امير خان كه اين تاپيك رو ايجاد كردن متاسفانه خيلي وقته سري به اينجا نميزنن واسه همينه كه تاپيك يه جورايي خوابيده ولي راستي مگه افسانه عقابهاي مبارز رو هنوزم تلويزيون نشون ميده؟
كسي نميدونه اين سبكاي مبارزه تو سيال افسانه عقابهاي مبارز چيه؟
دوست عزیز سبک مبارزه در عقابهای مبارز مشخصه ووشو یا همان کونگ فو می باشد البته از سبکهای بسیار اصیلی مثل خواشان در آن استفاده شده که متاسفانه در هیچ جا نمی تونی کلاس آموزشی آن را پیدا کنید در خاورمیانه تنها استاد محسن احمدی توانسته با مشقات و هزینه زیاد به خواشان برود که به عنوان مهمان در خواشان تنها توانسته 3 تا 4 فرم آن را از رئیس معبد دریافت کند . خواشانیها به علت تعصب بسیار شدید این هنر زیبا و کاربردی و بسیار اصیل را به هیچ فردی به جز چینیها آن هم نه همه کس بلکه افرادی که از بین خودشان آموزش می دهند که احساس کنند این سبک قدرتمند و اصیل رو به حراج نمی گزارند ، این حقیر با درخواستها و بهتر بگویم سالها التماس توانسته ام فقط دو تا از فرمهای سبک خواشان را از استاد عزیزم محسن احمدی بگیرم و دیگر هیچ ، دیگر سبکها در مبارزه عقابها شائولین کونگ فو و شائولین چوان می باشد که من با دقت و مرور بسیار زیاد توانستم بسیاری از تکنیکهای موجود در سریال را با سبکهای خواشان و شائولین تصحیح کنم که برای این حقیر بسیار کاربردی بود.
با تشکر شائولین
جايي درباره استاد محمد سرفرازي مطلبي خوندم و بسيار به ايشون علاقه مند شدم.ظاهرا ايشون در معبد شائولين مدتها اموزشهاي سختي ديده و در ووشو يك نابغه محسوب ميشه.شايد ايشون اين سبكهايي رو كه شما ميگيد بلد باشند.شنيدم ايشون كارهايي انجام ميده كه راهبان شائولين هم نميتونند يا به ندرت ميتونند انجام بدن.
شما از يك استاد ووشو بايد در اين باره سوال كنيد.چطوره يه سري به فدراسيون بزنيد و از اونها سراغ اين اساتيد يا باشگاههاي خوب رو بگيريد.
سلام به دوستان......
ميبينم كه صحبت از ووشو ست :blink
همه ي اين بازيگران افسانه ي شجاعان ووشو كار ميكنن اونم تالو يكمي هم حركات نمايشي:happy: