• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکل دارم
داشتم با کامپیوتر کار می کردم که یهو برق رفت و من کابل برق رو کشیدم و فرداش وقتی کابل رو وصل کردم بدون اینکه هیچ دکمه ای رو بزنم کامپیوتر خود بخود کار کرد ولی هیچی نیومد و چراغ پاور و هارد هم یکسره روشن بودن
چون گارانتی داشت فرستادمش گارانتی و مشکل درست شد ولی یکی از باندهای صدا از کار افتاده بود بعد از 20 یا 30 روز ایندفعه بدون اینکه برق قطع شده باشه بعد از اینکه شات داون کردم و فرداش وقتی دکمه پاور رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد منم فکر کردم از کابل برقیه که به کیس وصل میشه و اونو دراوردم و دوباره زدم به کیس که همون مشکل قبلی دوباره شروع شد و بازم رفت گارانتی ولی ایندفعه که مادربورد رو تحویل گرفتم وقتی تو خونه امتحان کردم همون مشکل بود و اصلا درستش نکرده بودن حالا موندم چی کار کنم ( با لهجه شنبه خوانده شود)
هر دفعه که میفرستم گارانتی طرف برای ارسال ازم 6 تومن میگیره تازه بعد از 20 روز یا بیشتر مادربورد دستم میرسه که واقعا عذاب اوره در ضمن مادر بورد من GA-K8NSC-939 gigabyte و فکر کنم 9 یا 10 ماه از گارانتیش هم گذشته باشه
اگه همینجور ادامه پیدا کنه شاید یه مادر بورد دیگه بگیرم بهتر باشه
ممنون میشم دوستان کمک کنن مشکلم حل بشه
با تشکر

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من با کارت TV مشکل دارم چون فقط از صدا پخش میشه رویه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطوری بود ..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آره تیم خوبی دارند . مشکلات دقیق رو به مسئول دریافت قطعه بدید . آدرسش خیابان 25 گاندی

Zhang Fei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

منظور از سیلندر در هارد دیسک چیه؟ به کدوم قسمت هارد میگن سیلندر؟ وقتی میگن سیلندر هارد سوخته یعنی چی؟ و چجوری میشه اونو تعمیر یا بازیافت کرد؟(شخصا)

با تشکر Zhang Fei.

البته mhaf عزیز یه توضیح مختصر دادن
منظور از سیلندر هارد همون گردالیه هست که با سرعت میچرخه

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام دوستان،

منظور از سیلندر در هارد دیسک چیه؟ به کدوم قسمت هارد میگن سیلندر؟

با تشکر Zhang Fei.
منظور از سیلندر هارد همون گردالیه هست که با سرعت میچرخه

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
من یه سئوال سخت افزاری داشتم!
گفتم اول اینجا بپرسم اگه نیاز شد بعد تاپیک بزنم.
راستش میخواستم ببینم کارتی هست که بعد از نصب کردنش روی مادر بورد بشه سیم کارت رو توش گذاشت و از اس ام اس های گروهی فرستاد باهاش؟
اگه هست یه توضیح مختصر و قیمتش رو بهم بدین لطفا.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان،

منظور از سیلندر در هارد دیسک چیه؟ به کدوم قسمت هارد میگن سیلندر؟ وقتی میگن سیلندر هارد سوخته یعنی چی؟ و چجوری میشه اونو تعمیر یا بازیافت کرد؟(شخصا)

با تشکر Zhang Fei.

البته mhaf عزیز یه توضیح مختصر دادن​

http://www.storagereview.com/guide2000/ref/hdd/geom/tracks.html

به صورت تصویری توضیح داده

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
z_q_cylinder.gif

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من یه سئوال سخت افزاری داشتم!
گفتم اول اینجا بپرسم اگه نیاز شد بعد تاپیک بزنم.
راستش میخواستم ببینم کارتی هست که بعد از نصب کردنش روی مادر بورد بشه سیم کارت رو توش گذاشت و از اس ام اس های گروهی فرستاد باهاش؟
اگه هست یه توضیح مختصر و قیمتش رو بهم بدین لطفا.
ميتونی از نرم افزارهای زيادی که برای اين کار نوشته شده و با اغلب موبايل ها کار ميکنه استفاده کنی مثل Float Mobile Agent و ...

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام

مانیتور من موقع روشن شدن چند دقیقه موج و لرزش داره بعد درست میشه

از چیه

کارت گرافیک نیست؟؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اين چند دقيقه به چيزی هم بستگی داره ؟ مثل اجرای windows يا اينجور چيزا ؟ يا اينکه time مشخصی داره ؟ مثلاً 3 دقيقه ؟
ممکنه ايراد خازنی باشه.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
نمی دونم فک کنم از سرما باشه یحتمل

تو تابستان اینطوری نبود!

الان چکار میتونم بکنم؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اگه بتونی امتحان کنی ببينی با کارت گرافيک ديگه هم همينجوره يا نه بد نيست، ولی اگه از خود مانيتور باشه که بايد ديد کدوم قطعه سوخيده، حالا اگه اذيت نميکنه کار کن تا بسوزه ! :دی

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
ميتونی از نرم افزارهای زيادی که برای اين کار نوشته شده و با اغلب موبايل ها کار ميکنه استفاده کنی مثل Float Mobile Agent و ...

نه دوست عزیز!
من یه سخت افزار میخوام که سیم کارت رو به کامپیوتر وصل کنه!
اصلا همچین چیزی هست؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من که نديدم ! از تعمير گاههای موبايل بپرس، شايد بدونن !

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
والا نمی دونم اینجا جای درست پرسیدن این سوال هست یا نه.
حقیقتش من یه مشکل با رایترهای سیستم هام دارم. وقتی که دو تا رایتر روی سیستم می ذارم یکیش کار نمی کنه. در حقیقت به عنوان رایتر کار نمی کنه. یعنی باهاش میشه محتویات دی وی دی های رایت شده رو دید ولی نمیشه باهاش رایت کرده. پیغامی هم که می ده اینه:
H:\is not accessible.
Incorrect Function​
(وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable یا burn کلیک می کنم این پیغام رو می ده)
اول فکر کردم مشکل از رایتر هستش، با هر 6 تا رایترم امتحان کردم اما جواب نداد. بعد گفتم شاید از مادربرد سیستم باشه، با هر 3 تا سیستمم امتحان کردم اما باز هم نشد. همه حالت ها رو هم امتحان کردم، مثلاً 1 رایتر IDE با یک رایتر ساتا، یا هر دو رایتر ساتا، یا هر دو رایتر IDE، چون مادربردها فقط یک برد IDE داشتند از کارت IDE و ساتا هم استفاده کردم اما باز هم همون پیغام بالا رو داد. ویندوز سیستم ها رو عوض کردم، باز هم جواب نداد.
cpu همه سیستم ها intel dual core 2140 هستش.
مادربردشون هم گیگا 965 و ازراک d667 هستش.
جالبتر از همه این که یکبار اتفاقی همه چیز درست شد، اما به محض اینکه یکبار خواستم یکی از هاردهای سیستمی رو که درست شده بود عوض کنم و برای این کار مجبور شدم کابل IDE رو یکبار دربیارم و دوباره جا بزنم، دوباره همین مشکل پیش اومد.
من این سیستم ها رو برای کار عام المنفعه می خوام. اگر این مشکلم هم حل بشه سرعت رایتم دوبرابر میشه. خلاصه خیر داره اگر کسی جواب بده. :lol:
متشکر - بدرود

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
والا نمی دونم اینجا جای درست پرسیدن این سوال هست یا نه.
حقیقتش من یه مشکل با رایترهای سیستم هام دارم. وقتی که دو تا رایتر روی سیستم می ذارم یکیش کار نمی کنه. در حقیقت به عنوان رایتر کار نمی کنه. یعنی باهاش میشه محتویات دی وی دی های رایت شده رو دید ولی نمیشه باهاش رایت کرده. پیغامی هم که می ده اینه:
H:\is not accessible.
Incorrect Function​
(وقتی که دی وی دی خام رو می ذارم توی رایتر و autorun اجرا میشه و روی گزینه های open writeable یا burn کلیک می کنم این پیغام رو می ده)
اول فکر کردم مشکل از رایتر هستش، با هر 6 تا رایترم امتحان کردم اما جواب نداد. بعد گفتم شاید از مادربرد سیستم باشه، با هر 3 تا سیستمم امتحان کردم اما باز هم نشد. همه حالت ها رو هم امتحان کردم، مثلاً 1 رایتر IDE با یک رایتر ساتا، یا هر دو رایتر ساتا، یا هر دو رایتر IDE، چون مادربردها فقط یک برد IDE داشتند از کارت IDE و ساتا هم استفاده کردم اما باز هم همون پیغام بالا رو داد. ویندوز سیستم ها رو عوض کردم، باز هم جواب نداد.
cpu همه سیستم ها intel dual core 2140 هستش.
مادربردشون هم گیگا 965 و ازراک d667 هستش.
جالبتر از همه این که یکبار اتفاقی همه چیز درست شد، اما به محض اینکه یکبار خواستم یکی از هاردهای سیستمی رو که درست شده بود عوض کنم و برای این کار مجبور شدم کابل IDE رو یکبار دربیارم و دوباره جا بزنم، دوباره همین مشکل پیش اومد.
من این سیستم ها رو برای کار عام المنفعه می خوام. اگر این مشکلم هم حل بشه سرعت رایتم دوبرابر میشه. خلاصه خیر داره اگر کسی جواب بده. :lol:
متشکر - بدرود
با چه برنامه اي رايت ميکنی ؟ نرو ؟ يا clone ؟ يا خود windows ؟

بالا