• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
استاد امیر عزیز با سلام ببخشید که مدتی به خاطر سفر غیبت داشتم برایتان pm گذاشتم لطفاً ملاحظه کنید .
با تشکر شائولین.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام مجدد دوست عزیزم ( سامورایی ) از این حقیر درخواست نمودنده اند که در مورد سبک و حرکات ببر توضیحاتی بدهم من هم از فرصت استفاده می نمایم و یک توضیح کلی که در سایت خودمان اهذوران نیز به آن اشاره داشته ام در مورد کلیه سبکهای ووشو در اینجا عنوان می کنم .
) سیر تکاملی و خصوصیات

نام چانگ چوان اولین بار در کتاب جی چی گوانگ که 32 فرم چانگ چوان را ذکر کرده بود ، دیده شد . هر چند بعدها ، اصطلاح چانگ چوان ، بر تنوعی از مدارس شمالی سنتی ووشو اطلاق شده نه یک فرم مجزا . بنابراین امروزه چانگ چوان بر سبک ها یی نظیر زاچوان ، هائو چوان ، پائو چوان ، هونگ چوان ، هوا چوان ، فنزی چوان ، چائو جیائو و تن توئی اطلاق می شود . همگی دارای حرکات سریع ، نیرومند ، گسترده با جهش ها و چرخش های فراوان اند . در مبارزه با پیش گامی در حمله ، ضربات بلند ، پیش روی و عقب نشینی سریع و مغلوب کردن حریف با سرعت ، تاکید دارند . در سال 1920 نظریه پرداز ووشو ژدونگ در کتاب خود « طرحی از ووشوی چینی » این سبک ها را این طور توصیف کرد:

نگاهی مختصر به سبک های سنتی ووشو:

باگواجانگ

این سبک به نام روش هشت نمودار یا هشت ضلعی مطرح بوده و یکی از معروفترین مدارس در کشور چین به شمار می آید . این سبک هم چنین به نام های یوشین باگوا ، لونگ شینگ باگوا ، یین یانگ با پان جانگ و .... معروف می باشد . باگواجانگ به همراه تای چی چوان و شینگ یی چوان سه سبک مهم از نوع سبک های درونی ووشو محسوب شده و بشتر اساتید آن در استان ( هه بی) چین فعال می باشند .

تونگ بی چوان

این سبک معروف به روش حمله در حال عقب گرد است که در شمال چین از طرفداران بیشتری برخوردار می باشد . بر اساس روایات قدیمی ، این سبک در نقاط مختلف با متدهای گوناگون تمرین می شده است که برخی از آنها بر پایه ووشینگ (پنج عنصر) شامل فلز ، چوب ، آب ، آتش و هوا شکل گرفته و بعضی نیز با الهام از تکنیک های شش ترکیبی و پنج سبک میمون به وجود آمده اند .

شیانگ شینگ چوان

این مدرسه از شیوه های مشت زنی ووشو به انجام فنون تقلیدی از حیوانات مختلف اختصاص داشته و در آن روش های گوناگونی از تکنیک های میمون ، ملخ ، ببر ، پلنگ ، مار ، درنا ، عقاب و ... مورد تمرین قرار می گیرند . حرکات همچون ، پرواز اژدها ، پرش ببر ، زیرکی میمون ، تیزی عقاب ، ایست درنا ، موج مار و قدرت شیر به نمایش درآمده و باعث تقویت قوای جسمانی و روحی اجراء کننده می گردند .تاریخچه پیدایش این سبک به صدها سال قبل بازگشته و منشاء آن را به دکتر هواتو ، فیلسوف مشهور چینی منسوب می نمایند .

جویی چوان

در سبک جویی چوان ، هنر جو بر روی تکنیک های تعادلی و افت و خیزهای فراوان مسلط شده و در اجرای آن همانند افراد مست شده ، جلوه می نماید . این سبک که دارای روش هایی همچون تکنیک مشت مست ، میمون مست ، شمشیر مست و پرنده مست می باشد نیز در هر دو بخش شمالی و جنوبی چین مورد تمرین قرار گرفته و دارای هر دو روش اجرا می باشد .

