• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
دو هفته پیش برای ADSL ثبت نام کردم هفته پیش از طرف شرکت اومدن ولی خط رانژه نشده بود و چراغ مودم چشمک میزد.
که فقط مودم را نصب کرد و کل پول را گرفت و گفت فردا خط رانژه میشه .الان یک هفته است که هر روز صبح به ISP زنگ میزنم و اونا هم میگن که پیگیری کریدم و فردا راه میفته. باز فردا زنگ میزنم میگن که از مخابرات گفتن فردا حتما راه میفته
مرکز مخابراتم هم شهید زارعی است.
واقعا دیگه حالم داره از هر چی اینترنت ADSL است به هم میخوره. این پرسنل بی سواد مخابرات واقعا شورشو در آوردن با این سرویس دادنشون .واقعا هیچی حالیشون نیست.

آیا شما هم اولش مثل من اینقدر معطل شدید؟؟

انتظارم برای ADSL وارد سومین هفته شد!! صبح رفتم مرکز مخابراتی و آنها بعد از چک کردن خط گفتن که رانژه است و ایراد از ISP است. با ISP تماس گرفتم گفتن بررسی میکنیم.خلاصه موندم بین این دو .
اگه میدونستم که انقدر دردسر داره اصلا از اولش بی خیال میشدم

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
انتظارم برای ADSL وارد سومین هفته شد!! صبح رفتم مرکز مخابراتی و آنها بعد از چک کردن خط گفتن که رانژه است و ایراد از ISP است. با ISP تماس گرفتم گفتن بررسی میکنیم.خلاصه موندم بین این دو .

منم شهید زارعی هستم ! یه خط خریدم که تو دو روز راه انداختن موقع رانژه شدن خط هم همون روز که مدارک از طرف ISP (آسیاتک ) ارسال شد خطمو رانژه کردن !!! آسیاتکیه باورش نمیشد :D

حالا خط رانژه شد مدیر فروش پنج شنبه رو رفته بود گل بچینه افتاد شنبه !

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
من یه مودم d-link مدل dsl-200 گرفتم وصلش که میکنم چراغ link اصلا روشن نمیشه چه برسه به چشمک زدن
لطفا منو راهنمایی کنید

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

باید شرکتتون یکی رو بفرسته که خط رو چک کنه ولی تا اونجایی که من فهمیدم این کار تو تهران خیلی کم اتفاق میافته ، شما خودتون مودمتون رو ببرید مخابرات بدید براتون چک کنند.

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان همچنین اگه اینجا کسی از مرکز مخابرات سعادتمند و با پیش شماره ی 4428 adsl داره (یا حتی اگه پیش شماره این نیست!) بگه که واقعا چطوری تونسته! و این که من واقعا درک نمیکنیم که چرا وقتی رفتیم مخابرات منطقه میگن به شما نمیتونیم خط مسی بدیم اگه خط جدید هم بخرید. و این که پیش شماره برای خونه ای که میگرید حتما باید همون 4428 باشه (در حالی که همین خاله ی خودم که خونه 2 تا کوچه پایین تر هستند در یک خونه دو خط 4422 و 4425 دارند) و در کوچه ی شما حتما باید خط فیبر نوری باشه (یعنی اون سیم های مسی! که قبلا باهاشون از خط تلفون استفاده میکردیم همه ناپدید میشن؟) من تقریبا در آستانه ی دق کردن هستم! خواهش میکنم یکی برای من توضیح بده که آیا این چیزایی که مخابرات میگه واقعا نشدنیه یا دارن بازی در میارن؟ :( کلا من رو از یه جور تاریکی ندونستن! و نفهمیدن این که مخابرات از چی حرف میزنه در بیاره! در ضمن سوال! آیا میشه به صورت آزاد خط خرید با یک پیش شماره ی متفاوت و مثلا از 2 تا کوچه پایین تر و انتقال داد به جایی که میخوایم؟ یا این که اصلا این انتقال دادن به مسافت ربط نداره و به همین سیم کشی و اینا مربوط میشه؟
در تهران این کار دردسرشون رو زیاد میکنه ، باید کاری کنید که به دردسرش بیرزه ولی حدستون درسته و باید سیمهای مسی هنوز باشند ؛در شیراز به جاهایی که قبلا سیم مسی بودند و حالا کافو نوری شدند سرویس میتونن بدن ولی اونایی که از اول کافو نوری هستند نه!

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا جایی که شنیده بودم فعلا فیبر نوری بین مراکز مخابراتی کشیده شده و بین اونها با دانشگاهها و جاهای مهم
فکر نمیکنم هنوز برا خونه کشیده باشن!
کارشم به آسونی سیم مسی نیست خودش رشته دانشگاهی داره! محاسبات نور داره

اینها که تمام مسیر تا در خونه رو فیبر نمیکشن؛ فیبرشون از مخابرات تا کافو هست و از کافو تا در خونه سیم مسی هست

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
مشکل من حل شد اونجا که رفتم اینترنت بگیرم یارو گفت همین طوری مودم رو وصل کن ولی نصبش نکن
از فروشنده مودم که پرسیدم گفت باید اول نصبش کنی بعد چراغ لینک روشن میشه
راستی دوستان من مودم رو که نصب کردم کانکشن هم ساخت خودش تنظیمات دیگه ای نداره؟

