• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اكسترنال نيست. اگر اكسترنال خواستيد به من سفارش بديد براتون ميتونمم تهيه كنم.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
اكسترنال نيست. اگر اكسترنال خواستيد به من سفارش بديد براتون ميتونمم تهيه كنم.
چون من اصفهان هستم این کار زمانبر و دردسر دار هست

ممنون می شم اگه یه مدل اکسترنال خوب معرفی کنید

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم پیناکل رو توصیه میکنم چون هنگام کپچر کردن به نسبت دیگه کارت های دیگه بازار ندرتا دچار افت فریم میشه

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک کارت کپچر winfast tv 2000 xp deluxe دارم و حدود 3 سال هم هست که از اون استفاده میکنم.
اما جدیدا دیگه کامپیوتر اون رو دیگه نمیشناسه و هرچی درایور خودش و یا درایور جدیدش رو که تو سایت هست میزنم هم جواب نمیده.
البته باید بگم که کامپیوتر تشخیص میده که همچین وسیله ای (MULTIMEDIA CONTROLER) در کامپیوتر نصب است ولی عملیات شناسایی توسط درایور انجام نمیشود.
آیا برای شما هم چنین مشکلی پیش آمده و اگر آمده آیا میشود این مشکل را حل کرد یا اینکه باید فاتحه دستگاه رو بخونم؟

با تشکر​

atoolah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواستم فیلم هایی که توی دوربین فیلم برداری هست رو روی کامپیوتر و سپس روی cd یا dvd بریزم . برای این کار به من گفتن می تونی کپچر بگیری که کارایی بالاتری داره می تونی هم کارت DV که مخصوص همینکار هست استفاده کنید. ولی گفتن اگه کپچر بگیری کیفیتش رو پایین میاره چون به آنالوگ تبدیل می کنه . آیا شما این حرف رو قبول دارید ؟

منم دقیقا همین سوال را دارم!

در مورد کارت TV و کارت کپچر هم هیچی حالیم نیست!

اصلا چه فرقی کارت TV و کارت کپچر با هم دارند؟!

من این نیاز ها را دارم :

1- کپچر فیلم های دوربین فیلم برداری
2- تبدیل VHS هام به CD
3- مشاهده وضبط برنامه های تلویزیون

چی پیشنهاد می کنید ؟! حدود قیمت ؟

( راستی من برای لپ تاپ می خوام ... )

ممنون

سلام
منم مشکلی مثه ایشون دارم
یه دوربین هندی کم 8mm با خروجیIEEE 1394
اولین سوالم در مورده IEEE 1394 که چه نوع مبدلی یه و چه تفاوتهایی باusbداره؟(کیفیت)؟؟؟؟
ممنون

یه راهنمایی خواستیما واقعا کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من یه کارت tv ارزون میخوام کپچرش هم اصلا برام مهم نیست.هرچی ارزون تر بهتر.ممنون از همه.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
یه راهنمایی خواستیما واقعا کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

سلام استاد

اصولا" کارتهای کپچر سه مدل هستند
1- کارت کپچر باکیفیت معمولی یا اصطلاحا" نرم افزاری که میتونه هم با فرمت mpeg1 و mpeg2 کپچر کنه اما از اونجا که از چیپ ستهای حرفه ای برخوردار نیست در هنگام کپچر افت فریم زیادی رو به همراه داره و بعد از تبدیل فیلمهای کپچر شده با اونها به فرمتهای قابل پخش با دستگاههای پلیر ، تصاویر چنگی به دل نمیزنه ود پاره ای موارد اصلا" کیفیت نداره
از نمونه این کارتها میشه به اکثر کارتهای tv که قابلیت ضبط تصاویر روهم داراست اشاره کرد و قیمت اونها هم بسته به چیپ ست وتیونر بکار رفته برای اونها از بیست وچند تومان تا چهل وچند تومان متغیره

2-کارتهای کپچر سخت افزاری که قابلیت کپچر فیلمها رو با فرمت mpeg4 و avi روهم داره و کیفیت تصاویر حاصله خیلی بهتر از نوع اول هست و میشه برای عملکرد بهتر از اونها استفاده کرد . این کارتها در دو نوع تیونر دار و بدون تیونر موجوده که دسته اول برای دریافت و ضبط امواج تلویزیونی استفاده میشه و دسته دوم فقط برای ضبط از طریق دستگاههای vcr مثل دوربینها و رسیور که البته دسته دوم عملکرد بهتری دارند و بنا بر توانایی هاشون در حفظ فریمهای تصاویر قیمت اونا از حدود 70000 تا 2000000 تومان متغیرند (هر چقدر پول بدی همونقدر کیفیت میبینی)