تانگ لانگ چوان

این سبک نیز مختص حرکات برگرفته شده از ملخ سبز است که به شیوه های دفاعی و حمله ای این حیوان می پردازد . این سبک توسط شخصی به نام وانگ لانگ از اهالی استان شادونگ چین پس از انهدام و آتش گرفتن معبد شائولین در قرن هفدهم به وجود آمد که در حال حاضر از طرفداران بیشماری در دنیا برخوردار است .

فنزی چوان

فنزی چوان یکی از سبک های شمالی ووشو است که به ضربات برق آسای آن مشهور می باشد . کلیه حرکات در این روش بصورت دنباله دار و پیوسته بوده که با لاخص این تداوم و سرعت برق آسای آن در اجرای هشت حرکت اصلی بوضوح دیده می شود . در مورد پیدایش این سبک ابهاماتی وجود دارد ، لیکن ژنرال یوفی معروف که در سلسله سانگ جنوبی زندگی می کرد ، به عنوان اولین شخصی که این روش را توسعه و گسترش داد ، شناخته شده است .

شینگ یی چوان

این سبک که گاهی بدان هسینگ آی نیز می گویند ، یکی دیگر از سه سبک درونی ووشو بشمار آمده که به معنای شیوه مشت زنی با اراده و روح توصیف می گردد . شینگ یی دارای حرکات مستقیم و تا حدی کوتاه نسبت به دیگر سبک های ووشو بوده و کاملا تحت تاثیر قانون ترکیب نرمی و سختی در حرکات می باشد .

سان خوانگ پائوچوئی

سان خوانگ پائوچوئی یا شیوه مشت زنی سه امپراطور که به مشت شاهین نیز معروف می باشد ، بر گرفته از مبارزات سه امپراطور افسانه ای چینی است که در آن زمان بر این باور بودند که هر یک از آنها امپراطوری بهشت ، زمین و بشر را بر عهده دارند . اما تاریخچه قدیمی سبک می گوید که استان های پکن ، هه بی ، شانسی ، شاندونگ ، لیائولینگ و جی لین در این شیوه بسیار فعال بوده اند . سان خوانگ پائوچویی به دلیل ضربات پر قدرت مشت از شهرت خاصی برخوردار می باشد .

تان توئی

سبک تان توئی که به انجام ضربات پا مشهور می باشد دارای ده فرم قدیمی است که بعد ها توسط راهبان معبد شائولین دو فرم دیگر بدان افزوده گشت و به دوازده فرم رسید . این سبک در کشور چین بطور گسترده ای توسط مسلمانان این کشور مورد تمرین قرار می گیرد .

یینگ جا چوان

یینگ جا چوان به معنای سبک پنجه عقاب است که یکی از پر قدرت ترین و با سرعت ترین سبک های ووشو بوده و در هر دو شیوه شمالی و جنوبی اجرا می شود . در این روش که ابداع کننده آن ژنرال ( یوفی ) می باشد ، دست ها و بازوان با سرعت بسیار زیاد ، تکنیک های شلاق مانند را انجام داده و پا ها نیز با پرش ها و جهش های رعد آسا هنر رزمی این سبک را تکمیل می کنند .

سیولوم پای

یا مشت جنوبی شائو لین که اصطلاحا بدان ( نن شائولین ) نیز می گویند از جمله سبک های بسیار نادر و قدیمی است که در معبد شائولین جنوبی واقع در استان ( فوجیان ) به وجود آمد . ( سیولوم ) که گاها (سیل لوم ) نیز تلفظ می شود ، بر اساس حرکت پنج حیوان ، اژدها ، ببر ، مار ، پلنگ ، و درنا به وجود آمده و یکی از با شکوه ترین سبکهای پر قدرت در هنر های رزمی چینی محسوب می گردد .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
و اما در مورد سبک ببر :

هونگ کوئن

هونگ کوئن یکی از سبکهای جنوبی ووشو است که به سبک مشت ببر معروف می باشد . در این روش تکنیکها ،ضربات ، پرتاب ها ، ایستادن ها و... به شیوه پرقدر تی انجام شده که در بیشتر آنها از حرکات پنجه ببر بطور واضحی استفاده و بهره برداری شده است.