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من حل شد اونجا که رفتم اینترنت بگیرم یارو گفت همین طوری مودم رو وصل کن ولی نصبش نکن
از فروشنده مودم که پرسیدم گفت باید اول نصبش کنی بعد چراغ لینک روشن میشه
راستی دوستان من مودم رو که نصب کردم کانکشن هم ساخت خودش تنظیمات دیگه ای نداره؟
مودم باید در مدLAN نصب بشه نه WAN اگه در مد درست نصب کبید باید فقط یک LAN مجازی براتون بسازه . اگه کانکشن دیگه ای هم روی دسکتاپ ساخته باشه در مد WAN نصب کردید

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
مودمم usb هست تو نصب wan رو انتخاب کردم vpi و vci و capsulation رو هم تنضیم کردم
کانکشن هم رو دسکتاپ ساخت کار دیگه ای نداره؟

arsenal_mms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اگر خدا بخواد دارم به جمع adsl داران مي پيوندم! و الان يه هفتس كه با داتك قرارداد امضا كردم .
ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي مودمم رو(asus am602) روشن مي كنم 5 ثانيه چراغ status روشنه بعد خاموش ميشه (چشمك اصلا نمي زنه) مشكل از مودمه يا ... لطفا كمكم كنيد.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من اگر خدا بخواد دارم به جمع adsl داران مي پيوندم! و الان يه هفتس كه با داتك قرارداد امضا كردم .
ولي مشكلي كه دارم اينه كه وقتي مودمم رو(asus am602) روشن مي كنم 5 ثانيه چراغ status روشنه بعد خاموش ميشه (چشمك اصلا نمي زنه) مشكل از مودمه يا ... لطفا كمكم كنيد.
خوب خطاگر سرویس براش وصل باشه چراغ مودم ثابت میشه .. شما مطمئنی که خطتت رانژه شده ؟

arsenal_mms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خطاگر سرویس براش وصل باشه چراغ مودم ثابت میشه .. شما مطمئنی که خطتت رانژه شده ؟

نه :lol:!! ولي مگه نبايد اولش كه مودم رو روشن مي كني چند ثانيه چراغ status چشمك بزنه بعد ثابت بشه (حالا يا اگر خط هنوز رانژه نيست خاموش بشه يا اگر هست روشن بمونه) در حالتي كه با usb به سيستم وصله؟؟ ببخشيد كه سوالم ابتدائيه :blush:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
نه :lol:!! ولي مگه نبايد اولش كه مودم رو روشن مي كني چند ثانيه چراغ status چشمك بزنه بعد ثابت بشه (حالا يا اگر خط هنوز رانژه نيست خاموش بشه يا اگر هست روشن بمونه) در حالتي كه با usb به سيستم وصله؟؟ ببخشيد كه سوالم ابتدائيه :blush:
درست یادم نیست اما در نهایت اگر سرویس فعال بشه چراغ روشن میمونه و اگر سرویس غیر فعال باشه یا سر راه مشکلی باشه چراغ خاموش میشه .. چشمک زدن و ... فرومالیته ست :دی

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودمم usb هست تو نصب wan رو انتخاب کردم vpi و vci و capsulation رو هم تنضیم کردم
کانکشن هم رو دسکتاپ ساخت کار دیگه ای نداره؟
شما به پست قبلی توجه کردید!؟:eek:
مودم رو در حالت LAN نصب کنید

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
چرا lan مودم من اصلا lan نداره فقط usb هست
بعد فروشنده هم گفت wan باید بزنی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دل داشته باش بابا بزن توش بره ، اگر چراغش روشن شد كه هيچي اگرم نشد بروي يه آداپتور بخر مثبت منوفيش رو عوض كن تا روشن بشه ، هيچ اتفاقي نمي افته چون مطمئنان از وروديت از 10 ولت بيشتره !

Serendipity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مودم DLink DSl 200

با ويندوز ME اينترنت ADSL از صبانت راحت كار مي كنه.

با XP SP2 5 دقيقه كار مي كنه ... بعد قطع ميشه ... بعد ديگه وصل نميشه.

چرا؟:wacko:

لطفاً راهنمايي كنيد.

ممنون :hmm:

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا lan مودم من اصلا lan نداره فقط usb هست
بعد فروشنده هم گفت wan باید بزنی
وقتی در حالت LAN نصب میکنید براتون یک LAN مجازی میسازه. شما در حالتLAN نصب کنید خودتون متوجه میشید

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مودم DLink DSl 200

با ويندوز ME اينترنت ADSL از صبانت راحت كار مي كنه.

با XP SP2 5 دقيقه كار مي كنه ... بعد قطع ميشه ... بعد ديگه وصل نميشه.

چرا؟:wacko:

لطفاً راهنمايي كنيد.

ممنون :hmm:
اگه بهتون خطای generic host win32... رو میدهد و بعد باید ری استارت کنید که دوباره وصل بشید این hotfix رو بگیرید و نصب کنید
http://www.microsoft.com/downloads/...b9-7a6a-49b6-bd89-afad4e049c48&displaylang=en

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من با USB وصل شدم و چراغ ADSL ثابته اما چراغ USB و چراغ DATA همش چشمک می زنه آیا روال همینطوره یا مودم مشکلی داره؟ البته به اینترنت هم وصلم و صفحات راحت باز می شن. ببخشید اگه سوال ابتدایی هستش چون من تازه ADSL ام وصل شده و اطلاعات زیادی ندارم.
با تشکر

بالا