• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من اون 2 صفحه را کامل خوندم !!!
و کارا او هم انجام دادم

میگما اون فایلی را که توی theme باید بریزم باید replace کنم یا کنار همون فایل desktope قبلی بگذارم ؟ ؟ ؟

در ضمن در مورد nero هم این طوری تو ذوق بچه نمیزنن !!! :hmm:
خب من تازه کشفیدم !!!! :blink:

بله رفیق اون رو بتید Replace کنید - و یک بار از توی Theme Setting جابه جا کنید و دوباره روی Defult بگذارید .

این هم لینک اون قسمتی که فراموش کردید پست شماره 518#

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

1- ممنونم از body جون گل

2- کمکککککککککککککککککککک
jamin من (hard reset ( camera+comm maneger+ soft reset نمیشه !!!!
چرا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟:blink:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
body آقا کمک !! :(
بابا من همه کار ها را برای نصب تم ویستا درست کردم!
اما در مرحله آخر وقتی اون حالت defult را انتخاب میکنم تم ویسا که نمیاد هیچ، تم خود wisbar هم خراب میشه ( icon ها از روی دسکتاپ می پره !! )

من تو کف این تم هست !!! :happy:
کمکم کنید !!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

1- ممنونم از body جون گل

2- کمکککککککککککککککککککک
jamin من (hard reset ( camera+comm maneger+ soft reset نمیشه !!!!
چرا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟:blink:

برادر برای هارد ریست باید ( camera+comm manager+ soft reset) رو که زدی همچنان کلید های camera+comm رو نگه داری تا در صفحه مشکی یک سری نوشته مبنی بر فورمت کردن سیستم ظاهر بشه آنوقت کلید ها را رها کنید و کلید سبز ( شروع مکالمه ) رو بزنید .

راجع به اون تم هم تمام توضیحات رو دادم خداییش دیگه نمی دونم چی باید بگم - به مسیر آیکن ها توجه کنید حتماً باید درون Program File گوشی باشند .

------------------------------------------------------

ضمناً مهندسین عزیز مشکل یو اس بی شارژ ما رو هم اگه میشه یه عنایتی بهش بکنید .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
برادر برای هارد ریست باید ( camera+comm manager+ soft reset) رو که زدی همچنان کلید های camera+comm رو نگه داری تا در صفحه مشکی یک سری نوشته مبنی بر فورمت کردن سیستم ظاهر بشه آنوقت کلید ها را رها کنید و کلید سبز ( شروع مکالمه ) رو بزنید .

راجع به اون تم هم تمام توضیحات رو دادم خداییش دیگه نمی دونم چی باید بگم - به مسیر آیکن ها توجه کنید حتماً باید درون Program File گوشی باشند .
.

سلام

من به این نتیجه رسیدم که اون فایل theme vista.rar مشکل داره !!! :blink:

خودتونم چک کنین
ممنونم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

------------------------------------------------------

ضمناً مهندسین عزیز مشکل یو اس بی شارژ ما رو هم اگه میشه یه عنایتی بهش بکنید .
دوستان پستهایی که مربوط به تم بودند و در ترد همه چیز در مورد پاکت پی سی وجود داشت،به ترد تم و رینگتون برای پاکت پی سی انتقال یافت.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ایا برنامه موزیک پلیر هست که تودی پلاگین داشته باشه؟ (به جز conduits pocket player)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ایا برنامه موزیک پلیر هست که تودی پلاگین داشته باشه؟ (به جز conduits pocket player)

این هم دو تا بر نامه پخش موزیک که تودی پلگین هم دارند.

* کیجن و پسورد هم همراهشونه*

فایل های ضمیمه

• PocketMusic_v2.5_PPC.rar
    742.7 KB · نمایش ها: 7
  • Vito.SoundExplorer.PPC.rar
    1,022.6 KB · نمایش ها: 16

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یه ماشین حساب در حد تیم ملی - هر چیزی که فکرشو کنید داره . خوشم اومد که کم نمیاره .

SMathStudio.gif

• Requirements:
Windows Mobile 2002 Pocket PC with .Net Framework

• Arrived: Nov 28, 2007

توضیحات :
SMath Studio is not just a professional scientific calculator but its also an applications so fast and easy to use that you even can't imagen. SMath Studio's revolutionary interface helps the user to solve complex math calculations and procedures. Smath Studio can use the following type of data:...

دانلود برنامه

نسخه دمو است و كرك نداره...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این هم برای دوست عزیزمون ArYaNLaNd

من خیلی توی نت گشتم - اینو پیدا کردم کامله - امیدوارم به کارت بیاد.

فایل رو اتچ میکنم . . .

فایل های ضمیمه

• Webby.zip
    275.7 KB · نمایش ها: 10

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

دوستان خسته نباشيد !

من آنتي ويروس مي خوام !!!

در ضمن به نظر شما من winmobile6 نصب كنم روي جمين يا نه !!! ؟ :blush:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

دوستان خسته نباشيد !

من آنتي ويروس مي خوام !!!