هر یک از این پنج سبک دارای سیستم جنگی و فلسفی کاملا متفاوت از یکدیگر هستند و پنج سبک اصلی شائولین یا به عبارتی پنج استاد جزء باستانی ترین حرکات معبد شائولین هستند.

باید بدانید که پنج سبک اصلی شائولین در سه بعد وجودی انسان ( شن یا جسم ,یی یا ذهن ,شی یا روح) تاثیر شگفت انگیزی دارد که در زیر آمده است.

هی هو چوان --> یا بوکس نیروی ببر, در جسم روی استخوان تاثیر میگذارد و باعث متراکم شدن مغز استخوان و قدرت بخشیدن به آن می شود.متاسفانه کمتر از نیمی از مردم ایران دچار پوکی استخوان هستند.از نظر فکری اراده را تقویت میکند و به بوکسور اراده آهنین می بخشد و از نظر روحانی باعث تقویت شهامت میشود.ببردر عناصر پنج گانه با عنصر آهن ارتباط مستقیم دارد.

نيروي ببر صرفا خارجي است . استيل هاي ببري پر سر و صدا و پر تحرك
هستند ، و همراه با فرياد براي ايجاد نيروي بيشتر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
salam dostan . 1 soal dashtam,haghighate mozo ine ke man mikham beram to ye reshte razmi faaliat konam,ke ham be rohiate daronim komak kone,ham az nazare badani komakam bashe. :rolleyes: hala khastam begam age mishe. RAHNAMAIE KONID

bazam merc

سلام دوست عزیز

خوشحالم که قصد دارید تا وارد هنرهای رزمی بشید
در مورد سوالتون من با روحیه شما آشنایی ندارم ولی از نوشتتون حدس می زنم انسان آروم و صبوری باشید
برای انتخاب سبک خیلی مسائل هست که باید به آن توجه کنید ، مثل هدف ، قدرت بدنی ، علاقه و حتی تفکر و عقاید..
پیشنهاد می کنم اگر وقت کافی دارید از ابتدای این فروم را مطالعه کنید چرا که هر یک از صفحات بوسیله دوستان و همرزمان و اساتید بزرگی در زمینه ی سبک های مختلف رزمی توضیح داده شده که حتما مورد توجه شما قرار خواهد گرفت
اگر باز هم سوالی بود در خدمت شما هستیم
موفق و پیرزو باشید..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
از دوران کودکی عاشق سامورایی ها بودم خواهشا اطلاعات کاملی درباره ی هنر رزمی اونها بدید.وبسیاری از سبکها امروزه ادعا مکنند که هنر سامورایی رو یاد میدن.من فقط میدونم کندو هنر شمشیر زدن اونها رو یاد میده.

با سلام خدمت شما
اتفاقا اواخر باز شدن این تاپیک دوستان زیادی این درخواست رو داشتند
من و همینطور دوستان دیگه مطالبی در زمینه ی سامورائی بیان کرده ایم
اگر به صفحات سری بزنید فکر می کنم پاسختان را دریافت کنید

اما در کل سامورائی در حال حاضر به دو سبک تقسیم شده : کندو و آیکیدو
کندو به هنر شیمشیر زنی آن توجه کرده و آیکیدو به هنر دفاع شخصی

جالبه بگم که سامورائی ها دشمن دیرینه نینجا ها هستن و خیلی از سران سامورائی را نینجاها و خیلی از قبایل نینجاها را سامورائی ها نابود کردند :happy:
موفق و پیروز باشید

