• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من برنامه فارسی سازarabizier روی گوشی jasjam ریختم تا بتونم برنامه قرآن و مناجات همراه تبیان رو اجرا کنم و بخوانم روی گوشیم.ولی از اون موقع تمام منوهای گوشیم عربی شده.حتی فولدرها و آپشن اس ام اس.مثلا نوشته الکل الرد..!!رفض..! که اصلا نمی تونم تشخیص بدم مثلا forward کدومه یا ..
باید چی کار کنم که هم قرآن و مناجات رو داشته باشم روی گوشیم و هم این مشکل عربی شدن رو نداشته باشم؟؟
لطفا اساتید راهنمایی کنن.

اگه تا حالا خودتون راهشو پیدا نکرده باشید .

آقا جوون مردی نیست جواب منو بده؟!

شما این مسیر رو برید Start\Programs\IMAGiNET\Arabic Regional Option و قسمت Country را روی Englidh ( United States) بگذارید و قسمت Digit Substitution رو هم روی ( السیاق ) و OK کنید و ریست . انشاالله که درست خواهد شد.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

من دنبال برنامه هستم كه بشه از كل باياس PPC HTC Touch بكاپ گرفت.به نحوي كه بشه اونو روي يك دستگاه ديگه نصب كرد.منظورم برنامه هاي روي ويندوز 6 نيست.بلكه كل ويندوز با برنامه هاش و بخصوص عربايزر جديده روي اين ورژن است.

ميشه لطف كنيد راهنمائي فرمائيد؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
گیج شدم !!!!1 قضیه چیه؟
سلام بچه ها
من نمیدونم چطوری microsoft.Net cf 2.0 روی گوشیم نصب شده
اخه من دایال اپ هستم و نمیتونستم که دانلودش کنم (حجمش 25 مگ هست) ولی نمیدونم که همراه چه برنامه ای نصبش کردم .و برنامه هایی که نیاز به دات نت داشتن هم الان دیگه روی گوشیم اجرا میشن
حتی در قسمتadd & remove program هم به وضوح نوشته شده microsoft.net cf 2.0 !. برنامه microsoft SQL mobile2005 هم نصب شده !
گوشیم هم qtek -s200 با wm5 هست .
گیج شدم !!!!1 قضیه چیه؟

شما مطمئن باشید که دات نت همراه یک نرم افزار دیگه روی گوشیتون نصب شده .

اما 100% موقع نصب از شما سئوال میکنه - که یقیناً اون رو هم Ok زدید و نصب شده.

حالا جریانه گیج شدنتون چیه ؟
63.gif
باید خوشحال باشی که دات نتت هم ردیف شده .

خوشحال که شدم در حد تیم ملی
ولی من نمیدونم چطور یک بر نامه 2.5 مگی تونسته دات نت2 که حجمش 24 مگ است رو روی گوشیم نصب کنه
خوب این برنامه رو بزاریم همه با2.5مگ بتونن دات نت نصب کنن
مگه دات نت2 حجمش 24 مگ نیست؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من نمیدونم چرا هر موقع میام دکمه قرمز پاور روی گوشیم رو میزنم که صفحه ال سی دیم روشن بشه این پیغام خطا رو میده ؟
ایا میتونه علتش برنامه کنترل تلوزیون باشه؟
من که نتونستم توی صفحه add & remove اسم برنامه رو پیدا کنم چطوری removeکنم حتی وقتی میخوام به صورت دستی دیلیت کنم پیغام میده که بدا ممکن است دستگاه دچار مشکل بشه؟
2) تازه من برنامه real playerرو نصب کردم ولی موقع پاک کردن میگه که نمیتونه در ضمن میگه دوست داری از روی صفحه فقط پاکش کنم؟ حتی ریست هم کردم ولی بازم همینو میگه چطور ریمو کنم؟
گوشیم qtek-s200

