3 تاش با هم 90 تا 100 تومان.مدل دقیق مادر برد msi اینه
K8N Neo4-F
مدل کارت گرافیکه هم اینه
LEADTEK WinFast PX6200 TC TDH
رم 1 گيگ حدود 35 تا 40 تومان، کيس بسته به سليقته، پاور خوب 20 تومان به بالا، hard هم گرون شده صبر کن تا ارزون بشه.
3 تاش با هم 90 تا 100 تومان.مدل دقیق مادر برد msi اینه
K8N Neo4-F
مدل کارت گرافیکه هم اینه
LEADTEK WinFast PX6200 TC TDH
رمو کی بهت گفت 98 ؟ آدرس يا تلفن ؟ گرونفروشها !!!سلام دوستان:
قصد ارتقا سیستم دارم و 5 قطعه زیر رو میخام با 500 تومن بودجه:
کارم با کامپیوتر زیاده و میخام چندین کار رو همزمان باهاش انجام بدم ( مثل رایت و پرینت و دان و...)
اول بگم که پاور رو کولر مستر 650 خریدم.
رم
امروز Gskill 2*1Bus 800 رو 98 قیمت گرفتم.
Corsair Bus 800 XMS هم یک گیگش 53 تومن بود.
بین این دو مدل کدومشون رو بگیرم.( زیاد اهل اور کردن نیستم)
Main :
نظرم رو Giga 965 S3 بود که امروز گفتن دیگه تولید نمیشه و جاش این مدل اومده: PS31DL که 102 تومن بود.
شما چی پیشنهاد میکنید؟:blink:
CPU
Core 2 Duo میخام.6300 چطوره از اون بهتر چی؟
VGA
اصلا گیمر نیستم ولی بدم نماد گاهی مولتی فوتبال بزنیم
7300 dh یا 6200 چطورن؟:blink:
Case
گرین مدل مگنوم مد نظرمه.
مناسبه؟ مدل بهتری هست؟
درکل میخام سیستم شبانه روز و با کمترین سر وصدا کار کنه.ممنون میشم نظرتون رو بگید![]()
cpu x2 4400
main asus m2a-vm
ram 1gb bus 800 transcend
power 330 real green
شما از این پائینتر قیمت داری؟:blink: من از طبقه آخر ایران قیمت گرفتم. امروز هم از زیر همکف 2 تا یک گیگ Corsair رو 98 قیمت گرفتم.رمو کی بهت گفت 98 ؟ آدرس يا تلفن ؟ گرونفروشها !!!
یعنی پاتریوت از کرسیر و جی اسکیل بهتره؟:blink: قیمت یک گیگ باس 800 چنده؟من بودم patriot ميگرفتم
P31 گیگا جای 965 های قبلی اومده و خازن جامد داره.امروز 100 قیمت گرفتم.. مادربورد يا asus P5B بگير يا همون giga. فقط 965 بگير.
.cpu هم به نظر من E6550 بگير
چنده؟دست کم 8500GT بگير.
سلام به دوستان و اساتيد گلم
من يه سيستم پينتيوم 4 دارم مي خوام بفروشم يه سيستم جمع كنم با حدود 230 هزار تومان واين گزينه ها مد نظرمه:
1- سي پيو AMD
2- مادربورد گرافيك آنبورد با حداقل 3 پورت pci
3- يه هارد 160 يا اگه وسع برسه 250 گيگا ساتا
4- رم 1 گيگ
5- كيسم قديميه نياز به تعويض كيس دارم يا پاورو عوض كنم كافيه
6- اگه مايه برسه يه دي وي دي رايتر از اينا كه هم سي دي مي خونه و هم دي ودي دي و هم هر دو رو رايت مي كنه مي خوام
7- اگه زود جوابمو بدين لطف كردين
قربان اين مادربوردي كه شما گفتي 2 تا پورت pci داره من حداقل 3 تا مي خوام چون چند تا كارت pci دارم كه راسته كارمه![]()
خودش آخه فکر کنم 90 خريده داره اين قيمت ميده. نميگم patriot بهتره، ولی در همون رده هست. 2 تا 1 گيگش ميشه 90 فکر کنم و يه 2 گيگ هم 85.شما از این پائینتر قیمت داری؟:blink: من از طبقه آخر ایران قیمت گرفتم. امروز هم از زیر همکف 2 تا یک گیگ Corsair رو 98 قیمت گرفتم.
یعنی پاتریوت از کرسیر و جی اسکیل بهتره؟:blink: قیمت یک گیگ باس 800 چنده؟
P31 گیگا جای 965 های قبلی اومده و خازن جامد داره.امروز 100 قیمت گرفتم.
P35 گیگا هم همینه فقط چیپش 975. قیمتشم 125 تومنه.
ارزش داره به خاطر چیپش 25 تومن بیستر بدی؟:wacko:
.