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام به دوستان و با تشكر از امير خان براي كليپ ها و اطلاعاتي كه لطف كرده و در اختيار همه قرار ميدهند.معلوم است كه استاد بزرگي هستيد و هنر هاي رزمي به معناي واقعي كلمه در روح و جان شما اثر مثبت گذاشته.من نينجوتسو بلد نيستم ولي فكر ميكنم بايد هنر رزمي خوبي باشد كه روي شما اينطور اثر خوب داشته است.اقاي فرجي را هم نميشناسم ولي حتما مربي خوبي است كه شاگردي مثل شما دارد.در مورد كان ذن ريو بايد بگويم كه كاملترين سبك كاراته است و فنون ان تمركز بالا ميخواهد و به مرور زمان قدرت تمركز فرد را بالا ميبرد.اين سبك هنوز بين المللي نيست.شينان فرهاد وارسته در سال 1343 ان را وارد ايران كرد و در سال1350 اين سبك رسمي شد.شينان وارسته داراي كمربند مشكي دان9 هستند و اكنون در كانادا زندگي ميكنند.من خودم دو سال و نيم هست كه كان ذن كار ميكنم و كمربند ابي دارم.كيو كوشين هم البته همان طور كه گفتيد سبك قدرتي خوبي هست ولي من فكر ميكنم براي خانمها زياد مناسب نيست.

با سلام خدمت شما
ممنون از لطفتون

همینطور سپاسگذارم که در مورد سبکتان هر چند کوتاه توضیح دادید
خوشحال می شیم اگر کمی بیشتر و مفصل تر در بخشهای فلسفی ، تاریخی و تکنیکی سبکتان برای ما توضیح دهید تا ما بیشتر با این سبک آشنا شویم
من و خیلی از دوستان علاقمندند تا با سبک های مختلف بطور کامل اشنا شوند
منتظر مطالب ارزنده شما هستیم
ممنون و موفق باشید..

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام خدمت شما
اتفاقا اواخر باز شدن این تاپیک دوستان زیادی این درخواست رو داشتند
من و همینطور دوستان دیگه مطالبی در زمینه ی سامورائی بیان کرده ایم
اگر به صفحات سری بزنید فکر می کنم پاسختان را دریافت کنید

اما در کل سامورائی در حال حاضر به دو سبک تقسیم شده : کندو و آیکیدو
کندو به هنر شیمشیر زنی آن توجه کرده و آیکیدو به هنر دفاع شخصی

جالبه بگم که سامورائی ها دشمن دیرینه نینجا ها هستن و خیلی از سران سامورائی را نینجاها و خیلی از قبایل نینجاها را سامورائی ها نابود کردند :happy:
موفق و پیروز باشید

البته امیر جان حرف شما تا حدودی درست نیست ، چون هر ارباب تعدادی سامورای و تعدادی نینجا داشت که در کنار هم و در مقابل دشمنان ( سایر نینجاها و سامورای ها ) می جنگیدن .
خیلی از ریوها بین سامورایی ها و نینجا ها مشترک بودن
و بعضی از نینجاها را هنوز سامورای می نامند ، مهمترین انها ، هاتوری هانزو

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کسی درباره کار آقای فروزند استاد نینجوتسو تو شیراز چیزی می دونه
چون من شنیدم که ایشون کونگ فو کار هستن نه نینجوتسو کار

سلام دوست عزیز
فکر می کنم اگر خود شما ایشان را از نزدیک ملاقات کنید خیلی بهتر باشه تا بخواهید حرف دیگران را محک قرار دهید
موفق باشید

سلام
اگه ممکنه راجع به دفاع شخصی توضیح بدید
و اینکه کدوم ورزش واسه دفاع شخصی بهتر هست؟
با تشکر

با عرض سلام خدمت شما
در زمینه ی دفاع شخصی هم دوستان زیادی در صفحات قبل توضیح داده اند
اما مختصر و مفید آن این می شود که به فنون دفاع از خود و خویشتن برای مقابله با مهاجم گفته می شود
سبکهای زیادی این فنون را آموزش می دهند منجمله : آیکیدو ، وینگچون کنگ فو ، نین جوتسو و.. که اگر به مجلات رزمی سری بزنید می توانید با لیستی از آنها روبرو شوید
موفق و پیروز باشید

