• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من خیلی وقته کیک بوکس کار میکنم
مسابقات هم شرکت کردم
خونه ما شهرک اکباتان هست
میتونین یه باشگاه خوب غرب تهران به من معرفی کنید؟ میخوام باشگاهمو عوض کنم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ُسبکی با عنوان بهترین سبک نداریم.
هر سبکی روش و راه خودشا داره.
نمیشه گفت جودو کامله یا کاراته.
هر دو نقصهایی دارند اونم زیاد.
هر ورزشی اگر برای یادگیری و سلامت بدن انجام بشه بهترین سبکه اما اگر فقط برای پز دادن و داشتن هیکل خوب و دانستن چند تا فن و استفاده از سلاحهای متفاوت باشه مفت نمیارزه.برید ولش کنید.

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان
از دوستان کسی درباره کار آقای علی اسدی چیزی میدونه؟
نینجوتسو رو خوب آموزش میده؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
كسي نميدونه اين سبكاي مبارزه تو سيال افسانه عقابهاي مبارز چيه؟:happy:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امير خان كه اين تاپيك رو ايجاد كردن متاسفانه خيلي وقته سري به اينجا نميزنن واسه همينه كه تاپيك يه جورايي خوابيده ولي راستي مگه افسانه عقابهاي مبارز رو هنوزم تلويزيون نشون ميده؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
امير خان كه اين تاپيك رو ايجاد كردن متاسفانه خيلي وقته سري به اينجا نميزنن واسه همينه كه تاپيك يه جورايي خوابيده ولي راستي مگه افسانه عقابهاي مبارز رو هنوزم تلويزيون نشون ميده؟

نه بابا تو تلويزيون كه نصفه قطعش كردن من سي دي هاشو گرفتم و به مبارزاتش علاقمند شدم حالا ميخوام بدونم چه سبكي كار ميكنن تا كلاسشو برم:blush:

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من یه سوال دارم که فکر میکنم به درد خیلی های دیگه هم میخوره!
اگه کسی لطف کنه و جواب بده ممنون میشم .
به نظر همه قبول دارن که بهترین رشته رزمی وجود نداره اما یه مساله هست اونم اینه که
بعضی رشته ها قدرت بدنی و سرعت عکس العمل رو بهتر میکنه مثلا کسی نمیتونه بگه که یه
بوکسور که چند ماه بوکس کار میکرده از نظر قدرت بدنی مثل کسیه که همون مدت یه رشته رزمی شرقی
کار میکرده (مسلما امادگی بدنی تو بوکس خیلی بهتر به دست میاد)
حالا منم میگم اگر از اساتیدی که تو این رشته ها کار کردن کسی میتونه رشته ای رو معرفی کنه که
برای این که ادم فردا روز از پس خودش حداقل بر بیاد خیلی ممنون میشم که بگه هر چند که متاسفانه نگرانی از
جبهه گیری در مقابل پیشنهاد یه رشته خاص خیلی جاها از این کار جلوگیری میکنه .
من خودم تا کمربند آبی شوتوکان کار کردم این رشته برای مسابقات و ورزش عالیه ولی متاسفانه حرکاتش زیاد
کاربردی نیست تا اون جا که من تحقیق کردم کاراته سبک کیوکوشین ووشو (نانچوان) و کونگ فو توا به من پیشنهاد
شد اما فکر میکنم اساتید هم در این زمینه نظر بدن(که حتما دور از تعصبه ) بهتر باشه.ممنون:happy:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من كاراته رو بهت پيشنهاد ميكنم.خودم سبك كان ذن ريو كار ميكنم كه سبك خوبيه.البته شنيدم كه شوتوكان هم سبك خوبيه نميدونم چرا ناراضي بودي.من اگه ميگم كان ذن كاي خوبه به اين خاطره كه در كشور ما اين سبك به بهترين صورت داره تدريس ميشه.رشته هاي ديگه هم خوبن ولي استاد خوب پيدا نميكني.يا درست اموزش نميدن مثلا كونگ فو توا يك سبك بسيار نيرومنديه اما صحيح اموزش داده نميشه و اساتيد باسواد كم داره_مسخره نيست؟از ايران سرچشمه گرفته اما خوب ديگه به خاطر بيتوجهي حكومت و بعضا مسايل اعتقادي استيد خوبش همه خارجن_پس سبك ايرادي نداره درست اموزش داده نميشه.حالا خوبه شما بري پس فردا سلامتيتم از دست بدي؟من اطلاعات خيلي بالا نيست اما ميدونم كه كان ذن كاي به بهترين صورت و كامل ترين وجه داره در ايران اموزش داده ميشه و اساتيد خوبي داره

Zereshk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگر کسی هرگونه اسم و آدرس و تلفنی از دوجویی در ایران در سبک کندو را میداند لطف کند و برای من ایمل بزند. متشکر خواهم بود.

