دوستان اطلاعاتی ندارید؟
سلام
اگه ممکنه راجع به دفاع شخصی توضیح بدید
و اینکه کدوم ورزش واسه دفاع شخصی بهتر هست؟
با تشکر
این جودو هست!جوجوتسو ( جوتای جوتسو ) / داکن جوتسو : هنر مبارزه با بدن ( تن به تن / دست خالی ) که اونهم بر اساس اسم مدرسه میشناسن
عمده تکنیک های مورد استفاده سامورایی ها رو می تونید توی جودو پیدا کنید.آقا لطف کنید یه اطلاعاتی به ما بدید. تا بنده با سایر ورزشهایی که هنررزمی سامورایی ها را تدریس می کنند.آشنا بشم.
اول هدفتون رو در نظر بگیرید.به نظر من جودو برای شروع خوب هست حالا نظر اساتید رو هم باید جویا شد.
این جودو هست!
نمی خوام به بقیه سبک ها بی احنرامی کنم .اما به نظر من هیچ رشته رزمی زیبا تر از جودو وجود نداره.در فنون سر پا می تونید قدرت و رو احساس کنید و توی خاک ظرافت!
به نام خدا
با سلام به تمامی اساتید خوب و زحمت کش تاپیک به خصوص استاد خوبم امیر و دوست و استاد عزیز cyb3rninja666
بعضی از دوستان این حقیر رو می شناسند و البته مدتها پیش و قبل از نقل مکان به سایت تخصصی خودمان اهذوران در همین بخش ورزش تاپیک خوب و پر مخاطب نیروی درون را که با زحمات استاد خوب و عزیزم آقای رضا بابازاده افتتاح شده بود را اداره می کردیم که با راه افتادن سایت خودمان به آنجا نقل مکان کردیم ولی هیچ گاه از سخنان دوستان و عزیزان در این تاپیک دور نمانده ام و همچنان از مطالب خوب و ارزنده دوستان استفاده می برم اما این بار به مطالبی برخورد کردم که متاسفانه جز حرفهای کودکانه و اراجیف ساخته و پرداخته ذهنی بیمارگونه بعضی از افراد چیز دیگری در آنها نمی بینم و متاسفانه به خودسری و پرت و پلا گویی این افراد هم نمی توان خرده گرفت چون از نوع نوشتار و زیر سئوال بردن ورزشها و سبکهای موجود که ایشان تبحر زیادی در آن دارند می توان نوع درک و فهم و اطلاعات ایشان را به خوبی محک زد این جانب نه عقده خود کم بینی دارم که در این تاپیک مزخرف گویی کنم نه احتیاجی به باور دیگران در مورد به چین رفتن و معبد رفتن خودم دارم بلکه فقط و فقط به جهت روشن شدن افکار عمومی مطالب خودم را عرض میکنم از این دوست خوبم که فکر می کنم چند ماهی بیشتر نیست که پا به عرصه هنرهای رزمی گذاشته درخواست می کنم به نوع گفتار و رفتار و گذاشتن مطالب خودشان بیشتر دقت کنند نمی دانم ایشان چند سالشون هست اما این حقیر فکر می کنم با وجود 25 سال سابقه فعالیت در هنرهای رزمی حداقل انقدر می دانم که بتوانم در بعضی مواقع اظهار نظر خودم را درست و شفاف بیان کنم این حقیر هیچ ادعایی ندارم و با هیچ استادی در خلسه نبوده ام که گفتار بچگانه و مزخرفات فردی بتواند من را از موضوعات دور نگه دارد البته با وجود دوستان عزیزی مثل امیر عزیز و دوست خوبمcyb3rninja666 که این تاپیک را همچنان پر بار و سرپا نگه داشته دیگر جایی برای گله و شکایت من باقی نمی گذارد که جواب این گونه افراد به وسیله اطلاعات پربار این دوستان داده خواهد شد.
با تشکر شائولین .
با سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز ( حتي اساتيد عصباني!!) من مدتي پيش اشتباهي كردم و خبري را كه بصورت شايعه در اينترنت و بعضي چت روم ها پخش شده بود بسرعت باور كردم _احتمالا چون خبر هيجان انگيز بود_ و در اين تاپيك بصورت خبر گفتم. بعدا كه خبر دروغ از اب درامد _حداقل راهبان شائولين كه اينطور ميگند_ من هم گفتم كه فقط ناقل خبر بودم نه سازنده شايعه.راهبان معبد شائولين اگر اينطور با حرارت خبر را رد ميكنند و وكيل ميگيرند و شكايت ميكنند به خاطر خودشان نيست به خاطر حفظ ابرو و غرور ملت چين در برابر ژاپني هاست.اين دو ملت ساليان درازي هست كه با هم رقابت دارند و حالا راهبان نميخواهند كه مردم چين فكر كنند اين رقابت را باخته اند.حالا چرا بعضي از ايرانيها اين طور كفري شده اند من نميدونم!!شما به خاطر شايعه ناراحتيد يا حرفهايي كه به خودتان گفتم؟ شما ميگيد كه استاد بزرگي هستيد واي به حال شاگردنتون با اين استاد!! واي به حال دوست و اشنا ها !حتما تا يك كلمه حرف بزنند كبود و سياهشون ميكنيد! من براي خانم شما متاسفم چون خودم دختر هستم و ميدونم زنها چقدر از مرداي خشن مثل شما ميترسن!چند بار كتكش زدين ها؟! البته مردي مثل شما كه اهل معبد رفتن است ممكن زن نداشته باشه تا همه ي اوقاتشو صرف دعا و مشت و لگد اندختن كنه!در ضمن كي گفته من باور ندارم شما معبد شائولي بوديد؟ من باور ميكنم.معبد واقعا يك ادم جار و جنجالي و بزن بهادر كم داشت و با قبول شما حتما خواسته اند كادرشون رو تكميل كنند. از امير خان تعجب ميكنم چه دوستاني دارند واقعا!!
بله بله درست می فرمایید شما ! این خبر به دلیل غرور و .... نیست ،چون اگه بود از طریق منابع رسمی می گفتن ، در ضمن نه دولت ژاپن ، نه بوجینکان ، نه جنینکان ،نه گنبوکان و .... این حرف رو تایید نکردن ، بعضی هم خندیدن ! اگه هم معبد وکیل می گیره به دلیل این هست که در تمام دنیا این چیزا مهمه و تهمت و افترا و .... قابل پیگیری .
اینجا فروم هنرها و ورزش های ورزشی هست نه محل اخبار و حرف های چرت
حوصله تایپ فارسی ندارم خواستی بیا یاهو !