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
امروز ميخواهم اطلا عاتي راجب به هنر رزمي چياي را در اختيار شما عزيزان قرار بدم
در كل چياي از تلفيق دو سيستم كلي وجهاني" وي چيا " و " ني چيا" به وجود آمده است كه اين تلفيق توسط دانيومي دانيو كيوچو چياي عباس رجبي و در ايران به انجام رسيده است ودر حقيقت ايشان بنيان گذار اين سبك هستند
چياي هنري است كه با توجه به عصر فراگيري همگام با علم در حال پيشرفت است واستوار بر پرورش جسم. فكر و نيروي دروني است بايد متذكر شد كه سبك چياي در زمينه هاي كار شناسي مبارزه و تكنيك- كاربرد سلاح هاي سرد -يوگا - شكار وزندگي در شرايط سخت ودر مجموع (پرورش نيروي دروني چياي) به حد زيادي پيشرفته مي باشد واين پيشرفت را مرهون زحمات دانيومي دانيو كيوچو چياي عباس رجبي ميباشد

با سلام خدمت شما دوست و استاد محترم
ابتدا خدمت شما خوش آمد می گم و تشکر و سپاس از بابت توضیحاتی که در زمینه ی سبکتان عرض کردید
ممنون می شم بفرمایید معنی کلمه ی "دانيومي دانيو كيوچو چياي" که قبل از نام استادتان ذکر کردید چیست و همین طور اصلیت این سبک کجایی هست؟
با تشکر از شما
منتظر مطالب ارزنده شما هستیم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نان چوان( سبك يوكس جنوب)

(نان چوان ) يا به عبارتي ديگر بوكس جنوب به طور وسيع در جنوب مورد تمرين وآموزش قرار مي گيرد.اين سبك در زمان سلسله ي مينگ 1644-1368 بنيانگذاري شده و داراي استيلهاي مختلفي مي باشد.در ميان استيلها،پنج استيل اساسي وجود دارد كه اين استيلها عبارتند از استيل خانواده ي هونگ ، استيل خانواده ي ساسي ، استيل خانواده ي ليو ، استيل خانواده ي لي ، استيل خانواده ي مو.

بيشتر استيلهاي ديگر اين سبك ناشناخته اند ولي از آن ميان مي توان به بوكس پنج حالته و بوكس ببر سياه اشاره كرد.

سبك نان چوان ايستايي ضربدري دارد وبر اين اساس اين استقرارهاي خاص از نيروي جاذبه كمي استفاده مي كند.در اين سبك مشت ها با قدرت خاصي به سمت حريف گسيل مي شود. و از علايم مشخصه ي اين سبك حركات كوتاه با جهشها مخصوص به خود مي باشد. در اين سبك انرژي از حالات خاص تنفسي و مفاصل منشا مي گيرد.به اين دليل است كه مشت زنان جنوبي مچ دستها و بازوها را به صورت سفت و سخت مي گيرندلذا حركات آنان زنده بوده و با حالت خاصي اجرا مي شود.
با توجه به قدرت اي سبك در بين جوانان طرفداران زيادي داشته و اين سبك از اصول هنر ووشو در مسابقات به شمار مي آيد

با عرض پوزش .ببخشيد كه توضيح درباره ي نان چوان رو در اين قسمت قرار دادم.و از همه معذرت مي خوام اگر اشكالي در نوشته ها است

*در آينده توضيحاتي در مورد تاريخچه ي سبك (چانگ چوآن) (يينگ جائو چوان) (چاچوان) و ( فانزي چوان) و ديگر سبكهاي خواهم داد

با سلام خدمت شما استاد محترم
ممنون از شما از برای توضیحاتی که فرمودید
کماکان منتظر ارائه مطالب ارزنده شما در این بخش هستیم
موفق و پیروز باشید..

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
اقای فروزند اولین استاد نینجوتسو ایران ، شیراز هستند و مقام تو مسابقات ازاد سبک هم دارن
قبلا از اساتید معروف پر توا بودن ، سابقه وینگ چون هم دارن
هنوز استاد نینجوتسو هستن ، در یکی از باشگاه ها هم کونگ فو یاد میدن

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
البته امیر جان حرف شما تا حدودی درست نیست ، چون هر ارباب تعدادی سامورای و تعدادی نینجا داشت که در کنار هم و در مقابل دشمنان ( سایر نینجاها و سامورای ها ) می جنگیدن .
خیلی از ریوها بین سامورایی ها و نینجا ها مشترک بودن
و بعضی از نینجاها را هنوز سامورای می نامند ، مهمترین انها ، هاتوری هانزو

بله درسته ، در بازه زمانی هر دو فرقه با هم اتحاد داشتند و هم نینجاها ارباب داشتند و هم سامورائی ها ، ولی منظور من دورانی بود که جنگ بزرگی بین دو این دو گروه سر زد و تعداد بی شماره از نینجا ها بدست سامورائی ها کشته شدند و از آن پس نینجاها به قصد انتقام از سامورائی ها شروع به قتل آنها کردند
در ضمن تا جایی که من در مقالات مطالعه کردم هاتوری هانزو **** نینجاها بود که به استخدام ائیازو توکوگاوا برای محافظت از خود در آمد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
استاد امیر عزیز با سلام ببخشید که مدتی به خاطر سفر غیبت داشتم برایتان pm گذاشتم لطفاً ملاحظه کنید .
با تشکر شائولین.

با سلام خدمت شما استاد محترم
امید وارم سفر خوبی بوده باشه
در مورد اون موضوع وظیفه ای کوچیک در مقابل استاد بزرگی چون شما بود
امید وارم درست انجام داده باشم
باز هم در خدمت شما هستم
ممنون و التماس دعا

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بله درسته ، در بازه زمانی هر دو فرقه با هم اتحاد داشتند و هم نینجاها ارباب داشتند و هم سامورائی ها ، ولی منظور من دورانی بود که جنگ بزرگی بین دو این دو گروه سر زد و تعداد بی شماره از نینجا ها بدست سامورائی ها کشته شدند و از آن پس نینجاها به قصد انتقام از سامورائی ها شروع به قتل آنها کردند
در ضمن تا جایی که من در مقالات مطالعه کردم هاتوری هانزو **** نینجاها بود که به استخدام ائیازو توکوگاوا برای محافظت از خود در آمد

شما منظورتون حمله بزرگه که گمان میره موموچی ساندایو هم تو اون کشته شد ؟!
البته بعد از اون هم باز اتحاد بود . تو اون حمله سامورای های شوگان به سامورای و نینجا های ایگا و کوگا از 3 طرف حمله کردن و شما کاملا درست میگی

درباره هاتوری هانزو هم حق با شماس ؛ من هم گفتم که بعضی نینجا ها را سامورای می پندارند -
مهمترینش هم هاتوری هانزو بود که بعد از استخدام به عنوان گارد شخصی و مسول خیلی از ***** ها قرار گرفت و به درجه سامورای هم رسید و در اخر هم در دریا سوخت !
ولی نکته ای که خیلی ها ازون غافل هستند ( افرادی که با نینجوتسو اشنایی ندارن ) هاتوری هانزو را فقط سامورای می نامند در حالی که او در ابتدا نینجا بود ؛ این حتی در ژاپن هم صادق است

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بحث به هاتوری هانزو رسید گفتم اینو اینجا بزارم ! :

در آب سوخته شد و جاودان !!

هاتوری هانزو در حوالی 1560 در یک خانواده نینجا در منطقه ایگا متولد شد.
او در پی رشد خانواده و گروه هاتوری برامد و همچنین به مقام جونین در گروه هاتوری رسید - گروهی که به یکی از گروه های مهم بین " ایگا ریو نینپو " تبدیل شد .