3-و اما کارتهای dv یا 1394 یا فایر وایر و یا Ilink کارتهایی هستند که فقط برای کپچر کردن تصاویر از طریق پورت DV یا همون پورت 1394 که بر روی دوربینهای دیجیتال تعبیه شده استفاده میشه و بعلت سرعت بسیار بالای انتقال داده ها نسبت به پورتهای USB یا کابلهای VCR (در حدود 400 برابر )کیفیت تصاویر ضبط شده رو به طرز حیرت انگیزی حفظ میکنه و از نظر قیمت هم کاملا " به صرفه هست (بین 12000 تا 30000)تومان ولی متا سفانه با این نوع کارتها نمیشه تصاویر پخش شده توسط دستگاههای vcr رو ضبط کرد

حالا دیگه بستگی به شما داره که بخواهید تصاویر چه دستگاهی رو ضبط بکنید
به همه دوستانی که دوربین دیجیتال دارند توصیه میکنم حتما" یه کارت 1394 ،PCI هم روی کامپیوتر نصب کنند
البته بعضی مادربردهای جدید درگاه 1394 رو هم رو خودشون دارند
حالا اگر پولی بین 70000 تا 100000 هزینه کنید میتونید کارتهای کپچر خوبی بگیرید که هم سخت افزاری کپچر میکنند و هم در گاه 1394 رو دارند البته نوع تیونر دارش هم هست که توصیه نمیشه

شب بخیر وموفق باشید

atoolah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته بعضی مادربردهای جدید درگاه 1394 رو هم رو خودشون دارند
حالا اگر پولی بین 70000 تا 100000 هزینه کنید میتونید کارتهای کپچر خوبی بگیرید که هم سخت افزاری کپچر میکنند و هم در گاه 1394 رو دارند البته نوع تیونر دارش هم هست که توصیه نمیشه

دوست عزیز از راهنمایی هاتون واقعا ممنون
یه سوال دیگه:blush::مین های دارای 1394انتظارات رو براورده میکنه دیگه نیاز نمیشه 70 تا100 دیگه هزینه کنم.
من کپچر رو واسه تبدیل نوار مغناطیسی به دی وی دی برای فرستادن به جشواره میخام به نظر شما کارمو راه میندازه اگه اطلاع داشته باشید فیلم ها باید با کیفیت SVHS یا DV باشند.

؟؟؟:(

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
دوست عزیز از راهنمایی هاتون واقعا ممنون
یه سوال دیگه:blush::مین های دارای 1394انتظارات رو براورده میکنه دیگه نیاز نمیشه 70 تا100 دیگه هزینه کنم.
من کپچر رو واسه تبدیل نوار مغناطیسی به دی وی دی برای فرستادن به جشواره میخام به نظر شما کارمو راه میندازه اگه اطلاع داشته باشید فیلم ها باید با کیفیت SVHS یا DV باشند.

؟؟؟:(

بله پورت 1394 روی مین برد مانند کارتهای ilnk عمل میکنه ولی هزینه یک کارت 1394 بین 12000 تا 20000 تومان هست
اگر شما میخواین نوارهایی vhs رو با استفاده از دستگاه ویدئو به dvd با فرمت واقعی mpeg2 تبدیل کنین حتما" باید از یک کارت تبدیل خوب (همون کارت کپچر) با قیمت حداقل 60000 یا 70000 تومان استفاده کنید که توصیه میشه کارت کپچری بخرید که تیونر تلویزیون نداشته باشه و به اصطلاح معمول به صورت سخت افزاری کپچر کنه
موفق باشید

ebrahim20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای گرفتن TV فقط صدا داره و این error رو میده.
cannot render video capture pin to null filter.
لطفا راهنمایی کنید.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
از چه برنامه ای استفاده میکنید . همیشه برای نتیجه بهتر از برنامه ulead video studio 11 استفاده کنید

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به این خبر
http://pr.irib.ir/news.php?newsid=8574&newstype=1&lang=p

و با توجه به اینکه فکر کنم فرمت پخش mpeg4 باشه
دوستانی که اطلاعاتی در مورد کارتهای dvbtبرای کامپیوتر یا رسیور dvbt برای تلویزیون دارند
لطف کنند و اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه دوستان بذارن

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
یه کارت TV میخوام که تصویر رو بصورت ترانسپرنتی در بیاره (کم رنگ که هم TV مشخص باشه هم تصویر زیریش)که در حین تایپ برنامه های تلویزیون رو هم تماشا کنم کسی چیزی سراغ نداره

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
استادان گرامی ! من یه کارت تی وی میخوام که بتونم هم باهاش تصاویر تلویزیون و ویدئو رو توی کامپیوتر ذخیره کنم و هم اینکه زمانی که سیستم خاموشه بتونم به ال سی دی وصلش کنم و بدون روشن بودن کامپیوتر از تلویزیون استفاده کنم و یا دی وی دی نگاه کنم . یه مدلی توی رایان صبا دیدم که اینه : http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1736 اسمش هم ProVision CRT TVBOX 100 هست .حالا کسی میتونه اطلاعات تکمیلی در مورد این محصول رو بده ؟ اگه محصول بهتری هم پیدا میشه لطفا بفرمایید . فردا میخوام برم بخرم . فوریه . ممنون
جناب AMD>INTEL خواهش میکنم پاسخ بدید .:cool:

بالا