OK
چنده؟
آخه تا وقتی PSP تو دستاته دیگه به کامپیوتر نگاه نمی کنی که:lol: دو نفری بیسیم بازی میکنیم از فاصله 100 متری
اونم چی : PES 2008
از سایر توضیحاتت هم ممنونم![]()
اصفهان يه کم بيشتر از خيلی کمبود هست. اگه ميخواد بازی کنه abit an52 يا asus m2n-x بگير با کارت دست کم Geforce 8500.با درود
میخوام یک سیستم جدید برای یکی از دوستان بخرم
همه قطعات را انتخاب کردم الا مادر برد و کارت گرافیک
به نظر شما برای amd و در حدود 90 تومن چه مینی
وچه کارت گرافیکی در حدود 100 تومن بردارم
البته من در اصفهانم و تو بازار اینجا خیلی کمبود هست
با تشکر:blush:
خودش آخه فکر کنم 90 خريده داره اين قيمت ميده. نميگم patriot بهتره، ولی در همون رده هست. 2 تا 1 گيگش ميشه 90 فکر کنم و يه 2 گيگ هم 85.
اينکه ارزش هزينه داره مينهای بالا يا نه بستگی به اين داره که چه کاری از سيستم بخوای. اين مثالی که شما زدی اين سيستمم انجام ميده زيادشم هست:
Main abit NF-M2S Geforce 6100 256mb
CPU AMD Athlon 64 4000+ X2
Ram 1 GB Patriot PC 6400
Hard 400 GB
ضمن اينکه من همين کارها رو با يه پنتيوم 2 يا amd k6-2 هم انجام دادم.
خوب مواردی که ذکر کردی نياز به cpu و ram بالا داره، اگه اهل گيم حرفه اي نباشی همون مين abit که گفتم کافيه، خيلی از بازيها مثل Counter Strike يا Fifa يا WarCraft و از اين قبيلو جواب ميده، ولی انتظار نداشته باش Splinter Cell 4 يا Stalker يا Vegas بشه باهاش بازی کرد، برای اينکار هم البته يه اسلات PCI-EX داره که فکر کنم 8 لنزی باشه، ميتونی بعدها يه کارت گرافيک خوب برای گيم اضافه کنی مثل ATI 2600XT يا از اين قبيل. ميتونی cpu amd athlon 64 5200+ X2 برداری و 2 تا رم 2 گيگ PC 6400 CL5 که جمعاً بشه 4 گيگ رم.تا اينجا ميشه 355 تومان. بقيه پولتم هر کار ميخوای بکن !سیستم من الان 2.4 سلرون دی با 512 مگ رمه که واقعه جون به لبم کرده:hmm:
وقتی شما یه برمامه مثل آزریوس رو باز میکنی به تنهایی نصف قدرت سیستمم رو میگیره:wacko:
4تا هم نرو باز کنی که دیگه سیستم تکون نمیخوره
من کارم به فتوشاپ و کرل هم میفته و گذاشتن یه فیلتر سنگین رو کار 300 dpi با سیستم من 10 دقیقه طول
می کشه
هاردمم فعلا 160 بید و جواب میده. ارزون شد یه 500 هیتاچی میگیرم:happy:
کلا من دستم به کم نمیره:blush:
قيمت بين 30 تا 35 تومان. مکان خاصی نداره، بايد بچرخی ببينی کی داره. مثل سايت ايستگاه يا نياز روز. يا اينکه بری ولی عصر طبقه زير همکف پاساژ ايران.سلام و خسته نباشيد
من يه رم sd مي خوام 1 گيگ با كيفيت خوب . اگه لطف كنيد قيمت و مكاني كه چيزهاي خوب داره معرفي كنيد ممنون مي شم .
الان قيمت hard 320 خيلی بالا رفته، اگه احتياج فوری نداری صبر کن تا بياد پايين.سلام دوستان
هارد 320 گیگ خوب با قیمت میشه معرفی کنید؟؟؟
الان رو سیستمم 160 گیگ سامسونگ ( ساتا ) دارم...میخوام یه 320 بهش اضافه کنم..از همین سامسونگ بگیرم یا مدل بهتری معرفی میکنید؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد یه مدل دیگه با این سامسونگ با هم باشه؟؟؟
شاد باشید...
1- اگه مادربورد و cpu توانايی پشتيبانی از Dual Channel رو داشته باشن در کارهای سنگين و نيمه سنگين تفاوت محسوس ميشه، در غير اين حالات نه.دوتا سوال:
1- آیا بین 2 تا رم یک گیگ و یه رم 2 گیگ در عمل تفاوتی احساس میشه؟
2- اگه سی پی یو Core2Dou رو سیستم عامل 23 بیتی میتونه از تمام قدرتش استفاده کنه ؟ یا احتیاج به نصب ویستا داریم؟:blink:
من چند تا هارد نسبتا قدیمی تا خیلی قدیمی و درب داغون دارم (20 Quantum و Hitachi 60 و Maxtor 80 ) و میخوام همه رو رد کنم یه هارد درست حسابی بگیرم!
مادربوردم ساتا1 ساپورت میکنه اما میخوام اگه بشه ساتا 2 بگیرم با تبدیل ساتا 1
زیر 100 تومن , حداقل 250 gig و حداکثر بافر!
حدود 100 gig آرشیو موسیقی دارم که میخوام حداقل شش هفت سال جاشون امن باشه![]()
پیشنهادتون چیه؟!
در صورت امکان چندتا گزینه معرفی کنید
خیلی ممنون