در تاریخ ژاپن ، هاتوری را بیشتر به علت کمک و وقف کردن خود به شوگون ایاسو توکوگاوا ، به وجود آورنده (حکومت) توکوگاوا شوگونته که ژاپن را بین سال های 1603 تا 1867 اداره کرد ، می شناسند.
در حقیقت هاتوری هانزو فرمانده تاکتیک های نینجا شوگون و مشاور نظامی ارشد او بود .
هاتوری هانزو افتخارات جنگی بسیاری دارد ولی مرگ خود را به دلیل یک حقه نینجا ملاقات کرد !!
او به وسیله شوگان برای نابودی فوما کاینین ، یک گروه دریایی نینجا ، فرستاده شده بود. گروه به فرماندهی هاتوری آنها را پیدا کرد و آنها را به شلیک توپ های سنگین بست ، در همین حال آنها مشاهده کردند که یکی از قایق های صدمه دیده در حال آمدن به طرف آنهاست . هاتوری هانزو که می دانست کلک آتش گرفته می تواند باعث شعله ور شدن کشتی آنها شود ، دستور به عقب نشینی داد . اما چیزی که او متوجه نشده بود این بود که افراد فوما کاینین به زیر کشتی آنها رفته بودند و پروانه ها را از کار انداخته بودند .
در نتیجه این امر کشتی قادر به حرکت نبود و بنابراین افراد از ترس خود به درون آب پریدند ، و آنجا بود که متوجه شدند کله منطقه آغشته به نفت است . اما این بسیار دیر بود ، نفت مشتعل شد و کلیه افراد توکوگاوا که هاتوری نیز در میان آنها بود ، در شعله های آتش سوختند !
او در کار با یاری ( نیزه ) بسیار ماهر بود و امروزه یاری او در معبد ساینن جی ژاپن نگه داری می شود .
علاوه بر مهارت ها و ***** او که باعث به زنده ماندن نام او شده است ، نباید این نکته را که او به سیستم حکومتی نیز نزدیک بوده و توسط تاریخ نویسان نیز نامش ثبت شده ، را نادیده بگیریم

hattori hanzo
Iga
Jonin
Ninja
ninjutsu
Iga Ryu Ninpo
Shogun Iaysu Tokugawa
Tokugawa Shogunate
Fuma Kainin
Yari
Sainen-ji

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ممنونم.
سوال ديگري داشتم و اون اين هست كه شما گفتيد ميشه اين هنر رو به صورت سنتي ياد گرفت.ميشه بگيد بجز موارد مربوط به سلاح چطور ميشه اين كارو كرد.
اما سوال ديگه اينكه نام چندتن از معروفترين سامورايي هارا اگر ممكنه بگيد.
واقعا ممنون هستم كه حقيري چون مرا پاسخ مي دهيد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان و اساتید عزیز
متاسفانه در بدور ورود این حقیر مسائلی ناخواسته پیش آمد که من رو شرمنده دوستان کرد و استاد امیر عزیز رو هم وادار به واکنش در مقابل این حقیر کرد که برای خود من نیز جای شگفتی بود چون صحبتها و پستهای این دو دوست عزیز خود گویای همه چیز هست ، اگر هر مطلب بی ربطی را که هر دوست عزیزی به جهت ندانستن درست آن مطلب از لحاظ حقیقت داشتن و نداشتن آن به صورت فله ای در هر جایی ذکر کند و افراد مطلع چیزی نگویند که می شود گفت تاپیک هرج و مرج و نه تاپیک هنرهای رزمی و اگر این حقیر مطلبی را در نکوهش پست این بانوی محترم ذکر کردم نه بخاطر کوبین ایشان بلکه بخاطر شفاف سازی بوده و بس من نه عقدی تاپیک و پست در این مکانهای مجازی را دارم و نه عقده خود کم بینی برای بیان و نمایاندن این که در معبد بوده و هستم بلکه به جهت ثابت کردن حرف خودم این مطالب را عنوان نموده ام ،من در آن مکان بوده ام و از نزدیک قوانین سخت و مشقت آمیز آنجا را به خوبی درک کرده ام این حقیر در مورد معابد و نوع تردد و کلاً سنت چگونگی رفت و آمد راهبان و شاگران و هنرجویان و تازه واردان مطالب بسیاری دارم که تصمیم به عنوان کردن آنها در این تاپیک داشتم تا شما اصلاً با نوع آموزش و مهم تر از همه قبول کردن و گزینش افراد تازه وارد آشنا شوید و این فکر را که هر فردی از راه بتواند به راحتی وارد این چنین معابدی شود را کاملاً فراموش کنید و به حقیقت امر پی ببرید که این جزی از وظایف ما برای ترقی و شناساندن این ورزشهاست ( ورزشهای رزمی ) اما با وجود عصبانیت اساتید محترم مانند استاد امیر عزیز که همه ما را با یک چوب راند از ارسال مطالب منصرف و پشیمان شدم که مبادا از این جانب رنجشی بر دوستان برسد اما در مورد معابد و نوع گزینش آن در سایت تخصصی خدمان اهذوران به تفصیل مطالبی را بیان نموده ام و بیان خواهم کرد تا ذهنها در مورد خشن بودن یا نبودن پرواز کردن یا نکردن و...... که دوستان تعنه می زنند بخوانند و بدانند که چگونه بوده وهست و این شفافیت باعث شود یاوه گویی بعضی از دوستان اثر بخش نباشد ، در آخر این حقیر پست های خودم را پاک کردم و از دوستان و اساتید نیز پوزش می طلبم امسال سال امتحان جالبی برای من بود چون این مسائل به دفعات برای من پیش آمده است که فکر می کنم آزمون یست برای محک خوردن تاب و توان من که امیدوارم از آن به خوبی بیرون بیایم
در آخر اینکه از دوستان بخصوص دوست و استاد خوبمcyb3rninja666 تقاضا مند به سایت ما هم حتماً سری بزنید که از اطلاعات خوبتان بتوانیم استفاده نمایم www.ahzuran.com
با تشکر شائولین .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
باشه ولی یادت باشه ما داریم درباره مال گاو نر صحبت می کنیم (از اون هم گویا شیر می آید که شما دوست داری)
بعد هم جنابعالی اینقدر ولد الزنا هستی که موضوع بین خودمون را ناموسی کردی این نشان میده زری واسه زدن نداری مثل چرت و پرتهات پشت سر کانچو
در ضمن اون قصه ها را مادر شما برام تعریف کرده بود اشتباه نشود
من در این لینک به قصه های ایشون گوش میدم:
www.madar_e_koosha.com
www.madar_e_cyber.com