در ضمن به نظر شما من winmobile6 نصب كنم روي جمين يا نه !!! ؟ :blush:

در اینجا پست شماره 3102# آنتی ویروس

والا ما 6 ماهه نصب کردیم - چند مدل هم عوض کردیم مشکلی هم پیش نیومده فقط بعضیی از رام ها سرعت رو کم میکنند. اگه تونستی اون تم رو نصب کنی دیگه به WM6.0 نیازی نداری و میگی کاش ویندوز 2003 داشتم ( چون هیچیزی از ظاهر قدیمی ویندوزت معلوم نمیشه . . فقط بحث سرعت میمونه که هرچی ویندوز جدید تر میاد سنگین تر هم میشن )
211.gif
چـــی گفتم !!!

car20

Registered User
لایک‌ها
2
این هم برای دوست عزیزمون ArYaNLaNd

من خیلی توی نت گشتم - اینو پیدا کردم کامله - امیدوارم به کارت بیاد.

فایل رو اتچ میکنم . . .
قبل از هر چیز به خاطر اون فایل کنترل تلیویزیون باید به شما یک دست مریزاد بگم ( خیلی باهال بود )
اما این فایلی که الان زحمت کشیدین ضمیمه کردید را کاشکی می نوشتین برای چه کاریه !؟ خوب حالا تا یادم نرفته اون دو تا پلیر هایی رو هم که محبت کرده بودین دانلود کردم وقتی نصبش می کنم همه آیتم های تودی پاک می شوند ( به نظرت مشکل از برنامه است یا از گوشیم ؟ ) و وقتی پاکش کردم همه چیز درست شد:blink:
با سپاس از شما

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها
من نمیدونم چطوری microsoft.Net cf 2.0 روی گوشیم نصب شده
اخه من دایال اپ هستم و نمیتونستم که دانلودش کنم (حجمش 25 مگ هست) ولی نمیدونم که همراه چه برنامه ای نصبش کردم .و برنامه هایی که نیاز به دات نت داشتن هم الان دیگه روی گوشیم اجرا میشن
حتی در قسمتadd & remove program هم به وضوح نوشته شده microsoft.net cf 2.0 !. برنامه microsoft SQL mobile2005 هم نصب شده !
گوشیم هم qtek -s200 با wm5 هست .
گیج شدم !!!!1 قضیه چیه؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام بچه ها
من نمیدونم چطوری microsoft.Net cf 2.0 روی گوشیم نصب شده
اخه من دایال اپ هستم و نمیتونستم که دانلودش کنم (حجمش 25 مگ هست) ولی نمیدونم که همراه چه برنامه ای نصبش کردم .و برنامه هایی که نیاز به دات نت داشتن هم الان دیگه روی گوشیم اجرا میشن
حتی در قسمتadd & remove program هم به وضوح نوشته شده microsoft.net cf 2.0 !. برنامه microsoft SQL mobile2005 هم نصب شده !
گوشیم هم qtek -s200 با wm5 هست .
گیج شدم !!!!1 قضیه چیه؟

شما مطمئن باشید که دات نت همراه یک نرم افزار دیگه روی گوشیتون نصب شده .

اما 100% موقع نصب از شما سئوال میکنه - که یقیناً اون رو هم Ok زدید و نصب شده.

حالا جریانه گیج شدنتون چیه ؟
63.gif
باید خوشحال باشی که دات نتت هم ردیف شده .

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
من برنامه ای می خوام که با هاش بتونم گوشیمو هارد ریست بکنم.البته من برنامه ای توی بخش نرم افزار دانلود کردم که اسمش HARD RESET بود و حجمش 5Kb بود ولی اصلا گوشی رو هارد ریست نکرد.می خواستم ببینم برنامه ی دیگه ای هست که این کار رو بکنه.

و یا کسی میدونه که چه جوری میشه با کلید های خود گوشی.اونو هارد ریست کرد.گوشی من O2 XDA ZINC هست که مثل k-jam کیبورد داره.داخل دفترچه خود گوشی هم هیچ چیزی در باره ی این مورد ننوشته.
///...///

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام بچه ها.
من برنامه ای می خوام که با هاش بتونم گوشیمو هارد ریست بکنم.البته من برنامه ای توی بخش نرم افزار دانلود کردم که اسمش HARD RESET بود و حجمش 5Kb بود ولی اصلا گوشی رو هارد ریست نکرد.می خواستم ببینم برنامه ی دیگه ای هست که این کار رو بکنه.

و یا کسی میدونه که چه جوری میشه با کلید های خود گوشی.اونو هارد ریست کرد.گوشی من O2 XDA ZINC هست که مثل k-jam کیبورد داره.داخل دفترچه خود گوشی هم هیچ چیزی در باره ی این مورد ننوشته.
///...///

برنامه Clear Storage نرم افزاری هستش که دقیقاً کار هارد ریست رو انجام میده .

* توی اکثر ویندوز موبایل های 5.0 به بعد به صورت پیش فرض موجوده . اگه هم گیر نیاوردی بگو تا ببینم میتونم ماله گوشیه خودمو Extract کنم .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بچه ها.

///...///

psShutXP رو سرچ کنید و نصب کنید،که برای سافت ریست و هارد ریست و آف کردن دیسپلی هست،وقتی که نصب کردید،کلید هارد ریست رو در سمت راست و بالای برنامه می تونید ببینید.

بالا