[email protected]

merci

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
كسي نميدونه اين سبكاي مبارزه تو سيال افسانه عقابهاي مبارز چيه؟

دوست عزیز سبک مبارزه در عقابهای مبارز مشخصه ووشو یا همان کونگ فو می باشد البته از سبکهای بسیار اصیلی مثل خواشان در آن استفاده شده که متاسفانه در هیچ جا نمی تونی کلاس آموزشی آن را پیدا کنید در خاورمیانه تنها استاد محسن احمدی توانسته با مشقات و هزینه زیاد به خواشان برود که به عنوان مهمان در خواشان تنها توانسته 3 تا 4 فرم آن را از رئیس معبد دریافت کند . خواشانیها به علت تعصب بسیار شدید این هنر زیبا و کاربردی و بسیار اصیل را به هیچ فردی به جز چینیها آن هم نه همه کس بلکه افرادی که از بین خودشان آموزش می دهند که احساس کنند این سبک قدرتمند و اصیل رو به حراج نمی گزارند ، این حقیر با درخواستها و بهتر بگویم سالها التماس توانسته ام فقط دو تا از فرمهای سبک خواشان را از استاد عزیزم محسن احمدی بگیرم و دیگر هیچ ، دیگر سبکها در مبارزه عقابها شائولین کونگ فو و شائولین چوان می باشد که من با دقت و مرور بسیار زیاد توانستم بسیاری از تکنیکهای موجود در سریال را با سبکهای خواشان و شائولین تصحیح کنم که برای این حقیر بسیار کاربردی بود.
با تشکر شائولین

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز سبک مبارزه در عقابهای مبارز مشخصه ووشو یا همان کونگ فو می باشد البته از سبکهای بسیار اصیلی مثل خواشان در آن استفاده شده که متاسفانه در هیچ جا نمی تونی کلاس آموزشی آن را پیدا کنید در خاورمیانه تنها استاد محسن احمدی توانسته با مشقات و هزینه زیاد به خواشان برود که به عنوان مهمان در خواشان تنها توانسته 3 تا 4 فرم آن را از رئیس معبد دریافت کند . خواشانیها به علت تعصب بسیار شدید این هنر زیبا و کاربردی و بسیار اصیل را به هیچ فردی به جز چینیها آن هم نه همه کس بلکه افرادی که از بین خودشان آموزش می دهند که احساس کنند این سبک قدرتمند و اصیل رو به حراج نمی گزارند ، این حقیر با درخواستها و بهتر بگویم سالها التماس توانسته ام فقط دو تا از فرمهای سبک خواشان را از استاد عزیزم محسن احمدی بگیرم و دیگر هیچ ، دیگر سبکها در مبارزه عقابها شائولین کونگ فو و شائولین چوان می باشد که من با دقت و مرور بسیار زیاد توانستم بسیاری از تکنیکهای موجود در سریال را با سبکهای خواشان و شائولین تصحیح کنم که برای این حقیر بسیار کاربردی بود.
با تشکر شائولین

ممنون از شما استاد بزرگوار
من خيلي به اين سبك ها علاقه دارم به نظرتون استاد احمدي از كجا ميتونم پيدا كنم ؟:blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جايي درباره استاد محمد سرفرازي مطلبي خوندم و بسيار به ايشون علاقه مند شدم.ظاهرا ايشون در معبد شائولين مدتها اموزشهاي سختي ديده و در ووشو يك نابغه محسوب ميشه.شايد ايشون اين سبكهايي رو كه شما ميگيد بلد باشند.شنيدم ايشون كارهايي انجام ميده كه راهبان شائولين هم نميتونند يا به ندرت ميتونند انجام بدن.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
جايي درباره استاد محمد سرفرازي مطلبي خوندم و بسيار به ايشون علاقه مند شدم.ظاهرا ايشون در معبد شائولين مدتها اموزشهاي سختي ديده و در ووشو يك نابغه محسوب ميشه.شايد ايشون اين سبكهايي رو كه شما ميگيد بلد باشند.شنيدم ايشون كارهايي انجام ميده كه راهبان شائولين هم نميتونند يا به ندرت ميتونند انجام بدن.

ممنون
ولي من اين اشخاصي رو كه معرفي ميكنين چجوري ميتونم پيدا كنم ؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
اگه افسانه عقابهاي مبارز رو ديده باشيد توش چندتا شخصيت هستن كه خوب مبارزه ميكنن مثل اويان فن_ژوبوتونگ_خوان يائو شي و....
من دنبال سبك مبارزه ی اونها هستم كه بدونم با استفاده از چه سبكايی مبارزه ميكنن :blush:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما از يك استاد ووشو بايد در اين باره سوال كنيد.چطوره يه سري به فدراسيون بزنيد و از اونها سراغ اين اساتيد يا باشگاههاي خوب رو بگيريد.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
شما از يك استاد ووشو بايد در اين باره سوال كنيد.چطوره يه سري به فدراسيون بزنيد و از اونها سراغ اين اساتيد يا باشگاههاي خوب رو بگيريد.

ممنون
آدرس يا شماره تلفني ازش داري؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به دوستان......:)
ميبينم كه صحبت از ووشو ست :blink:eek:
همه ي اين بازيگران افسانه ي شجاعان ووشو كار ميكنن اونم تالو يكمي هم حركات نمايشي:happy:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان......:)
ميبينم كه صحبت از ووشو ست :blink:eek:
همه ي اين بازيگران افسانه ي شجاعان ووشو كار ميكنن اونم تالو يكمي هم حركات نمايشي:happy:

حركات رزمي كه به اجرا ميذازن واقعا قشنگه :blush:

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی در مورد سبک کیوکوشین اطلاعاتی داره که چه جوریه و از نظر قدرت رزمی
نسبت به سایر سبک های کاراته مثل شوتوکان و گوجوریو چه جوریه؟
سبک کاراته ی مورد تدریس تو ارتش ها چیه؟
یه سوال یکم غیر رزمی هم داشتم که اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم؟:blush:
این حرکتی که کمی روی دیوار راه میرن و بعد ضربه میزنند میدونید بیسش تو کدوم رشتس؟
(مثل حرکت بازیگر نقش اول تو Resident Evil که به سگه ضربه میزنه یا اون قسمت های بدون
جلوه های ویژه Matrix 1)البته چون فکر میکنم حرکت کاربردی ای باشه میپرسم!
ممنون....:rolleyes:
راستی استاد kagero ممنون به خاطر جوابتون

بالا