BRADER SHIAN
Registered User
خوب این شاهزاده خانم خون اشانمو دارم می بینم یه کپی متوسط از بلاده!
تموم نميشه ولی به علت نداشتن بودجه ادامه اش رو نساختن!:wacko:خوب شاهزاده شاهزاده خون اشامها که قسمت اخرش نبود!TREWLE KINGDEMO هم تا قسمت پنجاه و یک دیدم!کسی می دونه ادامه داره یا همین جا تموم می شه!![]()
نه !برم دوباره چک کنم!اینقدر دلم به حال پرنسسه که با با و مامانشو کشتن سوخت!به پرنسسه می گفت لطفات نگاه کن پرنسس داریم مامانتو می کشیم!بعد این یارو شخصیت مثبت بود!:lol: از کاراکتر اون موشه هم خیلی خوشم اومد خیلی با مرام بود!تا حالا موش به این با مرامی ندیده بودم!راستی کسی نمی دونه اون یارو پسر (اسب تکشاخ سیاهه !)نقاشه چه بلای سر پادشاهیش اورده بود!؟تموم نميشه ولی به علت نداشتن بودجه ادامه اش رو نساختن!:wacko:
راستی صدای سوره حمد رو ، رو ضمينه يکی از قسمت های وسط به آخر شنيدی؟![]()
سوال خيلی خوبيه!راستی کسی نمی دونه اون یارو پسر (اسب تکشاخ سیاهه !)نقاشه چه بلای سر پادشاهیش اورده بود!؟![]()
سوال خيلی خوبيه!اگه کسی ميدونه بگه.
فکر کنم تو مانگاش باشه!![]()
چیه ؟ چی شده ؟ .... کدوم مانگا ؟ ...سیمور جان کجایی!؟؟؟؟؟؟بیا بگو چه اتفاق افتاده تو مانگاش!؟![]()
چیه ؟ چی شده ؟ .... کدوم مانگا ؟ ...![]()
نچ ...این دوازده کینگدم رو می گم(TOWLVE KINGDEM) ندید!؟![]()
(با اجازه از مديريت بخش)سلام
این بخش که به طور کل خوابیده . . .
فروم جدید هم چند روزیه اصلا لود نمی شود !
لطفا راهنمایی . . .![]()
(با اجازه از مديريت بخش)
فروم مشكلي نداره ولي براي برخي متاسفانه اين مشكلي هست كه تني چند از كاربرا دارند و مجبور به تغيير IP ميشوند تا لود بشه، مشكل از من نيست، مشكل از ريسلر هست و اگر امروز رسيدگي لازمه رو ديگه انجام نده تا شنبه هاستو عوض ميكنم
مشكل اصلي از DNS هاي هست كه اينا تنظيم كردند.
سلام به همگی
نظرتون چيه؟!
فکر کنم presentation منم اينجوری بود! :lol::lol::lol: وقتی برگشتم گزارش کامل ميدم!![]()
سلام به همگی
نظرتون چيه؟!
فکر کنم presentation منم اينجوری بود! :lol::lol::lol: وقتی برگشتم گزارش کامل ميدم!![]()
یه کلیپ خنده دار بود ... از یه آقایی که داره یه کنفرانس میده ولی کنار بصورت 100% از chicken تشکیل شده ... نمودارها و سوال و جوابها و اینا همه اش ختم میشه به کلمه ی chicken ... خنده دار بود ؛ بخصوص آخرش ...من که نتونستم اینو دانلود کنم ... منتظر گزارشت هستیم![]()
دنی حالا میتونی دانلودش کنی!:happy::من که نتونستم اینو دانلود کنم ... منتظر گزارشت هستیم![]()
خیلی جالب بود! من بیشتر به خاطر خنده های حضار خنده م می گرفت!یه کلیپ خنده دار بود ... از یه آقایی که داره یه کنفرانس میده ولی کنار بصورت 100% از chicken تشکیل شده ... نمودارها و سوال و جوابها و اینا همه اش ختم میشه به کلمه ی chicken ... خنده دار بود ؛ بخصوص آخرش ...
یه کلیپ خنده دار بود ... از یه آقایی که داره یه کنفرانس میده ولی کنار بصورت 100% از chicken تشکیل شده ... نمودارها و سوال و جوابها و اینا همه اش ختم میشه به کلمه ی chicken ... خنده دار بود ؛ بخصوص آخرش ...
دنی حالا میتونی دانلودش کنی!:happy::
یه سایت به درد بخور پیدا کردم که میتونه لینک های youtube و چند تا سایت ویدئو رو تبدیل به لینک دانلود مستقیم بکنه: