yue bochon
Registered User
جناب شائولين پس چي شد نميخواي يه آدرس از اين استاد احمدي به ما بدي؟
سلام به همه:happy:
دوستان حالتون خوبه ...ميبينم كه همه در تكاپوي علم هستن :blink:..البته اونم در ورزش ..خوشحال ميشم كه كمكتون كنم ...
پس وارد ميدان جنگ شويد :blush:
جناب شائولين پس چي شد نميخواي يه آدرس از اين استاد احمدي به ما بدي؟
خواهش می کنم دوست عزیز این چه حرفیه مگه من کی هستم که بخواهم با شما عزیزان قهر کنم؟!!!!سلام دوستان.راستش من كاراته كان ذن كاي كار ميكنم و اطلاعاتم هم محدود و بيشتر مربوط كاراته هستش سوالاتي كه بعضيهاتون ميپرسين درباره ووشو رو من نميتونم درست و حسابي جواب بدم.ما اينجا قبلا يه استاد شائولين داشتيم كه استاد ووشو بود و سبكهاي شائولين رو خوب ميشناخت اما راستش قهره با ما!!!
با سلام
دوست عزیز استاد احمدی بصورت خصوصی آموزش می دهند و متاسفانه فعلاً بسیار درگیر کارهای فدراسیون هنرهای رزمی هستند چون به تازگی ایشون به عنوان دبیر هیئت شنیده ام در حال فعالیت هستند من شماره این استاد عزیز رو براتون می گزارم می تونید با استاد تلفنی صحبت کنید بگید که می خواهید شائولین رو بصورت خصوصی کار کنید و البته بفرمایید که از جانب این حقیر معرفی شده اید اسم من علی اکبر متواضع است البته اگر خواستید بیشتر از ایشان بدانید با شماره خود من نیز می تونید تماس بگیرید که در پی ام برایتان می گزارم .
02188799036
انشالله موفق باشید
سلام به همه ي دوستان
خوبين ..
ما كه هميشه تو جنگيم(زندگي)...
اميدوارم يه دوستي خوب براي شما باشم....
خاك زير پاتون مهدي كولمن..يا علي
سلام
بسيار ممنون
شما خودتونم الان پيش ايشون تمرين ميكنيد؟
منظورم ميدان مبارزه بود
خوب من اويان فن شما چي؟
سلام دوستان
یک سالی بود که نبودم.یادتون باشه پارسال میخواستم یه گروه تشکیل بدم
حالا این گروه تشکیل شده.اسم گروهمون هم white mind هست.یه روزی زیاد دربارش خواهید شنید
سلام به همه ...
حال شما خوبه YUE BOCHON
منم تالو !!!!!!!
استاد kagero جان ممنون منم احتمالا برم كيوكوشين چون به نظرم براي مبارزه خوبه
و به علاوه رشته زيبايي هم هست
راستي يه سوال از همه ! من تو اين مدت كه در مورد رشته هاي رزمي تحقيق ميكردم
براي تكواندو در كنار كاراته خيلي تعريف شنيدم ولي به نظر ميرسه كه تو اين فروم
زياد كه نه ،اصلا به اين رشته پرداخته نميشه اگه كسي اطلاعاتي داره پست بزنه تا بقيه هم
استفاده كنندممنون.
سلام دوستان
یک سالی بود که نبودم.یادتون باشه پارسال میخواستم یه گروه تشکیل بدم
حالا این گروه تشکیل شده.اسم گروهمون هم white mind هست.یه روزی زیاد دربارش خواهید شنید
والا ما كه چيزي يادمون نيست منظور شما رو هم از تشكيل گروه نفهميديم.ميخواين چي كار كنين كه قراره زياد دربارتون بشنويم؟نكنه گروه ضربت تشكيل دادين؟!!