دستت درد نکنه![]()
فقط يه سوال ديگه / زبون Slam Dunk و Dream Soccer King انگليسی هست يا ژاپنی (!؟) / اگر ژاپنی هست زيرنويس انگليسی هم پيدا میشه براشون!؟![]()
گلکتیکال فوتبال جزو معروفهاست.. حداقل اینکه نسخه دوبله هم داره یعنی پدر مادر دارتره..
دستت درد نکنه![]()
فقط يه سوال ديگه / زبون Slam Dunk و Dream Soccer King انگليسی هست يا ژاپنی (!؟) / اگر ژاپنی هست زيرنويس انگليسی هم پيدا میشه براشون!؟![]()
گلکتیکال فوتبال جزو معروفهاست.. حداقل اینکه نسخه دوبله هم داره یعنی پدر مادر دارتره..![]()
دستت درد نکنه![]()
گلکتیکال فوتبال جزو معروفهاست.. حداقل اینکه نسخه دوبله هم داره یعنی پدر مادر دارتره..![]()
سلام آریانا جان!
خواهش میکنم این چه حرفیه!اصلا هم دیر نیست.خیلی ممنون از لطف شما.![]()
راستش من خیلی بیشتر شرمنده ی شما هستم.اونقدر دیر متوجه مدیر شدن شما شدم که دیگه روم نشد تبریک بگم.پس لطفا تبریک منو پذیرا باشید.آرزوی موفقیت روزافزون برای شما دارم.![]()
![]()
باز اسپم کردن من شروع شد.. اسمش galactik football بود
زبونشون که اغلب ژاپنیه مگر اینکه دوبله شده باشه. ولی موقع دانلود باید تورنتی رو انتخاب کنی که زیرنویس انگلیسی داشته باشه ... تقریبا همیشه زیرنویس انگلیسی انیمه ها موجوده
تا چند ماه ديگه که اینارو :
Dream Soccer King
Slam Dunk
Galactik Football
کامل ديدم بر میگردم اینجا يه صحبتی پيرامون'شون داشته باشيم![]()
نميدونم کسی خبر از اومدن Tsubasa Tokyo Revelations داده يا نه؟! :blink:
گروه شیطانی چه جوری برسی می کنن!:blink:
ببینم شیان تو چه جوری بررسیش کردی؟![]()
سلام!
اوه!ويلي عزيز كاربر فعال شده و من اين قدر دير متوجه شدم؟!!
ويلي عزيز ضمن عذرخواهي به خاطر تاخير پيش آمده ، اين موفقيت را به شما تبريك مي گويم! :blush:
دو سه تا انیمه اس که اسماشون شدیدا قشنگه به نظرم... کوچولو توضیح میدید که چه تیپی هستن ؟ ...![]()
loveless (شاید روزی 30 ثانیه به اسمش فکر می کنم ، بی شوخی)
my otome
Ritsuka Aoyagi دوازده سال سن داره و شخصیت اول داستانه. او بعد از یک روز مهتابی ریکا نام گرفت. معنی اسم واقعی او لاولس یا بدون عشقه. دو سال قبل شخصیت او به طور ناگهانی تغییر میکنه و شخصیت جدید او درست مخالف شخصیت قبلیش میشه. قبلاً او یک دانش آموز متوسط و محبوب بود اما حالا او از همکلاسی هاش دوری می کنه.همراه این تغییر شخصیت او به خاطر از دست دادن حافظه اش رنج میبره. به خاطر این تغییر قوی نا شناخته او همواره در جلسه های درمانی شرکت می کنه.
در اولین روز در مدرسه جدید ریتساکا برای اولین بار سابی آگاتسوما رو ملاقات می کنه. سابی به خاطر این عشق ناگهانی سراسیمه میشه ... با وجود اینکه او در سنین جوانیه وبه خاطر ضعف حافظه تجربه نداره اما ریتساکا خیلی باهوش بوده.
ریتساکا صلح جوست و شدیداً مخالف خشونت و سابی هم یک رفتار آرام و منصفانه داره. عشق برای ریتساکا یک موضوع نا خوشاینده. او در صحبت کردن بسیار محتاطه و و دوست نداره عبارتی مثل دوستت دارمو بشنوه. اما سابی جمله دوستت دارم رو همیشه تکرار می کنه که ریتساکا باور نمی کنه این حقیقت داشته باشه. واکنش عیبجویی ریتساکا سابی رو از گفتن این جمله باز میداره. هنوز ناسازگاری درونی ریتساکا باعث می شه که او فکر کنه علت گفته سابی یک بحران بزرگه و باعث تلخی در رابطشون می شه. ریتساکا اشاره می کنه که او همیشه به سابی شک داشته که سابی پیوسته از فاش کردن اطلاعات بین خودش و سیمی سر باز می زده....
اوه اوه , این تو لیست انیم هایی که من جمع کردم نگاه کنم چیکار میکنه ؟؟ http://************/files/i3k7zv492wvsfitrzory.gifيه اخطار بزرگ در مورد lovelessshounen ai متمايل به yaoi!!! :f34r: البته نه زياد ولی 100% shounen ai به معنی واقعی کلمه :blink::
حالا خود دانين، نگين نگفتم!
![]()
همچین مالی هم نیستاآبشار نياگارا در تورنتو (هفته پيش)، زيبايی خيره کننده و نفس گير
يه اخطار بزرگ در مورد lovelessshounen ai متمايل به yaoi!!! :f34r: البته نه زياد ولی 100% shounen ai به معنی واقعی کلمه :blink::
اوه اوه , این تو لیست انیم هایی که من جمع کردم نگاه کنم چیکار میکنه ؟؟ http://************/files/i3k7zv492wvsfitrzory.gif
تقصير خودتونه خوف.. :lol::lol::lol:
دو سه تا انیمه اس که اسماشون شدیدا قشنگه به نظرم... کوچولو توضیح میدید که چه تیپی هستن ؟ ...![]()
loveless (شاید روزی 30 ثانیه به اسمش فکر می کنم ، بی شوخی)
my otome
یکی دیگه هم بود یادم رفت ...![]()
چقذه حیف ... اسم زیبایی بود ...يه اخطار بزرگ در مورد lovelessshounen ai متمايل به yaoi!!! :f34r: البته نه زياد ولی 100% shounen ai به معنی واقعی کلمه :blink::
این یکی هم توزرد از آب در اومد ...در مورد دختراییه که نیروهای خاصی دارن و وظیفه شون دفاع از Hime یا همون پرنسس ـه ... اصطلاحا به این دخترا Otome میگن؛
ولی احتمالا تو خوشت بیاد![]()