کنیم.تا بالاخره زنگ زدند که درست شده و برای نصب آمدند که متوجه شدند خط هنوز هم رانژه نشده :blink: و 2 روز بعد بالاخره درست شد!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان همچنین اگه اینجا کسی از مرکز مخابرات سعادتمند و با پیش شماره ی 4428 adsl داره (یا حتی اگه پیش شماره این نیست!) بگه که واقعا چطوری تونسته! و این که من واقعا درک نمیکنیم که چرا وقتی رفتیم مخابرات منطقه میگن به شما نمیتونیم خط مسی بدیم اگه خط جدید هم بخرید. و این که پیش شماره برای خونه ای که میگرید حتما باید همون 4428 باشه (در حالی که همین خاله ی خودم که خونه 2 تا کوچه پایین تر هستند در یک خونه دو خط 4422 و 4425 دارند) و در کوچه ی شما حتما باید خط فیبر نوری باشه (یعنی اون سیم های مسی! که قبلا باهاشون از خط تلفون استفاده میکردیم همه ناپدید میشن؟) من تقریبا در آستانه ی دق کردن هستم! خواهش میکنم یکی برای من توضیح بده که آیا این چیزایی که مخابرات میگه واقعا نشدنیه یا دارن بازی در میارن؟ :( کلا من رو از یه جور تاریکی ندونستن! و نفهمیدن این که مخابرات از چی حرف میزنه در بیاره! در ضمن سوال! آیا میشه به صورت آزاد خط خرید با یک پیش شماره ی متفاوت و مثلا از 2 تا کوچه پایین تر و انتقال داد به جایی که میخوایم؟ یا این که اصلا این انتقال دادن به مسافت ربط نداره و به همین سیم کشی و اینا مربوط میشه؟

سايت InternetFinder هم میگه 4428 رو هيچ شرکتی تحت پوشش نداره ( Adsl )
ولی برای Wireless جواب میده
298.gif
( لایز و اطلاع رسان دات )

بالا