6py645i.jpg

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوشحال که شدم در حد تیم ملی
ولی من نمیدونم چطور یک بر نامه 2.5 مگی تونسته دات نت2 که حجمش 24 مگ است رو روی گوشیم نصب کنه
خوب این برنامه رو بزاریم همه با2.5مگ بتونن دات نت نصب کنن
مگه دات نت2 حجمش 24 مگ نیست؟
دوست عزیز؛حجم فایل کب دات نت 2 ،تنها 2.12 مگ هست.
سلام
من نمیدونم چرا هر موقع میام دکمه قرمز پاور روی گوشیم رو میزنم که صفحه ال سی دیم روشن بشه این پیغام خطا رو میده ؟
ایا میتونه علتش برنامه کنترل تلوزیون باشه؟
من که نتونستم توی صفحه add & remove اسم برنامه رو پیدا کنم چطوری removeکنم حتی وقتی میخوام به صورت دستی دیلیت کنم پیغام میده که بدا ممکن است دستگاه دچار مشکل بشه؟
2) تازه من برنامه real playerرو نصب کردم ولی موقع پاک کردن میگه که نمیتونه در ضمن میگه دوست داری از روی صفحه فقط پاکش کنم؟ حتی ریست هم کردم ولی بازم همینو میگه چطور ریمو کنم؟
گوشیم qtek-s200

6py645i.jpg
این موضوع احتمالا" به خاطر برنامه هایی بوده که قبلا" ریموو کردید؛منتها یکسری از کامپوننتهاش در جایی در ویندوز مونده که اینطور پیغام می ده؛باید در شاخه ویندوز بگردید و همچنین فولدر برنامه هایی که ریموو کردید رو پاک کنید.

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
مر30
ولی کجای کدوم شاخه ویندوز دونبالش بگردم؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

من wisbar desktop را نصب کردم ولی بعد که دیدم به دردم نمیخوره، پاکش کردم(remove )
ولی حالا توی peograms گوشیم هنوز آیکنش هست ! :blink: ( در ضمن روی phone memory هم نصب بوده )

چه کار کنم که پاک شه !؟!!؟!؟!؟! :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مر30
ولی کجای کدوم شاخه ویندوز دونبالش بگردم؟

memmaid رو نصب کنید، بعد از notification queue ، برنامه ای که باعث این ارور می شه رو می تونید پاک کنید
موفق باشید

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان

من wisbar desktop را نصب کردم ولی بعد که دیدم به دردم نمیخوره، پاکش کردم(remove )
ولی حالا توی peograms گوشیم هنوز آیکنش هست ! :blink: ( در ضمن روی phone memory هم نصب بوده )

سلام.
من نسخه آخر wisbar استفاده مي كنم. ولي نمي دونم كه چرا بعد از اجرا شدن و تغيير شكل OS من به شكلي عجيب هنگ مي كنه. و من از اين برنامه كه خيلي دلم مي خواد ازش اتقاده كنم، نتونستم بهره مند شم. كسي اين مشكل رو داشته؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

یه برنامه داغ
277.gif

دیروز بیرون داده شده - توضیح خاصی نداره برای گذاشتن گزینه های پاور و ریست و خاموش کننده ال سی دی در دسکتاپ - ویندوز 2003 تا 6.0 رو ساپورت میکنه

pocket-device-power-manager.gif

توضیحات :
Pocket Device Power Manager will help you easily manage the energy consumption of your device. With Pocket Device Power Manager you can switch off the screen of your device using only one touch.

Features:
1. Turn off the device screen
Allows the device significantly save battery power when you use it as player or radio. The LCD display often turns out to the big battery sucker, especially if backlight is configured to be very bright. This function available from System Tray.

2. A soft reset
Makes it easy to restart a locked up system without loss of data. A soft reset will close running programs and clear the contents of Main Memory (RAM). This function available from System Tray.

3. Force your Pocket PC into stand-by mode
This mode is also intended to save battery power when your Pocket PC is idle. This function available from System Tray.

4. Auto start on soft reset device
You can allow Pocket Power Manager to auto start immediately after soft reset. If application have already been configured the specified icons will be displayed in the System Tray.