قربانت

مادر که سهل ، شما اسم تمامی فک و فامیل هم بزنی ککی از من نمی گزه ،
در ضمن اگر سواد داشتی می دونستی تو URL از - استفاده میشه ، نه _
شما انگار دگرجنس پنداری هم داری ؟
همانقدر که من ولد زنا هستم حرفام هم دروغ بوده ،
من که زیاد ادم مذهبی نیستم ولی اگه شما اعتقاد داری و خدایی هم باشه ، در صورت اشتباه بودن حرف شما ، واگذارت به همون خدایی که بهش اعتقاد داری !

اگر هم مادی پرستی و به خدا اعتقاد نداری ، مثال نقض صحبت های منو بیار .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
معروفترين خانواده نينجاها = هاتوري – موموچي و فوجي باياشي بودند .
اسامی متوليان اين هنر كه در ترويج وشناخت اين ورزش تلاش بسیاركرده اند .
كوموري ماتومون: استاد تغيير قيافه ،نينجايي بود كه در تغيير قيافه استاد بود .وی از نينجاهاي ساجي گوروبي بود معروف به کوتاه قدها .نينجاها با تغيير قيافه خود را به شكل افراد زير درمي آورند :
1) جنگجويان 2-كشاورزان 3-هنرمندان 4-هنرپيشه هاي تئاتر 5- بازرگانان 6- روحانيون

ازجمعيت خود را به بيش از شش قيافه مختاف درآورده بود.
كاسومي روتسوكه : نينجايي كه بعلت حقه ها و ترفندهاي زيركانه اش معروف بود .
نيسموتسوگه كيزارو :استاد تكنيكهاي پرش بود . چنان عالي و بلند مي پريد كه بي اغراق كسانيكه موفق به ديدن پرشهاي او مي شدند تصور ميكردند كه او پرواز ميكند .
هاجيسوكه تسو: مهارت در كندن و حفاری زمين به هنگام فرار شهرت بسزايي يافته بود. مي گويند او چنان سريع زمين راحفرميكرد كه موش كور هم نميتوانست با اورقابت كند. (یکی از روشهای ایتون نوجوتسو)
ساروتوبي ساسوكه :نينجايي كه نامش به معني پرش ميمون بود و بخاطر مهارتهاي آكروباتيك ميمون وار خودوقدرت وخشونتي كه در جنگهاي تن به تن داشت زبان زد همه بود. اوداراي انعطاف بدني زيادي بود كه باعث ميشداعمال خارق العاده اي چون دويدن ،پريدن وبالارفتن ازدرخت را به نمايش بگذارد .
و........................

بالا