5. Support Windows Mobile 2003/2005

Pocket Device Power Manager is a completly FREE Software. It contains absolutely NO ADWARE, NO SPYWARE, NO REGISTRATION, NO POPUPS, NO MALWARE or other unwanted software.

power-manager-options.gif

دانلود برنامه

اين كرك نداره. لطفا با كرك قرار بديد... :(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان

محمد جان با memmaid نتونستي درستش كني؟؟؟؟ اگه نداريش دانلود و نصبش كن. دكتر هم راهنماي كامل استفاده رو فكر كنم توي ترد كامپيليت نوشته باشه.:cool:

amin_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سلام
از مسیر زیر برو ایکونشو پاک کن:
windows/ start menu/program/ wisbar desktop

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حالا که فروم اینقدر پربار و فعال شده یکی از دوستان مرحمت کنه و راه حلی برای گوشی که با یو اس بی شارژ نمیشه و دلش میخواد که بشه بگه
308.gif

LED نارنجی هنگام اتصال به USB روشن میشه .
* توی رجیستری هم مقدار UsbCharging رو 0 و 1 هم گذاشتم باز هم نشد .
* با ویندوز موبایل قبلی شارژ میشد.
* سئوالم تکراریه ببخشید.
*مدل گوشی آی مت جمین.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
حالا که فروم اینقدر پربار و فعال شده یکی از دوستان مرحمت کنه و راه حلی برای گوشی که با یو اس بی شارژ نمیشه و دلش میخواد که بشه بگه
308.gif

* سئوالم تکراریه ببخشید.
*مدل گوشی آی مت جمین.

سلام

ايني كه ميگم به سوال شما ربطي نداره :happy:
ولي اون صفحه 4 رنگه درست شد / ؟ ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
308.gif

* سئوالم تکراریه ببخشید.
*مدل گوشی آی مت جمین.

این مشگل رو من داشتم اگتیو سینگ رو ورژنش رو عوض کن یا دوباره بریز ببین فرجی میشه:blush:

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشگل رو من داشتم اگتیو سینگ رو ورژنش رو عوض کن یا دوباره بریز ببین فرجی میشه:blush:

مرسی از لطفت اما شارژ با یو اس بی بدونه نصب اکتیو سینک هم باید انجام بشه پس دیگه نیازی به ورژن اون نداریم .
75.gif

*ضمناً اکتیو من ورژن 4.5 است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی از لطفت اما شارژ با یو اس بی بدونه نصب اکتیو سینک هم باید انجام بشه پس دیگه نیازی به ورژن اون نداریم .
75.gif

*ضمناً اکتیو من ورژن 4.5 است.

آقا یه چیز جالب بکم براتون:)

من اتمم بدون اکتیو سینک شارژ نمیگنه ولی xbound , jam اینکار رو میگنن:blink:

هر کاری هم کردم اتم درست نشد که نشد:blush:

یه چیز جالب تر من از این تبدیل های برق به usb دارم یعنی دستگاه رو به برق میزنم اینور 4 تا خروجی usb برای شارژ دارم :blush:

همه دستگاه های usb دارم شارژ میشن جز اتم:blink:

اگر به نتیجه رسیدید من رو هم تو جریان بزارید:rolleyes:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا یه چیز جالب بکم براتون:)

من اتمم بدون اکتیو سینک شارژ نمیگنه ولی xbound , jam اینکار رو میگنن:blink:

هر کاری هم کردم اتم درست نشد که نشد:blush:

یه چیز جالب تر من از این تبدیل های برق به usb دارم یعنی دستگاه رو به برق میزنم اینور 4 تا خروجی usb برای شارژ دارم :blush:

همه دستگاه های usb دارم شارژ میشن جز اتم:blink:

اگر به نتیجه رسیدید من رو هم تو جریان بزارید:rolleyes:

اتفاقاً جمین من هم همینطوره که با یو اس بی شارژر هایی که برق شهر رو تبدیل میکنند شارژ نمیشه در حالی که گوشی جم رفیقم با هر چیزی حتی شارژر Motorolla شارژ میگیره .

گوشی من قبلاً ویندوزش تاچ فلو بود و با یو اس بی هم شارژ میشد اما حالا Crossbow است و با USB شارژ نمیگیره .

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان لطفا بگین چه برنامه ای فایلهای با پسوند pdb را باز می کنه ممنون ترجیحا مال pc رو هم بفرماین
مرسی

بالا